Hvordan opdaterer jeg Viaplay?

Samsung Smart TV – Opdatér appen

  1. Gå til Samsung Smart Hub.
  2. Gå till app-sektionen.
  3. Gå til bunden og vælg “Flere apps”.
  4. Vælg knappen “Opdatér apps: #” øverst på skærmen.
  5. Hold tasten Vælg/Enter inde. …
  6. Appen “Viaplay” bør blive vist i menuen for opdatering af apps. …
  7. Sluk dit tv, og tænd det igen.

Kan ikke logge på Viaplay Android TV?

Luk Viaplay-appen helt og åben den igen. Efter du har åbnet appen skal du skrive din e-mailadresse og password i stedet for at vælge at logge ind med koden. Hvis det heller ikke virker, prøv venligst at lukke for dit SmartTV og træk strømstikket ud og lad det være frakoblet i 30 sekunder, før du prøver igen.


Hvilke enheder bruger min Viaplay?

Du kan benytte dit abonnement på højst fem forskellige enheder, i løbet af den samme 24-timers-periode. En enhed er for eksempel en computer, en mobiltelefon, en tablet, en spillekonsol eller et Smart-TV.


Kan man prøve Viaplay sport?

Vil du også se sport i Viaplay? Med Viaplay Total får du adgang til de største sportsbegivenheder – sammen med alle de film, serier og børneunderholdning, du allerede kender fra Viaplay. Få adgang til sportsrettigheder som Champions League, Premier League, Superliga, NFL, Formel 1 og meget, meget mere for 449 kr./md.Hvordan finder jeg min Viaplay konto?

Har du registreret dig med flere e-mails og er usikker på hvilke kontoer, som du har hos os? Bare rolig – du kan få styr på hvilke kontoer, som er koblet til dit betalingskort ved at indtaste dine kortoplysninger på følgende side: https://account.viaplay.dk/find.


Hvor meget koster Viaplay sport om måneden?

Med Viaplay Sport pakken får du nemlig adgang til alle de sportsbegivenheder, som også bliver sendt på TV3 og TV3+. Det betyder, at du kan streame alt fra de største fodboldkampe til de helt store fighting events. Der er altså noget for enhver smag til en pris på 309 kroner om måneden.


Hvordan kan jeg se hvem der ser på min Viaplay?

Hvis du har set Viaplay hos en ven og glemt at logge ud, kan du ændre dit kodeord på vores hjemmeside. Når du har gjort dette vil du blive logget ud af samtlige enheder indenfor 24 timer. Ændr dit kodeord her.


Hvordan får man gratis Viaplay?

Prøv Viaplay gratis i 14 dage Det kræver som sagt at du ikke allerede har en bruger hos Viaplay og derudover skal du bare oprette en gratis konto, indtaste dine personlige oplysninger og wupti så har du gratis Viaplay. Der er ingen bindingsperiode efter de 14 gratis dage og du kan til hver en tid opsige dit abonnement.Hvorfor downloader Viaplay hele tiden?

Sørg for at du ikke bruger Googles eller OpenDNS, men at du i stedet benytter din udbyders DNS-indstillinger. Tjek dette på din udbyders hjemmeside. Du kan også sikre dig følgende: Dit operativsystem, browser og Silverlight player er opdaterede til nyeste version.


Hvor mange enheder på Viaplay sport?

Du må alene bruge Viaplay på op til fire forskellige enheder i hver 24-timers periode. Du kan streame indhold på maksimalt to registrerede enheder samtidigt.


Hvordan kan man se Viasat Golf?

For at kunne se golf hos os som Viasat-kunde, kræver det at du har sport igennem Viasat. Vil du tilføje Sport til dit Viasat abonnement, henviser vi direkte til Viasat eller den TV-leverandør du får Viasat gennem.


Kan man se golf på Netflix?

Streamingtjenesten Netflix har haft stor succes med dokumentarserien ‘Formula 1: Drive to Survive’, der går helt tæt på motorsporten og viser hvad der er på spil i den mest adrenalinfyldte sportsgren i verden.


Hvor kan man se sport live?

SPORT LIVE er tilgængelig hos YouSee, YouTv, Waoo, Allente, Stofa, Norlys og en række af landets antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på dagblade, som hører under Jysk Fynske Medier. Læs mere på www.sportlive.dk/sadan-far-du-sportlive.


Kan man se Ligue 1 på Viaplay?

Der er dog i skrivende ingen dansk kanal eller streamingtjeneste, som sender Ligue 1 i denne sæson. Leder du efter en billig og lovlig måde at se Ligue 1, kan du faktisk livestreame kampene gratis og lovligt hos bookmakeren bet365.


Hvordan ser jeg TV3 Puls?

Viaplay er særlig kendt for sit utrolig store og bredde udvalg af serie, både danske og internationale. Det er særligt reality-serier som de selv producerer, der trækker rigtig mange seere til skærmen. Du kender mange af Viaplays programmer fra deres TV kanaler TV3, TV3+, TV3 max, TV3 Puls eller TV3 sport.


Hvor kan man se TV3 MAX?

Via YouTv kan du få adgang til dine foretrukne tv-kanaler fra Viasat. Det gælder selvfølgelig også TV3 MAX, der er en tv-kanal med stigende popularitet.


Hvad koster det at se Discovery Plus?

Underholdning. Få adgang til en verden af tempofyldt underholdning, fængende krimiprogrammer og reality med de største personligheder for kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md) – helt uden reklamer.


Hvad er forskellen på Viaplay og Viaplay total?

Vælg mellem den pakke, vi kalder Viaplay Film & Serier med film, serier, børneunderholdning + tv-kanaler eller den store pakke Viaplay Total med film, serier, sport, børneunderholdning + endnu flere tv-kanaler.


Kan man se Viaplay på YouSee box?

Viaplay på YouSee Tv-boksen, tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen. Den nemmeste måde at finde indhold fra Viaplay er at åbne menupunktet Kanaler og vælge Viaplay. Her finder du det indhold der er tilgængelig fra Viaplay hos YouSee. HUSK!


Hvad koster Viaplay om måneden 2022?

Viaplay tilbyder forskellige typer abonnenter og koster fra 119,- om måneden for film og serier. Prisen afhænger af hvilket medlemskab du ønsker og som passer dig bedst. Vælger du Viaplay Total får du fuld adgang til sport, serier og meget mere for for 449,- pr, md.


Hvad indeholder fuldpakken hos YouSee?

Fuldpakken – Her får kunderne adgang til Viaplay Film & Serier. Det vil sige, at de som noget nyt også får adgang til Viaplay Originals, et ekstra stort filmkatalog samt et login til Viaplay.


Hvordan får jeg Viaplay på mit Samsung Smart TV?

Sådan aktiverer du Viaplay på dit TV

  1. Tilslut dit Samsung SmartTV til Internettet enten via et kabel eller trådløst netværk.
  2. Tryk på ”Internet@TV”, ”Smart Hub” eller ”Smart TV” på fjernbetjeningen.
  3. Hent Viaplay app’en fra ”Samsung Apps” hvis den ikke allerede er installeret.

Hvad koster Viaplay pakkerne?

Du kan tilkøbe tv-kanaler sammen med to forskellige Viaplaypakker for kun 100 kr. mere pr./md. Vælg mellem den pakke, vi kalder Viaplay Film & Serier med film, serier, børneunderholdning + tv-kanaler eller den store pakke Viaplay Total med film, serier, sport, børneunderholdning + endnu flere tv-kanaler.


Hvor kan jeg se El Clasico 2022?

Hvor kan man se El Clasico, tænker du måske så. Det kan du som nævnt både via livestream El Clasico hos en bookmaker, men du kan også se El Clasico på TV 2 Sport X eller via TV 2 Play.


Hvordan køber man TV2 sport?

For at få adgang til TV 2s nye sportskanal TV 2 SPORT X skal du have fat i vores sportspakke ved navn ‘Favorit + Sport‘. Pakken koster 169 kr./md. med reklamer og 199 kr./md. uden reklamer.


FAQ: Hvordan opdaterer jeg Viaplay?

Kan ikke se TV2?

Genstarter din enhed eller router. Luk appen ned, åbn den og prøv igen. Se om der er en opdatering appen på din enhed. Det gør du i App Store eller Google Play store.

Hvorfor kan jeg ikke se alle mine kanaler?

Problemet med de manglende kanaler kan skyldes, at du ikke bruger det rigtige netværks-id til at indlæse kanalerne. Måden, du indlæser dine kanaler på, afhænger af dit tv.

Hvor kan jeg se Formel 1 live?

TV3+, TV3 Sport/Max kanalerne og Viaplay Total Reklame-link dækker alle træninger, kvalifikation og løb direkte. Viaplay er streamingtjenesten, hvor du får alt Formel 1 direkte og på dansk for 449,- / måned.