Hvem er den yngste på håndboldlandsholdet?

Da Holland mødte Danmark på De Kuip i Rotterdam skrev Jetro Willems sig så ind i historiebøgerne som alle tiders yngste spiller i en EM-slutrunde. Den dag var den unge PSV-spiller blot 18 år og 71 dage gammel.

Hvor køber man billetter til EM 2021?

Billetterne kan købes lige her på UEFA’s side eller via EURO 2020-appen. Billetterne blev først sat til salg til dem, der har fået annulleret ‘Follow My Team’-billetter. Billetsalget er nu åbent for alle. UEFA sælger 1.700 billetter til danske fans, der tidligere har haft billet til kampen.


Hvad koster det at komme ind og se en fodboldkamp?

Og hvis du gerne vil til billig fodbold, så er kan du onsdag den 17. april kommer ind og se Horsens – Randers til 60 kr. for voksne, og 30 kr….Dyrest i Farum.

Priser i kroner* Randers
Voksen 150-120
Børn 100-60
Pens. 100-60
Kommentar AGF, Brøndby, FCK, OB og AaB er kategori A-kampe

Hvordan går det med Gidsel?

– Nu får han mulighed for at få lidt ro på, pleje sin krop og genoptræne det knæ. Og så er jeg sikker på, han kommer stærkere tilbage og får en lang og fantastisk karriere, siger cheftræner Nicolej Krickau i pressemeddelelsen. Gidsel og Danmark vandt bronzekampen over Frankrig.



Hvad koster en fodboldbillet Danmark?

Løssalgspriser

Priser for løssalg Standard Barn (U. 16 år)
Kongepladser DKK 950
Det Fulde Overblik DKK 600
Gode Pladser til Prisen DKK 400 DKK 200
Den Røde Mur DKK 390

Hvornår åbner billetsalget til Danmark Serbien?

Det danske landshold brager sammen med Serbien den 13. juni – og du kan komme med til et sandt fodbolddrama i Telia Parken. Billetsalget til kampen starter i dag. Danmarks EM-gruppe er efter weekendens kampe meget tæt.


Hvordan bliver man dynamit medlem?

Du skal have et aktivt medlemskab i de måneder der er landskampe. Familiezone-medlemskab – 80 kr./md. Gode Pladser til Prisen-medlemskab – 80 kr./md. Billetter til landskampe er inkluderet i abonnementet, så længe der er billetter til kampene.


Hvem spiller med nr 10?

Nummer 10 – seks legendariske EM-danskere i den ikoniske trøje

  • 1964 KJELD THORST. 26 landskampe, 6 mål. …
  • 1984 og 1988 PREBEN ELKJÆR. 69 landskampe, 38 mål. …
  • 1992 LARS ELSTRUP. 34 landskampe, 13 mål. …
  • 1996 MICHAEL LAUDRUP. 104 landskampe, 37 mål. …
  • 2000 og 2004 MARTIN JØRGENSEN. 102 landskampe, 12 mål. …
  • 2012 DENNIS ROMMEDAHL.


Hvornår kan man købe VM billetter?

FIFA åbner nu billetsalget til vinterens VM-slutrunde, og du kan købe billet til én eller flere kampe på FIFA’s hjemmeside. Nu er det muligt for fans over hele verden at købe billetter til VM, der løber af stablen i Qatar i november og december.


Hvad koster billet til Parken?

Nye kamp-kategorier Fremover koster den billigste voksenbillet 100 kr. eller 120 kr., dvs en reduktion på 46 % hhv. 35 % i forhold til de hidtidige 185 kr. Forskellen afhænger af, om det er en kategori A-, B- eller C-kamp.


Hvor spilles VM fodbold 2022?

Selvom VM i Fodbold 2022 i Qatar kommer til at gå over i historien på en negativ måde, så kommer interessen for at se Danmarks kampe stadig til at være helt enorm. Kampene fra VM 2022 sendes i dansk TV på DR1 og TV2.


Hvor vises danske landskampe?

Alle Danmarks landskampe vil blive sendt direkte på TV 2s hovedkanal. Sammen med DR har TV 2 også rettighederne til at vise VM i 2022. Fordelingen af kampe er endnu ikke fastlagt, men kampene bliver fordelt ligeligt.


Hvor gammel var Kasper Hvidt da han stoppede på landsholdet?

Det fortæller Kasper Hvidt, der vurderer passionen for sporten som hans helt store drivkraft. 40-årige Hvidt er dog på ingen måde i tvivl om, at det er det helt rigtige tidspunkt at sige stop på. – Det er ligesom, da jeg stoppede på landsholdet.


Hvornår stoppede Kasper Hvidt på landsholdet?

Efter denne klubs konkurs i 2012 fulgte Hvidt flere af sine holdkammerater til KIF Kolding København, hvor det er blevet til fem sæsoner, inden han meddelte, at han stopper sin aktive karriere fuldstændig med udgangen af sæsone 2016-17.


Hvor langt nåede Danmark i EM 2021?

Turneringen blev afholdt fra 11. juni til 11. juli 2021 og blev vundet af Italien, der vandt over England i finalen. Danmark opnåede sit bedste resultat ved EM siden 1992, da holdet nåede semifinalen og dermed deler tredjepladsen med Spanien.


Hvem er Danmarks landsholdstræner?

Danmarks fodboldlandshold

Kontinentalt forbund UEFA (Europa)
Landstræner Kasper Hjulmand
Anfører Simon Kjær
Flest landskampe Peter Schmeichel (129)
FIFA-rangering

Hvad laver Kasper Hjulmand?

Kasper Hjulmand underskrev i juni 2019 kontrakt med det danske herrelandshold i fodbold, hvor han overtog trænersædet 1. august 2020. Kasper Hjulmand er uddannet BSc. i idræt med speciale i coaching fra Københavns Universitet.


Hvad er en licensklub?

I det efterfølgende anvendes begrebet licensklubber om de klubber, der af DBU tildeles klubber med et talentudviklingsmiljø, der lever op til en række krav til organisation, struktur, træneruddannelse, faciliteter mv. Et af kravene er bl. a. efterlevelse af de etiske retningslinjer for klubskifter.


Hvad kigger en scout efter?

Licensklubberne har også en føler ude blandt de mindre klubber. I vurdering af talent kigger man efter speed, attitude, spilintelligens og teknik. Noget er medfødt, fx hvor hurtig man er, mens fx spilintelligens kan læres. Når spillerne er blevet udvalgt, kommer DBU med bud på, hvad spilleren kan, og hvad der mangler.


Hvad er DBU future?

Future begrebet dækker over spillere, der typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt og derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kampe. DBU udtages der future spillere centralt på U15, U16 og U17 niveau.


Hvem er ældst på landsholdet?

38-årige Hans Lindberg kan godt se sig selv fortsætte i tophåndbold, når kontrakten i Berlin udløber i 2021. Se EM i herrehåndbold på TV 2 PLAY. Højrefløjen Hans Lindberg har været en del af det danske håndboldlandshold i snart 17 år.


Hvem er den yngste på det danske landshold?

Enes Sali blev dermed den yngste europæer til at få landsholdsdebut i en betydende kamp med sine blot 15 år og 264 dage på dåbsattesten. Enes Sali er dog ikke i nærheden af slå rekorden for at være den yngste landsholdsdebutant nogensinde.


Hvor har Jesper Jensen spillet?

Jesper Jensen spillede, inden han kom til Skjern, i HEI, Skæring og Team Esbjerg. Han er bror til Trine Jensen (håndboldspiller i GOG og på landsholdet). Han blev i november 2006 far til Louise, som han fik sammen med Lotte Haandbæk, (Team Esbjerg).


Hvem er i finalen?

maj 2021. Kampen bliver spillet mellem Manchester City F.C. som førstegangs deltager og Chelsea F.C. der deltager for tredje gang. Kampen bliver afviklet på Estádio do Dragão i Porto i Portugal. Den er kulminationen på den 66.


FAQ: Hvem er den yngste på håndboldlandsholdet?

Hvor skal kvartfinalerne spilles?

Turneringen blev afholdt fra 11….Værtsudvælgelse.

By München
Stadion Allianz Arena
Kapacitet 75.000
Ansøgt pakke Finalepakke Standardpakke
Resultat Gruppespil og kvartfinale

Hvad sker der hvis Danmark taber?

Det sker, hvis Danmark slår Holland og taber til Frankrig, mens Island vinder de to resterende kampe, og Frankrig også vinder over Montenegro. I så fald vil indbyrdes målscore afgøre, hvem der tager de to øverste pladser, der giver en semifinalebillet.

Hvornår kan Danmark kvalificere sig til VM?

Kvalifikation til VM i fodbold 2022, UEFA – gruppe F var en af de ti UEFA grupper i kvalifikationsturneringen til Verdensmesterskabet i fodbold, der ville afgøre hvilke hold kvalificerede sig til VM i fodbold 2022 slutspillet i Qatar. Gruppe F bestod af seks hold: Østrig, Danmark, Færøerne, Israel, Moldova og Skotland.