Hvor finder man tekst på tv?

Hvordan får jeg adgang til teksttv? De fleste fjernsyn understøtter muligheden for at vise teksttv (TTV) via en knap på fjernbetjeningen. DR’s teksttv er tilgængeligt på kanalerne DR1, DR2 og DR Ramasjang. På teksttv kan du se tv-oversigter, læse udvalgte nyheder,…

Hvorfor er der ikke danske undertekster på ZDF?

De danske undertekster på ZDF HD aktiveres på samme måde, som det gøres for ZDF SD. Teksterne sendes via en særskilt PID. Bemærk at underteksterne kun er tilgængelige hos kabel-tv og antenneforeninger der har aftale med Verdens TV om at levere dette.


Hvad kan man se på en parabol?

Med en parabol er det muligt at få den bedste billedkvalitet og udbyderne af parabol tv har typisk et godt udvalg af kanaler. Fordelen ved en parabol er, at den kan bruges til at se TV fra andre lande, herunder en masse gratis tyske kanaler som fx ARD og ZDF i HD udgaver.


Hvor kan man se nabolandskanaler?

Sådan ser du NabolandsKanalerne Når du har en tv-pakke fra en dansk distributør, har du adgang til NabolandsKanalerne. Bliv klogere på, hvordan du ser dem, og hvor du finder dem.



Kan man få danske undertekster på tysk tv?

Siden 2009 har en lang række kvalitetsprogrammer på SVT1, SVT2, ARD, ZDF og NRK1 haft danske undertekster. Det har gjort NabolandsKanalerne mere tilgængelige for alle.


Hvordan streamer man fra Viaplay?

Tilslut computeren, iOS-enheden* eller Android-enheden* og Chromecast til samme Wi-Fi-netværk. Søg efter og tryk på Chromecast-symbolet. Marker Chromecast i listen over tilgængelige enheder som vises og start afspilningen. For mere information kan du læse mere her eller gå direkte til support-siden for Chromecast.


Hvad tid kæmper Mark O Madsen?

Vi bager op til UFC 273 lørdag den 9. april klokken 21.00 på Viaplay og TV3 MAX, og så kan du følge stævnet fra klokken 00.15 natten til søndag på Viaplay. Mark O. Madsen kæmper stævnets anden kamp og forventes derfor i buret omkring 00.40.


Hvordan får jeg undertekster på tv?

Du slår DVB-undertekster til med fjernbetjeningen til din modtagerboks (eller til tv‘et, hvis den digitale modtager er indbygget heri). Det er forskelligt, hvordan man gør dette, men ofte skal man vælge “Indstillinger” og herefter “Undertekster“. Bemærk dog, at DR ikke længere tilbyder undertekster via DVB.



Hvad står MMA for?

MMA er et engelsk udtryk og står for mixed martial arts, som betyder ”en blanding af kampsportsstilarter”. Deltagerne i en MMA kamp prøver at vinde ved at bruge forskellige teknikker fra forskellige kampsports stilarter, deraf navnet mixed martial arts.


Hvad gør sclerose ved kroppen?

De hyppigste tegn på sclerose er træthed eller mathed i kroppen, usikker balance, nedsat kraft i arme og ben, føleforstyrrelser eller prikken i dele af kroppen. Derudover oplever mange mennesker med sclerose også mentale og kognitive påvirkninger. Det varierer meget fra person til person hvilke symptomer, der opleves.


Hvad er multipel sklerose?

Multipel sklerose (MS) eller dissemineret sklerose er en kronisk sygdom i centralnervesystemet (hjerne og rygmarv). Symptomerne skyldes inflammation (betændelsesforandringer) i afgrænsede områder af hjernen og rygmarv (plaques).


Hvem har vundet The Double i Danmark?

The Double i Danmark AGF var det første holdt der hentede The Double tre gange, nemlig i 1955, 1957 og sidst i 1960. To hold har hentet The Double 2 gange, Vejle Boldklub i 1958 og i 1972 og Brøndby IF i 1998 og i 2005. AaB har vundet The Double en gang, da de i 2014 sikrede sig mesterskabet i 32.


Hvor mange gange har Brøndby vundet pokalturneringen?

Siden hen har Brøndby IF vundet det danske mesterskab i 2002 og i 2005, hvor Brøndby IF igen vandt pokalturneringen og dermed “The Double”. Holdet vandt senest pokalturneringen i 2018 og det danske mesterskab i 2021.


Hvad sker der i Brøndby i dag?

  • 8.c på Brøndby Strand Skole vinder Ungdomsdemokratidagen med grøn ide.
  • Forbrugervalg i HOFOR: Få indflydelse i dit forsyningsselskab.
  • Åbent hus 20. …
  • Kingo Karlsen A/S er Årets Virksomhed 2021 i Brøndby.
  • Få indflydelse på Brøndbys fritids- og foreningsliv.
  • BEMÆRK nye åbningstider i kviktestcenter i Brøndby Strand.

Hvorfor spiller Brøndby med sørgebind i dag?

Relaterede nyheder. Samtlige spillere i Superligaen vil bære sørgebind til ære for den tidligere fodbolddommer Peter Mikkelsen, når sæsonen genoptages de kommende dage. Derudover vil alle syv kampe i forårspremieren blive indledt med en klapsalve til ære for dommeren, der gik bort i sidste uge. Det oplyser superliga.dk …


Kan FCK stadig blive mestre?

Umiddelbart en række scenarier, der ikke synes umulige, men til gengæld vil sikre en afslutning på Superliga-sæsonen 2020/21, hvor tre hold slutter på 58 point. Her vil FCM umiddelbart stå med den bedste målscore, med mindre Brøndby vinder kæmpestort. FCK er realistisk uden chance i det regnskab.


Hvordan laver man medaljer?

Medaljer er en af de klassiske flødeskumskager fra bagerdisken….Sådan samler du medaljerne

  1. Pisk fløden til et fast skum, men uden at det gryner. …
  2. Sprøjt en høj krans af flødeskum på 8 af mørdejsbundene (gem lidt flødeskum til pynt).
  3. Pisk vaniljecremen igennem og fordel den i midten af flødeskumskransene.

Hvordan får man Dronningens fortjenstmedalje?

Dronningens Fortjenstmedalje i sølv kan tildeles for en fortjenstfuld indsats efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse inden for samme beskæftigelsesområde i den offentlige sektor – og i den samme ansættelsesmyndighed.


Hvad er medaljerne til OL lavet af?

Der er blevet produceret omkring 5.000 medaljer til dette OL, og som noget nyt er medaljerne fremstillet af genbrugsmaterialer fra for eksempel gamle mobiltelefoner og laptops. De indeholder ofte sølv, guld og andre metaller, der kan genanvendes.


Hvem er tilbage i Sydbank Pokalen?

  • SønderjyskE. OB. 1 – 2. april 18:00. Færdig. Kvartfinale. OB. …
  • Vejle Boldklub. Kolding IF. 5 – 1. december 18:00. Runde. FC Midtjylland. AaB. …
  • Kolding IF. Nykøbing FC. 8 – 7. oktober 19:00. Færdig efter straffekonkurrence. Runde. …
  • Brabrand. Kolding IF. 0 – 1. september 16:30. Runde. Noerrebro FF. …
  • VSK Aarhus. Thisted. 3 – 2. august 17:15. Færdig. Runde.

Hvad er familietribunen i Parken?

Familietribunen – fodbold i familievenlige rammer På Familietribunen er der altid underholdning for de yngste FCK-fans og deres familier, der er mødt op for at bakke op om Byens Hold. Her holder vores Familiesæsonkortholdere til, og vi har altid en masse sjove tiltag, hvor du kommer endnu tættere på holdet.


Kan jeg få you see tv på min adresse?

Om du kan få KabelTv fra Ypusee afhænger helt af, om din bolig ligger i en større by og om det er Yousee eller Stofa der har kravet kabler ned ved dit skel.


Hvor finder man tekst-tv?

Hvordan får jeg adgang til teksttv? De fleste fjernsyn understøtter muligheden for at vise teksttv (TTV) via en knap på fjernbetjeningen. DR’s teksttv er tilgængeligt på kanalerne DR1, DR2 og DR Ramasjang. På teksttv kan du se tv-oversigter, læse udvalgte nyheder,…


FAQ: Hvor finder man tekst på tv?

Hvordan får jeg undertekster?

Hvordan får jeg undertekster på mit TV? Hvis du ønsker undertekster for hørehæmmede på en udsendelse, skal du aktivere dem på tekst-tv. Hvis du har kabel-tv, parabol eller fællesantenne, kan du slå tekster til via tekst-tv.

Hvorfor kan jeg ikke se tekst-tv?

Siden december 2018 har det desværre ikke væretmuligt at finde DR’s teksttv online. Dette tilbud var blevet for ressourcekrævende at vedligeholde, og DR må i stedet prioritere indhold og andre services. Bemærk, at DR fortsat leverer indhold til teksttv, men kun på dit tv.

Hvor køres der speedway i dag?

Sæsonen bliver altså skudt i gang på lørdag på Speedway Stadion Milenium i Goričan, Kroatien. FIM SGP serien lover forbedret dækning i den nye sæson med nye tiltag med realtidsdata reaktionstid og baneanalyse og streaming dækning af de 16 pit-bokse.