Hvad sker der i 2021?

Angreb på USA’s kongres og Taliban tilbage i Afghanistan. Her får du tilbageblikket på et begivenhedsrigt 2021. 2021 står ved sin afslutning, og TV 2 giver her et overblik over nogle af de største historier, som vi vil huske fra 2021. Året var dårligt nok begyndt, da Trump-støtter 6.

Hvad skete der i år 2010 i Danmark?

Den danske tegner bag Muhammed-tegningerne Kurt Westergaard blev forsøgt dræbt i sit hjem, det franske satiremagasin Charlie Hebdos redaktion blev angrebet, og formodede terrorplaner mod avisen Jyllands-Postens redaktion blev afsløret, mens tre mænd blev dræbt og fem betjente såret ved et attentat mod Krudttønden i …


Hvad satte landet i stå i 2010?

En usædvanlig voldsom monsunregn i juli 2010 betød, at Indusfloden i Pakistan gik over sine bredder. På blot 24 timer faldt der 274 millimeter regn i landets nordlige Peshawar-provins, og de enorme vandmasser bredte sig til over en femtedel af landets areal.


Hvad sker der i 2013?

Edward Snowdens læk, krigen Syrien, bomber i Boston, tyfon-katastrofen på Filippinerne og et fatalt fabrikskollaps i Bangladesh er nogle af de begivenheder i udlandet, 2013 vil blive husket for.Hvad sker der i 2004?

Året der gik i verden Terroren satte sit tydelige aftryk på 2004. Der var bomberne i Madrid, de russiske fly, skolen i Beslan og en lang række selvmordsbomber i Irak. Den 26. december terroriserede de katastrofale flodbølger kysterne i Det Indiske Ocean og dræbte mange tusind mennesker.


Hvad forstår man ved subprimekrisen?

Subprimekrisen, krise, der startede i 2007, hvor amerikanske husejere med dårlig kreditværdighed, der havde optaget lån med variabel rente (såkaldte subprimelån), begyndte at blive insolvente på grund af rentestigninger.


Hvorfor blev Danmark ramt af finanskrisen?

Krisen var således et resultat af et kompliceret samspil mellem både nationale og internationale faktorer: foregående høj økonomisk vækst, en undervurdering af finansielle og makroøkonomiske risici, en for slap finanspolitik, en for slap regulering af den finansielle sektor, lempelige finansielle vilkår, risikosøgende …


Hvad sker der i 2014?

2014

Dato Titel
15. september 2014 Det danske skattetryk falder
2. september 2014 Fjerne markeder har fået øje på danske varer
30. juni 2014 Brud i familien fordobler risiko for uuddannede børn
13. marts 2014 Arbejdsløshed i provinsen: Hvorfor knækker kurven?


Hvem døde i 2008?

Sider i kategorien “Døde i 2008

 • Claude Abbes.
 • Mogens Absalonsen.
 • Philip Agee.
 • Ernesto Corripio Ahumada.
 • Tjingiz Ajtmatov.
 • Aleksej II.
 • Henning Andersen (politiker)
 • Flemming Arnholm.

Hvordan påvirkede finanskrisen Danmark?

Danmarks BNP faldt virkelig meget fra årsskiftet mellem 2007 og 2008 og frem til år 2009. I den periode faldt det med hele 7 %. Finanskrisen varede længere end andre økonomiske kriser, og det tog lang tid at komme tilbage på fode igen. Danmark var især langsom til at komme op igen sammenlignet med andre lande.


Hvad skete der i 1961 i Danmark?

1961 huskes nok først og fremmest på baggrund af leveringsstoppet 8. maj. At ”strejke” ligger danske landmænd fjernt, og det usædvanlige kampskridt var da også kulmination på en meget spændt konflikt. Konfliktens anledning var de normale toårige overenskomstforhandlinger mellem fagforeninger og arbejdsgivere.


Hvem vandt Melodi Grand Prix i aftes?

Det ukrainske flags blå-gule farver indhyllede Jyske Bank Boxen i Herning, som lørdag aften lagde scene og tribuner til Dansk Melodi Grand Prix. Indenfor hos musikerne og publikum regnede konfettien ned over Reddi, der med nummeret “The Show” løb med titlen og trofæet som vindere af Dansk Melodi Grand Prix 2022.


Hvem er med i Melodi Grand Prix 2022?

Reddi sang sig til tops til Dansk Melodi Grand Prix 2022 i Jyske Bank Boxen

 • ‘Vinden Suser Ind’ – Patrick Dorgan.
 • ‘Rave med de hårde drenge’– Fuld Effekt.
 • ‘The Show’ – Reddi.
 • ‘Happy Go Lucky’ – Morten Fillipsen.
 • ‘Let Me Go’ – Josie Elinor & Jack Warren.
 • ‘Kommet for at blive’ – Juncker.
 • ‘En Skønne Dag’ – Der Var Engang.

Hvem deltager i Dansk Melodi Grand Prix 2022?

For ud over Ihan Haydar og forsanger Siggy Savery selv har også Julia Fabrin, der var med til at skrive den danske Eurovision-vinder ‘Only Teardrops’, samt Chief 1 og Remee, der begge har vundet Dansk Melodi Grand Prix og deltaget som sangskrivere i Eurovision flere gange, været med til at skrive ‘The Show’.


Hvem deltager i MGP 2022?

Dansk Melodi Grand Prix 2022: Sange og deltagere

 • Patrick Dorgan: Vinden suser ind.
 • Conf3ssions: Hallelujah.
 • Der var engang: En skønne dag.
 • Fuld Effekt: Rave med de hårde drenge.
 • Josie Elinor & Jack Warren: Let Me Go.
 • Morten Fillipsen: Happy Go Lucky.
 • Reddi: The Show.
 • Juncker: Kommet for at blive.

Hvor spilles Champions League 2022?

UEFA besluttede den 25. februar 2022, at Champions League finalen i indeværende år skal spilles på Stade de France i Paris i stedet. Dermed er de seneste to sæsoners Champions League finaler blevet flyttet, og campo.dk samler her overblikket over, hvor de kommende sæsoners Champions League finaler spilles.


Hvem var Martins dommer ix factor?

Martin Hoberg Hedegaard (født 9. oktober 1992 i Ørum) er en dansk sanger, sangskriver og producer, der som 15-årig blev kendt for at vinde DR1-talentshowet X Factor i 2008, og som nu er aktiv i sit solo-projekt Saveus.


Hvad tjener en dommer i fodbold?

Der udbetales en grundløn til dommerne i Premier League, der så kan løbes op med bonusser i form af, hvor mange kampe, den enkelte dømmer. Det kan ende helt op i 625.000 kroner om året. Dommerne har en grundløn på mellem 342.000 og 374.000 kroner, mens hver kamp giver yderligere 10.000 kroner.


Hvad tjener en UEFA fodbolddommer?

En superligadommer kan dog være heldig og få lov til, at dømme 5-6 kampe i UEFA-regi, så kan de få en ekstra indtjening på mellem 187.000-225.000 danske kroner.


Kan man leve af at være fodbolddommer?

Grundlønnen er nemlig på £70.000 årligt, hvilket svarer til 607.000 danske kroner. Derudover får en Premier League-dommer yderligere £1.000 for hver kamp, de dømmer, og der er bonusser, hvis man enten er fjerdedommer eller VAR-dommer.


Hvem har tv rettighederne til OL 2021?

Sportsgrene er fordelt Hvad angår De Olympiske Lege Tokyo 2021 har DR og Discovery Networks Danmark allerede fordelt de mange sportsgrene imellem sig. Legene skydes i gang og afsluttes på DR, da både afslutnings- og åbningsceremonierne, vises på DR’s kanaler.


Hvor køber man billetter til landskamp?

DBU billet– og sæsonkortsalg. ForDanmark er med sine 20.000 medlemmer Danmarks største landsholdsklub. Det er DBUs officielle fanprogram for landsholdsfans. ForDanmark er den ultimative landsholds-fordelsklub: Som medlem har du adgang til en masse uundværlige tilbud, som enhver landsholdsfan vil sætte pris på.


Hvad er chance billetter?

Muligheden for at optjene loyalitetspoint frem mod VM2022. 10% rabat på din billet til alle hjemmekampe. 50% rabat på alle ståpladser til hjemmekampe. Forkøbsret til samtlige hjemmekampe i 2022.


FAQ: Hvad sker der i 2021?

Er der flere EM billetter?

Siden har DBU kæmpet for at sikre, at en afvikling mere flere fans på stadion kunne forløbe sikkert og trygt for fans. Nu er det lykkedes at sikre op mod 9.100 ekstra billetter til Danmarks EM-kampe mod Belgien den 17. juni og mod Rusland 21.

Hvornår scorede Danmark mod Tjekkiet?

Tjekkiet slog Danmark ud af EM i kvartfinalen ved slutrunden i 2004. Lørdag aften møder vi dem igen. 17 år er der gået, siden Danmark sidst stod i en kvartfinale ved EM. Dengang hed modstanderen Tjekkiet, og minsandten om det ikke også er tilfældet i år.

Hvor spiller Danmark på lørdag?

De danske fodboldherrer skal i aktion første gang lørdag den 12. juni, hvor de tager imod Finland i den første gruppekamp i Pulje B på hjemmebane i Parken. EM i fodbold 2021 (også kaldet UEFA Euro 2020) løber fra fredag den 11. juni til søndag den 11.