Hvad er en Kravmatrix?

I kan bruge en kravmatrix til at finde den bedste produktide, når I har nogle krav til jeres produkt og flere ideer at vælge imellem. Nu står I med en række krav og tre forskellige ideer til hvordan produktet kan udformes. Så kan I bruge en kravmatrix til at vælge hvilken ide, I vil arbejde videre med.

Hvor mange hold rykker ud af 1. division?

I sæsonen 2020/21 vil de to 1‘ere rykke op, mens de fire nederste hold fra hver pulje (otte hold) rykker ned i Herre-DS og erstattes af fire oprykkere fra Herre-DS. For alle øvrige hold i 2. Division den kommende sæson gælder, at hvis man bliver nr. 2-6 i sin pulje, så er man i en kommende 1.


Hvad plads ligger Danmark i fodbold?

Det fremgår af Det Internationale Fodboldforbunds (Fifa) hjemmeside torsdag. Danmark var i februar nummer 9, men er siden blevet overhalet af Holland og Mexico og indtager nu 11. –pladsen. Fifa bruger den nye udgave af verdensranglisten til at inddele de 32 deltagere ved VM i Qatar i fire seedningslag.


Hvad kalder man et parti i tennis?

Et sæt tager oftest mellem en halv og en hel time. For at vinde et sæt, skal man vinde seks partier med to overskydende, dvs. ved 6-5 fortsættes spillet, og sættet kan vindes 7-5. Bliver stillingen 6-6, afgøres sættet ved tie-break.



Hvornår var der fjernsyn for dig?

Børnetime (eller Fjernsyn for dig) er en uofficiel betegnelse for Danmarks Radios udsendelser for børn på fjernsyn, som sendes mellem 16.30 og 17.00. Tidligere lå sendetiden senere på aftenen (se nedenfor). På trods af navnet varer udsendelserne typisk mellem 25 og 30 minutter.


Hvad for en hånd børne tv?

Hvaffor en hånd er en børneudsendelse, der blev vist i børnetime på DR 1991-2003. hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds. Hvaffor en hånd handler om ting børn gør.


Hvad betyder tie break?

Tiebreak (undertiden også tiebreaker) i tennis tages i anvendelse, når de to spillere begge har nået 6 partier. Det blev opfundet af Jamen Van Alen i 1965 med det argument, at det ville gøre tennissporten mere seervenlig. Uden tiebreak-muligheden kunne man aldrig vide, hvor lang tid en kamp ville vare.


Hvordan kan hjælpemidler og velfærdsteknologi være med til at forbedre arbejdsmiljøet?

Den såkaldte velfærdsteknologi, der bl. a. omfatter rengøringsrobotter og såkaldte sociale robotter, forventes at kunne øge bor- gernes livskvalitet, frigøre arbejdskraft og lette fysisk belastende plejeopgaver.


https://www.youtube.com/watch?v=eIFWW9TuP_Q

Kan der være offside på frispark?

-En spiller kan ikke være offside, hvis han modtager bolden direkte fra et indkast, målspark eller hjørnespark. En offside kan dog stadig kaldes fra et frispark. -Hvis en spiller i offside opfanger en modstanders aflevering, er der ikke offside.


Hvad er kultur forståelse?

Kulturforståelse handler om at have respekt for andre menneskers syn på virkeligheden, selvom dette syn til tider strider mod ens egne erfaringer, værdier og opfattelse af virkeligheden.


Hvad elsker danskerne?

Ganske vist er vi danskere blevet kåret som verdens næstlykkeligste folkefærd, vi er særdeles stolte over vores velfærdsmodel og glædes over vores cykelturer både i regn og slud. Hygge er ikke det eneste, vi er gode til. Læs med her, så ved du, hvad vi bør hylde os selv mere for.


Hvad siger udlændinge om danskere?

Jeg holder meget af danskere, men … Jeg har boet her i landet i 12 år, og jeg holder meget af danskerne, men undersøgelser, blandt andet The Expat Study fra 2010, viser, at udlændinge opfatter danskerne som kolde, reserverede, dovne, uhøflige, usofistikerede, ulydige og naive.


Hvordan kan den velfærdsteknologiske løsning påvirke det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø?

Erfaringerne fra disse projekter, initiativer og enkeltstående cases peger på, at teknologien medfører øget selvhjulpenhed, sikkerhed, tryghed og livskvalitet.


Hvilke fordele og ulemper er der ved velfærdsteknologiske løsninger?

Som udgangspunkt giver ny teknologi nye muligheder for alle mennesker. Men mulighederne er forskellige for forskellige mennesker – afhængig af udgangspunkt og personlige ønsker. Sådan er det også for mennesker med handicap. Men når nye teknologier forandrer samfundet, kan det også være med til at skabe nye barrierer.


Hvad er platforms modellen?

Det er den klassiske industrielle model, og den mange virksomheder og institutioner stadig støtter sig til. I bogen Platform Revolution defineres platform strukturen på denne måde: “A platform is a business based on enabling value-creating interactions between external producers and consumers.


Hvad er en problemidentifikation?

Faget omfatter samspillet mellem teknik, viden, organisation og produkt, med fokus på at teknisk og naturvidenskabelig viden integreres i produktudvikling og fremstillingsproces og kombineres med praktisk arbejde i værksteder og laboratorier.


Hvad er et nøgleproblem?

4.1 Problemtræ – nøgleproblem og afgrænsning InfoDel Med problemtræet har I mulighed for at se sammenhænge mellem de problemer, som projektet udstiller. Når I opbygger et problemtræ, skal det altid være med det problem (nøgleproblemet), der arbejdes med, placeret i midten.


Hvad blev opfundet i 1700?

Dampmaskinen. Dampmaskinen blev opfundet i England i starten af 1700-tallet. Den første kom til Danmark i 1790. Der gik dog en del år, før maskiner som denne for alvor kom i brug.


Hvem har opfundet hjulet?

Den ældste kendte anvendelse af hjulet anses i dag at være som drejeskive ved keramikforarbejdning (cirka 3000 f.Kr.) i området omkring Mesopotamien. Vognhjulet blev opfundet i Kina cirka omkring 2500 f.Kr. Inkaerne og andre vestlige samfund konstruerede hjullignende mekanismer.


Hvad er en AaB?

Den 12. marts 1912 mødtes en lille gruppe fagforeningsrepræsentanter på Tømrerkroen i København for at stifte Arbejdernes Andels Boligforening. En boligforening med en mission om at skabe non-profit boliger til almindelige mennesker.


Hvilken kanal kommer AaB Brøndby?

Alle de Brøndby-opgør, der vises på Viasats TV-kanaler kan streames på Viaplay. For at livestreame Brøndby og Viasats andre sportsbegivenheder skal man dog købe den pakke, der hedder Viaplay Sport.


Hvilken spiller har spillet flest Champions League-kampe?

Iker Casillas er den spiller, som har flest Champions League-kampe på sit cv, men i aften får han formentlig selskab af Cristiano Ronaldo. Den tidligere spanske målmand står noteret for 181 kampe, mens Cristiano Ronaldo er noteret for 180 kampe.


Hvor mange mål har Lewandowski scoret i denne sæson?

Verdens bedste fodboldspiller tangerede i weekenden Gerd Müllers historiske rekord med 40 mål i en enkelt sæson. Og modsat Der Bomber der Nation, så skulle Robert Lewandowski blot bruge 28 kampe på at opnå den historiske bedrift.


FAQ: Hvad er en Kravmatrix?

Hvornår er landsholdet tilbage i Helsingør?

En ny aftale er indgået mellem Dansk Boldspil Union og Marienlyst Strandhotel med Helsingør Kommune som afgørende samarbejdspartner. Aftalen betyder, at landsholdet vil bo på hotellet og træne i Helsingør frem til 2027.

Hvor mange mål har Lars Christiansen scoret på landsholdet?

Lars‘ professionelle håndboldkarriere tæller mere end 20 år, hvor han har domineret venstre fløj på landsholdet, i Flensborg Handewitt og senest i Kolding IF. Med sine 1503 mållandsholdet er han den suverænt mest scorende landsholdsspiller gennem tiderne.

Hvad hedder dukken i Anna og Lotte?

Blandt andet kom den adopterede dukke Fie med i udsendelserne sidst i 80erne. Denne dukke tog hul på emner om fremmede. Det har virkelig rykket på folk, børn og lærere hvorledes de greb fat i selv tabu emner på det tidspunkt. Dukkerne Bulder og Benny kom også med for at tage fat i nye emner.