Hvad ligger på Refshaleøen?

Refshaleøen er et gammelt industriområde, som engang var hjemsted for et af verdens største skibsværfter, B&W. I dag bobler den genfundne bydel af kreativitet og stærke iværksætterkræfter, kunst, mad og festivaler – en verden fra ”det gamle København”, men kun 15 minutter på cykel.

Kan man sidde udenfor på Reffen?

Ja, du kan booke til minimum 2 personer, så du og vennerne er garanteret et sted at sidde, når I skal hyggesnakke, nyde livet, den gode stemning & samværet med hinanden. Du booker et bord i The Village – Bar & Terrace. Klik her for at booke: Vær opmærksom på at I har bordet i 2 timer fra reservationstidspunktet.


Hvor kan man se landskamp i Aalborg?

Musikkens Hus På Musikkens Plads kan du komme til fodboldfest under åben himmel – ikke bare med storskærm, men også med udsigt til Limfjorden. Musikhuset viser alle de tre danske kampe, og du skal have en billet for at være med. Det er muligt at købe forfriskninger i baren.


Hvad kan man på Reffen?

Støt vores stadeholdere, der er selvstændige iværksættere, og nyd et lækkert måltid fra en af dem. Drikkervarer kan købes vores bar, som byder på et stort udvalg af sodavand, vand, øl, vin og drinks.Hvem kvalificerer sig til VM?

Kvalifikation til VM i fodbold 2022, UEFA – gruppe F var en af de ti UEFA grupper i kvalifikationsturneringen til Verdensmesterskabet i fodbold, der ville afgøre hvilke hold kvalificerede sig til VM i fodbold 2022 slutspillet i Qatar. Gruppe F bestod af seks hold: Østrig, Danmark, Færøerne, Israel, Moldova og Skotland.


Hvilke klubber spiller i år i Bundesligaen?

Nuværende hold i Bundesligaen

 • FC Augsburg.
 • Hertha BSC (Oprykker)
 • Eintracht Braunschweig (Oprykker)
 • Borussia Dortmund.
 • Eintracht Frankfurt.
 • SC Freiburg.
 • Hamburger SV.
 • Hannover 96.

Hvor mange gange har England vundet EM i fodbold?

Kort over de enkelte landes bedste resultater. 10 lande har vundet turneringen; Tyskland og Vesttyskland tæller som det samme land….EM-slutrunder gennem tiden.

England
Tyskland
Tjekkiet
Frankrig England
Antal hold 16

Hvad sker der på Reffen?

Reffen uge er der hver uge fællesskabende events. Vi arrangerer alt fra bingo og quiz til workshops og talks. Alt dette krydres med musik, spil og kultur, hvor hver en stund er fyldt med oplevelser.Hvor mange gange har Danmark vundet mod England?

To gange har Danmark været det eneste hold til at score. Ét mål og sejren har været i hus. Sådan har det været, når de bedste danske fodboldherrer har gæstet det ikoniske stadion Wembley i London for at spille landskamp mod England. Det er dog kun sket to gange, at Danmark har været det eneste hold til at score.


Hvor kan man se italiensk fodbold?

TV 2 har købt Serie A rettighederne frem til sommeren 2024. Seerne og brugerne vil primært kunne følge kampene på TV 2 PLAY og TV 2 SPORT X. TV 2 Play er stedet, hvor du kan se alle kampe, mens TV 2 Sport X viser udvalgte kampe.


Hvor meget vandt Italien med over England?

»It’s coming to Rome«, spåede de italienske fans hånende inden EM-finalen mellem Italien og England, og ret fik de, da holdet vandt i straffesparkskonkurrence over England. Kampen endte i straffesparksdrama 3-2 til Italien.


Hvornår vandt Italien sidst VM?

1986 i Mexico blev Italien nummer 2 i sin indledende gruppe efter Argentina. Man tabte efterfølgende ottendedelsfinalen til Frankrig med 0-2. 1986 var året hvor Danmark deltog i VM for første gang. 1982 i Spanien blev Italien verdensmester efter 3-1 over Vesttyskland.


Er Skotland et godt fodboldhold?

Holdet har deltaget 8 gange ved VM og to gange ved EM, men er aldrig avanceret ud over gruppespillet. Skotland er, sammen med arvefjenderne fra England, verdens ældste landshold, idet de to lande mødtes i historiens første landskamp, i 1872. Danmark spillede sin første kamp ved en VM-slutrunde mod Skotland den 4.


Hvad har England vundet fodbold?

Holdet har deltaget i 13 VM-slutspil, og nationalstadionet er Wembley Stadium i London. Englands hidtil eneste titel blev vundet ved VM i 1966 på hjemmebane, hvor man i finalen besejrede Vesttyskland med 4-2. Ved EM i 1968, VM i 1990 og EM i 1996 nåede man semifinalerne.


Hvordan endte kampen mod England?

Semifinalen mellem Danmark og England endte 2-1 efter efter en regulær gyser, der blev afgjort i forlænget spilletid. Kaster man et blik på de engelske medier er ekstasen over den kommende finale ikke til at tage fejl af.


Hvem er i semifinalen EM?

Mærk fællesskabet og euforien, når vi viser EM-fodbold på Musikkens Plads. Semifinale-kampen mellem Italien og Spanien vises live på storskærm denne aften.


Hvad er Belgien mest kendt for?

Til trods for sin lille størrelse er Belgien et land med mange facetter. Belgien er en føderal nation med tre officielle sprog (fransk, flamsk og tysk) med en knivskarp sprogopdeling i forskellige regioner. Standardsproget kan så opdeles i forskellige dialekter.


Hvilke byer skal man besøge i Belgien?

I dette rejseforslag, giver vi dig vores bedste tips til byerne, Brugge, Gent, Leuven og Tongeren. Det er alle historiske byer som tilbyder masser af oplevelser og de lægger desuden tæt på hinanden. Byerne vil vise dig spændende arkitektur, fortæller masse af gode historier og de har alle usædvanlige seværdigheder.


Hvad er Antwerpen kendt for?

Byen ligger omkring 40 kilometer nord for Bruxelles og omkring 15 kilometer syd for grænsen til Holland. Havnen i Antwerpen er en af verdens største havne og Europas næststørste. Byen er kendt for sin handel med diamanter, sin industri, handel samt for at være et moderne modecentrum. På fransk lyder byen navnet Anvers.


Hvornår bliver VM 22 afholdt?

VM i fodbold 2022

VM i fodbold 2022 FIFA World Cup 2022
Værtsnation(er) Qatar
Dato(er) 21. november – 18. december 2022
Antal hold 32 (fra 6 forbund)
Stadion(er) 8 (i 5 værtsbyer)

Hvilken kanal viser Danmark mod England?

Af de i alt 51 EM-kampe vises 22 på DR, mens 29 vises på TV3-kanalerne TV3, TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX. DR1 sender alle danske kampe – med undtagelse af Danmark vs. Belgien, der vises på TV3. (SF1) 21:00 Italien – Spanien (London, England) – (TV3+) – Resultat (1-1, 2-1 efter strf.)


Hvordan sletter man en enhed på Viaplay?

Du kan ikke selv slette enheder fra din liste over aktive enheder. Når en enhed ikke har været i brug i 24 timer, forsvinder den automatisk fra din liste over enheder. Klik på dette link hvis du vil se en komplet liste over de enheder som du kan benytte Viaplay på idag.


Kan man se Netflix uden app?

For at kunne installere appen direkte fra Netflix skal din enhed bruge en Android-version fra 4.4.2 til 7.1.2. På enheden, du vil installere Netflix på: Tryk på Indstillinger (Settings). Tryk på Sikkerhed (Security).


FAQ: Hvad ligger på Refshaleøen?

Kan ikke caste fra PC til TV?

Hvis du stadig ikke kan caste fra din computer, er der muligvis et problem med din computer eller Chrome-browser….Fejlfindingstrin

 1. Tag strømkablet ud af Chromecast-enheden, vent et par sekunder, og sæt det derefter i igen.
 2. Vent et par minutter.
 3. Tjek, om din enhed nu vises på listen over enheder, du kan caste til.

Hvordan deler jeg min skærm til TV?

Trin 2: Cast skærmen fra din Android-enhed

 1. Sørg for, at din mobiltelefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast-enhed.
 2. Åbn Google Home-appen .
 3. Hold fingeren nede på feltet for den enhed, du vil caste skærmen til.
 4. Tryk på Cast. Cast skærm.

Hvordan deler man skærm med TV?

Hvilke trådløse enheder kan jeg tilslutte til mit TV for at streame medie-indhold og spejle min skærm? Du har ikke brug for et smart TV til at spejle en enhed på dit TV – du skal blot købe en såkaldt smart-box. Der er to forskellige udgaver, som begge kobles til dit TV via HDMI.