Hvem blev kampens spiller i bronzekampen?

Der var drama for alle pengene, da Danmark vandt bronzekampen mod Frankrig med 35-32. Inden opgøret stod det klart, at Mikkel Hansen ikke ville komme i spil på grund af en ankelskade, og da Mathias Gidsel vrikkede rundt på knæet kort efter kampens start, måtte andre danske spillere træde i karakter.

Hvorfor er Mikkel ikke med i dag?

Jeg landede forholdsvis skævt ned. Jeg fik et skub, og min fod kom ind under Guardiola og fik lagt tryk på, så der er en kæmpe hævelse og nogle problemer med ledbåndene, der gør, at jeg desværre ikke kan være med i dag, siger Mikkel Hansen.


Hvilken kanal bliver landskampen sendt på?

Landskampene sendesKanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.


Hvor spilles Final4 i dag?

EHF Final4 2022 / tre nætter Dette ekstraordinære og utrolig populære event bliver afholdt i Lanxess Arena med plads til hele 19.500 tilskuere i den tyske by Köln over en weekend. De to semifinaler spilles om lørdagen, mens finalen og 3. pladskampen spilles søndag.Hvor mange EM kampe spilles i Danmark?

Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i perioden fra d. 11-06-2021 til d. 11-07-2021.


Hvor kan man se Danmark Belgien i aften?

I aften er vi tilbage i Parken. Det gælder Belgien, og point mod verdensranglistens nummer et vil sætte det danske herrelandshold i rigtig god position for at gå videre fra gruppe B.


Hvor kan man se landskamp i dag?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.


Hvor spilles håndboldkampen i dag?

i dag, lørdag

 • 15:30. Herning-Ikast – SG BBM Bietigheim. Women’s EHF European League.
 • 16:00. Skanderborg Aarhus Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg. HTH Herreligaen.
 • 18:00. Viborg HK – CS Minaur Baia Mare. Women’s EHF European League.
 • 20:00. Costa del Sol Malaga – Rocasa Gran Canaria. …
 • 20:30. Füchse Berlin – SC Dhfk Leipzig.


Hvor mange hold går videre fra Danmarks gruppe?

De to bedste hold går videre i turneringen, mens resten er slået ud af turneringen og må rejse hjem. Knockout-kampe: Fra det indledende puljespil går gruppens to bedste hold (samt nummer tre i nogle af grupperne) videre til de såkaldte knald-eller-fald kampe.


Er Danmark ude hvis de taber i aften?

Her kan du læse om de mange muligheder, der er for, at VM-billetten kommer i hus. Vinder Danmark en af de tre kampe, kvalificerer de sig til VM. Danmark kan tillade sig at tabe til Østrig og Færøerne, men stadig snuppe VM-billetten med et enkelt point ude mod Skotland i den sidste kamp.


Hvordan kommer Danmark videre til VM?

Herrelandsholdet kommer til at se en del til Frankrig i år, da de også er kommet i samme pulje til Nations League. Derfor byder 2022 på hele tre opgør mod Frankrig. I den modsatte ende har Danmark kun mødt Tunesien to gange tidligere, hvor det begge gange er blevet til dansk sejr. VM-slutrunden finder sted fra den 21.


Hvor stor chance er der for at Danmark vinder EM?

Faktisk vurderer Oddset, at Danmark har hele 45 pct’s chance for at vinde turneringen. – Vi har været favoritter tidligere, men vi har aldrig været så store favoritter. Lige nu giver vi 2.05 på, at Danmark går hele vejen og tager guldet hjem, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter hos Danske Spil.


Hvem har kvalificeret sig til VM 2022?

Qatar og Danmark er iblandt de 13 nationer, der under alle omstændigheder skal deltage i VM-slutrunden i Qatar næste år. Qatar er naturligvis selvskrevet en plads som nation til VM-slutrunden i 2022….De er videre:

 • Qatar (værtsnation)
 • Tyskland.
 • Brasilien.
 • Danmark.
 • Frankrig.
 • Belgien.
 • Kroatien.
 • Serbien.

Hvilke kanaler viser VM 2022?

Rettigheder til VM = DR1 og TV2 Det bliver de landsdækkende TV-mastodonter TV2 og DR1, der kan sende live-billeder fra VM i fodbold 2022. Er du interesseret i at læse om streaming-mulighederne på TV2 Play og DR TV, har vi en dedikeret sektion til det.


Hvornår trækkes der lod til Champions League?

I dag klokken12. 00 trækkes der lod til kvartfinaler og semifinaler i Champions League. Du kan følge lodtrækningen live på flere af TV3 SPORTs platforme.


Hvilken pulje er Danmark i 2022?

Kvalifikation til VM i fodbold 2022, UEFA – gruppe F var en af de ti UEFA grupper i kvalifikationsturneringen til Verdensmesterskabet i fodbold, der ville afgøre hvilke hold kvalificerede sig til VM i fodbold 2022 slutspillet i Qatar. Gruppe F bestod af seks hold: Østrig, Danmark, Færøerne, Israel, Moldova og Skotland.


Hvem skal Danmark spille mod til VM 2022?

Kvalifikation til VM i fodbold 2022, UEFA – gruppe F var en af de ti UEFA grupper i kvalifikationsturneringen til Verdensmesterskabet i fodbold, der ville afgøre hvilke hold kvalificerede sig til VM i fodbold 2022 slutspillet i Qatar. Gruppe F bestod af seks hold: Østrig, Danmark, Færøerne, Israel, Moldova og Skotland.


Hvad sker der hvis Frankrig taber?

Taber Frankrig til Montenegro og vinder over os, mens Island kun vinder en af de to resterende kampe, vil de tre hold være lige på point. Her er det så igen indbyrdes målscore, der afgør stillingen. Dog kan enten Holland eller Montenegro også blande sig i dette scenarie, hvis de vinder begge deres resterende kampe.


Hvor kan man se håndbold i dag?

Håndbold i TV

lørdag 07. maj Kl: 16:00 TV2
lørdag 07. maj Kl: 18:00 TV2 Sport
søndag 08. maj Kl: 16:00 TV3 Sport
søndag 08. maj Kl: 18:30 TV2 Sport
søndag 08. maj Kl: 20:30 TV2 Sport

Kan man se EM på Viaplay?

I Viaplays EM-magasin kan du læse mere om vores kompetente hold til EM-slutrunden. Køb Viaplays EM-magasin her. Se ALLE kampe fra EM direkte på Viaplay – Gå videre til EM på Viaplay her.


Er Danmark videre til VM 2022?

Det danske fodboldlandshold er klar til VM i Qatar i 2022. Det er en kendsgerning efter Danmarks sejr på 1-0 hjemme over Østrig tirsdag aften. Det afgørende mål blev sat ind af formstærke Joakim Mæhle. Danmarks VM-kvalifikation har nu budt på otte sejre i otte kampe samt en målscore på svimlende 27-0.


Hvor mange går videre fra kvalifikationen til VM?

Kun de ti gruppevindere i den europæiske VMkvalifikation i fodbold kommer direkte til slutrunden i 2022. Det meddelte Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) torsdag. Ud over de ti gruppevinder får yderligere tre europæiske lande adgang til VM-slutrunden i Qatar.


FAQ: Hvem blev kampens spiller i bronzekampen?

Hvor mange hold kvalificere sig til VM?

Kvalifikation til VM i fodbold er en proces som alle fodboldlandshold skal igennem, for at kvalificere sig til VM i fodbold. VM i fodbold er en global begivenhed, så for at reducere de omkring 200 deltager til 32 skal de igennem en kvalifikation.

Er Sandra Toft blevet skilt?

Den danske målmandsprofil Sandra Toft blev sidste år skilt fra sin mand. 31-årige Sandra Toft havde sin debut på landsholdet i 2008, så hun ved, hvad det handler om, når hun og resten af holdet fredag spiller den første kamp ved EM. Slutrunden er hendes første, efter hun sidste år blev skilt fra sin mand.

Hvor mange medaljer har Sandra Toft vundet?

Hun har været med til 10 slutrunder og var i 2021 med til at vinde VM-bronze. Det var i mange år en drøm for Toft at vinde medaljer med landsholdet. Da Danmark i 2013 vandt VM-bronze, var Toft ude med en skade, så da der i 2021 endelig kom en medalje i hus efter flere 4. pladser, var hun rørt til tårer.