Hvor kan man se EM på telefon?

Det udmønter sig for eksempel i, at det er TV3 og Viaplay, der også kan tilgås via streaming på telefoner, computere, laptops og fjernsyn, der har fået rettighederne til at vise de fleste EM-kampe.

Kan man se TV 2 Play i udlandet?

Af rettighedsmæssige årsager er det desværre ikke muligt at tilbyde og afspille indhold fra TV 2 PLAY uden for EU/EØS. Dette fremgår også af brugerbetingelserne for TV 2 PLAY. Adgang til TV 2 PLAY forudsætter fast bopæl i Danmark, Færøerne eller Grønland.


Hvem viser den franske liga?

Der er dog i skrivende ingen dansk kanal eller streamingtjeneste, som sender Ligue 1 i denne sæson. Leder du efter en billig og lovlig måde at se Ligue 1, kan du faktisk livestreame kampene gratis og lovligt hos bookmakeren bet365. Her finder du også odds på Ligue 1 og massevis af livebetting-muligheder.


Hvor kan man se Danmarks EM-kampe?

TV Guide til EM i fodbold 2021 Ønsker du at følge EM i fodbold på danske TV-kanaler, så foregår det på DR1, DR2, TV3, TV3+ og TV3 Sport. Samtlige Danmarks kampe, på nær Danmark – Belgien (TV3), sendes direkte på DR1, og alle kampe ved europamesterskaberne kan desuden live streames hos Viaplay.Kan man se landskamp på TV2 Play?

inkluderer: Fodbold: La Liga og Serie A samt kampe fra Major League Soccer. Håndbold: EM, VM, den danske herre- og dameliga og Danmarks øvrige landskampe.


Hvor mange radiostationer er der i Danmark?

Der er seks landsdækkende FM-bånd i Danmark. DR sender P1 og P2 på det første bånd og henholdsvis P3 og P4 på de næste to. På det fjerde landsdækkende bånd sendes der også public service-radio.


Hvor er Knud Lind P4?

portræt: Knud Lind blev fejret med flag i går på sin 45-års fødselsdag og er til daglig morgenvært på P4 Midt og Vest. Han har arbejdet med radio i de seneste fire år. Før DR arbejdede han som skrivende journalist på Herning Folkeblad, hvor han gennem seks år skrev om sundhed og erhvervsliv.


Hvor kan man se EM?

Se fodbold EM i TV Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med Danmark på TV-kanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1. Dermed har man altså mulighed for at se størstedelen EM-kampe i TV eller som livestream på DRTV og/eller Viaplay.Hvor er P4 på DAB?

Stationsnavn DAB Satellit / DAB
DR P4 Sønderjylland (sender på FM, DAB+ og nettet) MUX2 (88 kbps, stereo) 8B (197.648 MHz)
DR P5 (sender på DAB og nettet) MUX2 (128 kbps, stereo)
DR P6 Beat (sender på DAB og nettet) MUX2 (128 kbps, stereo)
DR P8 Jazz (sender på DAB og nettet) MUX2 (160 kbps, stereo)

Kan man høre P4 på DAB?

P4 er nu tilgængelig på DAB+, og det betyder, at lytterne fremover kan høre alle DRs radiokanaler på både DAB, computer, tablet og smartphone. Efter at P4 fra tirsdag den 3. marts blev tilgængelig på DAB+, kan lytterne fremover høre alle DRs radiokanaler på både DAB, computer, tablet og smartphone.


Hvordan finder man kanaler på DAB radio?

Hvordan finder du ud af, om du kan modtage DAB+? Du genindstiller din radio ved at trykke på autotune/scan eller lignende i fem-syv sekunder. Radioen skal herefter gå i gang med at scanne sendenettet for informationer og genindstiller så sig selv med de nye informationer.


Kan man se håndbold på nettet?

Live stream dansk håndbold i TV og på nettet gratis Det er dog også muligt at se noget håndbold på nettet gratis hvis man opholder sig i Danmark. DRs kanaler viser sommetider også håndbold, og de kampe kan du live streame helt gratis på DR TV.


Er Danmark kvalificeret til VM i fodbold?

Danmark er godt i gang med at spille sine kvalifikationskampe til VM 2022, som afholdes i Qatar. Det danske landshold har som et af de første hold sikret sin deltagelse i VM 2022.


Hvor kan jeg se Viafree på tv?

Dog findes der også en Viafree app, som du kan hente i Apple AppStore eller Google Play. Med denne app kan du bruge Viafree på smartphone og tablet også. Med appen får du også mulighed for at forbinde Viafree med dit Apple TV eller Chromecast.


På hvilken kanal kan man se Formel 1?

Formel 1 TV og Streaming – Generelt Der sendes direkte fra samtlige træninger, kvalifikationer og Grand Prix’er på fredage, lørdage og søndage. Grand Prix’erne ligger som udgangspunkt på TV3+. Du kan se Formel 1 på Viaplay. Prøv Viaplay her, ingen binding.


Hvem viser Formel 1 i dag?

Formel 1 i TV og LIVE stream i dag For dem, der ønsker at følge Formel 1 sæson 2022 på den bedste måde, er det Viasats kanaler og Viaplay Formel 1 Streaming som kan anvendes. Der er også F1’s egen streamingtjeneste, som giver dig alt det bedste fra Formel 1.


Hvad er en Dobbeltdribling i håndbold?

Dobbeltdribling dømmes når håndboldspilleren dribler og tager håndbolden op i hånden igen og dribler videre efterfølgende. Dommertegnet er 2 strakte arme, som kører op og ned som i en dribling.


Hvilken position scorer flest mål i håndbold?

Playmakeren styrer spillet og spiller bolde ind til stregspilleren. Playmakeren er oftest ikke den, der scorer flest mål – men er derimod den der lægger nogle super gode afleveringer til sine medspillere.


Kan jeg komme på landsholdet?

Skal du spille for et dansk landshold skal du have et gyldigt dansk pas. Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder ved afrejsetidspunktet til en rejse til udlandet, da mange lande kræver dette. Har du ikke et dansk pas og gerne vil spille for et dansk landshold skal du søge om dansk statsborgerskab, læs mere her.


Hvem spiller 1 8 finale i Parken?

Udover Danmarks tre kampe skal 1/8finalen mellem nummer to i gruppe D og E spilles i Parken. Gruppe D indeholder England, Kroatien, Skotland og Tjekkiet, mens gruppe E består af Spanien, Sverige, Polen og Slovakiet.


Hvor mange hold er der i 8 dels finalen?

Her får du det samlede overblik over 1/8finalerne ved EM-slutrunden. Gruppespillet ved EM er nu slut, og der var drama til det sidste. Nu er der kun 16 hold tilbage i turneringen, og fra lørdag spilles de første 1/8finaler. Her kan du få et overblik over hvilke kampe, der er i vente.


Hvor gode er Tjekkiet i forhold til Danmark?

Der er generelt et godt match mellem tjekkisk og dansk forretningskultur. Tjekkerne er ret easy going og jordbundne og har ligesom danskerne en pragmatisk tilgang og indstilling til forretning, er resultatorienterede og er teknisk kompetente.


Hvem scorede mod Tjekkiet?

Danmark er foran mod Tjekkiet! Blot fem minutter af EM-kvartfinalen mod tjekkerne skulle der gå, før Thomas Delaney sprang højest på et hjørnespark og pandede bolden i nettet. Og så var det danske landshold foran med 1-0.


Hvem møder hvem i ottendedelsfinalerne?

Hvem møder Danmark i ottendedelsfinalen ved EM 2021? Danmark gik mirakuløst videre fra gruppe B ved EM-slutrunden, og nu skal de bevæge sig væk fra Danmark, København og Parken. Truppen skal nu til Holland og spille ottendedelsfinale lørdag 26. juni mod Wales.


FAQ: Hvor kan man se EM på telefon?

Hvor mange 3 går videre?

Grupperne ved EM 2020 Herunder ses EM 2020 grupperne, hvorfra Top 2 i hver EM-gruppe avancerer til knockout-kampene sammen med de fire bedste 3’ere i gruppe A-F.

Hvem er i kvartfinalen EM 2021?

EM i fodbold 2021: Kampprogram

  • juni. 21:00. Tyrkiet – Italien. Gruppe A. …
  • juni. 15:00. Wales – Schweiz. Gruppe A. …
  • juni. 15:00. England – Kroatien. Gruppe D. …
  • juni. 15:00. Skotland – Tjekkiet. Gruppe D. …
  • juni. 18:00. Ungarn – Portugal. Gruppe F. …
  • juni. 15:00. Finland – Rusland. …
  • juni. 15:00. Ukraine – Nordmakedonien. …
  • juni. 15:00. Sverige – Slovakiet.

Er Island ude af EM 2022?

Norge tager femtepladsen ved EM og sikrer samtidig en billet til VM i 2023. Det var en kamp mellem to nationer, der skulle kaste store skuffelser af sig. Island og Norge mødtes fredag eftermiddag i kampen om femtepladsen ved EM, hvor vinderen oven i hatten ville sikre en direkte plads ved VM næste år.