Er Lasse Rimmers kone syg?

Efter at have haft en “irriterende hjertebanken” i nogle dage er Line Hoffmeyer, der er gift med komiker Lasse Rimmer, blevet indlagt på Skejby Sygehus’ hjerteafdeling. Det skriver hun på Instagram.

Hvad er der sket med Niklas Landin?

Der er flere kampe, og det er et liv på landevejen. Det her skifte kan være med til at forlænge hans håndboldkarriere med nogle år. Landin har tidligere spillet i den danske liga for henholdsvis GOG Svendborg og Bjerringbro-Silkeborg. I 2012 skiftede han til Rhein-Neckar Löwen, hvorefter han skiftede til THW Kiel.


Hvor bor Henrik?

Henrik bor sammen med sin kone, Christina, og deres to børn Augusta og Viola 45 minutter væk fra Herning.


Hvem vinder EM håndbold odds?

EM 2022 Odds: Odds på EM i Håndbold for herrer

Hvem vinder EM i Håndbold 2022? bet365 Cashpoint
Danmark 2.00 2.20
Frankrig 6.50 7.00
Sverige 7.00 6.50
Spanien 7.50 6.00


Hvor mange kampe har Mikkel Hansen?

Det var samtidig Hansens første VM-guld. Han blev topscorer med 72 scoringer og kåret som den bedste spiller. Danmark besejrede Norge i finalen. Mikkel Hansen står i oktober 2021 noteret for 231 landskampe samt 1190 scoringer i den rødhvide-dragt.


Hvor kan man se Europa League 2022?

Ifølge en dansk avis har TV 2 sikret sig rettighederne til at vise Europa League-fodbold fra 2021/22-sæsonen. TV 2 er godt i gang med at sikre sig en del rettigheder til at vise fodbold i fremtiden.


Hvem sender Flandern Rundt 2022?

Følg Flandern Rundt direkte hos TV 2 Her kan du følge Flandern Rundt 2022 live og få et overblik over samlet klassement og resultater.


Hvem er mor til Lasse Rimmers børn?

Han var gift med Lene Dahlquist i en årrække. Sammen har de to døtre, Pippi og Hedvig, fra henholdsvis 2003 og 2007.Hvad tjener de danske cykelryttere?

Danske Jakob Fuglsang skrev sidste år en 2-årig kontrakt med Astana og fik cirka 15 millioner kroner i løn per år. Cykelsporten er dog stadig langt efter fodbolden. Til sammenligning så tjener Christano Ronaldo i Juventus angiveligt cirka 230 millioner kroner om året.


Hvad får en professionel cykelrytter i løn?

I toppen af listen er den firedobbelte Tour de France-vinder Chris Froome, som ifølge avisen tjener 41 millioner kroner. Peter Sagan og Tadej Pogacar er dog ikke langt efter lønmæssigt, da de får 37 millioner kroner i lønningsposen.


Hvilket hold kører vingegaard på?

Jonas Vingegaard
Nuværende hold Jumbo-Visma
Disciplin Landevejscykling
Rolle Rytter
Ryttertype Bjergrytter

Hvem vandt første guldmedalje i OL?

– Den ældste atlet, der har vundet en OLguldmedalje, var den svenske skytte Oscar Swahn, der som 64-årig vandt OL-guld i Stockholm i 1912.


Hvem kommentere Paris-Nice?

marts bliver årets første store cykelløb ParisNice kørt, og alle etaperne bliver vist direkte på TV 2 og TV 2 PLAY. Dennis Ritter og Rolf Sørensen kommenterer.


Hvor lang er VM ruten?

Herunder er en modificeret højdeprofil, der viser VM-rutens 14 km lange rundstrækning med de syv stigninger.


Hvor skal Tour de France køres i Danmark?

Tour de France 2022 i Danmark Det starter med en enkeltstart på 13 kilometer i København. Efterfølgende skal feltet køre knap 200 kilometer fra Roskilde over Storebæltsbroen til Nyborg. Den tredje etape køres fra Vejle til Sønderborg, hvorefter feltet tager til Frankrig for at køre 4. etape fra Dunkerque.


Hvor kan jeg se Tour de France 2021?

Både TV2 og Eurosport 1 sender alle etaperne direkte. Dermed har du rigtig gode muligheder for at se Tour de France 2021 i TV.


Hvor mange km brosten er der i Paris Roubaix?

Selvom de 2400 meter brosten ligger ca. 100 km fra målet på cykelbanen i Roubaix, er det ofte på denne del af ruten, at løbet finder sin afgørelse.


Hvornår kommer de første brosten i Paris Roubaix?

Efter ca. 100 km når rytterne til det første af de brostensbelagte vejstykker, pavéerne. Den måske mest frygtede pavé er den yderst udfordrende vej Trouée d’Arenberg gennem skoven Wallers-Arenberg, som blev føjet til ruten i 1977, og som rytterne når efter ca. 166 km.


Hvor mange gange er der spillet Ryder Cup?

Turneringen har været spillet hver andet år siden 1927, på nær under anden verdenskrig, hvor den holdt pause i årene 1939, 1941, 1943 og 1945.


Hvor spillede Lars Christiansen?

I det meste af sin karriere spillede han i Flensburg-Handewitt. Her måtte modstandernes målmænd 3996 gange se sig passeret af Lars´ finurlige skud. Han blev endvidere udnævnt som ”årets borger” i Slesvig Holsten, og da han stoppede i klubben blev pladsen omkring dens hjemmebane omdøbt til “Lars Christiansens Platz”.


Hvem ringede fra udlandet?

Nogle vil have fat i personlige oplysninger, så de kan bruge dine penge eller din identitet. Andre ringer fra et udenlandsk nummer med en meget høj minutpris. Fupopkald der kommer fra udlandet, ”gemmer sig” ofte bag et dansk nummer. De to mest kendte former for fupopkald kaldes Wangiri-svindel og Spoofing .


Hvis tlf nr er det?

Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk – sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 – bedre kendt som oplysningen.


Hvem er størst Frankrig eller Spanien?

Indbyggere og areal

Indbyggere pr. 1. januar 2020 Indbyggere pr. km2
Spanien 47.394.223 93
Frankrig 67.439.599 106
Kroatien 4.036.355 72
Italien 59.257.566 201

Hvilke lande er med i FN 2022?

Sikkerhedsrådet har fem permanente medlemmer: USA, Frankrig, Folkerepublikken Kina, Rusland og Storbritannien. De fem permanente medlemmer blev udvalgt på baggrund af den geopolitiske magtbalance i kølvandet på 2. verdenskrig. Populært sagt så er det 2.


Hvad er U land og i-land?

Et i-land er med arbejdspladser, computer og varer til alle. Ulande: Uland er en sammentrækning af udviklingsland. Et uland er hvor største delen af befolkningen lever i fattigdom.


Hvilke land har ø i alfabetet?

I det internationale fonetiske alfabet betegner det en rundet halvlukket fortungevokal, der svarer til det danske ø. Blandt andet de svenske, tyske og islandske alfabeter har det tilsvarende ö, som på tysk alfabetiseres som o med omlyd (se også omlydstegnet ¨).


Hvilket europæisk land har flest indbyggere?

Indbyggertallet i EU var den 1. januar 2020 på ca. 447 millioner indbyggere. Det største antal indbyggere har Tyskland med 83,2 millioner, mens den mindste nation er Malta med blot omkring 515.000 indbyggere.


Hvilke dansker er med til OL?

Alle glæder sig, og man kan mærke den begejstrede stemning blandt de danske atleter,” siger Mikkel Sansone Øhrgaard, der er chef de mission for det danske OL-hold….

  • Madeleine Dupont.
  • Denise Dupont.
  • Mathilde Halse.
  • My Larsen.
  • Jasmin Lander.

FAQ: Er Lasse Rimmers kone syg?

Hvilken sprogstamme er russisk?

Russisk (sprog)

Russisk (русский язык tr. russkij jazyk)
Rang: 8
Sprogstamme: Indoeuropæisk Balto-Slavisk Slavisk Østslavisk Russisk
Skriftsystem: kyrillisk alfabet
Officiel status

Hvad importerer Rusland fra Danmark?

Næsten halvdelen af dansk import fra Rusland er rå mineralolier, mens vores største eksportvarer er maskiner og tilbehør til industrien samt medicinalvarer. Til sammenligning eksporterede vi i 2021 varer og tjenesteydelser for over 100 milliarder kroner til Tyskland og importerede tyske varer for næsten 160 milliarder.

Hvad Exporter Danmark til Rusland?

Det fik store konsekvenser for den danske fødevareindustri, som især har eksporteret store mængder svinekød til det russiske marked. Tal fra Danmarks Statistik viser, at Danmark fra august 2013 til juli 2014 eksporterede fødevarer for 3,3 mia. kr., mens eksporten blot var på 1,1 mia.