Hvordan får man App Store?

Sådan henter du apps til Android Bruger du en tablet eller smartphone af typen Android, skal du bruge Google Play, når du henter apps. Det kræver, at du har en Google Konto. Se hvordan du opretter en Google Konto. Klik på ikonet for ‘Google Play’.

Kan ikke finde app på iPhone?

Få vist apps på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åbn programmet App Store.
  2. Tryk på knappen Konto eller billedet af dig selv eller dine initialer øverst på skærmen.
  3. Tryk på dit navn eller dit Apple-id. …
  4. Rul ned, og tryk på Skjulte køb.
  5. Find den app, du er interesseret i, og tryk på Skjul ikke.

Hvordan gendanner jeg min iPhone?

Gendannelse af din iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhedskopi

  1. Tænd enheden. …
  2. Følg trinnene på skærmen til indstilling, indtil skærmen Apps og data vises, og tryk derefter på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi.
  3. Log på iCloud med dit Apple-id.
  4. Vælg en sikkerhedskopi.

Hvordan finder jeg mine YouSee kanaler?

Find dine tv-kanaler på Mit YouSee Vil du tjekke, hvilke kanaler der er i din tv-pakke, kan du altid logge ind på Mit YouSee og finde oversigten. Gå til Mit YouSee og log ind. Klik på Tv i menuen til venstre. Her får du oversigten over dine tv-kanaler.



Hvordan nulstiller jeg min iPhone?

Sådan nulstiller du din iPhone, iPad eller iPod touch til…

  1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil [enhed] Tryk derefter på Slet alt indhold og alle indstillinger.
  2. Indtast din kode eller adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det. …
  3. Vent, mens dataene slettes på enheden.

Hvilke apps er der på Apple TV 4K?

Fra historiske dramaer til de mest binge-værdige serier lige nu – med Apple TV 4K kan du se medrivende indhold fra apps som DRTV, Viaplay, C More, Amazon Prime Video og Netflix og så selvfølgelig en række anmelderroste Apple Originals fra Apple TV+. Red Bull TV-appen. Apple TV-appen.


Hvilke tv har indbygget Apple TV?

LG, Samsung og Sony samarbejder med Apple. I USA har Apple også indledt samarbejde med Amazon FireTV, Roku og Vizio. Flere producenter af Smart TV begrænser Apple-funktionerne til 2019-generationen af TV og fremefter. Ikke alle TV-modeller får alle tre Apple-funktioner.


Hvordan scanner man tv-kanaler?

  1. Opdatér dine tvkanaler.
  2. Opsæt din tv-boks.
  3. Læg kanalerne i din rækkefølge.
  4. Find netværks-id til at indlæse tvkanaler.
  5. Installér YouSee Kort og kortlæser.
  6. Se de rigtige kabler, forstærkere og stikdåser.
  7. Ultra HD (4K) på tv og tv-boks.
  8. Se tv med Chromecast eller AirPlay.


Hvad er privatlivsindstillinger?

I privatlivsindstillingerne kan man blandt andet vælge, hvilke andre brugere, man vil give adgang til ens profil, billeder og kontaktoplysninger og hvem, der må kontakte brugeren. Det er forskelligt fra medie til medie, hvordan privatlivsindstillingerne er sat som udgangspunkt.


Hvordan kan man se hvilke app der bruger mikrofon?

Med Shazam kan brugeren selv slå mikrofonen til for at lytte til et nummer og så få titel og kunstner-navn præsenteret. En vækkerurs-app, HappyWakeUp, har mikrofonen slået til for at lytte til, om brugeren er i dyb søvn eller er ved at vågne.


Hvordan slår man GPS til på iPhone?

Sådan gør du:

  1. Gå til Indstillinger > Anonymitet, og vælg derefter Lokalitetstjenester.
  2. Vælg en app, og slå derefter Præcis lokalitet til eller fra.

Hvorfor kan min iPhone ikke dele internet?

Hvis Internetdeling ikke fungerer på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular)

  • Kontroller, at Internetdeling er slået til i Indstillinger > Internetdeling. …
  • Genstart den iPhone eller iPad, der leverer Internetdeling, samt enheden, der har brug for at oprette forbindelse til Internetdeling.

Hvor finder jeg SSID på iPhone?

Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din iPhone, iPad eller…

  1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Wi-Fi.
  2. Slå Wi-Fi til. Enheden søger automatisk efter tilgængelige Wi-Fi-netværk.
  3. Tryk på navnet på det Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til.

Hvordan slår man placering til iPhone?

Sådan gør du:

  1. Gå til Indstillinger > Anonymitet, og vælg derefter Lokalitetstjenester.
  2. Vælg en app, og slå derefter Præcis lokalitet til eller fra.

Hvordan sender jeg min placering?

Hvordan kan jeg sende min nuværende lokation i Messenger?

  1. Åbn en samtale fra dine Chats.
  2. Tryk på ud for tekstfeltet.
  3. Tryk på Lokation.
  4. Tryk på Del livelokation.

Hvad koster det at bruge Chromecast?

Hvad koster Google Chromecast i Danmark? Du kan købe din Chromecast i mange elektronikbutikker landet over, eller direkte fra Googles egen butik til 320 kroner. Google Chromecast Ultra findes også i mange butikker rundt om i Danmark, samt i Googles egen butik, og koster 630 kroner.


Hvad er indbygget Chromecast?

Indbygget Chromecast er en teknologi der lader dig streame dine favorit programmer og apps fra din telefon, tablet eller computer direkte til dit TV. For flere informationer om indbygget Chromecast, venligst besøg den officielle indbygget Chromecast hjemmeside.


Kan man streame fra iPhone til Chromecast?

Tilslut din iPhone og Chromecast til det samme Wifi-netværk. Installer Google Startside app, aktiver Bluetooth og opsæt enheden. Åbn den video, du vil caste, og tryk på Cast-knap. Vælg din Chromecast, og Google begynder at streame det indhold til din Chromecast-enhed.


Hvordan aktivere man lokal netværksadgang?

Adgang til dit lokale netværk Når du første gang åbner en app efter opdateringen, vil nogle af dem bede om at få lokal netværksadgang. I så fald kommer der en besked frem, der anmoder om at finde og oprette forbindelse til enheder på dit lokale netværk. Tryk på Tillad ikke for at nægte adgangen.


Kan man streame direkte til Chromecast?

Chromecast er et stykke hardware, du kan sætte i fjernsynet, så du kan streame video og billeder fra din mobil, computer og tablet. Det hele foregår uden kabler, og du kan eksempelvis streame direkte fra Netflix, HBO Nordic, Spotify DR TV, Twitch og mange andre apps.


Hvor meget data bruger man ved Chromecast?

Google’s Chromecast er en fremragende lille streaming-enhed, der tilbyder en nem og overkommelig måde at få indhold fra den lille skærm til den store. Sagen er, at når du ikke bruger den, kan den bruge over 15 GB data hver måned bare i tomgang. Det er et ret betydeligt beløb for alle, der har en målt forbindelse.


Hvilke apps virker på Google TV?

Du har adgang til samme apps, som findes til Android TV gennem Google Play-butikken, om end nogle har kompatibilitetsproblemer – det er muligvis relateret til Android 10 fremfor Google TV. F. eks. virkede TV 2 Play ikke i starten, men det er blevet rettet.


Hvorfor hakker TV 2 PLAY Live?

Gigahertz niveauet på dit trådløse netværk: Hvis du har en fin downloadhastighed og stadig oplever problemer med billedkvaliteten, så kan det skyldes det gigahertz niveau, som du er koblet på via dit netværk. Ofte har et WIFI-netværk en 2,4 gigahertz kanal og en 5 gigahertz kanal.


FAQ: Hvordan får man App Store?

Hvorfor kan jeg ikke se film på YouSee?

Krav til din mobil og tablet Vi understøtter de to seneste versioner af iOS og Android. Det betyder ikke, at YouSee Tv & Film ikke vil virke på ældre versioner, men vi garanterer ikke, at alt virker som det skal. Du skal bruge appen YouSee Tv & Film. Du kan ikke bruge browseren på din mobil eller tablet.

Hvor kan jeg se Discovery?

Dplay blev lanceret i 2015 som afløser for nutv.dk og tilbyder indhold fra Discovery kanalerne og de kanaler Discovery ejer i Danmark, der inkluderer Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery Channel, TLC og Animal Planet.

Hvordan logger jeg ind på Viaplay?

ind på https://viaplay.dk/activate og indtast koden, som du ser på dit TV. Koden består af 4 tegn og kan indeholde både bogstaver og tal. Efter at have aktiveret koden, følg instruktionerne og log ind på din konto.