Hvorfor er Pernille Harder ikke med?

Danmarks største stjerne på kvindelandsholdet, Pernille Harder, er ikke med, når det i slutningen af november går løs mod Bosnien-Hercegovina og Rusland i VM-kvalifikationen. Chelsea-spilleren er ude med en skade, og det samme er backen Sara Thrige.

Hvad med Gidsel?

Et gidsel er en person, der holdes fanget i en krig eller af væbnede grupper, og som holdes som sikkerhed eller som afpresning for at opnå politiske mål. Når gidseltagning udføres af kriminelle gidseltagere for at afpresse penge, kaldes det kidnapning. En person, der tager et gidsel, kaldes en gidseltager.


Hvornår kan man købe billetter til EM 2024?

Der vil være dansk musik m.v.. Nogle gange også fælles fanmarch til stadion. Jeg vil opfordre så mange som muligt får købt billetter inden den 14. maj, så vi kan give det danske landshold den opbakning de fortjener.


Hvornår kom Nadia Nadim til Danmark?

Nadia Nadim | Politikens Forlag. Nadia Nadim (f. 1988) er fodboldspiller på det danske kvindelandshold. Hun er født i Herat i Afghanistan og kom som 12-årig til Danmark som flygtning.



Hvem er værtsnation i 2024 i fodbold?

Tyskland har flere gange tidligere i fodboldhistorien været vært for slutrunder. EM i 1988 blev afholdt i Vesttyskland, mens både VM i 1974 og 2006 var på tysk grund, så det er en erfaren værtsnation, der får æren.


Hvor langt kom Danmark til VM i 2018?

For tredje gang i den danske VM-historie blev ottendedelsfinalen endestationen. Kroatien vandt efter straffesparkskonkurrence. Se eller gense Danmarks 1/8-finale mod Kroatien på TV 2 PLAY. De danske fodboldherrer kom ikke videre til kvartfinalerne ved VM i Rusland.


Hvor meget tjente Michael Laudrup som spiller?

Michael Laudrup tjente umiddelbart mest, da han spillede i Real Madrid, fordi han forinden havde brilleret for Barcelona. Det antages, at Laudrup fik i omegnen af 12-14 mio. kroner om året i Real Madrid i den toårige periode, han var i klubben. I Barcelona skulle hyren have været en smule mindre på de omkring 9-10 mio.


Hvem er den dyreste fodboldspiller nogensinde?

Den schweiziske organisation CIES Football Observatory, som beskæftiger sig med transfervurderinger og spillerprofiler, har med transfervinduets begyndelse offentliggjort deres liste over verdens dyreste fodboldspillere. Øverste er Real Madrids Vinicius Junior, der anslås at koste godt 1.236 milliarder kroner.



Er der en dansker der har vundet Ballon dor?

Jon Dahl Tomasson var seneste nominerede dansker i 2002, men han fik ingen stemmer. Allan Simonsen vandt Ballon d’Or i 1977, men dengang gik prisen udelukkende til den bedste spiller i Europa.


Hvad nummer havde Brian Laudrup?

På banen er Brian med nummer 11 på trøjen naturligvis en af holdets store og stærke angribere i topform. Kampformen holdes i dag ved lige i den lokale klub Hørsholm-Usserød, hvor han lejlighedsvis er med på 1. holdet.


Hvorfor er Brian Laudrup født i Wien?

Brian Laudrup blev født den 22. februar 1969 i Wien i Østrig (På grund af at hans far på daværende tidspunkt spillede for den østrigske fodboldklub Wiener Sports-Club).


Hvor rig er Michael Laudrup?

Som fodboldspiller har Michael Laudrup tjent omkring 150 mio. kr. og som træner omkring 120 mio. kr., men Laudrup har også formået at tjene penge på et helt andet område: Ejendomsinvesteringer.


Hvor gammel er Richard Møller Nielsen?

Tidligere landstræner Richard Møller Nielsen døde torsdag morgen 76 år gammel. Efter en menneskealder som først topspiller på amatørbasis og senere træner på fuld tid trak Richard Møller Nielsen sig i de senere år tilbage og nød sit otium i sit og hustruen Jonnas hus i Kerteminde.


Hvor kan man se hvor man er født?

Rigsarkivet har oplysninger om næsten alle fødsler, som er foregået i Danmark før 1989. For perioden 1997-2000 har Rigsarkivet desuden oplysninger om hjemmefødte og dødfødte. Du kan gratis bestille oplysninger om dig selv, der findes i Rigsarkivet.


I hvilken måned bliver der født flest børn?

Der bliver født flest børn om sommeren i juli og august. I 2015 blev der født flest børn i juli, nemlig 5400 børn i Danmark. I 2016 blev der født 5767 i både juli og august. Det samme gjorde sig gældende for 2014, 2013, 2012 med flest fødsler i juli.


Hvad Sketer der i 1996?

Begivenheder

  • januar – Tommerup på Fyn udnævnte sig selv til “årets kulturlandsby”.
  • januar – Waliseren Gwilym Hughes så sin film nr. …
  • januar – På en handelsmesse i Gwalior i Indien trykker Yogesh Sharma 31.118 forskellige personer i hænderne i løbet af 8 timer – hvilket er ”håndtryksrekord”.

Hvad skete der i 1981 Danmark?

Begivenheder

  • februar – Tommy Seebach og Debbie Cameron vinder Dansk Melodi Grand Prix med nummeret “Krøller eller ej”.
  • april – Bucks Fizz fra Storbritannien vinder det internationale melodi grandprix med sangen “Making Your Mind Up”.
  • april – Yes meddeler, at gruppen opløses.
  • april – Paul McCartneys band Wings opløses.

Hvem døde i 1982?

  • januar – Victor Buono, amerikansk skuespiller (født 1938).
  • januar – Victor Fontan, fransk cykelrytter (født 1892).
  • januar – Ellen Bonnesen, dansk børnebogsforfatter og lærer (født 1895).
  • januar – Fritz Laband, tysk fodboldspiller (født 1925).
  • januar – Allan Bock, dansk civilingeniør og forfatter (født 1890).

Hvad skete der i 1981 i Danmark?

Begivenheder

  • februar – Tommy Seebach og Debbie Cameron vinder Dansk Melodi Grand Prix med nummeret “Krøller eller ej”.
  • april – Bucks Fizz fra Storbritannien vinder det internationale melodi grandprix med sangen “Making Your Mind Up”.
  • april – Yes meddeler, at gruppen opløses.
  • april – Paul McCartneys band Wings opløses.

Hvem døde i 1984?

  • januar – Alexis Korner, britisk musiker (født 1928).
  • januar – Kaarlo Vähämäki, finsk gymnast (født 1892).
  • januar – Gösta Lindh, svensk fodboldspiller (født 1924).
  • januar – Dmitrij Vasiljev, sovjetisk filminstruktør (født 1900).
  • januar – Alfred Kastler, fransk fysiker og nobelprismodtager (født 1902).

Hvad handler bogen 1984 om?

Romanen foregår i 1984 og fokuserer på et undertrykkende, totalitært regime. Bogen handler om en tilsyneladende ubetydelig mand, Winston Smith, som er ansat af staten til at omskrive historiske dokumenter og derved fremme propaganda, og hans forsøg på at gøre oprør mod den totalitære stat, han bor i.


Hvem døde i 1980?

  • januar – Robert Larsen, dansk tv-medarbejder (født 1902).
  • januar – Lucien Buysse, belgisk cykelrytter (født 1892).
  • januar – Axel Henry Hansen, norsk gymnast (født 1887).
  • januar – Tryggve Gran, norsk pilot, polarforsker og forfatter (født 1888).
  • januar – Barbara Pym, britisk forfatter (født 1913).

FAQ: Hvorfor er Pernille Harder ikke med?

Hvorfor er fodboldlandsholdet ikke med til OL?

Kvalifikationen og udvælgelsen af deltagere for Danmark ved sommer-OL 2020 i Tokyo, Japan, afhang af danske sportsfolks præstationer i internationale kvalifikationsturneringer eller af deres placering på verdensranglister eller tilsvarende ranglister, afhængig af sportsgrenen, i perioden op imod afholdelsen af legene.

Hvem afløste Richard Møller Nielsen?

At han kun opnåede at spille to gange for det danske A-landshold, skyldtes, at han pådrog sig en alvorlig knæskade og måtte slutte som aktiv allerede som 25-årig. Det blev straks starten på en lang karriere som træner i OB og andre danske klubber, inden han i 1990 afløste Sepp Piontek som chef for det danske landshold.

Hvor spilles VM kvalifikation?

Kvalifikation til VM i fodbold 2022, UEFA – gruppe F var en af de ti UEFA grupper i kvalifikationsturneringen til Verdensmesterskabet i fodbold, der ville afgøre hvilke hold kvalificerede sig til VM i fodbold 2022 slutspillet i Qatar.