Hvordan får jeg DR app på mit smart tv?

 1. Brug kabel mellem tv og din.
 2. Google Chromecast, Apple Airplay og andre.
 3. Via app på det nye Apple TV. Hvis du har det nye Apple TV (generation 4), kan du downloade en DR TV app. …
 4. Playstation 3 og 4. Inde i Playstation Store ligger DR TV app’en i en version til hhv 3 og 4. …
 5. DR TV direkte på smarttv med HbbTV.

Hvordan får jeg forbindelse til min Chromecast?

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

 1. Tilslut din Chromecast.
 2. Download Google Home-appen på din Chromecast-kompatible Android-enhed.
 3. Åbn Google Home-appen .
 4. Følg vejledningen. Hvis du ikke kan finde vejledningen til konfiguration af din Chromecast, kan du gøre følgende: …
 5. Konfigurationen er gennemført.

Hvad er lokal netværksadgang?

Adgang til dit lokale netværk Når du første gang åbner en app efter opdateringen, vil nogle af dem bede om at få lokal netværksadgang. I så fald kommer der en besked frem, der anmoder om at finde og oprette forbindelse til enheder på dit lokale netværk. Tryk på Tillad ikke for at nægte adgangen.


Hvorfor er mine tv-kanaler forsvundet?

Problemet med de manglende kanaler kan skyldes, at du ikke bruger det rigtige netværks-id til at indlæse kanalerne. Måden, du indlæser dine kanaler på, afhænger af dit tv.


https://www.youtube.com/watch?v=TzYrRRmAED8

Kan ikke Chromecaste fra iphone?

Slå Wi-Fi fra/til på konfigurationsenheden, og åbn derefter Google Home-appen igen. Hvis dette ikke løste problemet, skal du fortsætte til næste trin. Prøv at bruge en anden enhed til at konfigurere Chromecast-enheden. Hvis du stadig oplever problemer, skal du fortsætte til næste trin.


Hvorfor skriver vores tv intet signal på nogle programmer?

Tjek om antennekablet skal udskiftes Så kan du risikere, at det ikke længere er beskyttet mod indstråling fra andre trådløse signaler, der dermed kan forstyrre dit tvsignal. Vi anbefaler dig derfor at udskifte det.


Kan man caste fra iPhone?

Tilslut din iPhone og Chromecast til det samme Wifi-netværk. Installer Google Startside app, aktiver Bluetooth og opsæt enheden. Åbn den video, du vil caste, og tryk på Cast-knap. Vælg din Chromecast, og Google begynder at streame det indhold til din Chromecast-enhed.


Hvordan laver man en kanalsøgning?

Følg disse punkter for at kanalsøge:

 1. Åbn menuen og tryk på ‘Udsendelse’
 2. Tryk på ‘Indstillinger for automatisk tuning”‘.
 3. Tryk på ‘Automatisk søgning’
 4. Tryk på ‘Start’.
 5. Vælg følgende muligheder: Antenne: Kabel. …
 6. Kanalsøgning går nu i gang. Dette kan tage flere minutter.
 7. Når kanalsøgningen er afsluttet trykkes på ‘Luk’


Hvordan får man Chromecast til at virke?

Tryk på Cast-knappen i en Cast-kompatibel app.

 1. Tilslut din Chromecast, og gå til chromecast.com/setup. …
 2. Opret forbindelse til dit Wi‑Fi‑netværk på din Chromecast.
 3. Tryk på Cast-knappen i en Cast-kompatibel app.

Hvad er tv spejling?

Skærmspejling er en funktion, der viser skærmen fra en mobilenhed på TV’et ved brug af Miracast-teknologi. Du kan tilslutte receiveren direkte til en enhed, der understøtter skærmspejling (f. eks. en smartphone eller en tablet) og få vist enhedens skærm på din store TV-skærm.


Kan jeg bruge min Chromecast med på ferie?

Du kan flytte Chromecast mellem forskellige fjernsyn, og bruge den hvor du vil. Du kan f. eks. tage den med i sommerhus eller på hotel og bruge den på Tv’et der, eller flytte den til børneværelset, eller et andet sted.


Hvordan streamer jeg fra iPad til tv?

Stream din iPad eller tablet til dit TV via Chromecast Hvis du bruger en iOS-enhed, skal du hente appen fra App Store. Konfigurering: Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din Chromecast. Tryk på cast-fanen i en kompatibel app og stream indholdet til dit TV.


Kan man bruge Chromecast til iPhone?

Chromecast virker både til Android og iOS. Den ultrahurtige opsætningsguide: Tilslut Chromecast til et fjernsyns HDMI-port og USB-strømkablet til en strømforsyning. Gå ind på chromecast.com/setup fra din mobilenhed og følg vejledningen fra Google Home-appen.


Kan ikke se Chromecast på iPhone?

Kontrollér dit wi-fi-netværk for Chromecast Kig efter din Chromecast på listen over enheder i fanen Home. Hvis din Chromecast står på listen, bruger den samme wi-fi som din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis din Chromecast ikke står på listen, bruger den måske et andet wi-fi end din iPhone, iPad eller iPod touch.


Kan man Skærmdele Chromecast?

Åbn din Chrome browser og klik på cast-ikonet. Nu kan du spejle indholdet på din computers skrivebord eller indholdet i Chrome-browseren. (Bemærk: Du kan streame det meste web-indhold. Dog understøttes sider der benytter extensions såsom Silverlight, Quicktime, og VLC ikke.)


Hvad er Samsung tizen Smart TV?

YouSee Tv & Film er tilgængelig på Samsung Smart TV med Tizen-styresystem. Det vil sige, at du kan benytte YouSee Tv & Film på Samsung Smart TV, til at se alle dine tv-kanaler og de film og serier der er inkluderet i dit tv-abonnement. YouSee Tv & Film kan tilgås på Samsung TV med Tizen-styresystemet 2017 og nyere.


Hvad er tizen Smart TV?

Tizen: Et styresystem til smartTV der findes på flere af Samsungs modeller. UHD: Ultra High Definition med en skærmopløsning på 3840×2160 pixels. Dette giver en øget skarphed ved videomateriale, der har UHD-opløsning. USB: Dette er ikke bare til din computer.


Kan ikke finde tv2 Play på Samsung Smart TV?

Oplever du problemer med TV 2 PLAY appen på dit Samsung TV?

 • Tryk på huset på din fjernbetjening.
 • Tryk på venstre-pilen og vælg Apps.
 • Vælg tandhjulet oppe i øverste højre hjørne.
 • Find TV 2 PLAY.
 • Tryk på ned-pilen og vælg Geninstaller.

Kan man gå på nettet med Smart TV?

Smart tv har indbygget browser, og du har dermed adgang til alle websider på dit tv. I modsætning til på din mobil er skærmpladsen ikke et problem, så websiderne kan folde sig ud i al deres pragt.


Hvordan Skærmspejler man på iPhone?

Tilslut både din PC og din iPhone til det samme trådløse netværk. På din iOS-enhed skal du skubbe op for at åbne kontrolcenteret. Tryk på “Skærmspejling”, og vælg Apowersoft med din PC’s navn på den. Du vil så se din iPhone-skærm på din PC-skærm med det samme.


Hvordan spejler man sin iPhone til tv?

For at begynde at spejle din iPhone til TV skal du trykke på cast-ikonet nederst til venstre på skærmen. Der vises et panel, der viser de registrerede enheder. Nu skal du trykke på navnet på dit smart-TV for at oprette forbindelse mellem begge enheder. Derefter vil appen vise dine lokale videoer og fotos.


Hvorfor kan jeg ikke se Stofa webtv?

Du kan løse problemet midlertidigt ved at clear cache og rydde data. For at rydde cache går du ind under menupunktet ‘Indstillinger’, vælg ‘System, vælg ‘Apps’, vælg ‘Stofa Tv-app’ og dernæst: ”Ryd cache”.


Kan man se Stofa webtv på Smart TV?

Når du har tv fra Stofa, har du også adgang til Stofa Tv-app, hvor du kan se det meste af dit indhold – tv-kanaler, film og serier – online på din computer. Du kan også se Stofa Tv-app på smartphone, tablet og Apple TV 4K, hvis du henter Tv-appen – den findes både til iOS og Android.


FAQ: Hvordan får jeg DR app på mit smart tv?

Hvorfor kan jeg ikke caste fra Stofa webtv?

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til din Chromecast, kan du prøve at tage strømstikket ud af Chromecast-enheden, vente et par sekunder, og tilslutte den igen. Hvis du stadig oplever problemer, anbefaler vi, at du gendanner enheden via Google Home-appen.

Hvordan caster jeg fra min pc til tv?

Du skal bruge en Windows-computer for at afspille lyden på dit fjernsyn.

 1. Åbn Chrome på din computer.
 2. Øverst til højre skal du klikke på Mere. Cast.
 3. Klik på Kilder .
 4. Klik på Cast skrivebord.
 5. Vælg den Chromecast-enhed, hvor du vil se indholdet.

Hvorfor kan jeg ikke se YouSee Tv på min pc?

Tjek, om du er logget ind med det rigtige YouSee Login Så tjek om det er dit YouSee Login, som er koblet op på dit tv-abonnement, som du er logget ind med. Du kan logge ind på Mit YouSee og se, hvilke abonnementer der forbundet med det login du bruger. Har du glemt din adgangskode til dit YouSee Login, så læs mere her.