Hvad fejler Braithwaite?

Esbjergenseren blev ramt af hoftesygdommen Calvé-Perthes, der nedsætter blodgennemstrømningen til lårbenet og kan føre til forskydninger i hofteskålen. En sygdom der i en periode på to år sendte Braithwaite i kørestol.

Hvor lang tid er Braithwaite skadet?

I FC Barcelona forventer de, at Martin Braithwaite er tilbage i fuld træning i løbet af januar efter en længerevarende knæskade. De sidste knap fire måneder af 2021 blev langt fra, hvad Martin Braithwaite havde håbet på.


Hvad laver Braithwaite?

Martin Christensen Braithwaite (født 5. juni 1991 i Esbjerg) er en dansk fodboldspiller, der spiller som angriber i La Liga-klubben FC Barcelona. Han fik kontrakt med klubben i februar 2020 efter et ekstraordinært skifte fra CD Leganés.


Hvordan indstiller jeg mit tv?

 1. Opdatér dine tv-kanaler.
 2. Opsæt din tv-boks.
 3. Læg kanalerne i din rækkefølge.
 4. Find netværks-id til at indlæse tv-kanaler.
 5. Installér YouSee Kort og kortlæser.
 6. Se de rigtige kabler, forstærkere og stikdåser.
 7. Ultra HD (4K) på tv og tv-boks.
 8. Se tv med Chromecast eller AirPlay.


Hvad er der sket med Martin Braithwaite?

Martin Braithwaite er taknemmelig for sin skadespause, som han bruger på at revitalisere sig selv. Martin Braithwaite befinder sig midt i en længere skadesperiode, efter han i starten af sæsonen kom galt afsted med knæet.


Hvor mange rykker ud af 3 division?

Derefter samles de 6 bedste hold i et oprykningsspil, hvor hvert hold møder hinanden 2 yderligere gange, ude og hjemme. De sidste 6 hold mødes samtidig i et nedrykningsspil, hvor de også møder hinanden to gange. De to bedste hold i oprykningsspillet rykker op i 2.


Hvad ligger under 2 division?

Niveau 1-4: Danmarksturneringen division med 12 hold, 2. division med 12 hold og 3. division med 12 hold. Atten af klubberne i Danmarksturneringen har deres reservehold tilmeldt Reserveligaen.


Hvor kan man se Danmark Holland 2022?

Se DanmarkHolland: Live Stream Håndbold EM 2022 Online Du kan se EM Håndbold-kampen DanmarkHolland online med live stream hos bet365. Med en konto hos bet365, så kan du nemlig se alle kampe fra EM i Håndbold 2022 med mobil, tablet og PC.Hvor mange rykker ned fra 1. division 2022?

Der møder hvert hold hinanden to gange. Det vil altså sige, at der i alt skal afvikles 32 spillerunder. De to dårligste hold efter bund-slutspillet rykker ned til 2. division.


Hvor mange lande er der med i OL?

verdenskrig. Første sommer-OL i Asien blev afviklet i 1964 i Tokyo, anden gang var i 1988 i Seoul i Sydkorea, og tredje gang var i Beijing, Kina i 2008. Det forventes, at ca. 10.700 atleter fra omkring 206 lande vil deltage ved OL i Tokyo, hvor der konkurreres i 33 idrætsgrene – herunder over 300 discipliner.


Hvilke discipliner deltager Danmark i til vinter OL?

Indholdsfortegnelse

 • 1.1 Alpint skiløb. 1.1.1 Resultater.
 • 1.2 Curling. 1.2.1 Resultater.
 • 1.3 Hurtigløb på skøjter. 1.3.1 Resultater.
 • 1.4 Ishockey. 1.4.1 Resultater.
 • 1.5 Skiskydning. 1.5.1 Resultater.

Hvilke danskere deltager i OL?

Alle glæder sig, og man kan mærke den begejstrede stemning blandt de danske atleter,” siger Mikkel Sansone Øhrgaard, der er chef de mission for det danske OL-hold….

 • Madeleine Dupont.
 • Denise Dupont.
 • Mathilde Halse.
 • My Larsen.
 • Jasmin Lander.

Hvor spiller Mette Tranborg?

Håndboldspilleren Mette Tranborg har trods sine kun 25 år oplevet mere modgang, end de fleste spillere når i en karriere, med flere alvorlige knæskader. Efter halvandet års skadespause skiftede hun fra Odense til Team Esbjerg i sommeren 2020. Her har hun genfundet både niveau og spilleglæde.


Hvornår spilles playoff kampene?

VM-kvalifikation i TV og Live Stream Den europæiske kvalifikation startede i marts 2021 og varede ti kampe med sidste runde, som blev spillet 14-16. november, Nu er det tid til at få afviklet playoffkampene, hvor 12 hold konkurrer om tre plads ved VM 2022.


Er Italien med til VM?

På et mål i tillægstiden sendte Nordmakedonien de italienske europamestre ud af jagten på en VM-billet. Italien vandt EM i fodbold sidste år. Men europamestrene kommer ikke til at være med, når der i slutningen af 2022 skal spilles VM.


Hvornår er der landskamp?

Landskampe i 2022: Program

Tidspunkt Kamp Stadion
Mandag 6. juni 20:45 Østrig – Danmark Ernst Happel Stadion, Wien
Fredag 10. juni 20:45 Danmark – Kroatien Parken, København
Mandag 13. juni 20:45 Danmark – Østrig Parken, København
Torsdag 22. september 20:45 Kroatien – Danmark Stadion Maksimir, Zagreb

Hvad laver Nadia Nadim?

De seneste måneder har Nadim flere gange været i Qatar, hvor hun har været med til at promovere det kommende VM. Nu er hun så officielt udnævnt som ambassadør for den omdiskuterede slutrunde.


Hvad fejler Pernille Harder?

Danmarks største stjerne på kvindelandsholdet, Pernille Harder, er ikke med, når det i slutningen af november går løs mod Bosnien-Hercegovina og Rusland i VM-kvalifikationen. Chelsea-spilleren er ude med en skade, og det samme er backen Sara Thrige.


Hvem er den dyreste spiller i Premier League?

Førstepladsen på listen går til Coutinho, der i en alder af 25 år, forlod Liverpool FC til fordel for FC Barcelona. Det var i sæsonen 2017/2018 og transfersummen lød på 121,50 millioner pund. Det gør handlen til den største hidtil i Premier League-regi.


Hvor bor Pernille Harder 2021?

Vi møder Pernille Harder i Kingston Upon Thames i London. Rammen om interviewet er Spring Grove. En klassisk sportspub i den bedre del af London. Det er i samme område, at Pernille bor sammen med sin kæreste Magdalena Eriksson, som hun spiller på hold med i Chelsea.


Hvem er verdens dyreste kvindelige fodboldspiller?

Pernille Harder blev verdens dyreste kvindelige fodboldspiller med sit skifte fra tyske Wolfsburg til engelske Chelsea. Husk, at du på søndag kan se et længere indslag i Sportsmagasinet med den danske fodboldstjerne kl.


Hvad måtte Chelsea betale for Pernille Harder?

Ifølge flere tyske medier betaler Chelsea 330.000 euro (2,6 millioner kroner) for at have en af verdens bedste spillere i truppen fra den kommende sæson. Jeg kunne skifte til et hold, hvor jeg var sikker på at vinde Champions League, men jeg ønsker en udfordring og vil gøre en forskel.


Hvornår starter julemusikken på Radio SOFT 2021?

Som den eneste landsdækkende radiostation herhjemme. Jingle Bells, Driving Home for Christmas og Last Christmas er bare nogle af de julesange, som for mange er lyden af god julestemning, når du tænder op for Radio SOFT fra og med i dag, fredag den 8. november klokken 8.00.


Hvornår må man starte med at høre julemusik?

Du skal ikke lytte til alle dem, der siger, at det først er i december, du starte med at lytte til julemusik. Du kan allerede starte nu, for juledronningen over dem alle, Mariah Carey, har været ude at erklære julesæsonen for åben, og det betyder, at det er tid til at høre julemusik.


FAQ: Hvad fejler Braithwaite?

Hvad tid skal Cathrine Dufour ride OL?

Lørdag den 24. juli klokken 10.00 dansk tid, rider den første dressurrytterne op ad midterlinjen ved OL i Tokyo. Heldigvis kan vi herhjemme følge med foran fjernsynet, da Discovery Networks Danmark og DR har fordelt sportsgrenene til sommerens OL i Tokyo imellem sig.

Er Danmark kvalificeret til OL 2024?

Dansk OL-kvalifikation Endvidere er Danmark kvalificeret til EM 2024 via en tredjeplads ved EM 2022. Danmark er sammen med Sverige og Norge værter for VM 2023, der spilles i december 2023.

Hvem er videre til EM?

Turneringen blev afholdt fra 11. juni til 11. juli 2021 og blev vundet af Italien, der vandt over England i finalen….Europamesterskabet i fodbold 2020.

Europamesterskabet i fodbold 2020 UEFA EURO 2020
Turneringsdetaljer
Vinder Italien (2. titel)
Andenplads England
Tredjeplads Spanien Danmark