Hvem instruerede Åndernes hus?

Åndernes hus er en dramafilm fra 1993, instrueret af Bille August og med Jeremy Irons, Meryl Streep, Glenn Close, Winona Ryder og Antonio Banderas i hovedrollerne. Filmen er baseret på romanen Åndernes hus af Isabel Allende.

Hvem spiller Blanca i Åndernes hus?

Åndernes hus

Selskaber
Produktionsselskab Neue Constantin Filmproduktion GmbH, House of Spirits Film, Costa do Castelo Filmes, Spring Creek Productions
Blanca Trueba Winona Ryder
Pedro Tercero García Antonio Banderas
Nívea del Valle Vanessa Redgrave

Hvor kan jeg streame en film?

 • HBO Max. På HBO Max kan du tegne abonnement og få adgang til en lang række film og se… …
 • TV2 Play. På TV2 Play kan du mod betaling se alle TV2’s kanaler som TV2, News, Charlie… …
 • Stofa. Hos Stofa kan du abonnere på forskellige tv-pakker samt tilkøbe ekstra kanal… …
 • SF anytime. …
 • Min Bio. …
 • TELMORE Play. …
 • Dplay. …
 • iTunes.

Hvordan kan man se DR kanaler?

Vil du se DRTV via en browser, skal du gå ind på www.dr.dk/tv. Hvis du har problemer med at få DRTV til at virke, kan det skyldes, at den browser, du bruger, ikke understøttes eller ikke er opdateret.Hvor kan man se arvingerne henne?

Gense Arvingerne, Forbrydelsen og mange flere DR-produktioner på Filmstriben! Filmstriben har i samarbejde med DR udvalgt tv-serier, børne- og dokumentarprogrammer til Filmstriben. Vi har fornøjelsen af at begynde med gode tv-serier som Arvingerne, Bedrag, Forbrydelsen, Rytteriet II, Julie og Danni.


Hvilken Rundkirke er med i Tempelriddernes skat?

I Østerlars Kirke findes en række kalkmalerier fra 1300-tallet. Da et filmhold ville foretage optagelserne til filmen “Tempelriddernes skat” ved Østerlars Rundkirke sagde menighedsrådet nej.


Hvor mange tempelriddere var der?

Tempelridderne: Her begyndte det Tilbage i Jerusalem var kun omkring 300 kristne riddere og 2.000 fodfolk – nok til at holde orden i byens gader, men ikke nok til at patruljere vejene uden for bymurene.


Hvordan kan jeg se tv på min pc?

Sådan tilslutter du din PC til dit TV med en Chromecast

 1. Tilslut din Chromecast til dit TV. ( …
 2. Sørg for, at din Chromecast er tilsluttet en strømkilde. …
 3. Opsæt din Chromecast. …
 4. Tilslut din Chromecast til det samme netværk, som din computer er tilsluttet.
 5. Herefter er der bare tilbage at vælge det indhold, du gerne vil se.


Kan ikke se DR1 på antenne?

Svar: Hvordan en kanalsøgning foretages, afhænger af hvilket tv, du har. Som udgangspunkt kan du gå ind i menuen på dit tv, vælge ‘satellit og antenne‘ og vælge ‘automatisk kanalsøgning’. Alternativt kan du søge din manual for dit tv frem via internettet, hvis du ikke længere har den liggende.


Hvorfor kan jeg ikke Chromecast fra min iphone?

Slå Wi-Fi fra/til på konfigurationsenheden, og åbn derefter Google Home-appen igen. Hvis dette ikke løste problemet, skal du fortsætte til næste trin. Prøv at bruge en anden enhed til at konfigurere Chromecast-enheden. Hvis du stadig oplever problemer, skal du fortsætte til næste trin.


Hvem vandt VM i badminton?

Mesterskaber, værtsbyer og vindere

VM Værtsby Verdensmestre
Herresingle
VM 2017 Glasgow Viktor Axelsen
VM 2018 Nanjing Kento Momota
VM 2019 Basel Kento Momota

Hvad er der sket med Momota?

Én person blev dræbt, og fire passagerer kom til skade, da verdensmesteren Kento Momota tidligt mandag morgen lokaltid var involveret i en bilulykke på motorvejen MEX i Malaysia. Ulykken skete, knap et halvt døgn efter at Momota havde slået danske Viktor Axelsen i finalen ved Malaysia Masters.


Hvor mange point spiller man til i badminton OL?

Der spilles normalt bedst af tre sæt til 21 point. Efter stillingen 20-20 vinder den, der først opnår en føring på to point (fx 22-20). En undtagelse er stillingen 29-29; her vinder den spiller, der vinder den næste duel.


Hvornår startede Viktor Axelsen med at spille badminton?

Vejen mod verdenstoppen begyndte et stykke fra Glasgow i 1994, da Viktor blev født i Odense, hvor han også voksede op. Badmintontalentet var ikke til at overse, og hele verden lærte hans navn at kende, da Viktor, blot 16 år gammel, vandt Ungdomsverdensmesterskaberne i 2010 som den første spiller uden for Asien.


Hvordan streamer man fra telefon til Chromecast?

Gå ind på chromecast.com/setup fra din mobilenhed og følg vejledningen fra Google Home-appen. Konfigurering: Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din Chromecast. Tryk på cast-fanen i en kompatibel app og stream indholdet til dit TV.


Kan man streame fra telefon til TV?

Stream på smartphone eller tablet Du kan hente streamingtjenesterne som app til både telefon og tablet. De kan hentes på Google Play, hvis du har Android, og på App Store, hvis du har en iPhone eller iPad.


Hvordan Skærmspejler man?

Skærmspejling” er en funktion, hvor skærmen på en enhed, som er kompatibel med Skærmspejling (f. eks. smartphone eller pc), vises på tv’et ved hjælp af Miracast-teknologi. Der kræves ikke nogen trådløs router (adgangspunkt) for at bruge denne funktion.


Hvordan tilslutter man sin iPhone til Samsung tv?

Du skal forbinde Lightning Digital AV-adapteren til din iOS-enhed. Tilslut HDMI-enden til et HDMI-kabel, som du forbinder til dit Smart TV. Derefter skubbes opladerkablet ind i adapterens opladerstik. Skift nu din tv-inputkilde til HDMI-porten, og din iPhone-startskærm vises med det samme.


Hvordan får jeg apps på mit Samsung tv?

Hent apps og spil

 1. Rul til “Apps” på startskærmen for Android TV.
 2. Vælg appen Google Play Butik .
 3. Gennemse eller søg efter apps og spil. …
 4. Vælg den ønskede app eller det ønskede spil.
 5. Følg vejledningen på skærmen for at installere appen eller gennemføre dit køb.

Hvorfor kan jeg ikke finde digitale kanaler?

Problemet med de manglende kanaler kan skyldes, at du ikke bruger det rigtige netværks-id til at indlæse kanalerne. Måden, du indlæser kanalerne på, afhænger af dit tv. Du skal bruge et af disse netværks-id’er: Tv-pakke uden Bland Selv.


Hvordan finder jeg mine tv-kanaler?

Du kan få dine tvkanaler digitalt, hvis du har en fladskærm med indbygget DVB-C tuner. Det står som regel på bagsiden af fladskærmen hvilken tuner, der er indbygget. Hvis du er i tvivl, kan du kigge i betjeningsvejledningen eller på internettet. De fleste fladskærme kan lave en automatisk kanalsøgning.


Hvilke apps er der på tizen?

Oversigt over apps

Disney+
Disney+2- Videokvalitet – Lydkvalitet 4K DVAtmos 4K HDR5.1
Eurosport Player
Eurosport Player2- Videokvalitet – Lydkvalitet 720p2.0 720p2.0
Android TV Tizen

Hvad er Smart Hub på Samsung TV?

Smart Hub samler Smart TV og media ét sted, og er ikke til at komme udenom. For TV‘et starter der når det tændes. Den består af de fem dele: Apps (installerede apps og spil)


FAQ: Hvem instruerede Åndernes hus?

Hvorfor kan jeg ikke åbne mine apps på mit Samsung tv?

Skulle du opleve problemer med f. eks. at logge på TV 2 PLAY eller med at åbne TV 2 PLAY appen på dit Samsung Smart TV, så kan du prøve at holde “Return”-knappen nede, så TV 2 PLAY lukker ned – herefter åbne TV 2 PLAY igen.

Hvordan streamer jeg fra iPhone til tv?

Stream video fra din iPhone, iPad eller iPod touch til et tv

 1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv. …
 2. Find den video, du vil streame.
 3. Tryk på AirPlay . …
 4. Vælg dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv.

Hvad gør man hvis man ikke kan finde sin telefon?

Find, lås, eller ryd via fjernadgang

 1. Gå til android.com/find, og log ind på din Google-konto. Hvis du har mere end én telefon, skal du klikke på den mistede telefon øverst på skærmen. …
 2. Den mistede telefon modtager nu en notifikation.
 3. På kortet får du oplysninger om, hvor telefonen er. …
 4. Vælg, hvad du vil foretage dig.