Hvordan kan man se en andens lokation?

Find en andens placering

 1. Åbn Google Maps-appen​ på din Android-telefon eller -tablet.
 2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer. Placeringsdeling.
 3. Tryk på profilen for den person, du vil finde. Sådan opdaterer du personens placering: Tryk på en vens ikon Mere. Opdater.

Kan man bruge mobildata til Chromecast?

​Som gæst kan du caste indhold uden at have forbindelse til værtens Wi-Fi-netværk. Bemærk! Du skal have forbindelse til internettet. Du kan bruge et andet Wi-Fi-netværk eller din mobildataforbindelse.


Kan der være flere Chromecast på samme netværk?

Såfremt din enhed er på samme trådløse netværk som Chromecast‘en, så skulle du gerne se et Cast ikon i appen. Klikker du på ikonet kan du nu vælge, hvilken Chromecast enhed du vil streame til, ud fra det navn du gav den under opsætningen. Du kan således sagtens have flere Chromecast enheder i dit hjem.


Hvordan sender man sin lokation på messenger?

Sådan finder du dine venner med Facebook Messenger Åbn tråden med den person, som du vil dele din placering med. Klik på plus-tegnet i den blå cirkel i nederste venstre hjørne. Vælg Lokation på listen og afslutningsvis Del livelokation.Hvordan nulstiller man en Chromecast uden Wi-Fi?

Chromecast-enheden

 1. Mens Chromecast-enheden er tilsluttet fjernsynet og er tændt, skal du holde knappen på bagsiden af Chromecast-enheden nede. LED-lampen begynder at blinke gult.
 2. Når LED-lampen lyser hvidt, skal du slippe knappen, hvorefter Chromecast-enheden nulstilles.

Hvordan sletter jeg Wi-Fi på Chromecast?

Mens du holder knappen nede, blinker lampen på enheden, så slip den, når lampen holder op med at blinke og forbliver tændt. Nu genstarter din Chromecast og nulstiller sig selv til fabriksindstillingerne. Enheden sletter det gamle Wi-Fi-netværk samt alle aktuelle indstillinger.


Hvad hedder den nyeste version af Google Chrome?

Google har allerede udsendt en opdatering til Google Chrome-browseren, som alle brugere opfordres til at installere. Den nye version hedder 78.0.3904.87, og kan hentes via browserens indbyggede funktion.


Hvordan kan man se lokation på Snapchat?

Herefter aktiverer du Snap-Map ved at lave en enkelt zoom ud bevægelse i kameravinduet. Når du har gjort det, kan du se din egen placering, samt de af dine venner, som har valgt at være synlige. Hvis en af dine venner har slået funktionen til, vil du kunne se dem på kortet.Hvilken Chromecast har jeg?

Chromecast-ikonet er en lille firkant med et Wi-Fi-symbol i nederste venstre hjørne. Du klikker bare på ikonet og så får du valget mellem hvilken tilsluttet enhed du kan streame til. Bruger du din computer kan du vise alt hvad du kan se i Chrome-browseren på dit TV.


Hvordan får jeg computeren til at opdatere?

Download af opdateringer kræver en internetforbindelse. Hvis du har forbindelse til internettet, kan du prøve at installere opdateringerne manuelt. Vælg Start > Indstillinger > Opdater & Sikkerhedsopdatering > Windows , og vælg derefter Søg efter opdateringer. Kør fejlfindingsværktøjet til Windows Update.


Hvad er forskellen på Internet Explorer og Google Chrome?

Google Chrome er en webbrowser ligesom f. eks. Internet Explorer, Safari, Firefox og de andre browsere du kan bruge, når du søger på Internettet. Chrome er udviklet af Google, og blev lanceret i december 2008.


Hvorfor kan min iPad ikke finde Chromecast?

Hvis du stadig oplever problemer, skal du fortsætte til næste trin. [Kun Android-enheder] Hvis du bruger en Android-enhed med Android Marshmallow, skal du sørge for, at “Placeringstjenester” er slået TIL. [Kun iPhones/iPads] Hvis du bruger en iPhone eller iPad, skal du sørge for, at Bluetooth er slået TIL.


Hvordan Cromecaster jeg fra iPhone?

Trin til spejling af iPhones skærm til Chromecast

 1. Tilslut din iPhone og Chromecast til det samme Wifi-netværk.
 2. Installer Google Startside app, aktiver Bluetooth og opsæt enheden.
 3. Åbn den video, du vil caste, og tryk på Cast-knap.
 4. Vælg din Chromecast, og Google begynder at streame det indhold til din Chromecast-enhed.

Hvordan ser jeg hvilken version af Google Chrome jeg har?

Klik på den primære “Menu” -knap (de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne af vinduet), og klik derefter på Hjælp> Om Google Chrome. Dette viser dig versionen efterfulgt af et langt tal og muligvis et par værdier i parentes.


Hvorfor kan jeg ikke slå AirPlay til på min Mac?

Prøv først disse trin Sørg for, at dine AirPlay-kompatible enheder er tændt og er tæt på hinanden. Kontroller, at enhederne er opdateret med den nyeste software og er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk. Genstart de enheder, du vil bruge med AirPlay eller skærmdublering.


Kan man ikke bruge mobildata til Chromecast?

Du kan bruge et andet Wi-Fi-netværk eller din mobildataforbindelse. Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet. Delefunktion. Tryk på OK for at give Google tilladelse til at tjekke dine netværksoplysninger og finde enheder i nærheden, som du vil caste til.


Hvor kan man se UCL?

Viasat har sikret sig TV-rettighederne, hvilket betyder, at alle Champions League kampene vises på streamingtjenesten Viaplay. Du kommer også til at kunne se Champions League på både TV3 Sport, TV3+ og TV3 MAX.


Hvad koster det at se PSG?

PSG – som klubben kaldes i daglig tale – har eksisteret siden 1970 og har hjemmebane på Parc des Princes i Paris, hvor der er plads til 48.712 tilskuere….Prisen varierer meget afhængigt af sektion og tribune:

 • Endetribuner: €60-€64.
 • Hjørnepladser: €65-€68.
 • Langsider: €68-€225.

Hvilken fodboldliga har nent alle rettigheder til?

Nordic Entertainment Group (NENT Group) forlænger de danske rettigheder til UEFA Champions League yderligere tre år frem til slutningen af 2023/2024-sæsonen. Det betyder, at samtlige Champions League-kampe vil kunne ses på Viaplay, mens også TV3-kanalerne vil vise en masse kampe fra verdens mest populære fodboldliga.


Hvorfor hedder Maria Fantino fantino?

Maria Fantino (f. 1995) er siden 2018 radiovært på P3-programmet »Curlingklubben«. Hun blev i 2015 optaget på DRs toårige uddannelse kaldet »Talentholdet«. Radioværten hedder i virkeligheden Maria Emilie Prehn Hansen, men hun tog navnet Fantino til sig i folkeskolen, da en veninde kaldte hende det.


Kan man se DRTV i udlandet?

Se DRTV på rejser i EU og EØS-lande Nu kan du se alle programmer på DRTV, når du er på rejse eller kortere ophold i EU og EØS-lande. Betingelsen er dog, at du har fast bopæl i Danmark, hvilket skal bekræftes med NemID eller MitID.


Hvad koster det at komme i radioen?

Priser på produktion af et radiospot starter ved 1500 kr. Denne pris er for et standard radiospot, som indeholder tekstforfatning, speak, musik og evt. lydeffekter.


FAQ: Hvordan kan man se en andens lokation?

Hvilket årstal er radioen fra?

Radioen blev opfundet i slutningen af 1800-tallet af elektronikingeniøren Nikola Tesla. Den første radiokommunikation omkring år 1900 anvendte en kohærer-baseret detektor-radiomodtager – og en gnistsender eller en buesender. Guglielmo Marconi demonstrerede teknikken i 1895, men det var Valdemar Poulsen og P.O.

Hvad er forskellen på DAB og DAB+?

Den primære forskel mellem DAB og DAB+ er det faktum at DAB+ er den nye standard, og alle nye DAB signaler sendes med dette format. Dette betyder at det originale DAB signal og DAB radioer, ikke kan modtage det nye signal, da de ikke er forud kompatible med det nye DAB+ signal.

Hvordan kan jeg høre radio på mit tv?

Du kan nemlig høre digital radio, hvis du har et smart tv, der er koblet til internettet. På dit smart tv kan du finde radio-apps til de forskellige radiokanaler, så du hurtigt kan vælge den radiokanal, du gerne vil høre. Du kan downloade de tilgængelige apps i tv‘ets app-sektion.