Hvem har vundet flest VM?

Frankrig er i øjeblikket forsvarende verdensmester, mens Brasilien er rekordholder med flest vundne verdensmesterskaber (5 titler). Det seneste VM blev afholdt i Rusland i 2018.

Hvem har scoret flest mål for Danmark håndbold?

Helt nøjagtig skal Hans Lindberg efter Tjekkiet-kampen nå yderligere 88 landskampe, hvis han vil tangere Lars Christiansens rekord på 338. Lars Christiansen topper i øvrigt også listen over flest landskampsmål med 1.503 scoringer. På den liste er Hans Lindberg nummer fem med 690 – godt 100 mål efter Michael V.


Hvem har scoret flest mål for sit landshold?

Cristiano Ronaldo, som er den førende målscorer i EM’s historie, har scoret 109 mål i 178 internationale kampe. Han er topscorer efter gruppespillet med fem træffere, ligesom at han er den første spiller nogensinde til at spille i fem EM-slutrunder. Juventus-angriberen har nu scoret 14 mål ved EM-slutrunder.


Hvem har spiller i nr 10 på landsholdet?

Der er fortsat kun én spiller i dansk landsholdshistorie, som har opnået flere kampe i rødt og hvidt end Dennis Rommedahl, og det er legenden Peter Schmeichel. Danmark kom ikke med til EM i 2016, og dermed er Dennis Rommedahl den seneste dansker, der har optrådt med nummer 10 på herrelandsholdet ved en EM-slutrunde.



Hvem har scoret flest mål i en sæson?

Scorer han ti mål i aftenens returkamp om bronzemedaljen mod TTH Holstebro, overgår han Robert Gunnarssons rekord for flest scorede mål på en sæson. En rekord, islændingen satte i 2005, hvor han scorede 241 gange.


Hvad er rekorden for flest mål i Champions League?

Flest mål i en Champions League-sæson Rekorden for flest mål i en CL-sæson lyder på 17 mål. Det skete tilbage i 13/14-sæsonen, da Cristiano Ronaldo også vandt Champions League-titlen. Ronaldo var ét mål fra at udligne sin rekord i 15/16 og to mål fra i 17/18.


Hvad er rekorden for flest mål i Bundesligaen?

Gerd Müller sidder ikke længere alene på rekorden for flest mål i en sæson i Bundesligaen. Lørdag kom Robert Lewandowski op på siden af ”Der Bomber”, der i 1971/72-sæsonen scorede 40 gange i den tyske liga.


Hvad er det største nederlag i håndbold?

Danmark vender hjem fra VM i håndbold med sølvmedaljer og en VM-rekord. 19-35 i en ydmygende og pinlig finale mod Spanien er det største nederlag nogen sinde i en VM-turnering.



Hvad får den danske landstræner i løn?

Nikolaj Jakobsen er såkaldt dobbeltjobber, så han bruger nogen tid i sin tyske storklub Rhein-Neckar Löwen, mens resten af tiden bruges på det danske landshold. DHF giver ham 1.000.000 kroner brutto per år for at være dansk landstræner for herrelandsholdet.


Hvad får fodboldspiller i løn?

Eksempelvis tjener Cristiano Ronaldo 362 millioner kroner om året alene i sponsorindtægter, mens Messi tjener 230,5 millioner kroner om året i sponsorindtægter, mens Neymar tjener 131,5 millioner kroner om året i sponsorindtægter.


Hvad hedder pigerne på landsholdet?

Kvindelandsholdet

Player Club Debut
Sofie Bredgaard FC Rosengård 12-04-2022
Sofie Svava Real Madrid CF 21-01-2019
Sofie Junge Pedersen Juventus FC 08-12-2011
Caroline Møller Real Madrid CF 04-03-2020

Hvorfor spiller Damgaard ikke med til VM 2021?

-Han har i en længere periode ikke kunnet træne fuldt ud, fordi hans knæ har generet ham. Derfor har han ikke spillet nok. Specielt ikke i topkampene. -Han skal kunne træne for fuld knald – også med landsholdet – ellers er der dygtige folk, der er klar til at tage hans plads, siger landstræner Nikolaj Jacobsen.


Hvorfor spiller Damsgaard ikke?

Mikkel Damsgaard spillede enkelte kampe på de danske ungdomshold, særligt U/19 og U/21, inden han i efteråret 2020 blev udtaget til A-landsholdet. Han debuterede i en venskabskamp mod Sverige 11. november 2020 på et tidspunkt, hvor en række spillere ikke var til rådighed på grund af Covid-19.


Hvor længe er Damsgaard skadet?

Damsgaard havde ikke spillet siden 12. oktober, hvor han udgik kort før pausen i Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Østrig. Siden blev han angrebet af en bakterie i knæet. Men hvad det helt præcist er, der har holdt den 21-årige komet fra sidste sommers EM ude så længe, er fortsat ikke fuldt belyst.


Hvem er den ældste på fodboldlandsholdet 2021?

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, udtog 25. maj sin trup bestående af 26 mand (normalt er der kun 23 spillere med til en slutrunde). Den yngste på holdet er 20 år og den ældste er 34 år. 7 af spillerne slår til daglig deres folder i England, 6 i Italien, 4 i Danmark.


Hvem vandt OL 2021?

Guld til Axelsen Badmintonstjernen Viktor Axelsen sikrede Danmarks anden OL-guldmedalje, da han vandt OL-finalen mandag over den forsvarende mester, Chen Long.


Hvor kan se landskamp?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.


Hvem er på det danske ishockeylandshold?

Danmarks Ishockey VM trup

Navn Født Klub/Hold
Oliver Lauridsen 24-03-89 Malmö Redhawks (Sverige)
Markus Lauridsen 28-02-91 Malmö Redhawks (Sverige)
Emil Kristensen 07-09-92 Schwenninger Wild Wings (Tyskland)
Jesper Aabo Jensen 30-07-91 Malmö Redhawks (Sverige)

Hvem vandt Ballon dor 2021?

Lionel Messi har vundet Ballon d’Or foran Robert Lewandowski og Jorginho. Lionel Messi har vundet Ballon d’Or-prisen som årets mandlige fodboldspiller i 2021. Det blev afsløret ved en ceremoni i Paris mandag aften.


Hvem afgøre Ballon d Or?

Prisen uddeles af folk fra fodboldverdenden til den fodboldspiller, der har været bedst i det foregående år. Ballon d’or er blevet uddelt af det franske fodboldblad France Football siden 1956 og FIFA World Player of the Year siden 1991 . Frem til 1995 kunne kun spillere med europæisk statsborgerskab modtage prisen.


Hvem vandt Ballon d Or 2021 kvinder?

Pernille Harder blev mandag nummer syv i kvindernes Ballon d’Or-kåring. Kasper Schmeichel opnåede samme placering i kåringen af den bedste mandlige målmand i 2021. Barcelonas 27-årige offensive midtbanespiller Alexia Putellas vandt prisen som årets kvindelige spiller. Det blev afsløret ved en ceremoni i Paris.


Hvordan går det med fodbold?

Danmark kom tæt på at gentage den triumf i sommeren 2021. Her blev det nemlig til en flot semifinale, hvor man endte med at tabe 1-2 til England på Wembley. I VM sammenhæng er Danmark bedste resultat fra 1998, hvor man nåede kvartfinalerne. Her faldt man med ære i et 2-3-nederlag til Brasilien.


Hvem kommentere fodbold på TV3?

Jesper Simo (født 15. august 1985 i Silkeborg) er en dansk journalist, der arbejder som kommentator og vært hos TV3 Sport, hvor han bl. a. dækker Premier League, Superligaen og Champions League m.


FAQ: Hvem har vundet flest VM?

Hvad koster det at vise landskamp på storskærm?

At fremvisningen på storskærmen sker direkte. At der ikke opkræves entré for adgangen til storskærmsfremvisningen. At transmissionen på storskærm ikke sponsoreres eller i øvrigt anvendes kommercielt eller i markedsføringsøjemed.

Hvor kan man se EM i fodbold i København?

juli 2021 opleve familievenlig fodboldfest på Ofelia Plads med madboder, barer, badezone og aktiviteter for hele familien. Udover de mange aktiviteter, kan du selvfølgelig se alle Danmarks kampe på storskærm og et bredt udvalg af slutrundens andre kampe.

Hvad får kampens spiller ved EM 2020?

Mere sandsynligt er det, at ottendedelsfinalen bliver endestationen for Danmark. Det vil kaste 1.184.000 kroner af sig til hver spiller. En kvartfinale giver 1.905.000 kroner, mens en semifinale udløser 2.363.000 kroner.