Hvornår har Chelsea sidst vundet Champions League?

UEFA Champions League finalen 2012

Champions League finale 2012
Chelsea vandt straffesparkskonkurrencen 4-3
Dato: 19. maj 2012
Stadion: Allianz Arena, München
UEFA Man of the Match: Didier Drogba (Chelsea)

På hvilken kanal kan man se Danmark Tjekkiet?

Sådan ser du DanmarkTjekkiet ved EM 2021 Du kan se DanmarkTjekkiet i TV på DR1. Samtidig livestreames kampen også på DRTV og Viaplay. DR og Viasat deler EM-kampene mellem sig, men det er kun Viasats streamingtjeneste Viaplay, som ville samtlige kampe.


Hvilket hold har vundet Champions League?

Champions League

Årstal Vinder 2’er
2017 Real Madrid CF Juventus FC
2016 Real Madrid CF Atlético de Madrid
2015 FC Barcelona Juventus FC
2014 Real Madrid CF Atlético de Madrid

Kan man stole på bravofly?

Brug ALDRIG Bravofly til bestilling af flybilletter, da de ikke er til at stole på. De informerer om ændringer i flyafgange, men vender ikke tilbage som lovet, med alternativer. Når man efter laaaaang ventetid kommer igennem til dem, gør de sig umage med, ikke at kunne forstå noget som helst.Hvad har Abramovich tjent penge på?

En blot 20-årig Roman Abramovich støbte det første fundament til sin enorme rigdom på over 50 milliarder kroner ved simple smuglerier og sortbørshandel. Det har hans første kone Olga fortalt til engelske aviser.


Hvad har Abramovich?

Roman Abramovich, der er vurderet til at have en samlet formue på omtrent 90 milliarder danske kroner, er endnu ikke blevet sanktioneret, men som flere eksperter i ind- og udland vurderer, så er det et spørgsmål om tid.


Hvad er Chelsea sat til salg for?

Ud over prisen på 140 millioner pund – 933 millioner kroner i dagens kurs – har Abramovich lånt Chelsea 1,5 milliarder pund. Disse penge vil han ikke kræve tilbagebetalt, udtalte han i en pressemeddelelse, da klubben blev sat til salg.


Er EasyJet sikkert?

Ifølge Airline Ratings er EasyJet det næstmest sikre flyselskab, da de har fløjet 820 millioner passagerer sikkert gennem luften, siden selskabet blev stiftet i 1995.Hvordan har Abramovich tjent sine penge?

Abramovich opbyggede sin formue under privatiseringen af den tidligere statsejede olie- og aluminiumproduktion i Rusland, og i en alder af blot 30 år var han med i inderkredsen omkring Ruslands tidligere præsident, Boris Jeltsin.


Hvad kostede Wembley?

Wembley Arena blev sammen med Wembley Stadium renoveret i forbindelse med fornyelse af området. Arenaen åbnede for publikum igen 2. april 2006 med en Depeche Mode-koncert. Renoveringen kostede 35 millioner pund.


Hvornår skal man betale skat af det man sælger?

Du skal dog betale skat, hvis de ting, du sælger på loppemarked eller over nettet, netop er købt med henblik på videresalg og fortjeneste. Så er der tale om virksomhed. Du skal momsregistreres, hvis du sælger for mere end 50.000 kroner om året, og hvis dit salg er med henblik på at lave fortjeneste.


Hvad er ulovligt at gøre?

Det er ulovligt at true, krænke eller chikanere andre på nettet. I grundloven og straffeloven står der, at: ingen må fortælle noget om dig, der er usandt – eller krænke dig. ingen må true og sende dig hate-beskeder via nettet, sociale medier, beskeder, emails, apps eller spil.


Hvem er den fodboldspiller der har scoret flest mål?

Med tre mål mod Tottenham er Cristiano Ronaldo nu historiens mest scorende fodboldspiller i officielle kampe. Cristiano Ronaldo er ikke længere bare en af de mest scorende fodboldspillere i historien. Han er den mest scorende fodboldspiller nogensinde.


Hvad er spansk Super Cup?

Den spanske Super Cup er en årlig turnering, hvor de fire bedste (mest vindende) hold fra forrige sæson i Spanien konkurrerer om Super Cup-trofæet. Sidste års vinder af trofæet blev det baskiske hold Athletic Bilbao, der slog FC Barcelona i finalen.


Hvem har vundet La Liga?

I starten af 1980’erne vinder Real Sociedad deres første mesterskab i 1981. Baskerklubben følger op med endnu et mesterskab året efter, inden Athletic Bilbao vandt mesterskabet i 1983 og 1984. Hverken Real Sociedad eller Athletic Bilbao har sidenhen vundet det spanske mesterskab.


Er Bernabeu under ombygning?

Siden 2019 har Bernabeu været under en stor ombygning, der fortsat er i gang, men nu får Real Madrid igen lov til at spille på det ikoniske stadion. Bernabeu blev indviet tilbage i 1947 og har siden ageret kulisse til nogle af de største fodboldkampe i verden.


Hvor kan man se Barca Real Madrid?

Odds på Real Madrid – FC Barcelona Hvor kan man se El Clasico, tænker du måske så. Det kan du som nævnt både via livestream El Clasico hos en bookmaker, men du kan også se El Clasico på TV 2 Sport X eller via TV 2 Play.


Hvornår vises Danmark Wales?

Oplev og hep på Danmark, når der spilles 1/8 finale 18.00. På grund af Covid-19-restriktioner er Plænen opdelt i to sektioner. Vær opmærksom på at en entrébillet til Tivoli ikke sikrer en plads til arrangementet på Plænen.


Hvad skal man vise for at komme på bar?

For mange vil coronapasset allerede ligge klar på telefonen, og virksomhederne har prøvet det før.” Her skal man vise coronapas fra fredag den 12. november: Nattelivet.


Hvor mange havnebade er der i København?

Københavns Havnebade er et system af badeanlæg i Københavns Havn. Der findes i øjeblikket tre havnebade, hvoraf det største ligger ved Islands Brygge og er en del af Havneparken. Herudover planlægges en række yderligere havnebade, herunderved Sluseholmen i Sydhavnen og i Svanemøllebugten.


Kan man bade i søerne København?

Radikale Venstre ønsker at omdanne Sortedamssøen til en park, hvor der kan bades. Men de må sejle deres egen , mener de røde partier. Søparken ved Sankt Jørgens bør udvides, lyder ønsket fra Anna Mee Allerslev. – Tænk, hvis man kunne bade i søerne på en dejlig varm sommerdag.


Hvor må man bade i Nordhavn?

Sandkaj Badezone er en officiel badezone i det nye Nordhavnkvarter, hvor promenaden, cafeerne og badegæster skaber en skøn strandstemning. Sandkaj badezone er åben året rundt og er en del af promenaden på den nyere bydel, Århusgadekvarteret i Nordhavn.


Hvor kan man køre bil på stranden?

Generelt må man ikke køre i bil på stranden. Men på nogle strækninger langs den jyske vestkyst fungerer stranden som offentlig vej, og her er kommunerne vejmyndighed. De kan også udlægge parkeringsområder på stranden. Og på visse statslige strande har kommunerne lov til at etablere parkering.


Hvor må man køre på stranden kort?

Der er flere af strandene ved Vesterhavet, der er tilgængelige i bil. På den sydlige del af Vejers Strand er det tilladt at køre på stranden på en 3-5 kilometer lang strækning. Det er også tilladt at køre på Børsmose Strand, der ligger tæt på Oksbøl.


FAQ: Hvornår har Chelsea sidst vundet Champions League?

Kan man bade i åer?

Badning i søer og vandløb Vandløbsloven giver imidlertid kun adgang til at sejle i båd uden motor og indeholder ikke noget om badning. I naturbeskyttelsesloven er det fast- sat, at ministeren kan udvide of- fentlighedens adgang til offentligt ejede arealer.

Er grønalger farlige?

Selvom de går under navnet blågrønalger, kan de have mange farver. De kan være grønne, blågrønne, brune, gule eller grønbrune. De fleste alger er helt uskadelige, men nogle af de blågrønalger kan være giftige. Dog er selv de giftige arter som regel harmløse, da giften bliver fortyndet i vandet.

Hvilke sygdomme kan man få hvis man drikker urent vand?

Kan man blive syg af vand?

  • Diarré kan ramme en, hvis der er mange bakterier i vandet. Så kan det give diarré at drikke det. …
  • Kolera og tyfus er smitsomme mavesygdomme, der spreder sig gennem vand og fødevarer ved dårlig hygiejne. …
  • Guineaorm er en parasit, der lægger larver i vand.