Hvordan caster jeg DR TV?

 1. Dit TV kan via en mobil eller tablet forbindes med DRTV-appen ved hjælp af Chromecast.
 2. Du skal sikre dig, at din Chromecast er forbundet til samme netværk som den enhed, som du ønsker at forbinde til dit tv.

Hvordan streamer man fra telefon til tv?

Cast indhold fra din enhed til dit fjernsyn

 1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Android TV.
 2. Åbn den app, som har det indhold, du vil caste.
 3. Find og vælg Cast. i appen.
 4. Vælg navnet på dit fjernsyn på din enhed.
 5. Når Cast. skifter farve, har du oprettet forbindelse.

Er der indbygget Chromecast i Philips Smart TV?

Indbygget Chromecast gør det muligt at vise film, præsentationer og mere fra smartenheder på dit professionelle Android-baserede Philips TV. Brugere skal blot trykke på Chromecast-ikonet på deres smart-enhed for at starte streaming af indhold fra hundredvis af apps – deres mobile enhed bliver fjernbetjeningen.


Hvordan får man adgang til skyen?

Med iCloud Drive får du sikker adgang til alle dine dokumenter fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-pc. Når du logger ind på iCloud, har du adgang til iCloud Drive….På iCloud.com

 1. Log på iCloud.com.
 2. Gå til iCloud Drive.
 3. Vælg Slettet for nylig i nederste højre hjørne.
 4. Gennemse listen med arkiver.


Kan man se på TV med Chromecast?

Chromecast er et stykke hardware, du kan sætte i fjernsynet, så du kan streame video og billeder fra din mobil, computer og tablet. Det hele foregår uden kabler, og du kan eksempelvis streame direkte fra Netflix, HBO Nordic, Spotify DR TV, Twitch og mange andre apps.


Hvor kan man se Lars von Triers Riget?

Kort om ‘Riget‘ Første sæson fik premiere på DR i 1994 – anden sæson kom i 1997. Serien modtog blandt andet seks Bodil-priser og seks Robert-priser. Får en tredje og sidste sæson, der er et samarbejde mellem Zentropa, Nordic Entertainment Group og DR. Får tv-premiere på DR og streamingpremiere på Viaplay i 2022.


Hvornår starter riget?

»Riget Exodus« har forventet danmarkspremiere på Viaplay i løbet af 2022 og lanceres som såkaldt Viaplay Original, hvorefter den får TV-premiere på DR.


Hvor kan man se Viaplay?

Du får adgang til Viaplay igennem Viaplay-appen, som du kan hente til din mobil, tablet eller Smart Tv. Derudover kan du se et stort udvalg af titler på din tv-boks og YouSee TV & Film-appen.Hvor mange år skal man være for at se Coraline?

Coraline

Original titel Coraline
Dansk biografpremiere 12.06.2009
Premierebiografer Palads, Værløse Bio, BioCity (Tåstrup), Kinopalæet (Lyngby), Falkoner samt 23 biografer i provinsen, inkl. Færøerne, 9 biografer viste filmen i 3D
Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Hvornår er Coraline skrevet?

Da “Coraline” udkom som roman i 2003 i Danmark, skrev pressen bl. a.: “Den er frækt og friskt skrevet med et tydeligt overskud og en udpræget visuel sans. Man vil sent glemme Coralines mildt sagt dominerende anden mor.” – Børn & Bøger, Benni Bødker. Bogen udkommer en måneds tid før premieren på filmen Coraline.


Hvor mange brugere kan der være på tv2 play?

Du kan logge på TV 2 PLAY fra fem forskellige enheder og starte to afspilninger samtidig. Har du brug for at administrere de enheder der er registreret i din husstand kan det gøres på mit.tv2.dk.


Hvordan logger jeg ud af alle enheder på Netflix?

Udeluk personer fra din Netflix;

 1. Kilk på ‘Konto / Account’
 2. Under punktet ‘Indstillinger / Settings’ skal du klikke på ‘Log ud af alle enheder / Sign out of all devices’
 3. Herefter bliver du bedt om at bekræfte, at du vil logge ud af din Netflix-konto på alle enheder.

Hvordan laver man sin egen Netflix film?

Du kan også søge efter “Netflix” for at se alle titler eller gå til netflix.com/originals. Netflix samarbejder også med indholdsudbydere og filmstudier for at sikre licensrettighederne til andre titler. Disse titler er muligvis kun tilgængelige i udvalgte lande eller i et begrænset tidsrum.


Hvilke Netflix abonnement?

Vælg det Netflix abonnement, som passer dig bedst

 • Netflix Basis til 79 kr. pr. måned (1 skærm)
 • Netflix Standard til 99 kr. pr. måned (2 skærme, HD kvalitet)
 • Netflix Premium til 129 kr. pr. måned (4 skærme, op til Ultra HD kvalitet)

Hvordan skifter jeg Netflix konto på Smart TV?

Hvis din fjernbetjening har en Smart Hub-knap

 1. Tryk på knappen Smart Hub.
 2. Vælg Netflix.
 3. Vælg Log på (Sign In). Hvis du ikke kan se Log på (Sign In), skal du vælge Ja (Yes) på skærmbilledet Er du medlem af Netflix? . …
 4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,
 5. Vælg Log på (Sign In).

Hvad er en Netflix konto?

Bliv en af de millioner af abonnenter verden over, som ser prisvindende serier, film, dokumentarer uden begrænsninger og uden en eneste reklame. Som Netflix-medlem trækkes betalingen én gang om måneden på den dato, du tilmeldte dig. Der er ingen kontrakter, ingen afmeldingsgebyrer og ingen forpligtelser.


Hvor mange kunder har Netflix i Danmark?

Næsten halvdelen af danskerne bruger Netflix De seneste tal hos Wilke viser, at 45 procent af danskerne bruger Netflix. 37 procent bruger Netflix hver uge, mens 13 procent bruger den amerikanske streaming-tjeneste hver dag.


Hvilken streaming tjeneste har flest film?

Netflix er nemlig, uden sammenligning, den streamingtjeneste, der har mest indhold i flest forskellige genrer. Desuden kan du downloade serier og film og se dem uden internet, offline, på f. eks.


Hvor mange bruger kan der være på Viaplay?

Du må alene bruge Viaplay på op til fire forskellige enheder i hver 24-timers periode. Du kan streame indhold på maksimalt to registrerede enheder samtidigt.


Hvad koster YouTube uden annoncer?

Det nye YouTube Premium Lite koster 69 kroner per måned og indeholder kun én ting: Du bliver ikke længere afbrudt af reklamer, når du ser videoer på computer, mobil eller tv via den normale YouTube-app eller appen YouTube Kids.


Hvordan downloader man en video fra nettet?

VideoGrabber er et af de mest anvendte værktøjer til videodownload online. Forbedret gennem tiden accepterer denne tjeneste en video-URL, som et input, og forsyner dig med en valgmulighed for at downloade videoen i forskellige filformater og billedopløsning.


Hvordan downloader jeg?

Download en fil

 1. Åbn Chrome på din computer.
 2. Gå til den webside, hvor du vil downloade filen.
 3. Gem filen: De fleste filer: Klik på downloadlinket. …
 4. Vælg, hvor du vil gemme filen, hvis du bliver spurgt, og klik derefter på Gem. Eksekverbare filer (.exe, . …
 5. Når filen er downloadet, kan du se den nederst i dit Chrome-vindue.

Hvordan kopierer jeg et link?

I Microsoft Edge skal du kopiere den ønskede URL-adresse fra adresselinjen ved enten at højreklikke på den og vælge Kopiér i genvejsmenuen eller ved at vælge adressen og trykke på CTRL + C. I en app skal du trykke på CTRL + SKIFT + V for at indsætte internetadressen.


FAQ: Hvordan caster jeg DR TV?

Hvordan laver man et link til en video?

Tilføj klikbart link til YouTube Video

 1. Åben YouTube i din browser og log så ind på din konto.
 2. Klik på menu-knappen i øverste højre hjørne (ved siden af dit brugernavn) – Klik på “mine videoer”
 3. klik nu på den video, som du ønsker at tilføje et links
 4. Klik på rediger “Rediger annotationer” i toppen af værktøjslinjen.

Er det dig i denne video?

Beskeden får dig til at blive lidt nervøs, for i teksten der er møntet på dig, står der følgende “Hej (dit navn), er det dig i denne video,”. Beskeden er sendt fra en person fra din venneliste, og med i beskeden er der et link til en video. Modtageren af beskeden vil hurtigt frygte, hvad videoen vil indeholde.

Er glamour stoppet på Viafree?

– Vi har sendt Glamour i mere end tyve år, men seertallet på serien er blevet så lavt, er vi desværre har måttet lukke for serien. Vi håber, de trofaste seere af serien kan finde andre gode serier og TV-programmer på vores kanaler, siger informationschef for SBS TV, Jesper Jürgensen.