Hvad sker der med Damsgaard?

Mikkel Damsgaard har ikke spillet en kamp i fem måneder, men nu lysner det endelig for den danske landsholdsspiller. Det fastslår hans agent Jens Ørgaard i et interview med Ekstra Bladet. Den danske EM-darling måtte udgå med en skade i baglåret i landskampen mod Østrig den 17.

Hvor meget koster Damsgaard?

Ifølge avisen koster Mikkel Damsgaard nu 150 millioner kroner, og en lang række Premier League-klubber skal være interesseret i den tidligere FC Nordsjælland-spiller. Det gælder blandt andre Jose Mourinho og Tottenham.


Hvor er Mikkel Hansen i dag?

Hansen har tidligere spillet for GOG Svendborg i den danske Håndboldliga, og han blev danmarksmester med holdet i 2007. Han startede sin håndboldkarriere i barndomsklubben Helsingør Idrætsforening. Den 18. februar 2021 blev det offentliggjort, at han i sommeren 2022 skifter til Aalborg Håndbold.


Hvor meget tjener Mæhle?

Det er ikke offentligt bekendt, hvad Mæhle fik i løn hos Genk, men et bud vil nok være omkring 300-400.000 kr. om måneden, især forlængelsen med Genk i 2019 må helt sikkert have ført til en stigning med sig, så han endte formentlig med at få omkring 500-600.000 om måneden.Hvorfor er Damsgaard indlagt?

Den danske midtbanespiller har siden onsdag i sidste uge været indlagt på et italiensk privathospital, skriver det italienske lokalmedie Il Secolo XIX. Mikkel Damsgaard blev indlagt på hospitalet med feber i forbindelse med et knæproblem.


Hvorfor er Mikkel Damsgaard indlagt?

Den danske midtbanespiller har siden onsdag i sidste uge været indlagt på et italiensk privathospital, skriver det italienske lokalmedie Il Secolo XIX. Mikkel Damsgaard blev indlagt på hospitalet med feber i forbindelse med et knæproblem.


Er Mikkel Damsgaard indlagt?

Mandag kom det frem, at den danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard var indlagt på et privathospital i Italien. Damsgaards agent, Jens Ørgaard, bekræftede det over for Ekstra Bladet, efter historien rullede i lokalemediet Il Secolo XIX. Nu er han så vendt hjem igen efter at have været indlagt siden torsdag.


Hvor meget løb Joakim Mæhle?

Det er flest kilometer af alle danske landsholdsspillere. 52,6 km: Joakim Mæhle (450 min.) 50,8 km: Pierre-Emile Højbjerg (450 min.) 48,3 km: Martin Braithwaite (445 min.)Hvor mange mål har Damsgaard scoret for Sampdoria?

Landsholdsspilleren er i denne sæson noteret for nul scoringer og oplæg i syv ligakampe. I sæsonen forinden, der var hans første i Sampdoria, scorede han to mål og lagde op til fire i 35 kampe i Serie A. Mikkel Damsgaard skiftede til den norditalienske klub i sommeren 2020 fra Superliga-klubben FC Nordsjælland.


Hvem flyver til Genova?

  • Hvilke flyselskaber flyver til Genova? Der kan være andre flyselskaber der flyver til Genova fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, KLM, Ryanair og Air France. …
  • Air France-fly til Genova. 13 Air France-fly flyver til Genova i gennemsnit om ugen. …
  • KLM-fly til Genova.

Er det ulovligt at videresælge billetter?

I Danmark er det ulovligt at videresælge billetter til overpris. Loven skal sikre, at alle har lige mulighed for at gå til koncerter og sportsarrangementer.


Hvor kan jeg sælge mine billetter?

Hos Ticketmaster Danmark ønsker vi, at dit billetkøb skal være så nemt som muligt. Derfor kan du her læse mere om det, vi kalder “store salg“, dvs. salg af billetter til de mest populære arrangementer. Vejledningen skal give dig nogle gode råd, så du får den mest smidige købsoplevelse.


Hvordan sælger man billetter?

Her skal billetejer verificere, at man er den retmæssige ejer, ved at oplyse de sidste 4 cifre i kortnummeret som betalingen oprindeligt er foretaget med – samt ordrenummer på købet. Den billetejer, der ønsker at overdrage sin billet, skal desuden oplyse fulde navn på vedkommende som billetten skal overdrages til.


Kan man købe billetter på Brøndby Stadion?

Du kan købe dine billetter online via http://billetter.brondby.com, i Brøndby Shoppen eller i billethuset på kampdage. Billethuset åbner tre timer før kampstart.


Hvornår kan man købe sæsonkort til FCK?

Modsat abonnenter skal sæsonkortholdere ind på billet.fck.dk og købe adgang til den nye sæson. Vi har selvfølgelig reserveret din plads frem til fredag den 11. juni 2021 kl. 12:00, hvor der er frist for gentegning med 10% rabat.


Hvornår spiller Danmark ottendedelsfinale?

Hvem møder Danmark i ottendedelsfinalen ved EM 2021? Danmark gik mirakuløst videre fra gruppe B ved EM-slutrunden, og nu skal de bevæge sig væk fra Danmark, København og Parken. Truppen skal nu til Holland og spille ottendedelsfinale lørdag 26. juni mod Wales.


Hvordan får man billetter til Danmark Wales?

Alt salg af billetter til EM 2020 foregår via UEFA’s billetportal, som er det eneste sted der lovligt må sælge EM-billetter. Du skal oprette en profil på billetportalen og altså samtidig være medlem af Landsholdets Fanklub for at kunne få billetter.


Hvor kan jeg se FCK i aften?

Som altid på en europæisk aften er der mange andre kampe på programmet, og allerede under Europa League-kampen kl. 18.45 mellem Sevilla og West Ham kommer TV2 Sporten kort ind på vores kamp. I pausen af denne kamp er der også FCK-stof, og fra kl.


Hvad koster Parken?

Parken har i dag i alt 38.065 siddepladser og består af en fodboldbane (græs) med målene 105 x 68 meter med et lysanlæg på 2000 lux. Parken blev i juni 1998 købt af fodboldklubben F.C. København for 138 millioner kroner i datidens penge.


Hvornår starter billetsalg til Danmark Serbien?

Det danske landshold brager sammen med Serbien den 13. juni – og du kan komme med til et sandt fodbolddrama i Telia Parken. Billetsalget til kampen starter i dag. Danmarks EM-gruppe er efter weekendens kampe meget tæt.


Hvor kan man se El Clasico 2022?

Hvor kan man se El Clasico, tænker du måske så. Det kan du som nævnt både via livestream El Clasico hos en bookmaker, men du kan også se El Clasico på TV 2 Sport X eller via TV 2 Play.


Hvorfor går man til fodbold?

Spiller man fodbold, kan man både tabe sige, øge sin muskelmasse, forbedre balanceevnen og hjertets funktionsevne og så kan det nedsætte kolesteroltal. Derudover gavner fodbold også din mentale tilstand, bl. a. netop fordi du forbedrer din fysiske tilstand og får mere fysisk overskud.


Hvorfor er der fodbold?

Spillet er elsket af mange. Fodbold er populært, både fordi det er en sjov sportsgren, men også fordi der følger en masse historie og sammenhold med. Det er en sport, man samles om i landet for at følge EM eller VM, og selv hvis landet ikke er så gode, så er der utallige klubber rundt omkring, som man kan følge.


Hvad betyder mit navn Anna?

Oprindelse. Navnet Anna er en græsk form af det hebraiske navn Hannah som muligvis betyder ‘nåde’ eller ‘skønhed’. Navnets betydning er dog omdiskuteret. Navnet blev første gang brugt i Danmark i 1100-tallet.


Hvad betyder pigenavnet Alma?

Navnet Alma er dels en kæleform til pigenavnet Amalie, dels et oprindeligt italiensk og spansk navn dannet af det latinske ord almus som betyder ‘den godgørende’. Navnet er brugt første gang i Danmark i 1800-tallet.


FAQ: Hvad sker der med Damsgaard?

Hvad hedder Mæhle til fornavn?

Mæhle hedder Joakim til fornavn. Han er 23 år, født i Østervrå, professionel for AaB, solgt til belgiske Genk og kommende Champions League-spiller for den italienske klub Atalanta.

Er Simon Kjær skilt?

Simon Kjær er gift med svenske Elina Gollert Kjær, der har studeret design. Sammen har de to sønner, Viggo og Milas. Har spillet for FC Midtjylland, Palermo, Wolfsburg, Roma, Lille, Fenerbahce, Sevilla og siden 2020 for AC Milan i Italien.

Hvad er der sket med Simon Kjær?

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær fik et vrid i knæet i onsdagens Serie A-opgør, og måtte bæres ud fra banen på en båre. Siden har han været under kniven for at få opereret sit korsbånd, der var blevet beskadiget under kampen.