Hvordan opsiger jeg mit HBO abonnement?

Måder at opsige

 1. Åbn HBO Max, tryk på ikonet Profil (nederst i skærmbilledet på telefoner, til venstre i skærmbilledet på tablets), og tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre). …
 2. Tryk på Abonnement og derefter på Administrer abonnement. …
 3. Tryk på Opsig abonnement.

Hvor mange kan se på HBO Max?

Når du opretter en HBO Max-Konto, har du mulighed for at føje op til fem (5) godkendte brugerprofiler til din HBO Max-Konto (“Godkendte Brugere”). Vi forbeholder os retten til at begrænse det maksimale antal Godkendte Brugere, som du kan tilføje, eller som kan bruge Platformen på samme tid.


Hvornår starter HBO Max?

Den 26. oktober 2021, bliver HBO Max tilgængelig i Danmark. “HBO Max bliver tilgængelig for både nye og eksisterende kunder af HBO Nordic (både direkte kunder og kunder med abonnement gennem andre partnere),” lyder det fra HBO og WarnerMedia i forbindelse med annonceringen.


Er HBO gratis den første måned?

De fleste HBO Max-udbydere tilbyder ikke en gratis prøveperiode til nye abonnenter. Hvis et abonnement eller et kampagnetilbud omfatter en gratis prøveperiode, bliver den gratis prøveperiode nævnt, når du tilmelder dig.Hvem skal Danmark?

Det er nu afgjort, at Danmark skal spille alle tre gruppekampe hjemme i København! Der er derfor lagt op til folkefest i Danmark i juni 2021….Danmarks kampe under EM i 2021 er som følger:

 • Danmark – Finland: 12. juni – 18.00.
 • Danmark – Belgien: 17. juni – 18.00.
 • Danmark – Rusland: 21. juni – 21.00.

Hvilke kanaler er der i Viaplay total?

Det betyder, at du bl. a. kan se TV 2, TV3, TV3+ og alle DR’s kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv-kanaler.


Hvad koster Netflix om måneden 2021?

Netflix Standard, som byder på HD-kvalitet og indhold på to skærme ad gangen, bliver 15 kroner dyrere om måneden. Det vil sige en prisændring fra 99 kroner om måneden til 114 kroner. Netflix‘ dyreste abonnement – Netflix Premium – går fra at koste 129 kroner om måneden til 149 kroner.


Hvad skal man se på HBO 2021?

De 15 bedste serier på HBO Max

 1. And Just Like That. Hvis du elskede Sex and the City, så skal du helt sikkert også se And Just Like That, der er en efterfølger til den ikoniske serie!
 2. Sex and the City. Det er 17(!!) …
 3. Game of Thrones. …
 4. Chernobyl. …
 5. Girls. …
 6. Big Little Lies. …
 7. The Undoing. …
 8. The Handmaid’s Tale. …


Hvordan får man Netflix billigt?

Få den billigste Netflix Pris 2022 Men det er faktisk muligt at få den billigste Netflix Pris helt ned til 17 kroner om måneden ved blot at betale dit Netflix abonnent med en anden valuta end vores danske krone og på den måde få det billigste Netlix abonnent i verden.


Hvordan finder jeg min kode til Viaplay?

Koden kommer til at gælde på alle profiler og kan aktiveres via Min Konto i en webbrowser (Klik på dit navn i det højre hjørne). Vælg en 4-cifret kode og tryk på Gem.


Hvor kan man se Formel 1?

Viaplay sender hele Formel 1-sæsonen, både på nettet og på en af NENT’s tv-kanaler (TV3, TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX). Tjenesten har ingen bindingsperiode, og hvis du vil have adgang til sportsindholdet online, kan du abonnere på Viaplay Total for 449,- kr. om måneden.


Hvem kan se Viafree?

Viafree kan du se alle de programmer, der findes på siden uden at betale for et abonnement. Så længe du er villig til at se reklamer. Viafree er muligvis Danmarks bedste gratis streamingtjeneste, når det kommer til at vise realityprogrammer. Du kan nemlig se alle de realityshows, som TV3 er kendt for.


Hvordan får man Viafree på tv?

Dog findes der også en Viafree app, som du kan hente i Apple AppStore eller Google Play. Med denne app kan du bruge Viafree på smartphone og tablet også. Med appen får du også mulighed for at forbinde Viafree med dit Apple TV eller Chromecast.


Hvordan kan man undgå reklamer på Viafree?

Hvis det er, kan du med fordel benytte dig af det tilbud, du kan få gennem din mobil eller bredbåndsudbyder, hvor du oftest kan få det med i prisen. Her slipper du som nævnt ovenfor for reklamerne, mens du streamer din yndlingsserie, samtidig med, du har adgang til mere indhold, end du har på viaplay.


Hvordan får jeg YouSee Musik på mit tv?

 1. Opdatér dine tv-kanaler.
 2. Opsæt din tv-boks.
 3. Læg kanalerne i din rækkefølge.
 4. Find netværks-id til at indlæse tv-kanaler.
 5. Installér YouSee Kort og kortlæser.
 6. Se de rigtige kabler, forstærkere og stikdåser.
 7. Ultra HD (4K) på tv og tv-boks.
 8. Se tv med Chromecast eller AirPlay.

Hvordan downloader man musik fra YouSee Musik?

Du kan hente musik fra YouSee Musik ned på din mobil eller tablet….Download din musik på mobilen og tablet

 1. Du kan også indstille mobilen til at downloade alt det indhold, du har favoritmarkeret, når mobilen er forbundet til wi-fi.
 2. Gå til Indstillinger.
 3. Vælg Download af indhold.
 4. Slå Tillad automatisk download til.

Hvad er bedst YouSee Musik eller Spotify?

Det ser dog umiddelbart ud til, at lydkvaliteten på YouSee Musik er bedre end Spotify, men ikke kan måle sig med TIDALs lydkvalitet, som jo er bedre end Spotifys. Hvis nogen – især fra Yousee Musik-selskabet selv – ved bedre, så hører vi det gerne.


Hvor kan man høre musik gratis?

Bedste gratis musikapps til Android og iPhone

 • Spotify. Spotify er en af ​​de mest omfattende musikstreamingtjenester i verden med over 30 millioner numre i biblioteket og over 83 millioner betalende brugere. …
 • Pandora. …
 • iHeartRadio. …
 • YouTube-musik. …
 • SoundCloud. …
 • Indstil. …
 • Slacker Radio.

Hvad koster det at have Spotify?

Spotify Individual: Abonnementet koster 99,00 kroner om måneden. Med dette abonnement kan du lytte til og afspille musik overalt – både online og offline. De første 3 måneder er gratis.


Er der problemer med nettet?

Har du problemer med din internetforbindelse, kan du tjekke, om dine driftsforstyrrelser skyldes indstråling ved at forbinde din computer med et internetkabel. Hvis internetforbindelsen fungerer fint, når du bruger kabel, kan dine problemer skyldes indstråling, og du kan gå i gang med at finde kilden til indstråling.


Hvad sker der med YouSee?

Med et mobilabonnement fra YouSee kan du fra 21. januar 2021 bruge alle YouSee-apps uden at bruge mobildata*. Har du fx adgang til YouSee Musik, YouSee Tv & Film, Mit YouSee eller en af de andre YouSee-apps, bruger du ikke mobildata*, når du bruger appen.


Er mit net nede?

Tilslut din computer direkte til dit bredbånd med et netværkskabel og sørg for at en eventuelt trådløs forbindelse er slukket. Sluk alle husets andre computere og andet udstyr som tablets og smartphones, som kan påvirke målingen. Sluk også programmer og tjenester på din computer der bruger internetforbindelsen.


FAQ: Hvordan opsiger jeg mit HBO abonnement?

Hvorfor kan jeg ikke se tv på YouSee app?

Oplever du periodiske problemer med YouSee Musik på din mobil eller tablet? Så kan det være nødvendigt at genstarte appen. I nogle tilfælde kan det også være nødvendig helt af afinstallere appen og geninstallere den igen.

Hvordan måler jeg mit tv signal?

Det er derfor ikke muligt at selv måle dette signal med et alm. Strømmåle apparat. For at måle strømstyrken på et antennesignal skal bruges et specielt apparat der hedder en feltstyrkemåler. En feltstyrkemåler koster i omegnen af 10.000 til 50.000 kr, og er derfor ikke hvermandseje.

Er YouTv og YouSee det samme?

YouTV, der er YouSee nye streaming tv-tilbud, startede 22. september. I YouTv kan du vælge mellem mere end 40 tv-kanaler og 8 streamingtjenester, som du løbende skifte ud efter behov.