Hvad er status på Gidsel?

Mathias Gidsel er i bedring, efter han blev ramt af flere slag i maveregionen i kampen mod Slovenien. Han forventes at være klar til mellemrunden. Der har søndag hersket uvished omkring skadesituationen hos Mathias Gidsel, men nu er der heldigvis opløftende nyt.

Er der nyt om Gidsel?

GOG-profilen Mathias Gidsel har i dag (tirsdag) fået scannet sit højre knæ, efter han kom til skade i bronzekampen ved EM i Ungarn. Scanningen har vist, at han har ødelagt det bagerste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på 4-6 måneder.


Hvad skete med Mikkel Hansen?

Danmark må undvære en ankelskadet Mikkel Hansen i søndagens brag mod Frankrig. Mikkel Hansen er ikke en del af søndagens bronzekamp mod Frankrig. Stjernespilleren vred om på foden i semifinalen mod Spanien, hvor han dog kom tilbage på banen.


Hvilken plads fik Danmark i EM 2021?

Turneringen blev afholdt fra 11. juni til 11. juli 2021 og blev vundet af Italien, der vandt over England i finalen. Danmark opnåede sit bedste resultat ved EM siden 1992, da holdet nåede semifinalen og dermed deler tredjepladsen med Spanien.Hvad er der galt med Mikkel Hansen?

Håndboldspilleren Mikkel Hansen er blevet ramt af en blodprop i lungerne. Det oplyser hans klub, Paris Saint-Germain, på sin hjemmeside. Blodproppen opstod efter en operation, som Mikkel Hansen gennemgik i sit højre knæ sidste mandag.


Hvor meget får Mikkel Hansen i løn?

maj 2021. Mikkel Hansens kontrakt med Paris Saint-Germain gav ham en årlig indtjening efter skat (omtrent 60%) på lidt under 3 mio. kr, og med sin nye kontrakt med Aalborg Håndbold gældende fra 2022 vil han få udbetalt omtrent det samme i Danmark.


Hvordan går det med Mathias Gidsel?

Nu går det godt Selvom den første tid efter skaden var særlig hård for Mathias Gidsel, er den unge højre back et bedre sted nu – både fysisk og mentalt. – Det går godt. Alt går efter planen, og det føles bedre og bedre for hver dag – jeg kan mere og mere. – Det går bare langsomt.


Hvor langt kom Danmark til EM 2021?

Hvem møder Danmark i ottendedelsfinalen ved EM 2021? Danmark gik mirakuløst videre fra gruppe B ved EM-slutrunden, og nu skal de bevæge sig væk fra Danmark, København og Parken. Truppen skal nu til Holland og spille ottendedelsfinale lørdag 26. juni mod Wales.Er Mathias Gidsel opereret?

GOG-profilen Mathias Gidsel har tirsdag fået scannet sit højre knæ, efter han kom til skade i bronzekampen ved EM i Ungarn. Scanningen har vist, at han har ødelagt det bagerste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på fire-seks måneder.


Hvad skete der med Mikkel Hansen?

Håndboldspilleren Mikkel Hansen er blevet ramt af en blodprop i lungerne. Det oplyser hans klub, Paris Saint-Germain, på sin hjemmeside. Blodproppen opstod efter en operation, som Mikkel Hansen gennemgik i sit højre knæ sidste mandag.


Hvordan gik bronzekampen?

Allerede inden Danmarks bronzekamp mod Frankrig var der nedslående nyt, da Mikkel Hansen måtte opgive at spille på grund af en skade. Efter ét minut af kampen fortsatte det danske mareridt så. I et returløb kom Mathias Gidsel pludselig til skade i et solouheld.


Hvad tjener en herre håndboldspiller i Danmark?

De udenlandske spillere, der oftest er på fuldtidskontrakter, tjener 375.000 kroner, mens de danske spillere i gennemsnit tjener 280.000 kroner. Selvom det ikke er en specielt høj indkomst sammenlignet med andre erhvervsgrupper, er der dog alligevel tale om en pæn fremgang.


Hvad tjener herrelandsholdet i håndbold?

Det kan virke som mange penge, men i fodbold-regi er det knap så meget. Mange af spillerne er vant til at tjene penge i den størrelsesorden. SE og HØR skriver, at de helt store profiler på landsholdet, som Simon Kjær, Andreas Christensen og Kasper Schmeichel alle tjener over 40 millioner kroner om året.


Hvor meget får man for at spille på landsholdet?

Mange af spillerne er vant til at tjene penge i den størrelsesorden. SE og HØR skriver, at de helt store profiler på landsholdet, som Simon Kjær, Andreas Christensen og Kasper Schmeichel alle tjener over 40 millioner kroner om året. De danske spillere tjener millioner på at spille på landsholdet ved EM.


Hvor meget tjener en dansk fodboldspiller?

Danmarks dyreste fodboldspiller har altså en ganske habil indkomst i forhold til mange andre lønmodtager. I Crystal Palace skrev han i sommeren 2021 under på en femårig kontrakt, der kommer til at indbringe den danske landsholdspiller 260 millioner kroner over hele kontraktperioden.


Hvor meget tjener en fodboldspiller?

Lige i hælene på ham kommer Lionel Messi, som har fået reduceret sin løn hos FC Barcelona på grund af coronakrisen. 698 millioner kroner kan det blive til i 2020. Neymar er tredje levende billede på listen. PSG-stjernen tjener i år 641 millioner kroner.


Hvad med Mathias Gidsel?

Gidsel fik tirsdag skannet sit højre knæ, efter at backen kom til skade i starten af bronzekampen mod Frankrig ved EM i Ungarn. Skanningen viste, at Gidsel har ødelagt det bageste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på fire til seks måneder.


Er Mathias Gidsel stadig skadet?

GOG-karrieren slutter med skade Nu skal den 22-årige højreback indstille sig på fire til seks måneders genoptræning, og dermed har han med al sandsynlighed spillet sin sidste kamp for GOG i denne omgang. Til sommer skifter Mathias Gidsel til Bundesliga-klubben Füchse Berlin.


Hvad er der galt med Gidsel?

Gidsel fik tirsdag skannet sit højre knæ, efter at han kom til skade i bronzekampen mod Frankrig ved EM i Ungarn. Skanningen viser, at Gidsel har ødelagt det bageste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på fire til seks måneder.


Hvornår skal Danmark spille landskamp igen håndbold?

Norlys Golden League spilles til marts, hvor Aalborg, Herning og Aarhus danner rammerne om tre fede opgør, mens København bliver værtsby for endnu en landskamp til april.


Hvem er på det danske landshold håndbold?

Her er Nikolaj Jacobsens EM-trup

  • Målvogtere: Niklas Landin (Kiel), Kevin Møller (Flensburg-Handewitt), Jannick Green (Magdeburg)
  • Fløjspillere: Magnus Landin (Kiel), Emil Jakobsen (Flensburg-Handewitt), Lasse Svan (Flensburg-Handewitt), Johan Hansen (Hannover-Burgdorf).

Hvornår skal DK spille igen?

Landskampe i 2022: Program

Tidspunkt Kamp Turnering
Mandag 13. juni 20:45 Danmark – Østrig UEFA Nations League
Torsdag 22. september 20:45 Kroatien – Danmark UEFA Nations League
Søndag 25. september 20:45 Danmark – Frankrig UEFA Nations League
Tirsdag 22. november 15.00 Danmark – Tunesien VM 2022

Hvor kan man se VM håndbold på nettet?

Danmark har nok det stærkeste hold i verden, men det er ikke enbetydende med, at vi bare vinder VM i håndbold 2021. Hvad enten der er tale om et VM for kvinder, et EM for mænd, et VM for herrer, eller et EM for damer kan du live streame alle kampe direkte og i høj kvalitet hos bet365.


FAQ: Hvad er status på Gidsel?

Hvor bliver EM spillet 2022?

januar 2022 ruller den 15. udgave af EM i herrehåndbold over skærmen. Turneringen afvikles i Ungarn og Slovakiet, og TV 2 er med fra start til slut med vores faste kommentatorer og eksperter.

Hvilke kampe spilles i dag?

Fodbold på tv

  • 18:00. Vejle BK – AGF. Superliga.
  • 18:00. Odense BK – Viborg FF. Superliga.
  • 18:30. Lyngby BK – Hvidovre IF. NordicBet Liga.
  • 19:00. Real Sociedad – CF Cadiz. La Liga.
  • 19:00. Viking Stavanger – Strømsgodset. Eliteserien.
  • 19:00. Tromsø Il – Vålerenga IF. …
  • 20:00. Rayo Vallecano – Villarreal. …
  • 20:00. FC Midtjylland – Brøndby IF.

Hvor kan man se landskamp i aften?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.