Hvorfor synkroniserer min iPhone ikke med iPad?

Sørg for, at du er logget ind på iCloud med samme Apple-id på alle dine enheder. Derefter skal du kontrollere, at du har slået Kontakter, Kalendere og Påmindelser til i dine iCloud-indstillinger. Tjek indstillingerne for dato og tid på din enhed for at sikre, at de er korrekte for din aktuelle lokalitet.

Kan man overføre fra iPhone til iPad?

iCloud: Overfør dine data og dit købte indhold til din nye enhed fra din tidligere enheds iCloud-sikkerhedskopi. iTunes eller Finder: Overfør dine data og dit købte indhold til din nye enhed fra en sikkerhedskopi, du har oprettet med iTunes eller Finder.


Hvornår kan iPhone 8 ikke opdateres mere?

iPhone SE (2. generation): Forventes opdateret til 2026. iPhone 8: Forventes opdateret til 2024. iPhone 8 Plus: Forventes opdateret til 2024.


Hvordan bruger man Phone Clone?

Appen Phone Clone muliggør hurtig overførsel af data mellem to mobiltelefoner via et WLAN-hotspot uden at bruge et datakabel eller en netværksforbindelse. På nuværende tidspunkt understøtter appen dataoverførsel fra en Android- eller iOS-telefon til en Huawei-mobiltelefon.



Hvorfor kan jeg ikke downloade apps på min Mac?

Se, hvilken betalingsmetode du har registreret, og kontroller, om den er udløbet, afvist eller ikke virker. Hvis du ikke kan opdatere programmer, og der vises en meddelelse om, at “din konto er blevet deaktiveret i App Store”, skal du kontakte Apple-support.


Hvorfor kan jeg ikke hente MobilePay?

Du kan downloade appen i App Store til iPhone og iPad og i Google Play Store til Android. Du kan også søge på ‘MobilePay‘ i App Store eller Google Play Store. Bemærk at MobilePay er i et ord. Hvis du fortsat ikke kan finde MobilePay, kan det være, fordi din smartphone kører på et styresystem, som vi ikke supporterer.


Hvordan sletter man en app man har fjernet fra hjemmeskærmen?

Slet apps, du har installeret

  1. Åbn appen Google Play Butik .
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder. Administrer.
  4. Tryk på navnet på den app, du vil slette.
  5. Tryk på Afinstaller.

Hvordan bruger man Smart Switch?

Du kan bruge Smart Switch til at sikkerhedskopiere telefondata til en pc eller et SD-kort, gendanne de sikkerhedskopierede data til en telefon eller overføre data fra en gammel telefon til en ny telefon. Galaxy-modeller leveres som standard med Smart Switch-appen, og der er tre måder at overføre data på.



Hvordan tilføjer jeg en app til hjemmeskærm?

For at flytte appikonet på startskærmen skal du trykke og holde på appen, flytte den til den ønskede placering og derefter frigive den for at placere den på den pågældende placering. For at fjerne appikonet fra startskærmen skal du trykke og holde på appen og derefter vælge Fjern.


Hvilke apps skal man slette?

Mange apps til smartphones er desværre inficeret med virus og malware. Derfor skal du omgående slette dem, hvis du har en af disse apps på din telefon. Er du indehaver af den ene eller anden form for smartphone, så har du helt sikkert downloadet en app på et tidspunkt.


Hvordan sletter man en app helt på iPhone?

Hvis du trykker på en app og holder fingeren nede på hjemmeskærmen, og dine apps begynder at ryste: Tryk på symbolet Fjern øverst til venstre i appen….Sådan sletter du en app

  1. Tryk på appen, og hold nede.
  2. Tryk på Fjern app .
  3. Tryk på Slet app, og tryk derefter på Slet for at bekræfte.

Hvordan kopierer jeg min iPhone?

Sådan gør du:

  1. Tilslut din gamle iPhone til computeren og åbn iTunes eller Finder.
  2. I iTunes skal du trykke på din iPhone i menuen øverst (lige under afspillerknapperne). …
  3. Find knappen “Sikkerhedskopier nu” og tryk på den. …
  4. Når sikkerhedskopien er på plads, kobler du den gamle iPhone fra og den nye til.

Hvordan overfører jeg data fra Android til iPhone?

Når du indstiller din nye iOS-enhed, skal du se efter skærmbilledet Apps og data. Tryk derefter på Flyt data fra Android. (Hvis du allerede har afsluttet indstillingen, skal du slette indholdet på iOS-enheden og starte forfra. Hvis du ikke vil slette indholdet på enheden, kan du også overføre indholdet manuelt).


Hvad koster det at downloade en app?

Hvis du vil hente appen, klikker du på ‘Installer’, hvis appen er gratis eller på appens pris, hvis appen koster penge. Du skal altid acceptere appens tilladelser, inden du laver den endelige installation. Hvis det er en betalingsapp, vælger du også betalingsmetode.


Hvad koster det at få designet en app?

Simpel app til iOS og Android Som udgangspunkt kun et par skærme, standard egenskaber, ingen backend til styring af indhold, og ingen integrationer med andre systemer. Prisen: 20.000 til 40.000 kr.


Hvor lang tid efter 2 stik får man coronapas?

Fra 16. januar gælder coronapasset kun i fem måneder efter 2. stik for personer over 18 år. Ved revaccination bliver det gyldigt igen.


Hvilket styresystem bruger Samsung smart tv?

Samsung anvender ligeledes Tizen som styresystem i blandt andet selskabets nye smartwatch, Gear S, samt i enkelte smartphone-modeller.


Hvordan finder man en app på tv LG?

Du kan finde hjælp til hvordan du installerer apps på dit tv, i manualen der fulgte med dit tv eller på lg.com/dk. Herefter ser du YouSee Tv & Film appen på listen over apps. Når du åbner appen første gang skal du logge ind.


Hvad betyder en app?

Apps og applikationer App er en forkortelse for ordet ‘applikation’. Applikation er et miniprogram, man kan downloade til sin smartphone og computer. En app er designet til, at brugeren hurtigere og lettere kan udføre en enkelt, specifik handling eller flere handlinger inden for samme emne.


Hvilke apps bruger jeg mest?

Først skal du skrue ned en gang øverst på skærmen og trykke på gearikonet. Rul ned og vælg “Digital Wellbeing og Forældrekontrol.” Tryk nu på grafikonet i øverste højre hjørne. Her er hvor du kan se en ugentlig nedbrydning af de apps, du har brugt mest.


Hvor finder jeg downloads på min pc?

For at finde downloads på din pc:

  1. Vælg Stifinder fra proceslinjen, eller tryk på Windows-tasten + E.
  2. Vælg Overførsler under Hurtig adgang.

Hvordan downloader man coronavirus?

Her kan du hente dit coronapas for COVID-19 test. Coronapasset lever op til kravene for EU’s digitale covidcertifikat. Du kan hente dit coronapas, hvis du er testet negativ for COVID-19 og testen ikke er ældre end syv dage.


Hvordan downloader man det nye coronapas?

Du downloader coronapas-app’en på din mobiltelefon. Når du derefter logger ind på app’en opdateres den automatisk og viser, om du har et gyldigt coronapas. Enten fordi du er vaccineret, har haft covid-19 eller har en negativ test. Derudover viser coronapas-app’en ingen data om dig, når du bruger den.


FAQ: Hvorfor synkroniserer min iPhone ikke med iPad?

Hvordan gemmer man sine dokumenter i iCloud?

Med iCloud Drive får du sikker adgang til alle dine dokumenter fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-pc. Når du logger ind på iCloud, har du adgang til iCloud Drive….På din Mac

  1. Klik på papirkurven i Dock.
  2. Vælg det arkiv, som du vil beholde.
  3. Træk det til skrivebordet eller en mappe.

Hvad er dokumenter på iPhone?

Dokumenter og data: Offline-læseliste i Safari, arkiver lagret i installerede apps og appindhold, f. eks. kontakter, kalendere, beskeder og e-mails (og deres bilag). Andet: Indstillinger, Siri-stemmer, systemdata og arkiver i buffer.

Hvor kan jeg se mine downloads?

Find og åbn filer

  1. Åbn appen Filer på din telefon. Se, hvor du finder dine apps.
  2. Du kan nu se dine downloadede filer. Tryk på menuen. for at finde andre filer. Hvis du vil sortere efter navn, dato, type eller størrelse, skal du trykke på Mere Sortér efter. …
  3. Tryk på en fil for at åbne den.