Hvor bliver der vist Premier League?

Vi nærmer os afslutningen af 2021/22 sæsonen i den engelske Premier League., og du kan følge med på TV3+, TV3 Max og See. Viaplay Total Reklame-link viser alle sæsonens 380 Premier League-kampe live.

Hvem er verdens bedste målmand 2020 Håndbold?

Selvom Niklas Landin lige nu er på toppen af sin karriere som en af verdens bedste målmænd og denne sommer faktisk blev kåret som verdens bedste håndboldspiller i sæsonen 2019-20 af det Internationale Håndbold Forbund, er det ikke udelukkende succes, der har præget hans liv på håndboldbanen.


Hvad har Anja Andersen vundet?

Som spiller på det danske landshold fra 1989 til 1999 scorede Anja Andersen 725 mål i 133 kampe. Blandt de væsentligste sejre med landsholdet er EM-guld 1994 og 1996, OL-guld 1996 og VM-guld 1997. I 1997 blev hun ligeledes kåret til IHF World Player of the Year af det internationale håndboldforbund IHF.


Kan man gå rundt om Hald Sø?

Turen er en rundtur. Du kommer gennem bøgeskov, over heden og undervejs er der flere fine udsigter over Hald Sø. Turen kan gås på alle årstider, men det er en meget forskellig oplevelse at den alt efter tid på året, du er på vandretur.Hvor mange landskampe har Anja Andersen spillet?

Anja Jul Andersen (født 15. februar 1969 i Odense) er en tidligere dansk håndboldspiller og -træner som har spillet 133 kampe for det danske landshold og har scoret 725 mål i perioden 1989-1998.


Hvem er bedst Brian eller Michael?

I henholdsvis FC Barcelona og Real Madrid blev det til fem spanske mesterskaber og i alt mere end 50 mål. Michael Laudrup nåede 104 landskampe for Danmark. Han var dog ikke med, da Danmark blev europamester i 1992. Det var til gengæld Brian Laudrup, der i alt nåede at spille 82 landskampe for Danmark.


Hvem er verden bedste fodboldspiller 2021?

The Guardian har kåret polske Robert Lewandowski som 2021’s bedste spiller. Efter ham følger Lionel Messi, der i slutningen af november vandt Ballon d’Or. På tredjepladsen finder vi Liverpools Mohamed Salah. Bedste skandinav er Erling Haaland fra Dortmund på syvendepladsen.


Hvornår spiller Danmark Serbien?

Landskampe i 2022: Program

Tidspunkt Kamp Stadion
Tirsdag 29. marts 18.00 DanmarkSerbien: 3-0 Parken, København
Fredag 3. juni 20:45 Frankrig – Danmark Stade de France, Paris
Mandag 6. juni 20:45 Østrig – Danmark Ernst Happel Stadion, Wien
Fredag 10. juni 20:45 Danmark – Kroatien Parken, København


Hvad sker der med Lasse Svan?

Søndag har hans tyske arbejdsgiver, bundesligaklubben Magdeburg, offentliggjort, at parterne er blevet enige om en ny kontrakt. Den løber frem til sommeren 2026, skriver klubben på sin hjemmeside. Det er to år længere end hans tidligere kontrakt.


Hvad er Lasse Svan uddannet som?

Lasse Svan spiller også for den tyske håndboldklub SG Flensburg-Handewitt siden 2008. Her har han med sin position som højre fløj bidraget med hundredvis af mål. Tidligere har Lasse spillet for både Sierslev HK og GOG Svendborg. Sideløbende med sin håndboldkarriere har Lasse Svan uddannet sig som mentaltræner.


Hvor spiller det danske Kvindefodboldlandshold?

Danmarks kvindefodboldlandshold

Hjemmebane Energi Viborg Arena
FIFA-kode DEN
Hjemmebanefarver Udebanefarver
FIFA-rangering
Nuværende 15 2 (12. juli 2019)

Hvad betyder Future landshold?

Future begrebet dækker over spillere, der typisk endnu ikke er kommet i vækstspurt og derfor fysisk kan være overmatchede i træning og kampe. DBU udtages der future spillere centralt på U15, U16 og U17 niveau.


Hvad er der sket med Mathias Gidsel 2022?

Mathias Gidsel har ikke tidligere været ramt af alvorlige skader. Trods sin unge alder har udlandet for længst fået øje på den danske stjerne, og han har skrevet kontrakt med den tyske klub Füchse Berlin, som han skal være en del af fra sommeren 2022.


Hvorfor er landsholdet ikke med til OL?

Danmarks Olympiske Komité (DOK) blev derimod først stiftet den 29. oktober 1905. Dermed var dansk fodbold ikke repræsenteret ved De Olympiske Lege i 1900 i Paris, og heller ikke i St. Louis i 1904, hvor der i øvrigt slet ikke deltog fodboldhold fra Europa.


Hvorfor fik Frankrig medalje i håndbold?

For da de franske spillere i minutterne efter nederlaget til Danmark i EM-bronzekampen stillede sig op på en lang række i MVM Dome for at sige tak for kampen, fik de hver især pludselig en medalje om halsen. Til stor forundring for stjernespilleren Dika Mem, der straks flåede den af.


Hvem vandt OL i håndbold for herre?

Det danske herrelandshold taber i OL-finalen mod Frankrig, men kan for anden gang i træk tage en medalje med hjem fra OL. Lørdag aften i Tokyo måtte de danske håndboldherrer se sig slået af franskmændene, som de mødte for anden gang i en finale ved OL.


Hvor kan man se karate OL?

Se Karate Men’s Kumite -75kg Final-højdepunkter fra de olympiske lege i Tokyo 2020 (23. juli – 8. august, 2021). Følg de bedste øjeblikket på Eurosport.


Hvor kan man se OL i København?

På DR’s kanaler kan du følge OL på DR1, DR2 og DRTV, mens du på Discoverys kanaler kan følge OL på Kanal 5, Eurosport 1 og 2, samt få den fulde OL-oplevelse på Dplay eller Eurosport Player.


Hvem er udtaget til VM 2022?

 • Badminton Danmarks sportslige ledelse har udtaget 11 danske spillere i første fase af udtagelsen til individuelt VM, som spilles den 21. -28. …
 • Herresingle. Viktor Axelsen. …
 • Damesingle. Mia Blichfeldt. …
 • Herredouble. Kim Astrup/Anders Skaarup. …
 • Damedouble. Sara Thygesen/Maiken Fruergaard.
 • Mixeddouble.

Hvorfor spilles der Golden League?

Turneringen fungerer udelukkende som trænings- og forberedelsesturnering. Det norske værtskabs runde bliver arrangeret i forbindelse med Intersport Cup (tidligere Møbelringen Cup). Den første udgave af kvindernes turnering var i 2012, mens mændene var i 2013.


Hvad betyder Golden League?

Golden League 2019 er den tredje udgave af Golden League-sæsonen 2018-19. Den bliver spillet i Frankrig, fra den 21. -24 Marts 2019. Det er i alt tre turneringer der udgør Golden League.


Hvordan streamer jeg fodboldkamp?

Viaplay er en af de store aktører indenfor streaming-tjenester til live fodbold. De giver dig mulighed for at se Champions League, Premier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet. Det spiller perfekt på alle platforme, så længe dit internet bare er i orden.


Hvor skal finalen ved årets Europamesterskab spilles?

Slutrunden spilles fra 12. juni 2020, hvor der er åbningskamp på det Olympiske stadion i Rom og frem til 12. juli, hvor finalen skal spilles på det grønne græs på Wembley i London.


Hvor kan man streame gratis?

De bedste gratis streamingtjenester

 • Gratis film og serier på DR TV. …
 • Gratis adgang til TV3, MTV, Comedy Central og Discovery Network. …
 • Lån film hos Filmstriben. …
 • Sport og film hos Viaplay. …
 • Fri reality på Hayu. …
 • Masser af film og serier på C More.

FAQ: Hvor bliver der vist Premier League?

Hvordan kan man se gratis fodbold?

Ja, det er muligt at streame fodbold gratis – men ikke alle kampe. Det sker af og til, at fodboldkampe bliver vist på DR. Her vil du altid kunne streame dem gratis via DRTV. Ligeledes er der streamingtjenester, der giver gratis adgang mod visning af reklamer eller som prøveperiode.

Hvor mange lande deltager i VM håndbold?

Slutrunder, værtslande, medaljevindere og deltagerantal

Slutrunde Værtsland Antal hold
VM 2017 Frankrig 24
VM 2019 Danmark/Tyskland 24
VM 2021 Egypten 32
VM 2023 Polen/Sverige 323

Hvornår bliver verdens bedste håndboldspiller kåret?

Udmærkelsen bliver uddelt af IHF, og vinderne afgøres ved en afstemning i World Handball Magazine og af besøgende på IHF’s hjemmeside. Fire danskere har modtaget prisen: Anja Andersen i 1997, Mikkel Hansen i 2011, 2015 og 2018, Niklas Landin i 2019 og 2021 og Sandra Toft i 2021.