Hvorfor kan jeg ikke høre P4?

P4 er nu tilgængelig på DAB+, og det betyder, at lytterne fremover kan høre alle DRs radiokanaler på både DAB, computer, tablet og smartphone. Efter at P4 fra tirsdag den 3. marts blev tilgængelig på DAB+, kan lytterne fremover høre alle DRs radiokanaler på både DAB, computer, tablet og smartphone.

Hvor mange sæsoner af Sunday?

Den prisvindende komedieserie Sunday vender tilbage med en fjerde sæson på Xee i september. Melvin Kakooza toner igen frem på skærmen i den titulære rolle Sunday, når serien af samme navn får premiere den 9. september.


Hvornår skal Danmark spille VM kampe?

  • tir 22. Danmark. Tunesien. Al Rayyan. Kl. 14:00. VM-slutrunde.
  • lør 26. Danmark. Frankrig. Doha. Kl. 17:00. VM-slutrunde.
  • ons 30. Danmark. Peru/Australien/De Forenede Arabiske Emirater. Al Wakrah. Kl. 16:00. VM-slutrunde.

Hvor spiller Danmark Norge?

Den danske 20-mandstrup får nu nemlig fornøjelsen af Norge hele to gange i Royal Stage. Den ekstra kamp kommer i kølvandet af aflysningen af Danmarks Golden League-kamp i Frankrig. Kamp to mod Norge spilles – som også det første opgør – i Royal Stage i Hillerød med kampstart kl. 16.00.



Hvem spiller Danmark mod lørdag?

  • tir 22. Danmark. Tunesien. Al Rayyan. Kl. 14:00. VM-slutrunde.
  • lør 26. Danmark. Frankrig. Doha. Kl. 17:00. VM-slutrunde.
  • ons 30. Danmark. Peru/Australien/De Forenede Arabiske Emirater. Al Wakrah. Kl. 16:00. VM-slutrunde.

Hvor spiller det danske landshold?

Danmarks fodboldlandshold

Topscorer Poul “Tist” Nielsen (52) Jon Dahl Tomasson (52)
Hjemmebane Parken
FIFA-kode DEN
Hjemmebanefarver Udebanefarver
FIFA-rangering

Kan man se EM på Rådhuspladsen?

Managing Director for Euro 2020 i København, Lene Kryger siger i et skriftligt svar til TV 2 Lorry: – Vi har arbejdet hårdt for at få den planlagte EM-fest på Rådhuspladsen til at lykkedes, men grundet restriktionerne kan vi desværre ikke tilbyde storskærmsvisning på Rådhuspladsen.


Hvad er forskellen på en radio og en DAB-radio?

* DAB står for Digital Audio Broadcasting. Det er en digital teknologi i modsætning til FM (frekvensmodulation), der er analog. * Modsat FM-radio kan man med DAB udsende flere kanaler på samme frekvens. Dermed er der plads til flere radiostationer med DAB.



Kan man komme ind på Ofelia Plads?

Under normale omstændigheder ville der være fri adgang. Billetterne er som nævnt gratis, og systemet er indrettet sådan, at man kan booke op til fire billetter per kamp, hvis der er plads. På Ofelia Plads er kapaciteten til 1000 gæster, mens den på Kvægtorvet er 1200 personer.


Hvor vises OL håndbold i København?

Vi elsker sport på Grisen På Den Glade Gris er vi vilde med sport, og derfor viser vi også masser af det! Vi viser alt fra fodbold og Super Bowl til slutrunder i håndbold og OL – you name it.


Hvor kan man se EM 2021 Aarhus?

Oplev EM i fodbold 2021 i Aarhus

  • Århus Åbner Op – Fodbold og sommerfest i Musikparken. Billede: Århus Åbner Op’s Facebookside. …
  • Storskærm i Ceres Park – AGF og Aarhus Kommune. Oplev de danske EM-kampe på tribunen i Ceres Park med en iskold Ceres Top, og nationalsangen bragende ud gennem højtalerne. …
  • Fodbold på Aarhus‘ pubber.

Hvor mange danske spillere spiller i Premier League?

Der er i øjeblikket hele ni danske spillere i Premier League, og langt de fleste klarer sig ganske flot. Christian Eriksen og Kasper Schmeichel har været etablerede navne i Premier League i en del år, og der er ingen, der undervurderer deres betydning for henholdsvis Tottenham og Leicester.


Hvem har scoret flest mål på straffespark?

Flest mål på straffespark – spiller, all-time

Navn Mål Udnyttelse
Lars Højer Nielsen 19 90,5%
Henrik Risom 17 85,0%
Nicklas Helenius 16 94,1%
Johnny Hansen 15 93,8%

Hvem scorede for Italien?

Jorginho scorede det afgørende mål på Italiens femte spark, og så brød jublen ud.

  • Jorginho var iskold og lavede sin sædvanlige stopfinte, da han sendte Italien i finalen. …
  • Federico Chiesa krøllede bolden over i det lange hjørne. …
  • Álvaro Morata var sikkerheden selv, da han fik chancen foran mål i det 80.

Hvem er europamestre?

Europamesterskabet i fodbold (EM i fodbold) er det største fodbold-landsholdsmesterskab for herrelandsholdene i UEFA. Mesterskabet har fundet sted hvert fjerde år siden 1960. Regerende europamester er Italien, der vandt turneringen i 2021.


Er der straffespark?

Der dømmes straffespark, hvis en spiller begår en forseelse, som skal straffes med direkte frispark, i sit eget straffesparksfelt eller uden for banen som en del af spillet som beskrevet i §§ 12 og 13. Der kan scores direkte på straffespark.


Hvordan afgøres 3 plads EM?

Udover Danmarks tre kampe skal 1/8-finalen mellem nummer to i gruppe D og E spilles i Parken….

  • Hvis Danmark vinder gruppen, møder de nummer tre i enten gruppe A, D, E eller F.
  • Hvis Danmark bliver nummer to i gruppen, møder de andenpladsen fra gruppe A, som består af Italien, Tyrkiet, Wales og Schweiz.

Hvem viser Danmark Tjekkiet?

Sådan ser du DanmarkTjekkiet ved EM 2021 Du kan se DanmarkTjekkiet i TV på DR1. Samtidig livestreames kampen også på DRTV og Viaplay. DR og Viasat deler EM-kampene mellem sig, men det er kun Viasats streamingtjeneste Viaplay, som ville samtlige kampe.


Hvornår spiller Danmark fodbold mod Wales?

Oplev og hep på Danmark, når der spilles 1/8 finale 18.00. På grund af Covid-19-restriktioner er Plænen opdelt i to sektioner. Vær opmærksom på at en entrébillet til Tivoli ikke sikrer en plads til arrangementet på Plænen. Det meldes ud ved indgangene til Tivoli, hvis der ikke er flere armbånd tilbage.


Kan man spise i Parken?

Når F.C. København spiller på hjemmebane i Telia Parken tilbydes der på alle tribuneafsnit, mad og drikke for både børn og voksne, f. eks. hotdogs, sandwiches, popcorn, slik, is, sodavand, vand, drinks, shots og selvfølgelig Carlsberg fadøl.


Hvor kan man se fodbold i Svendborg?

Christiansminde: Der er fodbold, fest og strandliv ved Christiansminde Strand. Svendborg Basketball Club, SvendborgEvent og flere sponsorer fra Svendborgs erhvervsliv er gået sammen i raketfart. Sammen stabler de en festlig aften på benene for byens borgere – med EM-fodbold på storskærm og plads til 2000 gratis gæster.


Hvad kan man se på Viaplay total?

Du kommer aldrig til at mangle underholdning med Viaplay Total. Du får de nyeste film, store sportsbegivenheder, alle Premier League kampe, den bedste børneunderholdning, store danske og internationale serier, store sportsbegivenheder samt alle de nyeste afsnit af dine TV3-favoritter.


Hvordan får man point i bordtennis?

Indtil da skiftede serven ved hvert 5. point. Et sæt vindes af den spiller eller det par, der først får 11 vundne bolde (point). Står begge spillere eller par på ti point, vindes sættet af den spiller eller det par, der først opnår to point flere end modstanderen.


Hvor spilles Danmark Open?

Super 750-turneringen DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR spilles fra den 18. -23. oktober 2022. For første gang siden 2008 i Jyske Bank Arena i Odense efter 13 år i Odense Idrætshal.


FAQ: Hvorfor kan jeg ikke høre P4?

Hvornår kåres Årets Sportsnavn?

Årets Sportsnavn 2021 kåres ved den store sportsgalla Sport 2021 i Herning lørdag den 8. januar 2022. Showet transmitteres direkte på DR1. Udover æren følger der 75.000 kroner med prisen.

Hvornår kommer Sport 2021?

Det er nu lykkedes, så ‘Sport 2021‘ bliver sendt på DR1 og DRTV fredag den 21. januar klokken 21.30 i stedet for – som oprindeligt planlagt – lørdag den 8. januar.

Hvor meget tjener man som badmintonspiller?

Det betyder, at badmintonspillernes indkomst nogle måneder kan være relativt beskeden, hvis der ikke er nogen badmintonturneringer. Hvis badmintonspillerne omvendt får fyldt kalenderen op med turneringer og samtidig kommer relativt langt i disse turneringer, kan de bedste tjene i omegnen af 2-3 mio. om året.