Hvilke serier er der på HBO?

De bedste dramaserier på HBO

 • 1/9. I May Destroy You (2020) …
 • 2/9. Genera+ion (2021) …
 • 3/9. Chernobyl (2019) …
 • 4/9. True Detective (2014-2019) …
 • 5/9. Big Little Lies (2017-2019) …
 • 6/9. The Undoing (2020) …
 • 7/9. The Handmaid’s Tale (2017-) …
 • 8/9. Euphoria (2019-)

Er HBO og HBO Max det samme?

Den største forskel mellem HBO Max og HBO er, hvad du kan streame. HBO Max. Stream HBO og SÅ MEGET mere. Den nye streamingplatform kombinerer hele HBO med endnu flere storfilm, serier og eksklusive Max Originals.


Hvilken serie skal jeg se 2020?

Årets 10 bedste serier i 2020

 • The Mandalorian – sæson 2. …
 • The Outsider. …
 • BoJack Horseman – sæson 6. …
 • Efterforskningen. …
 • The Last Dance. …
 • The Plot Against America. …
 • I Know this Much is True. …
 • I May Destroy You.

Hvilken serie er blevet set mest?

TV 2s ‘Kometernes jul’ blev set af 816.000 i gennemsnit, mens DR1’s genudsendelse af ‘Tidsrejsen’ blev set af 687.000. Tredje mest set blandt årets tv-julekalendere var klassikeren ‘The Julekalender’, som på TV 2 CHARLIE blev set af 233.000 danskere i gennemsnit. Læs mere om seningen af 2021-julekalenderne her.Hvad kommer på Viaplay 2022?

Viaplay byder velkommen til 2022 med en blandning af nyt og gammelt. Du får premiere på nye sæsoner af de velkendte formater som Masterchef og Forsidefruer. Der er et par helt nye amerikanske serier i form af Good Sam (CBS) og La Brea (NBC). Der er også nogle klassiske film og serier på programmet.


Kan man sætte iPhone til tv?

Grundet iPhones unikke stik type kræver det en adapter, når du skal tilslutte din iPhone til TV ved hjælp af kabel. For at opnå den bedste billedkvalitet foreslår vi, at du bruger HDMI. Du skal også bruge et HDMI-kabel, som du så forbinder til denne adapter og dit fjernsyn, og dermed er de forbundet.


Hvordan virker YouSee tv-boks?

 1. Opdatér dine tv-kanaler.
 2. Opsæt din tvboks.
 3. Læg kanalerne i din rækkefølge.
 4. Find netværks-id til at indlæse tv-kanaler.
 5. Installér YouSee Kort og kortlæser.
 6. Se de rigtige kabler, forstærkere og stikdåser.
 7. Ultra HD (4K) på tv og tvboks.
 8. Se tv med Chromecast eller AirPlay.

Hvad er den mest sete serie?

‘Squid Game’ er nu helt eller delvist blevet streamet ud til 142 millioner hjem over hele verden, og eftersom mange jo kigger Netflix i selskab med andre mennesker, er det langt, langt flere mennesker, der rent faktisk har lagt øjne og ører til serien.Kan man se Allente uden parabol?

Allente Stream – billedkvaliteten matcher ikke det du får fra parabolen. Selv om streaming er nemt og bekvemt, og du ikke behøver en parabolantenne monteret, så det ikke sikkert du bliver tilfreds med billedkvaliteten med Allente Stream, sammenlignet med det Allente tilbyder via parabolantennen.


Kan man se tv trådløst?

Trådløst TV via WiFi og Chromecast tilbyder web tv, så har du tv signal fra disse er det muligt at se en række tv-kanaler på dit trådløse internet udstyr derhjemme. Det kunne være på den bærbare eller f.


Hvordan får jeg WiFi på mit tv?

Tryk på [Home]-knappen på fjernbetjeningen og vælg: [Opsætning] > [Opret forbindelse til netværk] > [Trådløs] > [Søg] og følg instruktionerne på skærmen. Hvis dit netværk ikke optræder på listen, vælg [Manuel indtast.] og indtast navnet på dit netværk.


Hvad koster en Stofa boks?

Hvad koster Stofa Tvboksen? Tvboksen koster 30 kr./md. i abonnement. Muligheden for at optage direkte på tvboksen følger automatisk med i abonnementet og koster ikke ekstra.


Hvorfor kan man ikke caste?

Hvis du stadig ikke kan caste fra din computer, er der muligvis et problem med din computer eller Chrome-browser. Vigtigt! Cast-funktionen på din computer er indbygget i Google Chrome-browseren. Du skal bruge Chrome-appen og caste ved hjælp af Google Cast-menuen i Chrome-browseren.


Kan ikke få kontakt til Chromecast?

Hvis Chromecast ikke tilsluttes internettet, må du lave en fejlsøgning. Det første og nemmeste trin er at genstarte Chromecast via Google Home-appen. Hvis ikke dette fungerer, kan løsningen være at gendanne Chromecast til sine oprindelige indstillinger.


Hvordan caster man fra telefon til Samsung tv?

Cast indhold fra din enhed til dit fjernsyn

 1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Android TV.
 2. Åbn den app, som har det indhold, du vil caste.
 3. Find og vælg Cast. i appen.
 4. Vælg navnet på dit fjernsyn på din enhed.
 5. Når Cast. skifter farve, har du oprettet forbindelse.

Kan jeg få Telia tv på min adresse?

Skriv din adresse og se, hvilken internethastighed og pris vi kan tilbyde dig på tværs af teknologier. OBS: Hvis du allerede har internet hos Telia, skal du tjekke din adresse nedenfor og bestille via dette link.


Hvor mange tv udbyder er der i Danmark?

Der er tre primære udbydere i Danmark til Parabol tv: Viasat, Canal Digital og DLG Tele. Pakkerne via parabol ligger generelt i den høje ende af prisskalaen. Der er små forskellen på kanalerne og hvilke der leveres i HD. Blandt andet er der større forskel på, hvilke sportsrettigheder kanalerne hos udbyderne har.


Hvorfor er mit tv gået i sort?

Hvis dit tv er gået i sort, kan det derfor skyldes, at dit fjernsyn er for gammelt til at modtage det nye antenne-tv-signal. Det er derfor vigtigt, at du undersøger, om du modtager tv via antenne, og om dit fjernsyn kan modtage det nye signal.


Hvilken retning skal antennen vende?

En antenne skal selvføl- gelig pege i den rigtige retning – mod den bed- ste sender – men her- udover kan placeringen rumligt være afgørende. En ændring på 5 – 10 centimeter i højden eller til siderne kan være af afgørende betydning.


Kan ikke logge ind på YouTv?

Det første i skal forsøge er at tvangslukke appen. Hvis det fortsat driller, så er der en workaround, som har fungeret for nogle af vores kunder: Midlertidig løsning er at trykke på ‘Play’-knappen direkte på din Apple remote, når du står på programmet, som du gerne vil afspille.


Kan man se tv på mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er stærk nok til at man kan bruge det til at se TV via streaming, men forbindelsen er dog mere ustabilt som kan gøre at forbindelsen hakker, derfor vil en kablet forbindelse være at foretrække.


Er 1000 GB data nok?

Ifølge CBB bruger en gennemsnitlig dansk husstand kun omkring 200 GB data om måneden, så 1000 GB burde være mere end rigeligt til de fleste. For at sætte tallene lidt i relief, så er 1000 GB data nok til at streame film og TV i 11 timer dagligt.


Hvad koster det at leje en YouSee boks?

Den første måned er gratis. Mens der vil være tale om 30 kroner ekstra om måneden for de kunder, der ikke allerede har en gammeldags YouSeeboks, vil de kunder, der har en boks, kunne spare penge – de betaler nemlig 99 kroner om måneden i dag. Det drejer sig dog kun om omkring 10 procent af YouSee-kunderne.


FAQ: Hvilke serier er der på HBO?

Hvornår kommer de nye kanaler på YouSee?

Fra 1. januar 2022, sker der ændringer i TV pakkerne fra YouSee. Du kan herunder se, hvilke kanaler der bliver tilføjet din TV pakke, og om der er nogle kanaler der udgår. Derudover vil der ske ændringer i prisen på TV pakkerne, samt “Bland selv” – pakkerne.

Hvad er see for en kanal?

Disney træder ud, NENT træder ind og nyt navn for TV-kanalen Xee bliver See. Xee er en tv-kanalen der blev skabt af YouSee i samarbejde med Fox, deraf X’et i navnet. I praksis var det Fox der drev tv-kanalen. I begyndelsen var kanalen kun hos YouSee, men senere har andre tv-distributører taget den med i deres udbud.

Hvorfor skal jeg betale antennebidrag?

Antennebidraget går til de nødvendige udgifter til vedligeholdelse og administration af antenneanlægget og evt. afskrivning af etableringsomkostninger. Antennebidraget er en pligtig pengeydelse jf. lejelovgivningen.