Kan ikke scanne lottokupon?

Hvis du har problemer med at scanne en kupon i Lotto appen, så oplever vi i øjeblikket følgende fejl: Fleruges kuponer med gevinst, som allerede er præmiesøgt og udbetalt hos forhandler, kan desværre ikke benytte kuponscanner i Lotto app pt. Dette gælder Eurojackpot, Lotto, Det Store Jule Lotto og Eurojackpot.

Hvad får man til Dronningens nytårstale?

Opskrifter på snacks til nytårstalen

  • Pindemadder med ost. Opskrift på lækre små hapsere med ost og vindruer. …
  • Butterdejsstænger med pesto og skinke. …
  • Dadler med bacon. …
  • Mozzarellaspyd med tomat og prosciutto. …
  • Stegte tapas peber. …
  • Baconsvøbte muslinger. …
  • Edamame bønner med salt. …
  • Opskrift på fyldte snackpebre med flødeost.

Hvad siger dronningen i hendes nytårstale?

Jeg har svært ved at fatte, hvor de mange år er blevet af. Jeg synes, at de er gået så hurtigt. Meget har ændret sig i den tid; men ikke kærligheden til mine nærmeste og ikke kærligheden til mit land. Måtte vi alle få et godt nyt år!


Hvornår kan man senest købe Lotto fredag?

Hvornår er der spilstop for Eurojackpot-kuponer?

Land Spilstop
Niedersachsen 18.50 CET
Nordrhein-Westfalen 18.59 CET
Baden-Württemberg Bayern Brandenburg Hessen Mecklenburg-Vorpommern Thüringen 19.00 CET
Ungarn 19.00 CET


Hvordan kommer man af med sin ludomani?

LIV UDEN SPILLEAFHÆNGIGHED Hvis du stadig kæmper med at holde dig fra spillet, eller du ikke får det mentalt bedre, så er det vigtigt du henvender dig til Center for Ludomani. Her kan du få hjælp fra professionelle behandlere, som har stor erfaring med at arbejde med ludomani.


Hvad giver gult kort?

Et gult kort giver 10 minutters udvisning. Der må ikke indsættes en anden spiller. En spiller, som i en kamp tildeles advarsel nr. 2 eller direkte rødt kort, kan ikke genindtræde i kampen.


Hvor kan man odds?

Odds varierer nemlig fra bookmaker til bookmaker. Derfor er det vigtigt at have konto hos flere bookmakere, hvis du vil have det bedste odds, og hvis du vil øge dine chancer for at lave overskud i det lange løb.


Hvor stor er chancen for at vinde i Lotto?

Lotterier Chance for 1. præmie pr. købte række Chance for gevinst
Lotto 1/8.347.680 1/61
Vikinglotto 1/61.357.560 1/51
Eurojackpot 1/139.838.160 1/32
Joker 1/10.000.000 1/100


Hvad sker der efter forlænget spilletid?

I fodbold varer den forlængede spilletid 30 minutter bestående af to perioder på 15 minutter. Hvis stillingen i en fodboldkamp stadig er uafgjort efter forlænget spilletid, afgøres kampen som regel i en straffesparkskonkurrence.


Hvor lang tid tager en futsal kamp?

Futsal spilles på en bane på størrelse med en håndboldbane, ligesom målene også er de almindelige håndboldmål. En kamp består af to halvlege af 20 minutters effektiv spilletid, og hvert hold har en målmand og fire markspillere på banen af gangen.


Hvor kan man spille danske spil?

Når du ønsker at spille hos en Dantoto-forhandlerne, kan det enten ske mundtligt som lynspil eller via en kupon, når du ønsker at spille med på hestene. På siden www.allebaner.dk kan man se dagens aktuelle løb som udbydes på Dantoto og om der eventuelt er udgået heste i løbene. OK Kiosken Nykøbing Sj.


Hvad er et frit spil?

Frit Spil udløses ved at spille ét væddemål på præcis 50 kr. på PC, mobil eller i Oddset App. Tilbuddet er således ikke gældende hos forhandlere. Dit Frit Spil kan benyttes på alle sportsgrene.


Hvor kan man spille Dantoto?

Dantoto – Danske Spil A/S Den kan ses på danskespil.dk og hos Dantoto forhandlerne. Du kan også finde relevante oplysninger, odds og resultater på tekst tv-siderne på Racing Live. Dantoto udgiver programavisen ”Til start” som kan findes her. Læs mere ved at klikke her.


Hvad er spillet alt eller intet?

Reglerne kort Vælg 12 tal mellem 1 og 24 og kryds fingre for dit held – eller dit uheld! Du vinder en gevinst, hvis du rammer alt andet end 5, 6 eller 7 rigtige, men rammer du alle 12 tal eller 0 tal, så vinder du 500.000 kr. Én række koster 10 kr. og du kan spille op til 50 rækker i hvert spil.


Er Eurojackpot skattefrit?

Hvis du vinder i et godkendt spil eller lotteri, skal du ikke betale skat af gevinsten. Når gevinsten bliver udbetalt til dig, er den allerede fratrukket en afgift på 15 procent. Hvis spillet eller lotteriet ikke er godkendt, er gevinsten skattepligtig som personlig indkomst.


Hvad er Millionærgaranti i Lotto?

– Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2×1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. – Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.


Hvad koster en Onsdags Lotto?

Prisen pr. række hæves fra 4 til 6 kroner, men til gengæld hæver vi også mindstegevinsten, så den fremover vil være på 60 kroner. Vi glæder os til at byde dig velkommen til det nye spil hos os.


Hvem har vundet Eurojackpot i dag?

Fredag aften var der seks vindere af 2. præmien i Eurojackpot, hvoraf den ene var fra Danmark. Den heldige vinder havde spillet med over sin mobil, og kan nu, sammen med fem andre europæere, se frem til at få 2.916.532 skattefri kroner ind på kontoen. Den danske vinder kommer fra Brøndby Kommune.


Hvor stor er chancen for at vinde i Eurojackpot?

Lotterier Chance for 1. præmie pr. købte række Chance for gevinst
Lotto 1/8.347.680 1/61
Vikinglotto 1/61.357.560 1/51
Eurojackpot 1/139.838.160 1/32
Joker 1/10.000.000 1/100

Hvordan tjekker man en lottokupon?

Hvis du har købt din kupon hos en af vores forhandlere, kan du enten præmiesøge din kupon, eller selv tjekke den via vores nye Lotto app, der findes i Appstore under ”Lotto”. Du kan også give os et kald og bestille et spilkort, som du registrerer hver gang du køber en kupon.


Hvordan bliver lottotallene trukket?

Der trækkes 12 ud af i alt 24 tal. Der er gevinst, hvis spilleren har 0, 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11 eller 12 vindertal på den spillede række. Der foretages én daglig elektronisk trækning.


Kan Lotto betale sig?

Den danske lektor regner på sagen og kommer frem til, at du i gennemsnit skal spille lotto hver uge i godt 16.000 år, før du vinder den store gevinst. Hvis du har travlt, kan du dog spare tid ved at lade dig nøjes med 50 procent chance for den store gevinst. I så fald skal du blot spille i lidt over 11.000 år.


Hvor er der størst chance for at vinde i Lotto?

Vil du vinde millioner af kroner, har du større chancer i de klassiske lotterier som Landbrugslotteriet, Varelotteriet og Klasselotteriet fremfor at spille lotto, viser gennemgang af vinderchancerne, TV 2 har lavet. Uanset hvor du spiller, skal du være usandsynligt heldig for at vinde hovedpræmien.


Hvor mange tal skal man have for at vinde i Lotto?

Lotto er et puljespil med en stor førstepræmie. 1. præmien, hvis man har de 7 vindertal rigtige på samme række. 2. præmien ved at have 6 vindertal + ét tillægstal rigtigt på samme række.


FAQ: Kan ikke scanne lottokupon?

Hvad er dobbelt chance odds?

Dobbelt chance‘ indeholder to af tre mulige resultater – i modsætning til trevejs-spil – og øger din chance for at vinde! For eksempel: Bayern – Manchester, hvor Bayern vinder. Hvis du vælger ‘Bayern eller X’ eller ‘Bayern eller Manchester’, vinder du.

Hvor mange forskellige træk er der i skak?

hvis det forlanges af en spiller, efter at den samme stilling er opstået på brættet for tredje gang, og det er samme spillers tur til at trække. hvis det forlanges af en spiller, efter at der i løbet af 50 træk ikke er enten slået en brik eller flyttet en bonde (50-træks reglen)

Hvad kan en løber i skak?

En løber har ingen begrænsning i længden af et træk, men er begrænset til diagonal bevægelse, fremad eller tilbage. Løbere kan ikke hoppe over andre brikker. Som det er tilfældet for de fleste andre brikker slår en løber en modstanders brik ved at stille sig på det felt, hvor modstander-brikken stod.