Hvad står BWF for?

Badminton World Federation (BWF) er badmintonsportens internationale organisation, der er øverste myndighed for sporten. BWF har 165 medlemslande og støttes i øvrigt af IOC (Internationale Olympiske Komité) og de nationale olympiske komiteer.

Hvor sendes golf fra OL?

Golfturneringerne ved OL 2020 sendes på streamingtjenesten GOLFTV, golf.tv, discovery+ og discoveryplus.dk med dansk kommentator. Herrernes golfturnering spilles fra den 29. juli til 1. august, mens damernes spilles fra den 4.


Hvem sender Solheim Cup?

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport med danske kommentatorer. 24 af verdens bedste kvindelige golfspillere kæmper om Solheim Cup, og Danmark har for første gang to spillere med på holdet, der skal forsøge at gentage sejren fra 2019 og tage trofæet med hjem til Europa.


Hvornår skal Axelsen spille badminton?

Viktor Axelsen på TV i morgen! Den danske verdensmester har spillet sig i kvartfinalen i Super Series-turneringen Japan Open. Her bliver modstanderen den formstærke inder Kidambi Srikanth, og vi viser kampen direkte på TV – cirka fra kl. 9.00 på TV2 SPORT fredag morgen.Kan man se golf Channel i Danmark?

Fra 1. januar 2019 har Discovery og deres nye globale golf-streamingtjeneste GOLFTV overtaget alle danske tv-rettigheder til PGA Tour inkl. The Players Championship og underliggende tours som PGA Tour Champions og Web.com Tour. Golf sendes primært på den nye streamingtjeneste GOLFTV, og i mindre grad på Eurosport 2.


Hvad stiller Danmark op i til OL?

Danmark under sommer-OL 2020 i Tokyo
Medalje Navn Sport
Guld Anne-Marie Rindom Sejlsport
Guld Viktor Axelsen Badminton
Guld Michael MørkøvLasse Norman Hansen Cykling

Hvor lang tid vare OL 2022?

Vinter-OL i 2022 var de 24. olympiske vinterlege, og legene blev afholdt i perioden 2. – 20. februar 2022 med Beijing, Folkerepublikken Kina som officiel værtsby.


Hvem spillede Jim Laugesen med?

I Danmark er det i dag eksempelvis også kun Peter Gade og Camilla Martin, der kan leve af deres sport, og selv om Jim Laugesen sammen med makkeren Michael Søgaard hører til i verdenseliten, er indtjeningen hurtigt overset: »Den er elendig. Jeg kan slet ikke leve af at spille badminton.Hvad er forskellen på OL og VM?

De Olympiske Lege er verdens største sportsbegivenhed. Det er her man finder flest deltagere, publikummer og tv-seere. Den eneste sportsbegivenhed, der nærmer sig samme opmærksomhed, er VM i fodbold. Man forkorter ofte de Olympiske Lege med OL.


Hvem viser Solheim Cup 2021?

Solheim Cup spilles over tre dage fra lørdag den 4. september til mandag den 6. september. I Danmark kan det ses på streamingtjenesterne GOLF.TV, eurosport.dk og discoveryplus.dk.


Hvorfor kan jeg ikke komme ind på TV 2 PLAY?

Hvis du oplever med at tilgå TV 2 PLAY appen på dit Smart TV enten i form af login-problemer eller problemer med at afspille, så prøv følgende: Slet TV 2 PLAY appen fra dit TV. Sluk dit TV og fjern strømmen til TVet i minimum 2 min. Tænd TVet igen og installer TV 2 PLAY appen på ny.


Hvilken kanal viser landskamp i dag?

Landskampen er et samarbejde mellem DR og flere danske sportsforbund om at vise landskampe fra holdenes faste hjemmebaner rundt om i Danmark. Landskampene sendes på DRTV.


Hvor bliver landskamp vist?

Landskampen er et samarbejde mellem DR og flere danske sportsforbund om at vise landskampe fra holdenes faste hjemmebaner rundt om i Danmark. Landskampene sendes på DRTV.


Hvornår skal Clara Tauson spille i dag?

Clara Tausons tredje kamp ved Australian Open 2022 skal spilles på turneringens hovedstadion, Rod Laver Arena. Efter karrierens første sejr over en top-10-spiller venter endnu en stor oplevelse for Clara Tauson.


Hvor spiller Clara Tauson tennis?

Clara Tauson (født 21. december 2002 i Gentofte) er en dansk tennisspiller, der repræsenterer KB Tennis og Danmarks Fed Cup-hold. Efter en række fornemme resultater som junior (U/18) etablerede Tauson sig i 2021 blandt verdens 100 bedste spillere på den absolutte rangliste (WTA), og senere på året endda i Top-50.


Hvilken kanal viser Australian Open 2022?

Australian Open 2022 vises som sædvanlig på Eurosport kanalerne. Du kan også streame det hele på streamingtjenesten Discovery+. Her kan du vælge imellem de forskellige baner, se pressekonferencer med mere.


Hvor lang er banen i badminton?

Kampenes varighed: Kvartfinalen i herresingle mellem Chen Long og Son Wan Hon (21-11, 15-21, 21-11) var med sine 97 minutter den længste kamp i turneringen. Derimod var kampen i gruppespillet mellem Lee Chong Wei og Soren Opti den korteste. Lee Chong Wei vandt 21-2 og 21-3 på 21 minutter.


Hvor mange point skal man have for at rykke op i badminton?

Et sæt vindes af den spiller, der først scorer 21 point. Hvis stillingen er 20-20, vindes sættet af spilleren, som først opnår en føring på 2 point. Hvis stillingen bliver 29-29, vindes sættet af spil- leren, som vinder det næste point, dvs. først når 30 point.


Hvor høj må en sav være i badminton?

BWF, det internationale badmintonforbund, har fra den 1. maj 2018 nemlig indført nye serveregler, som siger, at serven maksimalt foregå 1,15 meter over jorden. Tidligere måtte serven bare ikke foregå over serverens laveste ribben, hvilket betød, at servehøjden varierede fra spiller til spiller.


Hvem dyrker hvilke sportsgrene?

Liste over sportsgrene, idræt og motion

Sportsgren Kort beskrivelse
Brydning Kampsport. Fysisk med kast og fastholdelse.
Bueskydning Skydning med bue og pil mod en skydeskive.
Capoeira Kampsport. Fra Brasilien og med elementer fra gymnastik og dans.
Cheerleading Holdsport med dans, gymnastik og akrobatik.

Hvor populært er fodbold i Danmark?

Liste over mest populære sport i Danmark Fodbold er den mest populære sport i Danmark, hvor ca. 335.000 danskere spiller fodbold og mange flere følger fodbold som fans. Over to millioner danskere så fodboldlandsholdet spille EM-semifinalen mod England i sommeren 2021 på tv.


Hvad er den sundeste sport?

Ketsjersport er ifølge studier sundere end andre idrætter. Få svaret på, hvorfor lige præcis ketsjersport indtager førstepladsen som den idræt, der gør din krop sundere og stærkere.


Hvor mange danskere går til svømning?

På fjerdepladsen finder vi svømning, og der er omtrent 26.400 danskere, som dyrker svømning i Danmark. I forbindelse med de Olympiske Lege er svømning også en af de discipliner hvor Danmark normalt klarer sig bedst, og det inspirerer sikkert mange til at begynde med svømning.


Hvad kan voksne gå til?

Badminton – Den perfekte motionssport til både de unge og de ældre. Fodbold – Den klassiske sportsgren, som dyrkes på den lokale sportsplads. Gymnastik – Sportsgrenen, som kan forene børn og voksne i gymnastiksalen. Håndbold – Danskernes sportsgren, som styrker fællesskabet for alle aldre.


FAQ: Hvad står BWF for?

Hvilken aldersgruppe ser mest sport?

Vi ved nemlig, at det har en positiv effekt på helbredet, og i de seneste år har der også været fokus på sammenfaldet mellem den mentale sundhed og idrætsdeltagelse,” siger Mette Eske. Faktisk er de ældre i alderen 65-74 år den mest idrætsaktive gruppe, hvis man ser på tværs af den voksne befolkning.

Hvornår blev den første sport opfundet?

Polo er verdens ældste holdsport. De første kampe menes at være blevet spillet i Persien for over 2.500 år siden, hvor stridende centralasiatiske stammer udviklede sporten.

Hvilken sport stammer fra Danmark?

Sporten har et konkurrenceelement og forbindes historisk med de engelske sportsgrene, der i industrialiseringen blev bragt til Danmark. Det var fx hestevæddeløb, sejlsport, fodbold, roning, skøjteløb, cricket og skydning.