Hvem vandt DM i håndbold 2021?

DM i håndbold (mænd)

Sæson Guld Sølv
2017-2018 Skjern Håndbold (2) Bjerringbro-Silkeborg
2018-2019 Aalborg Håndbold (4) GOG
2019-2020 Aalborg Håndbold (5)1 GOG
2020-2021 Aalborg Håndbold (6) Bjerringbro-Silkeborg

Hvornår kommer VM trøjen?

Der bliver kun tale om en enkelt kamp, men det danske herrelandshold kommer den 29. marts til at løbe på banen i Parken i en specialdesignet trøje. Sammen med modehuset BLS Hafnia har Hummel nemlig produceret en ny landsholdstrøje, der har til formål at hylde den nye generation.


Hvem fra landsholdet spiller i GOG?

Siden har landsholdspillerne Torsten Laen og til næste sæson også tidligere GOGer Morten Olsen været en del af GOG´s Herretrup. I indeværende sæson har GOGs Søren Haagen også været forbi A-landsholdet. Igennem tiderne har GOG haft over 40 spiller med på det danske herrelandshold.


Hvem står bag Aalborg Håndbold?

Aalborg Håndbold A/S blev stiftet 1. januar 2011 og overtog fra samme dato licensen til liga-håndbold i Aalborg fra AaB-koncernen (AaB Håndbold). Bag selskabet står forretningsmanden Eigild B. Christensen og direktør Jan Larsen, som begge er fra Aalborg.Hvem betaler Mikkel Hansens løn?

maj 2021. Mikkel Hansens kontrakt med Paris Saint-Germain gav ham en årlig indtjening efter skat (omtrent 60%) på lidt under 3 mio. kr, og med sin nye kontrakt med Aalborg Håndbold gældende fra 2022 vil han få udbetalt omtrent det samme i Danmark.


Hvornår spilles DM finale i Håndbold?

Onsdag aften vandt de på hjemmebane over Bjerringbro-Silkeborg (BSH) med 37-34 i den første kamp i finaleserien. Undgår de at tabe i den næste kamp i Silkeborg, ryger guldet til Aalborg. Næste finale spilles 8. juni og kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.


Hvad tid er der Håndbold finale?

Finalen kom til at stå mellem de forsvarende mestre fra Spanien og VM-sølvvinderne fra 2021, Sverige, der vandt efter en tæt kamp med 27-26….EM i håndbold 2022 (mænd)

EM i håndbold 2022
Arrangement
Arrangør European Handball Federation
Mesterskab nr. 15
Dato(er) 13. – 30. januar 2022

Hvad hedder GOG målmand?

GOG sikrer sig papir på en af klubbens unge målmandstalenter. 19-årige Mathias Rex har været en del af truppen i den her sæson, men får en større rolle efter sommerferien.Hvem vandt DM i herrehåndbold?

For fjerde gang på fem år – og for tredje år i træk – hedder den danske mester i herrehåndbold Aalborg. Nordjyderne tabte søndag Champions League-finalen med 13 mål til FC Barcelona, men onsdag aften var de klar igen og vandt den tredje og afgørende DM-finale over Bjerringbro-Silkeborg (BSH).


Hvem vandt DM i håndbold 2020?

DM i håndbold (kvinder)

Sæson Guld Bronze
2017-2018 København Håndbold (1) Viborg HK
2018-2019 Team Esbjerg (2) Odense Håndbold
2019-2020 Team Esbjerg (3)1 Viborg HK
2020-2021 Odense Håndbold (1) Herning-Ikast Håndbold

Hvor kan jeg høre landskampen i aften?

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.


Hvem finansierer Aalborg Håndbold?

– Det er det største og vildeste klubskifte i dansk håndbold nogensinde, og det vil rykke magtbalancen betragteligt, siger han. Ifølge Dan Philipsen er økonomien i Aalborg Håndbold bygget op om storejeren Eigil Christensen, der er med til at betale Mikkel Hansens årlige løn i millionklassen.


Hvor meget tjener Nikola Karabatic?

Nikola Karabatić – PSG Håndbold – ca. 9-10 mio. kr. Frankrigs og PSG’s stjerne, Nikola Karabatic, er en af de meste komplette og bedste håndboldspillere, der nogensinde har eksisteret, topper selvfølgelig denne liste.


Hvor kan man se GOG?

Øvrige Kampe

  • Celje – GOG. Lør 28-08-2021 kl.18:00.
  • GOG – Celje. Lør 04-09-2021 kl.16:00.
  • GOG – Mors Thy Håndbold. Tir 21-09-2021 kl.18:45.
  • Mors Thy Håndbold – GOG. Tir 28-09-2021 kl.18:45.
  • GOG – Skjern Håndbold. Ons 06-10-2021 kl.20:00.
  • Chekhovskie medvedi – GOG. Tir 19-10-2021 kl.18:45.
  • GOG – Cocks. …
  • HBC Nantes – GOG.

Hvem er GOGS anfører?

Til trods for, at Frederik Clausens dåbsattest afslører, at han kun fylder 26 år til sommer, hører han til blandt de mere rutinerede i truppen, og derfor er han også valgt som anfører.


Hvem står på mål for GOG?

Den norske landsholdsmålmand, Torbjørn Bergerud, fra SG Flensburg-Handewitt til GOG på en etårig aftale fra næste sæson. HÅNDBOLD: Fra den kommende sæson får GOG tilknyttet en decideret stjernemålmand.


Hvad tjener Mikkel Hansen i håndbold?

Mikkel Hansen er den absolut største stjerne på det danske landshold, og den langhårede bagspiller tager sig også godt betalt. Ifølge Ekstra Bladet tjener Paris SG-spilleren flotte otte millioner kroner om året før skat – i grundløn.


Hvem vandt Aalborg?

Sidste år overraskede Aalborg Håndbold de fleste ved at nå hele vejen til finalen i Champions League, men nordjyderne er indstillet på at vise, at det ikke var en enlig svale. Holdet sikrede sig onsdag aften førstepladsen i sin gruppe ved at besejre kroatiske Zagreb på hjemmebane med 31-25.


Hvornår spiller håndboldherrerne ved OL?

Den 24. juli 2021 begynder OL i håndbold for herrerne, som spilles i Japan. De danske verdensmestre er selvfølgelig blandt de 12 hold, som skal dyste om guldet.


Hvad tjener en håndboldspiller i den danske liga?

Mens 22 procent af de danske spillere har en samlet indkomst på mindre end 100.000 kroner om året, tjener danske spillere på fuldtidskontrakter i gennemsnit 507.000 kroner, og de allerstørste profiler kan hæve op mod en million.


Hvor længe varer halvleg i håndbold?

Kampen deles i to halvlege på hver 45 minutter, som kun kan ændres, hvis det er aftalt mellem dommeren og holdene før kampens start og er i overensstemmelse med turneringsreglementet. Spillerne har ret til en pause mellem halvlegene. Halvlegspausen må ikke overstige 15 minutter.


Er landskampen i radioen?

Tidligere var det DR og TV2, der stod for de danske landskampe, men i de seneste par år, er det Discovery, der har retten til det. Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay.


Hvornår kan man købe landsholdstrøjer?

Tirsdag blev der dog åbnet på den officielle landsholdsshop for forudbestillinger af hjemmebanetrøjer og den særlige tredjetrøje, der er rød med forskellige sorte striber på både for- og bagsiden. Hummel forventer at kunne have en sending af disse klar i slutningen af juli eller starten af august.


Hvordan er slutspillet i Håndbold?

Håndboldligaens turneringsform. Mesterskabet afgøres mellem 14 hold, der først alle mødes ude og hjemme i et grundspil. De otte bedst placerede hold i grundspillet avancerer til slutspillet, hvor de otte hold fordeles i to puljer á fire hold, hvor man møder hver modstander én gang ude og én gang hjemme.


FAQ: Hvem vandt DM i håndbold 2021?

Hvad er det bedste håndboldhold i Danmark?

KIF Kolding topper listen over de bedste hold i Herre Håndbold Ligaen med 14 mesterskaber. Man kan sige, at der er tale om en delt førsteplads med Handelsstandens Gymnastikforening, som vandt 13 Danmarksmesterskaber i perioden mellem 1939 og 1970 og et enkelt under navnet Gladsaxe HG.

Hvor mange hold rykker ud af Håndboldligaen?

I forbindelse med afslutningen af Håndboldligaen for Herrer sæson 2020-2021, blev det afgjort i retssystemet, at TMS Ringsted ikke rykkede ud af ligaen. I sæson 2021-2022 består Håndbold Ligaen derfor af 15 hold, men også, at der rykker 2 hold ud af ligaen efter denne sæson.

Hvem blev kampens spiller Danmark Island i dag?

Kevin Møller stod en brandkamp, da Danmark vandt 28-24 mod Island ved EM i håndbold. Niklas Landin havde ikke sin bedste dag i det danske mål mod Island torsdag aften, men så kom Kevin Møller bare ind og spillede en brandkamp i stedet.