Hvorfor kan jeg ikke se DR1?

Svar: Hvordan en kanalsøgning foretages, afhænger af hvilket tv, du har. Som udgangspunkt kan du gå ind i menuen på dit tv, vælge ‘satellit og antenne’ og vælge ‘automatisk kanalsøgning’. Alternativt kan du søge din manual for dit tv frem via internettet, hvis du ikke længere har den liggende.

Hvor langt skal man gå for at forbrænde 600 kalorier?

Gåture er super effektivt til vægttab. Du forbrænder nemlig 300 – 600 kalorier i timen når du går i et raskt tempo. Det svarer til en gåtur på ca. 5 km til 8 km på 1 time.


Hvor mange km skal man gå for at forbrænde 300 kcal?

mange kalorier forbrænder du ved at Det svarer til en gåtur på ca. 5 km til 8 km på 1 time. Hvis du går de anbefalede 10.000 skridt om dagen forbrænder du ca. 300 kcal ekstra, men hvis du rigtig vil have fart i vægttabet anbefaler eksperter at du går op til 16.000 skridt om dagen.


Hvor mange sæt badminton OL?

Der spilles normalt bedst af tre sæt til 21 point. Efter stillingen 20-20 vinder den, der først opnår en føring på to point (fx 22-20). En undtagelse er stillingen 29-29; her vinder den spiller, der vinder den næste duel.Hvad er et netværks id?

Hvad er mit netværksid? Inden du kan komme i gang med at se dine tv-kanaler fra os, skal du have dem indlæst på dit tv ved hjælp af et netværksid. Hvilket netværksid du skal bruge afhænger af, hvilken tv-pakke du har fra YouSee.


Hvordan opdaterer jeg min Chromecast?

Opdateringer til din Chromecast

 1. Google Home-appen viser status for konfigurationen.
 2. Du kan tjekke status for opdateringen på dit fjernsyn.
 3. Du kan bruge LED-indikatoren på siden af din Chromecast til at tjekke, om opdateringen stadig hentes.
 4. Opdateringen tager typisk op til 10 minutter.

Hvem spiller monster i Ramasjang?

september har DR’s børnekanal Ramasjang premiere på den nye serie, “Monster Buster”, hvor børn får hjælp til at se deres fantasimonster i øjnene. En af Monster Buster-værterne er Jacinta Madsen, som er opvokset på Tåsinge.


Hvor spilles The Open Golf?

 • The Open Championship (ofte omtalt som The Open eller British Open), er den ældste af de fire major-turneringer i professionel golf. …
 • Mesterskabet bliver skiftevis spillet på en af ti udvalgte linksbaner i Skotland, England og Nordirland.


Hvem var inde i Monster Ramasjang?

Monster Buster’ handler om de tre monsterbustere Silja Okking, Mille Gori og Jacinta Madsen. I programmerne besøger de en række 3-6-årige børn og hjælper dem af med de fantasimonstre, der gemmer sig under børnenes senge eller i deres drømme.


Hvad kommer der i tvet?

TV 2 DANMARK

 • 21:30 Go’ morgen Danmark.
 • 03:00 12 Nyhederne, Sporten og Vejret.
 • 03:25 Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.
 • 04:15 En have i gave.
 • 05:00 En have i gave.
 • 05:50 Han, hun og haven.
 • 06:20 Han, hun og haven.
 • 06:55 Han, hun og haven.

Hvorfor sover Ramasjang?

Og det var med dette mindset i baghovedet – og åbenlys hjælp fra populærkulturen i form af ”Ramasjang Sover” – at idéen om at streame – eller lege med illusionen om at vi streamer – fra landsholdsspillernes hotelværelser under slutrunden, udsprang.


Hvor er Olines ø?

Hvis du vil åbne Olines Ø, er du nødt til at gå på nettet. Olines univers er et trygt og sikkert sted at bevæge sig og et godt sted at starte sit online-liv. Her er der ikke adressefelt eller de mange knapper, som browseren normalt viser.


Hvad betyder Ramasjang på dansk?

Ifølge Ordbog over Det Danske sprog betyder Ramasjang to ting. Det kan betyde noget i retning af Sjov, Ballade og Halløj. Og så kan det betyde Komedie og Musik. Ordet ramasjang stammer muligvis fra Tyrkiet, men her udtrykker ordbogen sig ikke med sikkerhed.


Hvad er bedst Spotify eller Apple Music?

Til dig der vil spare. Her er den klare vinder Spotify som tilbyder en gratis tjeneste, hvor du kan lytte til musik gratis, men med den betaling at du til gengæld bliver afbrudt af reklamer engang imellem.


Er Danmark videre i Thomas Cup?

Det blev endnu engang tætte kampe for Danmark ved Thomas Cup, men i sidste ende lykkedes det de danske spillere at vinde kvartfinalen mod Korea med 3-2. Dermed er Danmark som minimum sikret en bronzemedalje ved dette års VM for herrehold, men først er der Thomas Cup-gensyn med Indien.


Hvad er Thomas Cup og Uber Cup?

Den har været afholdt hvert andet år siden 1984; før det var det hvert tredje år siden starten i 1957. Slutrunden omfatter tolv hold og har siden 1984 været afholdt parallelt med det mandlige modstykke, Thomas Cup, og slutrunden betegnes derfor ofte som Thomas & Uber Cup.


Hvem er Thomas Cup opkaldt efter?

Thomas Cup blev stiftet af briten George Thomas (1881-1972). George Thomas spillede selv badminton (21 britiske mesterskaber), skak og tennis; alle tre på højt plan.


Hvad kan streames hvor?

8 streamingtjenester du skal kende

 • #1 Netflix. Streamingtjenesten vi ikke kan eller vil komme udenom. …
 • #2 C More. Amerikanske, britiske og en masse nordiske serier. …
 • #3 Viaplay. Er du fan af TV3’s programmer, kan du med fordel vælge at have et Viaplay-abonnement. …
 • #4 Discovery+ …
 • #5 HBO Nordic. …
 • #6 Disney+ …
 • #7 Hayu. …
 • #8 TV2 Play.

Hvor mange kalorier forbrænder man ved at gå 12000 skridt?

Så nemt, tilgængeligt og overskueligt og tilmed noget man kan gøre i naturen – det er da winwin! Går man 10.000 skridt om dagen kommer man op på omkring 6 km og forbrænder ca. 500 kcal, alt efter hvor høj ens forbrænding er. Så super nemt, hvis man gerne vil have implementeret lidt motion i hverdagen.


Hvor meget forbrænder man på en dag?

En god tommelfingerregel for at udregne dit basale stofskifte, er at tage din nuværende kropsvægt og gange med 20 kalorier hvis du er kvinde og 25 kalorier hvis du er mand. Dette er i grove træk, hvad du forbrænder, hvis du ligger helt stille i sengen, uden at bevæge dig.


Hvordan starter man i fitness?

Sådan skal du træne som begynder

 1. Start med en prøvetime, så du bliver fortrolig med centeret og dets tilbud.
 2. Træn 45-60 min. …
 3. Hav en vandflaske med. …
 4. Gør dig klart, at du er i fitnesscenteret for at træne. …
 5. Træner du på hold, så skift mellem konditionshold og styrkehold hver anden gang.

Hvem tabte Viktor til?

Viktor Axelsen var også i aktion ved German Open semifinalerne. Det blev dog til et turneringsexit til danskeren, da han tabte til 20-årige Lakshya Sen fra Indien. Kampen gik ud i tre sæt, som endte med cifrene 13 – 21, 21 – 12, 20 – 22 .


Hvilke navne er der flest af i Danmark?

Flest hedder Anne og Peter. De mest almindelig navne i den danske befolkning er Anne og Peter. På tværs af alle aldre og regioner i landet findes der flest mænd med navnet Peter og flest kvinder med navnet Anne, oplyser Danmarks Statistik.


Hvad er de mest populære navne 2021?

De mest populære drengenavne på årets navneliste er Oscar, Karl, William, Alfred og Oliver. William er tilbage i top tre, mens Oliver har vippet Noah af pinden.


FAQ: Hvorfor kan jeg ikke se DR1?

Kan man købe et efternavn?

Du kan antage dine slægtninges efternavn, uanset om navnet er beskyttet eller frit. Dette gælder også for navne, som bæres eller har været båret af de pågældende på grund af ægteskab/samliv, og navne som er erhvervet som nydannede efternavne.

Hvordan indstiller man TV kanaler?

Du kan få dine tvkanaler digitalt, hvis du har en fladskærm med indbygget DVB-C tuner. Det står som regel på bagsiden af fladskærmen hvilken tuner, der er indbygget. Hvis du er i tvivl, kan du kigge i betjeningsvejledningen eller på internettet. De fleste fladskærme kan lave en automatisk kanalsøgning.

Hvad er forskellen på HBO og HBO Max?

Den største forskel mellem HBO Max og HBO er, hvad du kan streame. HBO Max. Stream HBO og SÅ MEGET mere. Den nye streamingplatform kombinerer hele HBO med endnu flere storfilm, serier og eksklusive Max Originals.