Hvor mange kan man være på Stofa Web TV?

Tv-appen uden for hjemmet må kun anvendes af medlemmer af husstanden, og adgang forudsætter, at du logger ind via MitLogin. Tjenesten kan anvendes på op til fem forskellige enheder samtidig, dog med højest to samtidige afspilninger pr. leverandør. Tjenesten forudsætter adgang til internet.

Kan man se Waoo Web TV på Smart TV?

TV-KANALER PÅ COMPUTER, IPHONE, IPAD OG ANDROID Med Waoo Web TV kan du se TV når, og hvornår det passer dig, da din computer, tablet og telefon med vores web TV-løsning fungerer som et ekstra TV, som du kan gå rundt med i lommen. Alt det kræver er simpelthen, at du har forbindelse til trådløst netværk.


Hvordan virker waoo TV?

WAOO FJERNBETJENING Fjernbetjeningen er som standard sat til at benytte infrarøde signaler (IR), som betyder, at du skal pege direkte på TV-boksen med fjernbetjeningen. Men den understøtter også radiofrekvens (RF), hvilket betyder, at den modtager signalerne via radiofrekvens i stedet for IR.


Hvorfor kan jeg ikke se mine apps?

Du kan som regel rydde en apps cache og data via appen Indstillinger på din telefon. Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger. Frigør plads midlertidigt ved at rydde cachelagrede data.Hvornår lukker Waoo for TV?

Dermed fortsætter energi- og telekoncernen med at styrke sine forretningsområder i egne velkendte telebrands. Opsigelsen af samarbejdsaftalen med Waoo betyder, at Norlys træder ud af samarbejdet i 2021.


Er der noget galt med TV?

Tjek andre tv i husstanden. Hvis du kun oplever dårligt signal på ét tv, skyldes fejlen formentlig et dårligt stik, et dårligt kabel eller en dårlig samling i din tv-installation. Er fejlen på alle tv i dit hjem, skal du tjekke alle kabler, stik og eventuelle fordele/forstærkere.


Hvordan tilslutter jeg Waoo TV?

Tilslut netværkskablets ene ende i fiberboksen og den anden ende i netstikket på TV-boksen (ethernet-indgang) (figur 1). Sæt HDMI-kablet i en HDMI-indgang bag på dit TV og forbind den anden ende til HDMI-porten bag på TV-boksen (figur 2).


Hvorfor kan jeg ikke finde min app?

Geninstaller appen Hvis det ikke hjælper at lukke appen ned og åbne den igen, og hvis der ikke ligger en opdatering og venter, kan du prøve at afinstallere appen for at installere den igen. Det kan være, der er en midlertidig lokal fejl på din app, og dette kan måske løses ved at geninstallere appen.Hvor mange børn har Kasper Nielsen?

Interessen for kunst hører ikke blot det professionelle liv til, men gennemsyrer også boligen, som Kasper Nielsen deler med sin kæreste, Mette Bluhme Rieck, der er journalist på DR. Sammen har parret sønnen Viggo på to år, og fra et tidligere forhold har Kasper Nielsen børnene Clara og Otto på henholdsvis 20 og 15 år.


Hvem er Mias mordere?

Ifølge sigtelsen skal de to 36-årige mænd fra Vendsyssel have dræbt Mia Skadhauge Stevn på ukendt vis et ukendt sted i Nordjylland. Begge sigtede i sagen nægter sig skyldige, og de er begge beskyttet af navneforbud.


Kan man stoppe en retssag?

​En sag kan – hvis der ikke bliver rejst tiltale – slutte på flere måder. Selv om politiet har sigtet dig, fordi mistanken har rettet sig mod dig, kan anklagemyndigheden beslutte ikke at rejse tiltale. Det betyder, at sagen ikke kommer i retten.


Kan en bøde blive forældet?

Det fremgår af straffelovens § 97 a, stk. 1, at en bøde bortfalder ved forældelse efter 3 år, hvis der ikke forinden er indgivet begæring om udpantning. For bøde på over 3.000 kr. er fristen dog 5 år.


Hvad skete der i MIA sagen?

Den 22-årige sygeplejerskestuderende Mia Skadhauge Stevn var i byen i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten mellem lørdag og søndag den 5. og 6. februar. Det sidste livstegn fra hende var søndag klokken 06.09, hvor videoovervågning viste, at hun steg ind i en mørk bil.


Hvad kræver det at blive politi efterforsker?

have gennemført en gymnasial uddannelse, en erhvervsuddannelse eller en lignende uddannelse, fx politikadet. være fyldt 20 år, når du ansøger om optagelse (21 år, når du starter) være dansk statsborger eller have søgt om dansk statsborgerskab. have et godt helbred og være i god fysisk form.


Kan man tage en anmeldelse tilbage?

Som beskrevet ovenfor er det imidlertid ikke offeret, men Anklagemyndigheden der bestemmer, om der skal rejses en straffesag eller ej. Derfor kan man ikke trække en politianmeldelse tilbage, og derfor har offeret pligt til at møde i retten, hvis offeret bliver indkaldt som vidne.


Hvordan bliver man kidnappet?

kidnap, af kid ‘barn’ og nap, beslægtet med nab ‘få fat i, nappe’), tilbageholdelse af en person imod dennes vilje i form af fx indespærring eller bortførelse. Kidnapning kan straffes efter forskellige bestemmelser i Straffeloven, fx som frihedsberøvelse.


Kan man downloade Minisjang?

Hent Minisjang appen i din app store. Så er du i gang med det samme. Appen er designet til både smartphones og tablets. Du kan hente appen til Android og iOS.


Hvordan opdaterer jeg mit Apple TV?

Opdater software på Apple TV

  1. Åbn Indstillinger. på Apple TV.
  2. Gå til System > Softwareopdateringer, og vælg Opdater software. Der vises en besked, hvis der er en tilgængelig opdatering.
  3. Vælg Hent og installer for at starte overførslen. Afbryd ikke strømmen til Apple TV under opdateringen.

Kan ikke afspille på Apple TV?

Opdater til den nyeste version af Apple TV-appen Hvis du bruger et kompatibelt smart-tv, en streamingenhed eller en spilkonsol, der er tilsluttet internettet, opdateres Apple TV-appen automatisk. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte producenten eller læse mere om, hvordan du får Apple TV-appen på din enhed.


Kan man styre Apple TV med iPhone?

Du kan bruge Apple TV Remote i Kontrolcenter til at betjene dit Apple TV eller dit AirPlay 2-kompatible smart-tv via din iPhone, iPad eller iPod touch.


Hvorfor kan jeg ikke opdatere indstillinger af Apple ID?

iPhone, iPad og iPod touch Hvis du bruger iOS 10.3 eller nyere, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store. Hvis du er logget ud, skal du indtaste dit opdaterede Appleid og den opdaterede adgangskode.


Hvordan får jeg mit Apple TV til at virke?

Indstil Apple TV

  1. Sæt den ene ende af et HDMI-kabel i HDMI-porten på Apple TV, og sæt den anden ende i HDMI-porten på fjernsynet.
  2. Sæt den ene ende af netledningen i porten til strømforsyning på Apple TV, og sæt den anden ende i en stikkontakt.
  3. Tænd fjernsynet, og vælg den HDMI-indgang, der er sluttet til Apple TV.

Hvordan ser jeg TV 2 på iPad?

Kræver minimum Android 7.1.1. Hvis du har et Android TV eller Android boks, så er det muligt at downloade TV 2 PLAY app’en via Google Play på Android enheden. Kræver minimum Android 7.1.1. Hvis du har et Apple TV 4 eller nyere, så kan du downloade vores app via App Store.


FAQ: Hvor mange kan man være på Stofa Web TV?

Hvad er public service forpligtelser?

Public service. Public service-virksomheden i Danmark skal sikre, at den danske befolkning får et bredt udbud af programmer og tjenester via fjernsyn, radio, internet og lignende. Public service-virksomheden udøves af forskellige aktører, så som DR, TV 2 Danmark A/S og de regionale TV 2-virksomheder.

Hvordan kan man få sin iPhone skærm op på sit tv?

Stream video fra din iPhone, iPad eller iPod touch til et tv

  1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv. …
  2. Find den video, du vil streame.
  3. Tryk på AirPlay . …
  4. Vælg dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv.

Kan man bruge mobil internet til Chromecast?

Bemærk! Du skal have forbindelse til internettet. Du kan bruge et andet Wi-Fi-netværk eller din mobildataforbindelse. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.