Hvordan får jeg TV3 MAX?

TV3’s kanaler skuffer aldrig, og TV3 MAX er ingen undtagelse. Når der ikke vises livesport på kanalen, så kan du se nogle af de mange livsstilsprogrammer eller comedyprogrammer, der bliver vist på kanalen hele ugen. Via YouTv kan du få adgang til dine foretrukne tv-kanaler fra Viasat.

Kan man se TV3 Sport på nettet?

TV3 SPORT og Viaplay byder hver eneste dag, hver eneste uge og hver eneste måned på masser, masser, masser af den bedste live-sport, du kan forestille dig. Champions League, Premier League, La Liga, Alka Superligaen, Serie A, ATP-tennis, NFL, Formel 1 og meget, meget, MEGET mere.


Hvordan streamer jeg TV3+?

Ønsker du at streame programmerne fra TV3, så skal du have et abonnement på Viaplay. Med Viaplay kan du se et væld af gode TV-serier og film fra Viasat koncernen. Det er Viasat der ejer både TV3 og Viaplay. Derfor er Viaplay sprængfyldt med gode programmer, serier og film fra både TV3 og de andre Viasat kanaler.


Hvordan fjerner man enheder på HBO?

Administrer enheder ved hjælp af din konto

 1. Åbn HBO Max på din telefon eller tablet.
 2. Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), og tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre).
 3. Tryk på Administrer enheder (Administrer enheder er kun tilgængelig med Voksenprofiler).


Er TV3 dansk?

TV3 er ejet af den svenske mediekoncern MTG og lanceredes som én skandinavisk kanal, men blev i 1990 opdelt i en svensk, en norsk og en dansk kanal. De danske kanaler, TV3 og TV3+ (etableret i 1996) sender film og sports- og underholdningsprogrammer med Robinson Ekspeditionen som den største succes.


Hvor kan man se See?

2019 – Drama, Science Fiction, Action “See” er en drama, science fiction og actionserie produceret i USA og udgivet i 2019. Den har en fremragende rating på IMDb: 7.6 stjerner ud af 10. “See” er nu tilgængelig at streame på Apple TV+.


Hvor kan man se alle sæsoner af Paradise Hotel?

Her anbefaler vi dig at tage et kig på den populære streaming tjeneste Viaplay, som sidder inde med alle sæsoner af Paradise Hotel – også dem der kommer i 2020, 2021 og 2022. På Viaplay kan du få lov til at se med på et par afsnit af Paradise Hotel, inden du beslutter dig for, om denne serie er noget for dig.


Hvor er jeg logget ind ViaPlay?

ind på https://viaplay.dk/activate og indtast koden, som du ser på dit TV. Koden består af 4 tegn og kan indeholde både bogstaver og tal. Efter at have aktiveret koden, følg instruktionerne og log ind på din konto.Hvilke dage kommer der Singletown?

Der er både grin, gråd og god underholdning, når sæson 2 af ‘Singletown‘ har premiere søndag d. 7. november kl. 10.00 på discovery+, hvor du kan se de to første afsnit.


Hvem skal til VM 2022?

Qatar og Danmark er iblandt de 13 nationer, der under alle omstændigheder skal deltage i VM-slutrunden i Qatar næste år. Qatar er naturligvis selvskrevet en plads som nation til VM-slutrunden i 2022….De er videre:

 • Qatar (værtsnation)
 • Tyskland.
 • Brasilien.
 • Danmark.
 • Frankrig.
 • Belgien.
 • Kroatien.
 • Serbien.

Hvor mange gange er der VM?

I de 21 mesterskaber, der indtil nu (juli 2018) er afholdt, har kun otte forskellige lande vundet VM. Frankrig er i øjeblikket forsvarende verdensmester, mens Brasilien er rekordholder med flest vundne verdensmesterskaber (5 titler). Det seneste VM blev afholdt i Rusland i 2018.


Hvilke hold skal til VM 2022?

Qatar og Danmark er iblandt de 13 nationer, der under alle omstændigheder skal deltage i VM-slutrunden i Qatar næste år. Qatar er naturligvis selvskrevet en plads som nation til VM-slutrunden i 2022. Golfstaten er nemlig værtsnation.


Hvor bliver der vist fodbold?

Der er masser af fodbold at kigge på hver evig eneste uge. Kanalerne TV2 Sport, TV3 MAX, TV3+, TV3 Sport, 6’eren, Canal 9 samt Eurosport 1 og 2 viser rigtig mange fodboldkampe i løbet af ugen.


Hvem viser Brasilien?

Viaplay har sikret sig rettighederne til at vise Copa America 2021. Faktisk har de rettighederne helt frem til og med 2022, og det betyder, at du også vil kunne opleve Copa America 2021, som afvikles i Brasilien.


Hvornår spilles finalen i EM håndbold 2022?

Kampprogram for EM i håndbold for mænd 2022 januar til og med søndag den 30. januar 2022 ruller den 15. udgave af EM i herrehåndbold over skærmen. Turneringen afvikles i Ungarn og Slovakiet, og TV 2 er med fra start til slut med vores faste kommentatorer og eksperter.


Hvornår vandt Danmark i EM i fodbold?

Den blev spillet den 26. juni 1992 på Nya Ullevi i Göteborg, og skulle finde vinderen af Europamesterskabet i fodbold 1992. De deltagende hold var Tyskland og Danmark. Danmark vandt 2-0 på mål af John “Faxe” Jensen og Kim Vilfort.


Hvad har Danmark vundet VM i?

De to første år blev Danmark verdensmestre (1970 og 1971) – begge gange efter at have mødt værtsnationen i finalen: I 1970 2-0 mod Italien og i 1971 vandt Danmark over Mexico med 3-0. Danmark har siden 1991 kvalificeret sig til fire ud af 8 VM-slutrunder – senest missede kvalifikationen til 2019.


Hvilken dato vandt Danmark VM i håndbold 2021?

Danmark gik til slutrunden som regerende verdensmestre og genvandt titlen ved i finalen at besejre Sverige med 26-24. Danmark vandt dermed sin anden titel, mens Sverige vandt sin første VM-medalje i tyve år….

VM i håndbold 2021 (mænd)
Dato 13. – 31. januar 2021
Deltagere 32
Spillested 4 (i 4 værtsbyer)
Slutstilling

Hvem er anfører på det danske kvindelandshold i håndbold?

Kvindelandsholdet i håndbold står lige nu uden anfører, efter at Stine Jørgensen tidligere på foråret blev tildelt en uønsket landsholdspause af den nye landstræner, Jesper Jensen.


Hvem er anfører for landsholdet håndbold kvinder?

Jesper Jensen blev mandag præsenteret som afløser for Klavs Bruun Jørgensen på posten som træner for de danske håndboldkvinder. Truppen på 20 spillere ser ud som følger: Målvogtere: Sandra Toft, Althea Reinhardt og Anna Kristensen. Stregspillere: Kathrine Heindahl, Stine Bodholt og Sarah Iversen.


Hvem har vundet EM gennem årene?

EM slutrunder gennem tiderne

 • 1960 – Frankrig.
 • 1964 – Spanien.
 • 1968 – Italien.
 • 1972 – Belgien.
 • 1976 – Jugoslavien.
 • 1980 – Italien.
 • 1984 – Frankrig.
 • 1988 – Vesttyskland.

Er Nadia Nadim ikke på landsholdet?

33-årige Nadia Nadim blev ramt af en korsbåndsskade i september sidste år, og hun arbejder i øjeblikket på at komme tilbage til fodboldbanen. Men angriberen har ikke kun brugt tiden på genoptræning. De seneste måneder har Nadim flere gange været i Qatar, hvor hun har været med til at promovere det kommende VM.


Hvor bor Nadia Nadim?

Den danske landsholdsangriber og internationale profil Nadia Nadim skal fremover tørne ud for det nystartede hold Racing Louisville FC i USA. Lejligheden i pariserforstaden Saint Germain er tømt og pakket ned, men Nadia Nadims flyttekasser er allerede på vej mod næste destination.


FAQ: Hvordan får jeg TV3 MAX?

Hvor mange gange har kvindelandsholdet vundet EM?

Kvindelandsholdet har vundet guld ved europamesterskaberne i henholdsvis 1994, 1996 og 2002, guld ved verdensmesterskaberne i 1997 og guld ved OL 1996, 2000 og 2004. Herrelandsholdet har vundet guld ved europamesterskaberne i 2008 og 2012 og guld ved OL i 2016.

Hvordan gik det kvindelandsholdet?

EM på hjemmebane begyndte godt med fem sejre på stribe. Men så var festen også slut. De sidste tre kampe endte med dansk nederlag, og bronzekampen i en fyldt Boxen blev en fuser, hvor Danmark havde enormt svært ved at lave mål.

Hvor mange halvlege er der i håndbold?

En håndboldkamp har to halvlege med 10 minutters pause imellem. Der er ofte to dommere til at dømme en kamp. Derudover er der en tidtager og en sekretær. Der er 7 spillere, der hver har sin plads på banen.