Hvad står UHT for?

– Det kaldes UHT mælk, fordi det produ- ceres med varmebehandling ved ultra høj temperatur (UHT). Denne metode anvender høje temperaturer over kort tid: 135–150 °C i 1–10 s. Den høje varme resulterer i at mælken opnår en holdbarhed på helt op til 6-9 måneder.

Hvad betyder Ihh?

Idiopatisk intrakraniel hypertension, forkortet som IIH, er en relativ sjælden og udfordrende hovedpinesygdom karakteriseret af forhøjet væsketryk i kraniet af ukendt årsag. Lidelsen rammer hovedsagelig yngre overvægtige kvinder, men ses i stigende grad hos overvægtige mænd og børn.


Hvordan gik det med håndbold i går?

Håndbold

 • Champions LeagueI går kl. 20:55. Team Esbjerg spiller sig i Final 4 og slutter otte års dansk tørke: ‘Det giver den danske liga et gevaldigt kvalitetsstempel’
 • Champions LeagueI går kl. 11:45.
 • ‘Som om der gik ild i mig’: Se dansker afgøre semifinale med bizart straffekast. Håndbold29. …
 • Kvindeligaen20. apr kl.

Hvilken sport har flest seere?

Det er ikke overraskende fodbold, som rangerer på toppen af denne liste, og det skyldes, at de stort set topper alle 13 kategorier. Det er især TV-seere, som fodbold nyder så godt af, hvor de med længder slår de nærmeste konkurrerende sportsgrene.Hvem fik bronze i håndbold 2022?

Sverige vandt finalen over Spanien 27-26. Efter et nederlag i semifinalen til et taktisk velspillende Spanien , vandt herrelandsholdet bronzemedaljer ved at besejre Frankrig 35-32. Sverige vandt finalen over Spanien 27-26. Danmarks herrelandshold i håndbold har gjort det godt og overbevisende ved dette EM.


Hvem er Eigild B Christensen?

Eigild Bødker Christensen Startede virksomheden Color Print i 1987 på en mark i Vadum med sin kone. Det blev en kæmpe succes, og parret solgte deres livsværk i 2006 til en kapitalfond. Hjertet banker for sport. Han er storinvestor og bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold.


Hvad hedder Aalborg Håndbolds målmand?

Den yderst talentfulde målmand Simon Gade skifter fra sommeren 2020 til Aalborg Håndbold, hvor han tiltræder på en 3-årig kontrakt. Han har fået hele sin håndboldopvækst hos ligakonkurrenterne fra TTH Holstebro, hvor den 22-årige målmand har leveret store præstationer på ligaholdet de seneste sæsoner.


Hvem sidder over Danmark?

Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Magnus Saugstrup overværer sammen med Jannick Green kampen fra stolene bag det ene mål og kommer derfor ikke i aktion. Det oplyser landsholdsassistent Henrik Kronborg halvanden time før kampstart. – De har spillet rigtig meget, og jeg forventer også, at de skal spille meget i weekenden.Hvem er Danmark i gruppe med til EM 1992?

Sådan gik det Danmark ved EM 1992 Danmark var havnet i indledende gruppe med England, Sverige og Frankrig, hvilket absolut ikke var nogen nem gruppe. I den første puljekamp blev det til et fornuftigt 0-0-resultat mod England, inden man tre dage senere tabte med 0-1 til Sverige.


Hvornår var Danmark med til VM?

De to første år blev Danmark verdensmestre (1970 og 1971) – begge gange efter at have mødt værtsnationen i finalen: I 1970 2-0 mod Italien og i 1971 vandt Danmark over Mexico med 3-0. Danmark har siden 1991 kvalificeret sig til fire ud af 8 VM-slutrunder – senest missede kvalifikationen til 2019.


Hvem vandt Den Gyldne Golfbold?

Golfspilleren Marcus Helligkilde vinder prisen Den Gyldne Golfbold for sine præstationer på Challenge Tour. Den 25-årige danske golfspiller Marcus Helligkilde har vundet prisen som årets danske golfspiller, Den Gyldne Golfbold, for sine præstationer på Challenge Touren. Det skete mandag i Idrættens Hus.


Hvad får kampens bedste spiller EM 2022?

Ud over diplomet og en klassisk gave, som i kampene i Danmark er skåle af mærket LEAF fra Georg Jensen, modtager kampens spiller en T-shirt med et ‘POTM’-tryk til minde om den fantastiske bedrift.


Hvornår spilles EM finalen i fodbold 2021?

Få overblikket over alle EM-kampe hos TV 2 juni, hvor de tager imod Finland i den første gruppekamp i Pulje B på hjemmebane i Parken. EM i fodbold 2021 (også kaldet UEFA Euro 2020) løber fra fredag den 11. juni til søndag den 11. juli 2021.


Hvor vises EM finalen?

Viasat og DR har rettighederne til EM 2021. Man finder gruppekampene med Danmark på TV-kanalerne DR1 og TV3. Hvis Danmark går videre vises deres resterende kampe på DR1. Dermed har man altså mulighed for at se størstedelen EM-kampe i TV eller som livestream på DRTV og/eller Viaplay.


Hvor spilles finalen i EM fodbold 2020?

Slutrunden spilles fra 12. juni 2020, hvor der er åbningskamp på det Olympiske stadion i Rom og frem til 12. juli, hvor finalen skal spilles på det grønne græs på Wembley i London.


Er der bronzekamp i EM 2021?

Med en nervepirrende bronzekamp, der resulterede i forlænget spilletid, er EM i håndbold nu slut for Danmarks vedkommende. De danske håndboldherrer indtager en tredje plads efter en kneben sejr over Frankrig på 35-32. Det betyder også, at truppen får en bronzemedalje med hjem.


Hvad fejler Mathias gidsel?

En undersøgelse skal fastslå, hvad der skete med Mathias Gidsels knæ, da han udgik med en skade. Omfanget af Mathias Gidsels knæskade kendes endnu ikke, efter at den 22-årige højre back udgik i smerter af søndagens bronzekamp mod Frankrig ved EM.


Hvor er der herrehåndbold på tv i dag?

Håndbold: TV kampe

 • 13:55. Rocasa Gran Canaria – Costa del Sol Malaga. EHF European Cup Women.
 • 14:00. TSV Gwd Minden – TVB 1898 Stuttgart. Bundesliga.
 • 16:00. Team Esbjerg – CSM Bucuresti. Delo EHF Champions League.
 • 18:30. Mors-Thy Håndbold – Skjern Håndbold. HTH Herreligaen.
 • 20:30. Bjerringbro-Silkeborg – GOG Håndbold. HTH Herreligaen.

Hvad hvis Danmark taber i aften?

Danmark spiller skæbenkamp i aften kl. 21.00 i Parken mod Rusland….Del artiel

 • Danmark SKAL vinde over Rusland, og Belgien SKAL vinde over Finlans.
 • Danmark skal vinde med to mål eller score mindst to gange.
 • Hvis Danmark vinder 1-0 over Rusland, SKAL Belgien vinde enten 1-0 eller med mere end ét mål over Finland.

Hvor mange udskiftninger er der til EM?

Det Europæiske Fodboldforbunds (Uefa) har tidligere besluttet, at der kan foretages fem udskiftninger i sommerens EM-slutrunde. Det samme gælder i VM-kvalifikationen og den kommende Nations League-turnering.


Hvordan går Danmark videre EM 2020?

Trods nul point efter to kampe har Danmark en fin mulighed for EM-avancement. Rusland skal besejres mandag. Danmark har tabt til både Finland og Belgien, men trods nul point forud for mandagens sidste gruppekamp har Danmark fortsat en fin mulighed for at avancere ved EM i fodbold.


Hvordan afgøres EM grupperne?

Flest scorede mål i alle gruppekampe. Flest sejre i alle gruppekampe. Hvis to hold mødes i sidste gruppekamp, og ovenstående seks kriterier ikke kan afgøre det, skal det afgøres i straffesparkskonkurrence.


FAQ: Hvad står UHT for?

Hvem scorer flest mål i EM 2021?

Vælg statistik

1 Patrik Schick P. Schick 5
1 Cristiano Ronaldo C. Ronaldo 5
2 Karim Benzema K. Benzema 4
2 Romelu Lukaku R. Lukaku 4
2 Emil Forsberg E. Forsberg 4

Hvad får en fodboldspiller i løn?

Herunder kan du se den fulde liste.

 • Cristiano Ronaldo, Juventus – 713 millioner kroner.
 • Lionel Messi, FC Barcelona – 698 millioner kroner.
 • Neymar, Paris Saint-Germain – 641 millioner kroner.
 • Mohamed Salah, Liverpool – 236 millioner kroner.
 • Kylian Mbappé, Paris Saint-Germain – 227 millioner kroner.

Hvad tjener spillerne på det danske landshold?

 • Joachim Andersen – 45 mio. kr.
 • Pierre Emil Højbjerg – 43 mio. kr. …
 • Thomas Delaney – 40 mio. kr. …
 • Andreas Christensen – 35 mio. kr. …
 • Simon Kjær – 30 mio. kr. …
 • Yussuf Poulsen – 28 mio. kr. …
 • Jannik Vestergaard – 26 mio. kr. …
 • Daniel Wass – 25 mio. kr. …