Hvordan bruger man Viaplay?

Hvordan virker Viaplay Ved afspilning på computer (PC eller Mac), skal du gå ind på Viaplay hjemmeside Viaplay.dk og logge dig på med dit Brugernavn og password. Når du er logget ind, finder du blot den film du vil se, og klikker på den for at starte afspilningen.

Hvorfor kan jeg ikke komme ind på tv2 play?

Hvis du oplever med at tilgå TV 2 PLAY appen på dit Smart TV enten i form af login-problemer eller problemer med at afspille, så prøv følgende: Slet TV 2 PLAY appen fra dit TV. Sluk dit TV og fjern strømmen til TVet i minimum 2 min. Tænd TVet igen og installer TV 2 PLAY appen på ny.


Hvem spiller fodbold i dag Danmark?

Kampprogram for danske hold

 • Brøndby IF. Silkeborg IF. vs. S ndag 22. …
 • FC Midtjylland. Randers FC. vs. S ndag 22. …
 • FC København. AaB. vs. S ndag 22. …
 • SønderjyskE. Viborg FF. vs. L rdag 21. …
 • Vejle Boldklub. OB. vs. L rdag 21. …
 • AGF. FC Nordsjælland. vs. L rdag 21. …
 • Esbjerg fB. Fremad Amager. vs. Onsdag 18. …
 • Hobro. Vendsyssel FF. vs. Torsdag 19.

Hvor kan man se Mark O Madsens kamp?

Madsen er med på kortet ved det stjernespækkede UFC 273, hvor der også venter to titelkampe. Vi bager op til UFC 273 lørdag den 9. april klokken 21.00 på Viaplay og TV3 MAX, og så kan du følge stævnet fra klokken 00.15 natten til søndag på Viaplay.Hvor kan jeg se kampen Danmark Belgien?

Se DanmarkBelgien: Live Streaming og TV Landskampen DanmarkBelgien vises i TV og på live streaming. Hvis du vil se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3. Derudover kan du live streame kampen på Viaplay. Gå til Viaplay her!


Hvor vises El Clasico 2022?

På Viaplay kan du se El Clásico direkte fra lørdag kl. 16.10, og udover at se kampen med “almindelige” kommentatorer kan du også vælge at se kampen kommenteret af enten FC Barcelona- eller Real Madrid-fans.


Hvor kan jeg høre nyheder?

Du finder de fleste danske radio- og podcastnyheder i appen herunder DR, TV2, Ekstra Bladet, BT, Radio 24/7 og Politiken. Har du mod på at høre nyheder på engelsk, finder ud også en række udenlandske medier i appen.


Hvordan gik det Mark O Madsen?

Søndag morgen dansk tid lykkedes det for den danske MMA-kæmper Mark O. Madsen at besejre Vinc Pichel ved UFC 273 i Jacksonville, Florida. Efter en meget stærk indsats af Mark O. Madsen blev danskeren tildelt sejren ved en enstemmig beslutning fra alle tre dommere, der havde den 37-årige falstring som vinder.Hvornår startede P3?

Oprindeligt var P3 en forkortelse for ‘Program 3’. P3 startede udsendelserne 1. januar 1963 og skulle være en statskontrolleret erstatning for den lukkede, populære private Radio Mercur, der sendte fra et skib i Øresund 1958-62.


Hvordan laver jeg min egen playliste?

Opret en playliste

 1. Find en video, der skal med på din playliste.
 2. Klik på Gem under videoen.
 3. Vælg en playliste, f.eks. ” Se senere”, eller en playliste, du allerede har oprettet, eller klik på Opret ny playliste . …
 4. Brug feltet til at vælge adgangsindstillinger for din playliste. …
 5. Klik på Opret.

Hvor kan man høre curlingklubben live?

Her på YouTube-kanalen finder du det bedste indhold fra P3 og fra Curlingklubben, Danskerbingo, Go’ Morgen P3, Danske Tilstande og vores andre fantastiske programmer. Vores andre kanaler P3 x Satire: Husk at du til hver en tid kan besøge P3 på www.dr.dk/p3, hvor du kan høre P3 direkte og finde de bedste podcasts.


Hvem er Kathrine Abrahamsen?

Kathrine Abrahamsen 31 år. Har i flere år arbejdet på P3, hvor hun blandt andet har været vært på programmerne ‘Tabu’, ‘Holdet’ og podcasten ‘Sig noget sjovt’. Er for tiden aktuel i formiddagsprogrammet ‘Buffeten’.


Hvor gammel er Fie Neergaard?

Er29 år og har været radiovært på P3 siden 2018. Aktuel i programmet ‘P3 med Fie Neergaard‘ og skal efter sommerferien være vært i to nye programmer: ‘Fiesta’ og ‘Neonlys’.


Hvem lytter til P4?

P3 er indhold og musik for de unge, hvor nye danske grupper får en chance. P4 er den regionale kanal, der henvendt til den voksne dansker mixer lokale og landsdækkende programmer.


Hvordan ønsker man en sang på P4?

Hvordan sender jeg forslag til musik til DR?

 1. DR’s hovedadresse og hovedtelefonnummer er: …
 2. Musikken skal underbygge handlingen og er med for at understøtte det drama seeren oplever på skærmen. …
 3. Musikken, der bliver brugt i fjerde program, er samlet i spillelisten herunder:

Hvorfor kan man ikke høre P4?

P4 er nu tilgængelig på DAB+, og det betyder, at lytterne fremover kan høre alle DRs radiokanaler på både DAB, computer, tablet og smartphone. Efter at P4 fra tirsdag den 3. marts blev tilgængelig på DAB+, kan lytterne fremover høre alle DRs radiokanaler på både DAB, computer, tablet og smartphone.


Hvor er P1 på FM?

De 30 digitale radiostationer

LCN kanal Navn Frekvens FM MHz
401 DR P1 Radio 101,5
402 DR P2 Radio 97,0
403 DR P3 Radio 103,2
404 DR P4 KBH Radio 102,7

Hvordan ser man tv uden tv pakke?

DR’s tv-kanaler DR1, DR2 og DR Ramasjang kan frit modtages fra luften med en antenne. Kanalerne bliver sendt på det jordbaserede digitale sendenet via sendemaster placeret rundt om i landet. Sendemasterne dækker mere end 97 procent af de danske husstande.


Kan man downloade programmer fra DR?

Det kan godt lade sig gøre med visse 3. parts programmer, men det er faktisk ulovligt. Dels tillader DR ikke download af deres programmer, dels udløber DR´s licens til at vise programmet, hvis det ikke længere publiceres på deres side – så du vil komme til at overtræde nogle licenseringsregler.


Kan ikke finde DAB kanaler?

Hvis du oplever udfald på din DAB-radio, så prøv at flytte den til et vindue, gerne i retning af nærmeste DAB-sender. Du kan se DAB-dækningen på https://www.dr.dk/service/driftsinformation/dab-daekningskort, hvor du kan indtaste din adresse og finde den sender, der har bedst dækning i dit område.


Hvor sendes formiddag på P4 fra?

Formiddag på 4’erensender live-radio i Danmarks Motionsuge fra en ny by hver dag. Kom og vær med; hils på værterne Lotte Friis og Knud Lind og mød danske sportsnavne. Fredag deltager blandt andre Danmarks bedste FIFA-spiller Anders Vejrgang. .


Hvordan kan jeg se Super Bowl?

Sådan ser du NFL i Danmark

 • Viaplay ejer rettighederne til at vise NFL i Danmark og sender også Super Bowl. Før og under kampen tilbyder Viaplay et dansk studie og danske kommentatorer. …
 • NFL Game Pass er det bedste valg for dig, der ønsker den amerikanske oplevelse. …
 • ExpressVPN er verdens bedste VPN.

Hvornår er der halvleg?

Første og anden halveg, som typisk varer 30 eller 45 minutter stykket. Forvirringen opstår, når pausen mellem de to halvlege også bliver kaldt for halvleg. Det sker ofte, at man hører både udøvere, tilskuere og kommentatorer benytte ordet halvleg om pausen.


Hvad hedder de danske fodboldspillere?

Danmarks fodboldlandsholdsspillere

Spiller Antal kampe Karriere
Lars Jacobsen 81 2006-2015
William Kvist 81 2007-2018
Jesper Grønkjær 80 1999-2010
Kasper Schmeichel 78 2013-

FAQ: Hvordan bruger man Viaplay?

Hvad er landsholdet værd?

Ifølge den seneste opgørelse før pandemien brød ud og lammede europæisk fodbold blev disse 31 spilleres værdi samlet vurderet til omkring 3,4 milliarder kroner.

Hvor mange interessere sig for fodbold?

Omtrent lige så mange, som der går til fodbold. Hele 329.922 fodboldspillere blev der registreret i 2018. Det er en stigning på 3.384 medlemmer sammenlignet med året før, viser nye medlemstal fra Danmarks Idrætsforbund.

Hvad har Spanien vundet i håndbold?

Spaniens håndboldlandshold er det nationale håndboldlandshold i Spanien, og kontrolleres af landets håndboldforbund, Real Federación Española de Balonmano. Holdets største præstation er guldmedaljerne ved VM i 2005 i Tunesien og til VM i 2013 i Spanien.