Er der storskærm på Hestetorvet?

Efter at den værste corona-fare er drevet over og restriktionerne er lettet, arrangerer Roskilde Handel i samarbejde med kommunen nu storskærm på Hestetorvet med transmission fra Danmarks to resterende EM-kampe i den indledende pulje.

Hvor lang tid varer en periode i ishockey?

Hvor lang er en ishockey kamp? En ishockeykamp spilles på tre halvlege, som i ishockey hedder perioder. Hver periode er på 20 minutter og hedder 1., 2. og 3.


Hvor kan jeg se Athletic Bilbao Barcelona?

Du kan se samtlige kampe fra Copa del Rey direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold. Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært.


Hvor er sektion 12?

Sektion 12 står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er Sektion 12 stedet for dig. OBS: Sektion 12 har en aldersgrænse på mindst 15 år.Hvad koster en billet til El Clasico?

Det er fra hele verden af fodboldfans strømmer til enten Santiago Bernabeu i Madrid eller Camp Nou i Barcelona. Prisen på El Clásicobilletter starter ofte ved €500, men måske endda nærmere på €1.000 og så op efter alt efter hvor gode pladserne skal være.


Hvor finder man TV 2 PLAY?

Hvordan får jeg TV 2 PLAY? Med Bland Selv fra YouSee kan du nemt og hurtigt få TV 2 PLAY som en del af din tv-pakke. Så har du altid adgang til alt den bedste underholdning fra TV 2 direkte fra tv-boks eller din YouSee Tv & Film-app.


Hvad er lønnen for en journalist?

Privat Stat
Journalist – PR-arbejde 35.838 kr. 36.841 kr.
Anmelder, Musikskribent, Skribent (freelance) 30.984 kr.
Journalistisk arbejde (presse, TV, radio) 38.005 kr. 41.651 kr.
Kommunikationsmedarbejder 38.005 kr. 41.651 kr.

Hvad koster det at vise fodbold på en bar?

Sådan beregner du den endelige pris måned. Eksempel: Du viser tv på en 50 tommer skærm i din reception og en 32 tommer skærm i et loungeområde. Du skal betale: (1 x 50 tommer + 1 x 32 tommer) x 16,23 kr.Hvornår kommer Curlingklubben på Spotify?

Curlingklubben: Curlingklubbens Rejsepodcast 7 – Horsens eller Hoarsens – 13. maj 2022. Vi ville ønske, at vi kunne forklare dig præcis, hvad dette afsnit handler om – men det er svært, for vi kommer (for) vidt omkring.


Hvad tjener Maria Fantino?

Hun har siden 2018 sendt radioprogrammet Curlingklubben på P3 med sin makker Christian Bonde. I september 2021 havde Maria sin debut i P4´s radio- og podcast program Sara & monopolet….

Maria Fantino
Forældre Lone Prehn, Jesper Lau Hansen
Søskende Julie Prehn Hansen
Kæreste Emil Charlie Hansen
Uddannelse og virke

Er Curlingklubben stoppet?

TV. Curlingklubben har ved flere lejligheder lavet mindre TV udsendelser til DR. Ved udgangen af 2020 blev Curlingklubben præsenterer: Musikåret der gik… ad helvede til, sendt på DRTV.


Hvor kan jeg se P3 Guld 2021?

P3 Guld kan ses lørdag den 13. november på DR1 og DRTV klokken 21, mens højdepunkterne fra prisuddelingen bliver delt digitalt på DR’s sociale medier i den kommende tid.


Hvem har vundet P3 Guld?

P3 Guld 2020 Der var optrædener fra Tessa, Clara, Joyce, Artigeardit, Carmon, Ganger, Suspekt, Anne Linnet, Hans Philip, Kesi og Jada. Showet blev vist på DR1 og DRTV og transmitteret direkte på P3. For første gang nogensinde var der en kvindelig vinder af ‘P3 Lytterhittet’.


Hvem vandt P3 Guld 2021?

Den danske musik blev her til aften fejret, da P3 Guld 2021 løb af stablen i DR Koncerthuset. Det blev Drew Sycamore, der vandtP3 Prisen’, Mekdes kan nu kalde sig ‘P3 Talentet’, og ‘P3 Lytterhittet’ gik til Tobias Rahim og Andreas Odbjerg for sangen ‘Stor mand’.


Hvordan får jeg min musik i radioen?

Karrierekanonen kan være en genvej til at ens musik spillet i radioen. Hver uge vælger Karrierekanonen et nummer som Ugens Kanon, der bliver præsenteret på P3 og P6 Beat. Alt man skal gøre for at komme i betragtning er at uploade sin musik til dr.dk/kanon.


Hvor mange hører her går det godt?

Derudover kan han se, at lytterne i gennemsnit hører 75 procent af podcasten færdig. Pocastannoncering er vokset til et milliardmarked i Europa de sidste fem år. Det skriver Mediawatch på baggrund af en undersøgelse fra PWC.


Hvad er forskellen på radio og podcast?

Radio er et flygtigt medie – ”sendt er glemt”. Sådan er det ikke med podcast. Podcast er optaget på forhånd, og mediet lagres, inden det sendes ud. Derfor er udsendelserne allerede arkiveret, inden de udsendes.


Hvor mange lyttere har Loud?

Der er stadig et pænt stykke vej før Radio Loud slår igennem i den brede befolkning og især hos de unge. I løbet af de første seks måneder i 2021 har Loud i gennemsnit haft 9000 lyttere på ugentlig basis, der har lyttet til minimum fem sammenhængende minutter.


Hvad er P1 og P2?

Fra 1. november kommer P1 og P2 til at dele FM-frekvens som en konsekvens af, at DR har måttet afgive P2’s FM-frekvens. Begge kanaler fortsætter døgnet rundt på digital radio.


Hvordan laver man et radiospot?

Det skal du bruge:

  1. Computer med lydredigeringsprogrammet ”Audacity” (eller et andet lydredigeringsprogram)
  2. Mulighed for lydoptagelse. Det vil sige en mikrofon eller en mobiltelefon. Husk kabel til overførsel af lydoptagelserne.
  3. Høretelefoner.
  4. Eventuelt split-stik til høretelefoner.

Hvad er der i radioen?

Radiokommunikation eller kort radio er en trådløs kommunikationsmetode via den del af de elektromagnetiske bølger, der kaldes radiobølger – radiofrekvenserne fra omkring 3 kHz til 300 GHz. Radiokommunikation omfatter både radioudsendelse og radiomodtagelse.


Hvem opfandt radiobølger?

Deres teoretiske grundlag blev udviklet af den skotske fysiker James Clerk Maxwell (1831-1879) i begyndelsen af 1860’erne, men først i 1888 lykkedes det den tyske fysiker Heinrich Hertz (1857-1894) at frembringe elektromagnetiske bølger ved hjælp af kraftige elektriske gnister.


Hvilken kanal er The Voice på?

De 11 analoge FM radiostationer

Frekvens Station Digitalt
88,4 BBC World Service 414
96,1 Radio 100FM 424
97,0 DR P2 Klassisk 402
97,7 The Voice 421

Kan man stadig høre DAB-radio?

De fleste DAB+ radioer har også adgang til FM. Hvis din yndlings kanal kører på FM, kan du heldigvis stadig lytte til FM kanaler med de fleste DAB+ radioer. Du får blot en radio som kan det hele, og sikrer den optimale radiounderholdning.


Hvor kan man høre DAB-radio?

Det afhænger dog af dit smart-tv hvilke radio-apps du har mulighed for at vælge. Hvis du har kabel-tv, kan du lytte til DABradio på dit fjernsyn. Her finder du dine radiokanaler som en tv-kanal. Der er masser af lyd, men skærmen er sort, mens du lytter til radio på dit tv.


FAQ: Er der storskærm på Hestetorvet?

Er P5 en DAB kanal?

DR P4 kan fra 3….

Stationsnavn DAB Satellit / DAB
DR P4 Sønderjylland (sender på FM, DAB+ og nettet) MUX2 (88 kbps, stereo) 8B (197.648 MHz)
DR P5 (sender på DAB og nettet) MUX2 (128 kbps, stereo)
DR P6 Beat (sender på DAB og nettet) MUX2 (128 kbps, stereo)
DR P8 Jazz (sender på DAB og nettet) MUX2 (160 kbps, stereo)

Hvordan modtager man DAB radio?

På tablet/smartphone Disse apps er tilgængelige i såvel App Store (Apple) som Google Play (Android) og gør digital radiolytning nemmere end nogensinde før. Fra de fleste radiokanalers hjemmesider kan du streame radio via en netradio-player. På den måde kan du høre det program, der bliver sendt i radioen lige nu.

Hvad er forskellen på en radio og en DAB radio?

* DAB står for Digital Audio Broadcasting. Det er en digital teknologi i modsætning til FM (frekvensmodulation), der er analog. * Modsat FM-radio kan man med DAB udsende flere kanaler på samme frekvens. Dermed er der plads til flere radiostationer med DAB.