Hvem er forfatter til Badehotellet?

Badehotellet er en dansk dramaserie, der er skrevet af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, og sendt på TV 2. Den første sæson havde premiere 30. december 2013. I foråret 2022 var der produceret 9 sæsoner og sammenlagt 55 afsnit af serien.

Hvem spiller Jesper i Badehotellet?

Søren Sætter-Lassen er dog ikke den eneste i sin familie, som har været med i den populære TV 2-serie. For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Hans søn er nemlig 36-årige Jens Sætter-Lassen, som spillede trompetisten Jesper Duelund fra sæson 3-6.


Hvem har lavet Badehotellet?

Det var en løs idé til en tv-serie, der bragte forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe på en tur til et par badehoteller ved Vesterhavet. Det var en kold, blæsende og halvgrå dag i april 2012. Så charmen ved de normalt så hyggelige badehoteller i Kandestederne var til at overse.


Hvad ser danskerne i tv?

Fra 2017 til 2019 er andelen af danskere, der ugentligt ser traditionelt tv, faldet med 5 procentpoint, svarende til et fald på 6 %. I samme periode er andelen af danskere, der streamer spillefilm, serier/programmer, live-tv eller nyheder minimum ugentligt, steget med 6 procentpoint, svarende til 11 %.



Hvilken målgruppe ser TV 2?

Målgruppe TV2 Play Som det fremgår af skemaet, så er hele 79% af de oprettede brugere på TV2-Play i aldersgruppen 15 til 49 år og mere end 1/3 er under 30 år. Det er altså en markant yngre profil, end normalt for tv seere generelt.


Hvad hedder værten?

Sofie Østergaard

Sofie Østergaard Larsen
Personlig information
Børn 3
Beskæftigelse Tv-vært
Information med symbolet hentes fra Wikidata. [ redigér på Wikidata ]

Hvem er værter på Go Aften Danmark?

Stærkeste start for ‘Goaften‘ i ti år

  • Stærkeste start for ‘Goaften‘ i ti år.
  • Abdel Aziz-Mahmoud og Natasja Crone er to af de værter, som er kommet til ‘Goaften LIVE’ i de seneste år, hvor programmet har oplevet stigende tilslutning fra seerne og brugerne. (

Hvad er der på DR2 i aften?

  • 23:00 P2 Radioavisen.
  • 23:05 Morgenandagten på DR2.
  • 23:30 Jagten på det gode liv.
  • 00:00 Greta Thunberg: Et år til at redde planeten.
  • 01:00 Rose McGowan: Kvinden, der startede #MeToo.
  • 01:40 De sidste pygmæer: Velkommen til regnskoven.
  • 02:30 De sidste pygmæer: Rod i familien.
  • 03:15 De sidste pygmæer: Den moderne verden truer.


Hvem er Klaus Bundgaard R8dio?

Undskyld vi roder er et dansk satirisk podcast om tilblivelsen af den fiktive landsdækkende radiostation R8dio. I podcasten spiller komiker Kasper Nielsen rollen som radiodirektør Klavs Bundgaard, mens komiker Brian Lykke spiller rollen som programchef Allan Sindberg.


Er Danmarks Radio nede?

De nuværende lys har siddet der i cirka 30 år og er begyndt at have driftsmæssige udfordringer. Bliver FM-radioen tavs, anbefaler vi i stedet at lytte til radio via hjemmesiden dr.dk/lyd. Du kan også downloade DRs radio app DR LYD.


Hvornår genåbnede Danmark 2022?

Fra den 1. februar, om ganske få dage, så vil Danmark igen være åbent, helt åbent. Det markerer en overgang til en ny tid for os alle sammen. Under pandemien, der har vores tålmodighed og vores udholdenhed og vores sammenhold som danskere, der har den været testet.


Hvem er i regeringen 2022?

Ministre i regeringen

Nr. Ressortområde Tiltrådt posten
4 Justitsminister 2. maj 2022
5 Social- og indenrigsminister Social- og ældreminister 27. juni 2019
21. januar 2021
6 Skatteminister 27. juni 2019

Hvordan virker fjernbetjening til LED lys?

Det fungerer på den måde, at sætter du fjernbetjeningen på f. eks 8 timer, vil alle lysene slukkes automatisk efter 8 timer. Og præcis ligesom den indbygget timer i stearinlyset vil de efter 16 timer tænde igen, og sådan vil det fortsætte, hvis du ikke bruger sluk knappen på fjernbetjeningen.


Hvordan tænder man LED lys?

Du skal blot pege fjernbetjeningen mod lyset og vælge dine indstillinger. Funktioner på fjernbetjeningen kan variere alt efter type. Tryk ”ON” for at tænde dit lys • Tryk ”OFF” for at slukke dit lys • TIMER. Tryk på ”ON”, så lyset tændes.


Kan man bruge sin iPhone som fjernbetjening til Apple TV?

Du kan bruge Apple TV Remote i Kontrolcenter til at betjene dit Apple TV eller dit AirPlay 2-kompatible smart-tv via din iPhone, iPad eller iPod touch.


Hvorfor virker min Waoo fjernbetjening ikke?

Hold knapperne PLAY/PAUSE + OK nede i 5 sekunder, indtil den grønne LED-lampe øverst på fjernbetjeningen blinker langsomt et par gange. Herefter er TV-boksen og fjernbetjeningen forbundet via RF. For at skifte til IR: Tryk på OK + “1” i 5 sekunder.


Hvornår blev et filmen lavet?

the extra-terrestrial (også kendt som E.T.) er en amerikansk science fiction-film fra 1982. Filmen instrueret og produceret af Steven Spielberg, og er skrevet af Melissa Mathison. Filmen har Henry Thomas, Dee Wallace, Robert MacNaughton, Drew Barrymore og Peter Coyote i hovedrollerne.


Hvornår kom den første biograf i Danmark?

Den første rigtige biograf, Kosmorama i København, åbnede i 1906, og flere fulgte efter både i de større byer og i provinsen. Samme år som Kosmorama slog dørene op, stiftede den ambitiøse filmentusiast Ole Olsen Danmarks første spillefilmsselskab, Nordisk Films Kompagni.


Hvordan virker fjernstyring?

Med tryk på boksens knapper kan man styre apparatets funktioner (f. eks. skrue op eller ned for lyden eller skifte kanal) derfra, hvor man nu befinder sig, i stedet for at skulle gå hen til apparatet for at betjene det. I 1974 kom det første B&O fjernsyn med en fjernbetjening der benyttede ultralyd.


Hvordan koder man en bilnøgle?

I de fleste nye biler er nøglen kodet med en lille chip. Det betyder at, hvis man bare kopierer bilnøglen og ikke er opmærksom på at bilnøglen indeholder startspærre (chip) så kan den nye bilnøgle ikke starte bilen.


Hvad er en tv kode?

Du kan knytte din mobilenhed til dit smart-tv eller din streamingenhed ved hjælp af en kode. Når du har tilknyttet din enhed, kan du se YouTube på dit tv, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi.


Hvordan søger man efter tv-kanaler?

Du kan få dine tvkanaler digitalt, hvis du har en fladskærm med indbygget DVB-C tuner. Det står som regel på bagsiden af fladskærmen hvilken tuner, der er indbygget. Hvis du er i tvivl, kan du kigge i betjeningsvejledningen eller på internettet. De fleste fladskærme kan lave en automatisk kanalsøgning.


Hvor meget er landsholdet værd?

Ifølge den seneste opgørelse før pandemien brød ud og lammede europæisk fodbold blev disse 31 spilleres værdi samlet vurderet til omkring 3,4 milliarder kroner.


Hvad hedder de danske fodboldspiller?

Forsvar

  • Simon Kjær (AC Milan)
  • Andreas Christensen (Chelsea)
  • Jannik Vestergaard (Southampton)
  • Joakim Mæhle (Atalanta)
  • Jens Stryger Larsen (Udinese)
  • Joachim Andersen (Fulham)
  • Daniel Wass (Valencia)
  • Mathias ‘Zanka’ Jørgensen (FCK)

Hvad tid er Ballon d Or?

Ballon d’Or-uddelingen finder sted i aften, og flere Premier League-spillere er nomineret, men ingen har en reel chance for at vinde. Klokken 21.00 i aften bliver vinderen af Ballon d’Or 2016 udnævnt i den franske hovedstad, Paris.


FAQ: Hvem er forfatter til Badehotellet?

Hvornår bliver der afholdt Ballon d Or?

Årets Ballon d’Or-awardshow finder igen sted i Paris, og den bliver afholdt den 29. november. Klik videre og se de 30 nominerede. Rækkefølgen er tilfældig.

Hvor rig er Brian Laudrup?

SPORT: Brian Laudrup tjente sidste år 38,4 millioner kroner på løn, reklame- og sponsorindtægter. Det viser en liste, der offentliggøres i oktobernummeret af EuroBusiness. Listen toppes af Michael Schumacher. Han tjente 452,4 millioner kroner.

Hvordan var det at være ung i 00 erne?

Man var ikke helt med på beatet som 00‘er-teen, hvis ikke man havde en Louis Vuitton, Gucci eller Burberry håndtaske, som på ingen måde behøvede at være ægte, og som oftest blev købt under suspekte forhold på en studietur i en europæisk storby. Bælter og nøglekæder om halsen i samme stil var selvfølgelig også bomben.