Hvor spilles pokalfinalen i Håndbold?

Sidste års vinder af turneringen, Mors-Thy Håndbold, blev besejret med 34-25 af et velspillende aalborgensisk mandskab. Aalborg Håndbold er klar til søndagens finale i Santander Cup i Jyske Bank Boxen i Herning.

Hvad får en dansk landsholdsspiller i løn?

Mange af spillerne er vant til at tjene penge i den størrelsesorden. SE og HØR skriver, at de helt store profiler på landsholdet, som Simon Kjær, Andreas Christensen og Kasper Schmeichel alle tjener over 40 millioner kroner om året. De danske spillere tjener millioner på at spille på landsholdet ved EM.


Hvor har Mikkel Hansen fået en blodprop?

Mikkel Hansen har haft problemer med brusk i sit ene knæ og måtte derfor under kniven. Og det er formentlig også i benet, at blodproppen er opstået. – Det, der typisk sker, er, at der opstår en blodprop i benet, og så kan den frigøres der og suge sig op til lungerne.


Hvem skal Aalborg Håndbold møde?

Det bliver franske Paris Saint-Germain, Aalborg Håndbold skal møde i Final Four-semifinalen i tyske Köln den 12. juni. Paris Saint-Germain har den danske superstjerne Mikkel Hansen, som fra sommeren 2022 skifter til Aalborg Håndbold, på holdkortet.Hvorfor er Mikkel ikke med?

Efter en fin indsats mod Nantes søndag er Mikkel Hansen blevet opereret på grund af knæproblemer. Mikkel Hansen har i denne uge fået fri fra at gøre tjeneste på landsholdet, men han kommer heller ikke til at spille i sin franske klub, Paris Saint-Germain.


Hvad betyder nummer 10 i fodbold?

Nummer 10 holder stadig I 1980’erne var Diego Armando Maradonas nummer ti særligt eftertragtet. Sådan var det også i 1990’erne, hvor Michael Laudrup tryllebandt alle danske fodboldfans med sine præstationer i Barcelona og på landsholdet og i de seneste to årtier har Messi skabt fornyet hype om de ikoniske trøjenummer.


Hvad er en 10 i fodbold?

En offensiv midtbanespiller (også kaldet 10’er positionen) er en midtbanespiller, der er placeret mellem de øvrige midtbanespillere og angrebsspillerne.


Hvem spiller Final4?

Foran 2.540 tilskuere i Blue Water Dokken gik Team Esbjerg hele vejen og vandt Santander Final4 med en knusende sikker sejr over Odense Håndbold på 32-21.Hvem har nr 11?

FIFA har i dag offentliggjort oversigten over, hvem der har hvilke trøjenumre i den danske trup til VM i Rusland. Eftersom at alle numre fra 1-23 skal bruges, så er Nicklas Bendtners normale nummer 11 selvfølgelig også tildelt en anden spiller, efter at angriberen blev sorteret fra.


Hvem er AC på det danske landshold?

oktober 2021. † Kampe (mål). Han har spillet en række kampe på de danske ungdomslandshold og spiller nu på A-landsholdet. Christensen spiller primært i midterforsvaret.


Hvornår lander det danske landshold?

Efter sejren over Tjekkiet blev det slået fast, at Danmarks A-landshold kommer hjem med en medalje. Derfor afholder vi reception for fans i Kastrup lufthavn når holdet lander mandag d. 9. september kl.


Hvor ligger Danmark i VM kvalifikation?

Stillingen

Pos Hold Kvalifikation
1 Danmark Kvalifikation til VM i fodbold 2022
2 Skotland Går videre til anden runde
3 Israel
4 Østrig Går videre til play-offs via Nations League

Hvad koster en VM billet?

Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) oplyser, at fans fra hele verden kan få billetter for helt ned til 69 dollar (453 kroner). Det er cirka en tredjedel mindre end ved VM i Rusland i 2018. En billet til VM-finalen i Qatar vil i den anden ende af skalaen kunne koste op til 1607 dollar (10.560 kroner).


Hvad koster en billet til fodbold i Parken?

Fremover koster den billigste voksenbillet 100 kr. eller 120 kr., dvs en reduktion på 46 % hhv. 35 % i forhold til de hidtidige 185 kr. Forskellen afhænger af, om det er en kategori A-, B- eller C-kamp.


Hvor spilles Danmark Serbien?

Danmark spiller tirsdag årets første hjemmekamp, når Serbien gæster København. En kamp, hvor Christian Eriksen for første gang siden kollapset mod Finland vender tilbage til Parken.


Hvornår kan man købe billetter til Danmark Østrig?

Ønsker du at sidde sammen med din tilkøbsbillet, skal du vente med at trække din egen billet til mandag d. 25 april. Allerede hentede billetter kan ikke flyttes. I 2021 oplevede vi en enorm interesse for Herrelandsholdet, hvilket betød, at alle billetter til kampene i Parken blev solgt til ForDanmark-medlemmer.


Hvad koster billetter til VM?

Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) oplyser, at fans fra hele verden kan få billetter for helt ned til 69 dollar (453 kroner). Det er cirka en tredjedel mindre end ved VM i Rusland i 2018. En billet til VM-finalen i Qatar vil i den anden ende af skalaen kunne koste op til 1607 dollar (10.560 kroner).


Hvad koster en billet til VM?

Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) oplyser, at fans fra hele verden kan få billetter for helt ned til 69 dollar (453 kroner). Det er cirka en tredjedel mindre end ved VM i Rusland i 2018. En billet til VM-finalen i Qatar vil i den anden ende af skalaen kunne koste op til 1607 dollar (10.560 kroner).


Hvordan foregår VM i fodbold?

Den europæiske kvalifikation startede i marts 2021 og varede ti kampe med sidste runde, som blev spillet 14-16. november, Nu er det tid til at få afviklet playoff-kampene, hvor 12 hold konkurrer om tre plads ved VM 2022. Der er ingen kommende begivenheder for VM-kvalifikation Se andre sendinger under Fodbold.


Hvor gammel er Lasse Rimmers børn?

Etiske dilemmaer. Lasse Rimmer har i forvejen døtrene Pippi på 16 og Hedvig på 12, men nu overvejer han og kæresten Line at udvide familien med endnu et medlem. Men der er mange beslutninger, der skal tages, og ting, der skal tænkes i gennem i Lasses og Lines tilfælde. – Jeg er tæt på 50, og så gammel bliver hun ikke.


Hvor gammel er Lasse Rimmers kæreste?

Her taler influenceren ud om sit meget omtalte brud og kommende skilsmisse med den 49-årige komiker Lasse Rimmer. De to blev kærester i efteråret 2015, og meget hurtigt blev der fokuseret på Line Hoffmeyers alder, fordi hun er 20 år yngre end Lasse Rimmer.


Er dansk kvindefodbold med til OL?

Tre sølvmedaljer og én bronzemedalje. Danmark har samlet set på både herre og kvindesiden formelt deltaget i syv slutrunder ved De Olympiske Lege, reelt i otte slutrunder. Indtil 1976 stillede DBU op med A-landsholdet i de olympiske kvalifikationsturneringer og slutrunder.


Hvorfor var Michael Laudrup ikke med i 1992?

Umiddelbart var han selvskreven til dét danske landshold, der vandt EM i 1992, men han havde selv meldt fra til landsholdet pga. spillemæssige uenigheder med landstræner Richard Møller Nielsen.


Hvor træner kvindelandsholdet?

Holdet er i Danmark (Viborg) fra den 9. april. Træningerne i Danmark finder sted på Viborg Stadion, medmindre andet angives. Adressen hertil er Stadion Alle 7, 8800 Viborg.


FAQ: Hvor spilles pokalfinalen i Håndbold?

Hvor er Helle Thomsen træner?

Helle Thomsen kom til franske Nantes i begyndelsen af 2022 i en rolle som assistenttræner. Helle Thomsen skal fremover være cheftræner i den franske håndboldklub Nantes. Det oplyser præsidenten, Yoann Choin-Joubert, på klubbens hjemmeside.

Er Danmark med til OL i håndbold?

Selvom det desværre ikke blev til en olympisk guldmedalje, er det andet gang i træk, at det danske herrelandshold kan rejse hjem fra et OL med en medalje om halsen. Det er samtidig også anden gang i den danske håndboldhistorie, at et herrelandshold vinder medaljer ved et OL.

Hvornår skal kvindelandsholdet i håndbold spille igen?

Den første landskamp for Håndbolddamerne i 2022 spilles i marts, hvor Jyske Bank Arena danner rammerne om et brag af en kamp mod Rumænien. Måneden efter venter allerede en ny landskamp, når de nordiske naboer fra Færøerne kommer på besøg i Arena Næstved.