Hvor dækker Glenten?

CENTRUM Adelgade, Albani Torv, Asylgade, Fisketorvet, Gravene, Gråbrødre Plads, Horsetorvet, Jernbanegade, Klaregade, Klosterbakken, Lille Dansestræde, Lille Gråbrødrestræde, Munkemøllestræde, Nedergade, Nørregade, Overgade, Påskestræde, Skt. Knudkirkestræde, Slotsgade, Thomas B.

Hvordan virker en antenne?

Fungerer som en parallel resonanskreds. En typisk loop antenne er lavet af kobberrør, i resonans med en variabel kondensator, der ved transmission skal kunne klare høje spændinger. Strømmen i en loop, ved transmission kan antage mange ampere, og spændingen over kondensatoren flere kilo volt.


Hvilken DVB-T antenne skal jeg vælge?

– Brug en DVBT boks hvis du modtager dit TV signal via en antenne, f. eks. en digital antenne placeret på taget af boligen, eller en stueantenne, som er placeret indendørs. – Brug en DVB-C boks hvis du modtager dit TV signal via kabel-TV.


Hvor er kontoindstillinger på Netflix?

Sådan bruger du profiler og forældrekontrol Sådan redigerer du indstillingerne for en individuel profil: Gå til siden Konto i en webbrowser. Vælg et profilnavn i Profil og forældrekontrol. Vælg Skift (Change) for den indstilling, du ønsker at redigere for den pågældende profil.



Hvad kan man se med DVB-T2?

Det kan gøres til en raketvidenskab hvilken antenne du skal bruge til at se de medielicens dækkede kanaler – DR1, DR2, samt DR Ramasjang gennem det nye digitale signal (DVBT2). I praksis er det dog ikke sværere end at du næsten i hele landet kan nøjes med en helt almindelig eller en af de små nye smarte antenner.


Hvad er en DVB-T modtager?

DVBT er en forkortelse for Digital Video Broadcasting-Terrestrial og betegner transmission af et tv signal via en tv mast. Til at modtage et DVBT signal, har du brug for en DVBT antenne. Du skal også have en digital modtager – også kaldet en DVBT tuner.


Hvorfor virker min DR app ikke?

DR forklarer, at fejlen relaterer sig til HbbTV og kryptering, altså kopibeskyttelse af indhold. HbbTV er det system, som ligger bag ‘den røde knap’ på fjernbetjeningen samt DRTV apps til Smart TV fra LG, Panasonic og Samsung. – “DRTV-platformen til HbbTV er udviklet, så vi understøtter så mange TV som muligt.


Kan man se Netflix på samme tid?

Vores abonnementer giver dig mulighed for både at streame indhold og gemme downloadede titler på 1, 2 eller 4 enheder på samme tid. Hvis du har et abonnement til 1 eller 2 skærme, kan du opgradere dit abonnement på netflix.com/changeplan for at downloade titler på flere enheder.



Hvor kan man se gamle DR programmer?

Gennem aftalerne, som ligger til grund for Bonanza, kan alle danskere se historiske klip, gamle tv-dramaserier, børneudsendelser, julekalendere, dokumentarudsendelser, portrætinterviews og meget mere.


Hvordan modtager man det nye tv signal?

Med en antenne kan du modtage digitale TV signaler fra TV-masterne, hvilket gør det muligt at se en række TV kanaler. Efter sendenettet blev digitaliseret, er det nødvendigt at have en digital tuner, enten indbygget i dit TV eller en separat digitalboks.


Hvad er der i nyhederne i dag?

Flere nyheder

  • Krimi. To personer såret af knivstik i Slagelse. …
  • Samfund. Nåle fundet i karameller på sidste skoledag. …
  • Udland. Amerikansk soldat fortæller om rædselsfulde oplevelser i russisk fangenskab. …
  • Udland. Vejen eksploderede som en vulkan, og så begyndte morderne at forråde hinanden. …
  • Nyheder. Jordskælv øst for Grønland.

Hvor kan man se nyhederne?

Nyhederne på TV 2 og NEWS holder dig opdateret på hele døgnets begivenheder. Alle ugens dage lægger vi løbende de større nyhedsudsendelser ud, så du kan altid blive opdateret på det seneste, der sker inden og uden for Danmarks grænser! BEMÆRK: Udsendelser ligger kun på TV 2 PLAY i 30 dage!


Hvem er vært på TV 2 nyheder?

Josefine Kofoed er ny vært på TV 2 NEWS fra februar 2022. To erfarne radioværter skifter til TV 2 NEWS, nemlig Louise Windfeld-Høeberg og Josefine Kofoed.


Hvem har Peter Mogensen børn med?

En af de berørte kvinder er Louise Mogensen, som er mor til Peter Mogensens tre børn. Per Christensen var blandt andet med til deres datters 18-års fødselsdag. – Jeg blev både rystet og vred, da det gik op for mig, hvad der foregik. Ikke bare på Louises vegne, men også på mine børns vegne.


Hvorfor kan jeg ikke se tv2 på YouSee tv?

Som udgangspunkt er det på grund af TV 2’s rettigheder ikke mulig at se TV 2 på YouSee Tv & Film-app’en eller websitet, med mindre du er på dit YouSee Bredbånd. Afhængig af dit abonnement kan du tilkøbe TV 2 Ude som et selvstændigt abonnement til 5 kr. om måneden. Ring til kundeservice på 70 70 40 40 for at høre mere.


Kan man se dr live på Smart TV?

Hvis du har et moderne såkaldt smart tv, der er koblet til internettet og understøtter HbbTVstandarden, kan du se DR TV, når det passer dig. Du kan hurtigt se om du allerede har adgang til DR TV på dit smart tv.


Hvad koster det at se DR?

Det korte svar er: Ingenting. Det er helt gratis at streame fra DRTV. Mange andre former for stremingtjenester koster ofte et givent beløb hver måned. Vælger du i stedet DRTV, skal du ikke tænke på, at der skal være plads i budgettet til at kunne streame.


Kan man starte forfra på TV 2 PLAY?

Hjælp til spol og startforfra på tv-boksen Når du er i gang med at se en film eller en udsendelse, kan du sætte den på pause, hvis du bliver afbrudt. Du kan også starte de fleste programmer forfra, hvis du gik glip af starten, og spole frem og tilbage i tv-programmer, der ligger i tv-arkivet.


Hvorfor virker TV 2 PLAY ikke på Apple TV?

I seneste opdatering af TV 2 PLAY appen til iPad og iPhone – version 3.2.6 – har vi desværre været nødsaget til at stoppe understøttelsen af Airplay til Apple TV 2 og Apple TV 3.


Hvorfor er TV 2 PLAY ikke på Playstation?

Der findes overordnet to metoder, til at få TV2 Play op på dit fjernsyn, hvis du ikke er indehaver af et nyere Bravia TV, Sony Media Player eller en Sony Blu-ray afspiller. Har du en af disse enheder, kan du se TV2 Play direkte på dit TV.


Hvordan får man TV 2 PLAY på Apple TV?

TV 2 PLAY er tilgængelig som en app til Apple TV, hvis du har et Apple TV generation 4. Du har mulighed for at anvende AirPlay med iOS 14 eller nyere, men vi anbefaler, at du henter vores app til dit Apple TV, for den bedste oplevelse.


Er Philips et Android TV?

Med 4K UHD, banebrydende Ambilight, Android TV, Google Assistant, Dolby Vision og Dolby Atmos samt HDMI 2.1 til de nyeste spil. Det har aldrig været nemmere at vælge dit næste TV.


Hvorfor kan jeg ikke få Disney plus på mit Philips TV?

Disney+ app‘en findes kun til de Philips TV, som har Android-platform. Din PUS6504 har såkaldt Saphi-platform. Disney+ er ikke lavet til Saphi (endnu). Så du skal have fat i en eller anden boks, Chromecast eller lignende for at få adgang til Disney+.


FAQ: Hvor dækker Glenten?

Hvorfor virker min App Store ikke?

Log ud og log ind på App Store At logge ud af App Store og derefter logge ind igen giver det en chance for at nulstille, og dette kan også løse nogle mindre fejl. Lad os se, hvordan du gør det: Gå først til Indstillinger → iTunes & App Store. Klik på Apple-id øverst på skærmen, og klik derefter Log ud.

Kan ikke finde App Store på iPhone?

Hvis du ikke kan finde App Store Hvis du mangler App Store på din enhed, er børnesikring muligvis slået til. Tilpas dine indstillinger i Køb i iTunes og App Store, og sørg for, at du har valgt Tillad under indstillingen Installering af apps. App Store burde dukke op på din enhed igen.

Hvordan installerer man Google Play?

Appen Play Butik er forudinstalleret på Android-enheder, der understøtter Google Play, og den kan downloades på visse Chromebooks….Find appen Google Play Butik

  1. Gå til sektionen Apps på din enhed.
  2. Tryk på Google Play Butik .
  3. Appen åbnes, og du kan søge efter det indhold, du vil downloade.