Hvem har spillet flest kampe i Superligaen?

Spiller Klubber Kampe
1. Rasmus Würtz AaB, FCK, VB 452
2. Hans Henrik Andreasen EfB, OB, HOB 397
3. Per Nielsen BIF 394
4. Jakob Poulsen EfB, AGF, FCM 390

Hvad er en 9 er i fodbold?

Falsk 9’er Egentlig betyder det bare, at angriberen på et hold ikke opfører sig som en angriber. Han flakker måske mere rundt og går med i spillet på andre områder af banen, og det er egentlig bare det, som udtrykket kommer af. Det er altså en 9’er, som var det nummer, som angriberen i gamle dage havde på ryggen.


Hvem har spillet flest fodbold kampe?

Rekord: Flest kampe for klubben (Ryan Giggs, 963) På 23 år nåede legenden at spille 963 kampe, og til sammenligning spillede Sir Bobby Charlton “kun” 758.


Hvad er en 9er?

Egentlig betyder det bare, at angriberen på et hold ikke opfører sig som en angriber. Han flakker måske mere rundt og går med i spillet på andre områder af banen, og det er egentlig bare det, som udtrykket kommer af. Det er altså en 9’er, som var det nummer, som angriberen i gamle dage havde på ryggen.Hvilken spiller har spillet flest kampe?

Ubestridte førsteplads på denne liste går til… Peter Shilton, der med længder er den spiller, der har spillet flest kampe i verdenshistorien. Med over 100 kampe mere end andenpladsen, er det nok en plads englænderen vil beholde i rigtig lang tid.


Hvem er hjælpetræner på landsholdet?

Christian Poulsen er ny assistenttræner på det danske landshold. Den tidligere landsholdspiller har senest været assistenttræner for den hollandske storklub Ajax Amsterdam. Den tidligere landsholdsspiller og midtbanegeneral, Christian Poulsen, er ny assistenttræner på det danske herrelandshold.


Hvem vandt VM i fodbold i 2006?

juni – 9. juli 2006. Mesterskabet var den 18. VM-slutrunde gennem tiden, og verdensmesterskabet blev vundet af Italien, der vandt over Frankrig i finalen.


Hvilken spiller har spillet i flest klubber?

Han spillede i 29 forskellige klubber i sin næsten 30 år lange karriere. Burridge spillede 771 kampe i skotske og engelske ligaer, og derudover en række kampe udenfor de fire bedste rækker. Han har rekorden som den spiller, der har spillet i flest forskellige klubber.Hvem er Rhf?

Nationalmelodien bliver heller ikke spillet, ligesom navnet Rusland skal undgås. Derfor stiller de under det russiske håndboldforbunds logo og bliver omtalt som Ruslands Håndboldforbunds hold.


Hvem er på kvindelandsholdet i håndbold?

Spillerne i tal og billeder

 • Sandra Toft. Målvogter. …
 • Anna Opstrup Kristensen. Målvogter. …
 • Althea Rebecca Reinhardt. Målvogter. …
 • Lærke Nolsøe Pedersen. Venstre fløj. …
 • Anne Mette Hansen. Venstre back. …
 • Kathrine Heindahl. Streg. …
 • Line Haugsted. Højre back. …
 • Simone Böhme. Højre fløj.

Hvem vandt EM i håndbold 2020 kvinder?

Norge vandt EM-turneringen efter finalesejren over Frankrig, med cifrene 22-20. Det norske hold gik ubesejret igennem hele turneringen, med i alt 8 sejre i 8 kampe.


Hvem var med til EM 1992?

25 år efter: Her er heltene fra EM 1992 i dag

 1. Peter Schmeichel, født 18. november 1963 (129 landskampe/1 mål) …
 2. John Sivebæk, født 25. oktober 1961 (87/1)
 3. Kent Nielsen, født 28. december 1961 (54/3) …
 4. Lars Olsen, født 4. …
 5. Henrik Andersen, født 7. …
 6. Kim Christofte, født 24. …
 7. John “Faxe” Jensen, født 3. …
 8. Johnny Mølby, født 4.

Hvor mange mål scorede Danmark i EM 1992?

Her fuldendte Danmark det fantastiske eventyr ved at vinde EM 92 efter en 2-0-sejr over Tyskland. John “Faxe” Jensen og Kim Vilfort scorede de to mål for Danmark, hvor Peter Schmeichel ligeledes stod endnu en brandkamp.


Hvornår er gidsel klar igen?

Mathias Gidsel (født 8. februar 1999) er en dansk håndboldspiller, som spiller for den danske klub GOG og Danmarks håndboldlandshold. Sommeren 2022 skiftede Gidsel til den tyske klub Füchse Berlin.


Hvad skete der med Mathias gidsels knæ?

GOG-profilen Mathias Gidsel har i dag (tirsdag) fået scannet sit højre knæ, efter han kom til skade i bronzekampen ved EM i Ungarn. Scanningen har vist, at han har ødelagt det bagerste korsbånd, hvilket ikke kræver operation, men betyder en genoptræningsperiode på 4-6 måneder.


Hvor mange gange har Danmark været med til EM?

Det danske herrelandshold har deltaget i 9 EM-slutrunder: i 1964, 1984, 1988, 1992, 1996, 2000, 2004, 2012 og 2021. I 1992 kom Danmark i sidste øjeblik med til EM i stedet for Jugoslavien, der var blevet udelukket pga. borgerkrigen i landet.


Hvornår var Danmark sidst i semifinalen EM?

Medaljemæssigt mangler det officielle guld altså stadig, men er dog blevet til fire bronzemedaljer i 1991, 1993, 2001 og senest i 2013 i Sverige, hvor Danmark tabte semifinalen til Norge efter straffesparkskonkurrence.


Hvem er verdensmester i fodbold 2018?

juli 2018. Verdensmestre blev Frankrig, der i finalen besejrede Kroatien med 4-2, mens bronzemedaljerne gik til Belgien med sejr på 2-0 over England. Som turneringens bedste spiller blev udpeget kroaten Luka Modrić, bedste unge spiller blev franske Kylian Mbappé, mens engelske Harry Kane blev topscorer med 6 mål.


Hvor langt nåede Danmark i VM 2010?

I januar 2010 deltog ligalandsholdet i en turnering i Thailand, som de vandt efter en 5-1 sejr over værtslandet. Forud for slutrunden vandt A-landsholdet 2-1 over Senegal i Aalborg, mens det blev til to nederlag i to testkampe efter ankomsten til Sydafrika, i begge tilfælde 0-1 mod henholdsvis Australien og Sydafrika.


Hvor mange lande deltog i VM 2010?

Turneringen var kulminationen på en kvalifikationsproces, som startede i august 2007 og involverede 204 af FIFAs medlemslande. Denne VM-slutrunde var den første nogensinde, der fandt sted på det afrikanske kontinent.


Hvordan streamer jeg en fodboldkamp?

Du kan med et abonnement hos Viaplay ikke kun streame fodboldkampe, men også en lang række film og serier. Ofte finder du film og serier på Viaplay, som du ikke finder andre steder. Viaplay har en række forskellige pakker, hvor sportskanalerne indgår i den dyreste af disse.


Hvor kan jeg se Østrig Danmark?

Landskampen ØstrigDanmark kan både live streames online og ses i TV. Ønsker du at live streame landskampen online, så kan du gøre det på Eurosport Player. Vil du hellere se landskampen i TV, så skal du slå ind på Kanal 5.


Hvilken gruppe bliver Danmark parret med?

Hvem møder Danmark, hvis de går videre? Danmark står til at blive parret med Gruppe C, hvilket betyder, at de kommer til at møde en af disse fire nationer i 1/8-finalen, hvis Danmark spiller sig videre: Argentina, Saudi-Arabien, Mexico eller Polen.


Hvad blev Danmark Rusland?

Danmark tabte OL-kvartfinalen med 1-3 til Ruslands Olympiske Komité, men danskerne bed i den grad fra sig og var tæt på at overraske stort. De danske ishockeyherrers største kamp i historien blev samtidig endestationen ved vinter-OL, men afslutningen blev i den grad hæderlig.


FAQ: Hvem har spillet flest kampe i Superligaen?

Hvorfor spiller Danmark i udebanetrøje mod Rusland?

Ligesom flere andre fodboldforbund meddeler DBU nu, at man ikke vil stille op til kampe mod Rusland. De danske fodboldlandshold kommer ikke til at spille mod Rusland, som situationen er nu efter den russiske invasion af Ukraine. Det meddeler Dansk Boldspil-Unions (DBU) direktør, Jakob Jensen.

Hvem scorede målene mod Rusland?

 • Jannik Vestergaard jubilerede mod Rusland med sin A-landskamp nr. …
 • Mikkel Damsgaard blev med sine knap 21 år Danmarks yngste målscorer ved en EM-slutrunde. …
 • Yussuf Poulsen blev med scoringen til 0-2 den 43.

Hvem bliver europamester i fodbold?

– VAR (video assistant referee) vil, som ved VM i 2018, blive anvendt ved slutrunden. – De forsvarende europamestre er Portugal (slog Frankrig efter 120 minutter i finalen i 2016). – Frankrig vandt den seneste store slutrunde (VM 2018) og kommer således ind til EM 2021 som forsvarende verdensmestre.