Hvem døde i 2011?

Yelena Bonner, russisk menneskerettighedsaktivist, 88 år. Peter Falk, amerikansk skuespiller, 83 år. Steve Jobs, grundlægger af Apple, 56 år. Moamer Gaddafi, libysk diktator, 69 år.

Hvem døde i 1975?

R

 • Sarvepalli Radhakrishnan.
 • Hans Rahlff.
 • Sheikh Mujibur Rahman.
 • Aage Rasmussen (plakatkunstner)
 • Richard Ratsimandrava.
 • Svend Ringsted.
 • Robert Robinson (kemiker)
 • Holger Julius Frederik Knud Lavard Josef Rosenkrantz.

Hvornår kommer et dødsfald i Statstidende?

Statstidende Dødfald Når der sker et dødsfald, så skal der indrykkes en særlig meddelelse i Statstidende. Denne meddelelse hedder et proklama. Proklamaets formål er at meddele, at der er sket et dødsfald. Hvis der findes kreditorer til afdøde, så har kreditorerne mulighed for at gøre krav til afdøde gennem afdødes bo.


Hvad er den hyppigste dødsårsag i verden?

Hjerte-kar-sygdomme, blodpropper, KOL, bronkitis og lungekræft, Alzheimers, diabetes og nyresygdomme. Disse syv sygdomme var i 2019 skyld i 44 procent af alle dødsfald i verden og dermed at finde på listen over de 10 mest hyppige dødsårsager sidste år.Hvem er død for nylig?

Det kan være besværligt at holde øje med alle dødsannoncer i alle aviser, hvorfor der i dag findes digitale alternativer såsom afdøde.dk, der samler en stor del af dem. Derudover kan du anmode om at få udleveret oplysninger fra CPR-registret om andre personer og om, hvorvidt de er døde.


Hvem er døde i 2021?

 • januar – Nils-Ole Lund, dansk arkitekt og professor (født 1930).
 • januar – Cléber Eduardo Arado, brasiliansk fodboldspiller (født 1972).
 • januar – Gerry Marsden, engelsk sanger-sangskriver (født 1942).
 • januar – Martinus J.G. Veltman, hollandsk fysiker og nobelprismodtager (født 1931).

Hvor får man en kopi af en dødsattest?

Har du brug for en dødsattest med lægens oplysninger, kan du kontakte Dødsårsagsregisteret på telefon: 3268 8350 eller pr. e-mail: d-attest@sundhedsdata.dk. Du har også mulighed for at bestille en legaliseret dødsattest hos Dødsårsagsregisteret.


Hvor finder jeg dødsdato?

Sådan finder du dødsattester i Sundhedsstyrelsens arkiv på Rigsarkivet. Find dødsattesterne via år, amtslægekreds, amtets byer og så amtets landområder sorteret efter lægekredse. Inden for hver by eller lægekreds ligger attesterne sorteret efter dødsdato.Hvilken familie har flest børn?

For den 25-årig malinesiske kvinde Halima Cisse har født ”nillinger” – altså hele ni børn – og det er intet mindre end en verdensrekord, skriver blandt andet BBC.


Hvem har fødselsdag samme dag som mig?

Hos Population.io kan du indtaste din fødselsdato og se et skøn over hvor mange i hele verden, der er født samme dag som dig og hvilket nummer, du udgør i verdens befolkning.


Hvad sker der i 1986?

Det skete i 1986:Verden: Sveriges statsminister Olof Palme myrdes på åben gade i Stockholm. En atomreaktor i Tjernobyl eksploderer og udløser radioaktiv forurening over store områder. Danmark: Den danske firkløverregering igangsætter kartoffelkuren. Kim Larsen udsender albummet Forklædt som Voksen.


Hvad sker der i 1980?

Mordforsøg på den amerikanske præsident Ronald Reagan. Mordet på den svenske statsminister Olof Palme. MTV blev startet og ændrede musikindustrien. Pc’en blev udbredt.


Hvorfor er Danmarks håndboldkvinder ikke med til OL?

Det var imidlertid ikke tilstrækkeligt til at sikre sejre, da holdet i to tætte kampe blev besejret af Ukraine. Resultatet var, at Danmark for første gang siden VM i håndbold 1986 (kvinder) ikke var kvalificeret til en slutrunde (og i øvrigt heller ikke til sommer-OL 2008).


Hvor gammel er Morten Olsen fra GOG?

Han spiller lige nu i GOG, men fra sommeren 2023 er det ikke mange mål, vi får at se fra Morten Olsens hånd. Den 37-årige GOG-spillers kontrakt udløber om et år, og derefter får han i stedet en rolle som træner. Det skriver TV 2. Klubben, der skal byde Morten Olsen velkommen fra sommeren 2023, er TMS Ringsted.


Hvem er ældst på håndbold landsholdet?

Hans Lindberg er med sine 261 landskampe den spiller på det danske håndboldlandshold, der har mest erfaring. Med sine 37 år er Hans Lindberg den ældste på det danske herrelandshold i håndbold.


Hvem var målmand i 1986?

Under VM i 1986 var Troels Rasmussen som udgangspunkt førstemålmand, men et par ikke helt fejlfrie præstationer i de to første kampe sendte ham på udskiftningsbænken, selvom han sådan set kun slap ét mål ind i de to kampe og det endda på straffespark (mod Uruguay).


Er Danmark med til OL i damehåndbold?

Ved VM 2019 i Japan, endte landsholdet på en skuffende niendeplads ved slutrunden, hvilket resulterede i, at Danmark ikke kvalificerede sig til OL 2020 i Tokyo.


Er de danske håndboldpiger med til OL?

Dansk OL-kvalifikation Danmark har sikret sig adgang til OL 2020 ved at vinde VM 2019. Danmark opnåede ikke adgang til den afsluttende OL-kvalifikation.


Hvem kommer med til OL i håndbold?

Dansk OL-kvalifikation januar i Sverige og Polen. Endvidere er Danmark kvalificeret til EM 2024 via en tredjeplads ved EM 2022. Danmark er sammen med Sverige og Norge værter for VM 2023, der spilles i december 2023. Danmark er også kvalificeret til EM-slutrunden i november 2022.


Hvem er kvalificeret til OL 2020 håndbold?

Herrernes håndboldturnering under sommer-OL 2020 bliver afviklet i Tokyo i Japan, 24. juli – 7. august 2021….Deltagende nationer.

Nation Kvalificeret
Spanien EM i håndbold 2020
Norge 2020 IHF Kvalifikationsturnering #1
Brasilien
Frankrig 2020 IHF Kvalifikationsturnering #2

Hvor mange gange har Michael Laudrup været gift?

Michael Laudrup er gift med Siw Retz Laudrup som han har sønnen Andreas og datteren Rebecca. Han har også en søn, Mads Laudrup, fra et tidligere ægteskab med Tine Thunø som han levede sammen med i årene i Italien.


Hvilke klubber har Brian Laudrup spillet i?

Klubkarriere. Efter at have spillet for Brøndby IF blev Brian Laudrup professionel i Tyskland, først i Bayer Uerdingen i årene 1989-1990 og fra 1990 i storklubben FC Bayern München, hvor han samme år vandt det nationale mesterskab.


Hvad laver en landstræner?

Ofte har en træner selv baggrund som aktiv udøver, og er fortsat med en trænerkarriere indenfor samme idrætsgren. Denne kompetence kan være afgørende for at klare sig godt i jobbet. En assistenttræner er en træner inden for en hvilken som helst sportsgren, der har til formål at støtte og hjælpe cheftrænere.


Hvornår får man karantæne i fodbold?

Hvis en spiller er blevet udvist i en ordinær turneringskamp, kan spilleren ikke deltage i en ordinær turneringskamp, før det pågældende hold har spillet sin(e) næste ordinære turneringskamp(e). En karantæne tildelt i den ordinære turnering kan og skal ikke udstås i pokalturneringen.


FAQ: Hvem døde i 2011?

Hvor spiller Danmark Frankrig?

Herrelandsholdet skal op imod Frankrig, Tunesien og enten Forenede Arabiske Emirater, Peru eller Australien, når de til november skyder VM-slutrunden i Qatar i gang. Fredag aften i Qatar blev der trukket lod dette års VM-slutrunde, der finder sted i november og december.

Hvor mange børn har håndboldspiller Mikkel Hansen?

Håndboldspilleren Mikkel Hansen vender nu fokus mod sin familie. Snart vil man kunne spotte Mikkel Hansen, hans hustru Stephanie Gundelach, 35, og deres to sønner, treårige Eddie Max og Vince på otte måneder i det danske gadebillede, når familien til sommer vender hjem til Danmark.

Er Norge ude af EM 2022?

21-årige Valter Chrintz, der blev hentet ind til truppen, da Daniel Pettersson afleverede en positiv coronatest midt i gruppespillet, scorede det afgørende mål på straffekast med 13 sekunder tilbage af kampen. Svenskerne vandt de sidste syv minutter med 6-1, og Norge endte dermed helt ude i EM-mørket.