Hvordan skriver jeg til P4?

Du kan dele din historie, joke eller hilsen med ‘P4 Formiddag’ ved at ringe på 70 19 19 70 og lægge en besked. Vær opmærksom på, at værterne nogle gange – men ikke altid – deler hilsner fra telefonsvareren i programmet.

Hvordan sender man sms til 1212?

Sms – Hvis du vil sende os et billede eller et hurtigt tip på mobil, skal du sende en sms til 1212 og skrive “n” (for nyheder) i emnefeltet. Har du en lille video, gør du ligesådan. Send videoen til 1212 og skriv “n” (for nyheder) i emnefeltet. Vær opmærksom på, at videoen ikke må fylde mere end 300 kb.


Hvordan sender man en sms til P4?

1212 er nummeret, der bruges til at sende alle typer sms-beskeder til DR. I mange af DR’s radio- og tv-programmer kan du sende kommentarer og spørgsmål ind, deltage i afstemninger og konkurrencer via sms. Se eller lyt med og find ud af, om du kan deltage i programmet.


Hvor er P2 på FM?

I dag forsvandt P2 fra sine vante frekvenser på FM-båndet, idet de blev overtaget af den nye radiokanal Radio24syv. Men P2 lever videre, dels på det digitale sendenet DAB, dels på P1s frekvenser i aften- og nattetimerne.Hvor er Lotte Friis?

Den tidligere svømmer og nuværende radiovært på P4 i Aarhus, Lotte Friis, debuterer snart som tv-vært. Det bliver på DR’s store indsamlingsshow ‘Danmarks Indsamling., hvor den økonomiske hjælp i år går til coronakrisens børn.


Hvad laver Lotte Friis idag?

Lotte Friis, 33 år, er tidligere topsvømmer og arbejder nu som radiovært på Formiddag på 4’eren på P4. Hun blev i 2019 optaget i sportens Hall of Fame og har derudover medvirket i sjette sæson af Vild med dans. Christoffer Schnack Ringø, 25 år, og fodboldtræner i AGF.


Hvor mange børn har Lykke Friis?

Lykke Friis mødte – bogstaveligt talt – sin mand ved kopimaskinen i Industriministeriet, hvor hun var barselsvikar, og han var fuldmægtig. De har aldrig fået børn.


Hvad er MUX1 og MUX2?

MUX1 og MUX2 (DR2) sender med samme sendestyrket og udsendelsesparametre, så signalkvaliteten skulle gerne være den samme, men forskellen i frekvens kan gøre den lille forskel på, om dit tv kan modtage eller ej, hvis din antenneinstallation er lige på grænsen af at kunne give dig et ordentlig signal.Hvad er P3 nummer?

Hver uge kan du være med til at bestemme, hvilke numre der skal have en plads på P3 Listen. P3 Listen er en Top 5 over den mest spændende nye, danske musik – valgt af dig! Hver uge kan du nemlig stemme på din favorit blandt de fem danske kunstnere på listen og to nye boblere.


Hvornår afholdes der VM i fodbold?

I 2022 afholdes der VM i Qatar for herrelandshold i fodbold. Værtskabet blev besluttet i 2010 af FIFA’s daværende Eksekutivkomite, og siden har der været debat i både danske og internationale medier.


Hvordan bliver man landsretsdommer?

Når man er færdiguddannet skal man have nogle års erhvervserfaring, inden man kan søge job som dommer. Desuden skal man gennemgå et uddannelses- og evalueringsforløb i enten Vestre Landsret i Viborg eller Østre Landsret i København. Man vil derfor typisk være i 40’erne, når man bliver dommer.


Hvor meget skal man betale i skat hvis man tjener 50000?

Hvis du tjener 50,000 kr om året og bor i Københavns, Danmark, vil du blive beskattet med 15,572 kr. Dette betyder, at din nettoløn vil være 34,428 kr per year eller 2,869 kr om måneden. Din gennemsnits skatteprocent er 31.1% og din marginale skatteprocent er 31.2%.


Hvad er en god løn 2022?

Ansattes Råd i IDA har besluttet følgende vejledende minimallønninger for 2022: Civilingeniører, cand. scient’er og øvrige medlemmer med en lang videregående uddannelse: 41.900 kroner. Diplomingeniører, bachelorer og øvrige medlemmer med mellemlang videregående uddannelse: 39.500 kroner.


Hvor meget får man udbetalt hvis man tjener 40000?

Find ud af din løn efter skat Hvis du tjener 40,000 kr om året og bor i Københavns, Danmark, vil du blive beskattet med 12,458 kr. Dette betyder, at din nettoløn vil være 27,542 kr per year eller 2,295 kr om måneden. Din gennemsnits skatteprocent er 31.1% og din marginale skatteprocent er 31.1%.


Hvor mange mesterskaber har FC Barcelona vundet?

EUR. Den officielle FC Barcelona-hymne er “Cant del Barça”, som er skrevet af Jaume Picas og Josep Maria Espinàs. På nationalt plan har FC Barcelona vundet 25 La Liga-, 29 Copa del Rey-, 12 Supercopa de España-, 3 Copa Eva Duarte- og 2 Copa de la Liga-trofæer og er rekordindehavere i de fire sidstnævnte konkurrencer.


Hvem ejer Radio 100?

Radio100 ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne NOVA, The Voice, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app).


Hvilken frekvens er Radio Soft på?

Radio Soft blev startet af Radio 100FM, 20. november 2006 som Radio 100 Jul, der blev udsendt landsdækkende på DAB samt i Københavnsområdet på FM 95.0, den lokalradiofrekvens, der blev benyttet af Sky Radio frem til dennes lukning året før.


Hvem scorede for Danmark mod Belgien?

Peter Schmeichel scorede et enkelt mål i sin imponerende landsholdskarriere. Det var i venskabskampen mod Belgien i juni 2000, hvor den legendariske keeper fik lov til at sparke et straffespark. Kampen endte uafgjort 2-2. Jon Dahl Tomasson stod for Danmarks første mål.


Hvem viser fodbold i København?

Sport – Cafe Guldhornene. Cafe Guldhornene, i København, viser løbende fodboldlandskampe, Premier League og Champions League samt anden sport med dansk deltagelse. Vi følger naturligvis det danske fodboldlandshold til EM/VM-kvalifikation, men viser også andre store og vigtige fodboldlandskampe – bl.


Hvad sker der hvis Danmark taber til Tjekkiet?

Hvis Sydkorea tager point mod Tyskland, og Danmark taber til Tjekkiet. Så bliver Danmarks VM-skæbne først afgjort i den sidste spillerunde i gruppen, hvor Danmark så skal slå Tyskland – eller i tilfælde af uafgjort have en bedre samlet målscore end tyskerne – for at gå videre.


Hvorfor hakker DR TV?

Prøv at sætte undertekster på. Så bliver programmet vist i en lavere kvalitet, selv om det ikke kan ses med det blotte øje. Hvis du ikke allerede bruger et datakabel mellem dit TV og dit modem, så kan det hjælpe at du gør det.


Hvad koster streaming om måneden?

Viaplay og Netflix koster henholdsvis 99 og 79 kroner om måneden. I kontrast koster Amazon Prime Video 45 kroner om måneden. TV 2 Play har også et meget billigt abonnement, som kun koster 49 kroner om måneden.


Hvordan får jeg Viaplay på Chromecast?

Vær sikker på at din smartphone/tablet er koblet på samme netværk som din Chromecast, da Chromecast-ikonet ellers ikke vil være synligt i Viaplay-appen. Log ind på Viaplay og vælg hvad du vil se. Når du er logget ind på Viaplay ser du et Chrome-cast-ikon i højre hjørne, hvor du kan koble din enhed til din Chromecast.


Hvad er TV3 DK?

TV3 er navnet på flere tv-stationer ejet af mediekoncernen Viasat, der er en del af MTG. TV3 startede 31. december 1987 som en fælles-skandinavisk tv-kanal, og var dermed den første satellitkanal rettet mod et skandinavisk publikum.


FAQ: Hvordan skriver jeg til P4?

Kan man se Formel 1 gratis?

I Danmark er det oftest kun muligt at se Formel 1 live med dyre sportspakker fra TV3+/TV3+ HD (TV), men heldigvis er der gratis Formel 1-streams online. I DK kan du se Formel 1 live på Viaplay.

Hvad kl bokser Dina?

Dina Thorslund (født den 14. oktober 1993) er en dansk professionel bokser….

Dina Thorslund
Personlig information
Født 14. oktober 1993 (28 år) København, Danmark
Vægtklasse Bantamvægt Super Bantamvægt
Højde 162 cm

Hvor kan man se Dina Thorslund bokse?

Den 9. april om aftenen kan du i Gråkjær Arena opleve et boksebrag i verdensklasse, når Holstebro-bokseren Dina Thorslund forsvarer sit VM-bælte mod Niorkis Carreno fra Venezuela. Ubesejrede Dina Thorslund fra Holstebro er verdens bedste bokser i sin vægtklasse.