Kan man optage fra tv til USB stik?

De fleste nyere fjernsyn kan optage tv-udsendelser (herunder film) på en USB-nøgle eller en USB-harddisk, som sættes i tv‘ets USB-port. Det sker med den indbyggede PVR-funktion (Personal Video Recording). PVR er smart, for dermed har man jo reelt en videooptager – endda med timer-recording, pausefunktion mv.

Hvad er PVR funktion?

PVR: PVR (Personal Video Recorder) er en funktion, der gør det muligt at optage fra dit TV og over på en USB-stick eller harddisk, der kan sættes i TV’ets USB-port.


Hvorfor kan jeg ikke hente TV 2 PLAY?

Hvis du oplever med at tilgå TV 2 PLAY appen på dit Smart TV enten i form af login-problemer eller problemer med at afspille, så prøv følgende: Slet TV 2 PLAY appen fra dit TV. Sluk dit TV og fjern strømmen til TVet i minimum 2 min. Tænd TVet igen og installer TV 2 PLAY appen på ny.


Hvorfor kan jeg ikke se DRTV i udlandet?

Det er som udgangspunkt ikke muligt at se DR i udlandet. Når du prøver at åbne op for DR tv i udlandet, så vil du opleve, at din adgang blokeres. Det skyldes at DR benytter sig af såkaldt geo-blokering. De kigger på din IP adresse og kan se, hvilket land du befinder dig i.Kan man optage fra DRTV?

Optag live-tv fra DR« DR har også fem kanaler med Live-tv. Dem optager man på cirka samme måde. Klk dig frem til den ønskede kanal og sæt så start- og sluttidspunkt fro optagelsen. Ligesom på en gammeldags video- eller harddiskoptager.


Kan man optage fra Yousee Web tv?

Klik på optag-knappen – den runde cirkel med en prik i midten. Så får du mulighed for at optage en enkelt udsendelse eller lave en serieoptagelse, hvor du kan planlægge optagelse af kommende programmer i serien.


Kan man optage på chromecast?

En Chromecast koster cirka 300 kr. og er en nem måde at trylle sommerhusets gamle fjernsyn om til et smart-tv. TV4Ever kan optage fra flere forskellige TV-kanaler og kan også hente tidligere programmer fra kanalernes arkiver.


Hvordan optager man på smart tv?

 1. Tilslut en USB-harddisk eller et USB-stik til en USB-port. Det anbefales, at du optager til en USB-harddisk.
 2. Mens du ser direkte udsendelse, skal du trykke på knappen HJUL (OK).
 3. Tryk på knappen. i venstre hjørne af skærmen.
 4. Tryk på knappen. , hvis du vil stoppe optagelsen.


Hvilket telefonabonnement skal jeg vælge?

Mobilabonnement med bedst netværk & dækning i din by Danskernes faktiske oplevelser af mobilselskabernes mobilnet & dækning er mere retvisende end teleselskabernes egne dækningskort. »Kvaliteten på mobilselskabernes Netværk og Mobildækning er altafgørende for hvilket mobilabonnement du bør vælge.


Hvor meget koster en mobil om måneden?

Liste over udbydere af billigt mobilabonnement pr/md. Oister billigt mobilabonnement | 6 timers tale | 6 GB Data i DK | 6 GB Data i EU | Mobilabonnement fra 59 kr. pr/md. DukaTALE billigt mobilabonnement | 5 timers tale | 5 GB Data i DK | 5 GB Data i EU | Mobilabonnement fra 59 kr.


Er Telenor bagudbetalt?

Har du penge til gode på din sidste regning, bliver beløbet automatisk udbetalt til din NemKonto 6 dage efter, at din sidste regning er gjort op. Og er din sidste regning på mindre end 50 kr., opkræver vi den ikke. På din sidste regning betaler du kun for eventuelt ekstra forbrug før din opsigelsesdato.


Hvor kan man købe taletidskort uden abonnement?

Generelt kan du købe taletidskort fra forskellige udbydere disse steder i Danmark:

 • POWER.
 • Elgiganten.
 • Foto og Telekæde.
 • Kontor syd butikker.
 • Turistinformation.
 • Elektronik og data butikker.
 • Kastrup og Ålborg lufthavn (WHSmith forretninger)
 • Diverse kiosker over hele landet.

Hvilket netværk kører CBB på?

CBB Mobil benytter Telenors og Telias samlede netværk, så du har superstærk adgang, uanset hvor i landet, du befinder dig. Faktisk dækker vi mere end 99 % af befolkningen.


Hvor meget forbrænder man ved at løbe 4 km?

Tommelfingerreglen siger, at du for hver kilometer, du går eller løber, forbrænder et antal kalorier, der svarer til din kropsvægt. Hvis du vejer 70 kilo, vil du altså forbrænde 70 kalorier per kilometer.


Hvor meget fysisk aktivitet om dagen er dokumenteret at det nedsætter risikoen for overvægt?

Den officielle anbefaling lyder, at du skal være fysisk aktiv mindst 30 minutter om dagen – og mindst 10 minutter af gangen. De 30 minutters fysisk aktivitet indebærer alle former for fysisk aktivitet, hvor du bliver forpustet.


Hvilke konsekvenser har forkert kost og energiindtag for vores helbred?

En uhensigtsmæssig livsstil vil øge din risiko for sygdomme i hjertet og blodkar, mens en hensigtsmæssig livsstil vil reducere din risiko. Forskning viser, at hjertesund kost kan nedsætte risikoen for udvikling af hjerte-kar-sygdomme.


Hvordan hænger motion sammen med sygdomme og sundhed?

Regelmæssig fysisk aktivitet forbedrer din sundhed, giver velvære og kan øge din livskvalitet. Regelmæssig fysisk aktivitet er med til at forebygge livsstilssygdomme såsom hjerte-kar sygdomme og type 2-diabetes. Fysisk aktivitet er en effektiv behandling mod mange kroniske sygdomme.


Hvorfor bor Viktor Axelsen i Dubai?

Derfor flytter Viktor Axelsen til Dubai Få uger efter OL offentliggjorde Viktor så, at han forlader det danske elitecenter for at flytte til Dubai, hvor træningsmulighederne ifølge ham selv kan optimeres, i forhold til hvad vi har i Danmark.


Kan man se tv på en tablet?

Den nemmeste måde at tilslutte sin iPad eller tablet til et TV er trådløst. Dette gøres via et Wi-Fi-netværk, hvor der er tilsluttet en af medieafspillerne: Chromecast eller Apple-TV. Enhederne kommunikerer over internettet, og så roder kablerne mindre, og man slipper eventuelt for at rejse sig fra sofaen.


Hvor kan man klage over DR?

telefon, brev, mail eller via vores kontaktformular på dr.dk. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.


Hvad kan man se på Apple TV 4?

Apple TV er kompatibel med en række platforme til underholdning som C-More, D-Play, Viaplay, DR.tv, HBO Nordic, Netflix og TV2 Play. TV-kanalerne er blevet til apps, som du kan se uden at tage hensyn til faste TV-programmer.


Hvorfor kan jeg ikke se live tv på DRTV?

Når DR indgår en kontrakt med en ekstern producent om at vise deres indhold på DRTV, så indgår vi samtidig en aftale om, at blokere for visse VPN-udbydere. Hvis du ikke kan se livetv gennem din VPN-forbindelse, er det fordi din VPN-udbyder er blokeret.


Hvad er Rhf i håndbold?

De russiske spillere må ikke stille op til VM under det russiske flag eller bære russiske symboler på tøjet. Nationalmelodien bliver heller ikke spillet, ligesom navnet Rusland skal undgås. Derfor stiller de under det russiske håndboldforbunds logo og bliver omtalt som Ruslands Håndboldforbunds hold.


Hvordan sætter man Chromecast til iPhone?

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

 1. Tilslut din Chromecast.
 2. Download Google Home-appen på din Chromecast-kompatible iOS-enhed.
 3. Aktivér Bluetooth. …
 4. Åbn Google Home-appen .
 5. Hvis du bliver bedt om det, skal du give Google Home-appen tilladelse til at finde og oprette forbindelse til enheder på dit lokale netværk.

FAQ: Kan man optage fra tv til USB stik?

Hvordan åbner man kontrolcenter på iPad?

Brug Kontrolcenter på din iPad

 1. Du åbner Kontrolcenter ved at skubbe ned fra øverste højre hjørne af skærmen.
 2. Luk Kontrolcenter ved at skubbe op fra bunden af skærmen eller trykke på skærmen.

Er AirPlay Bluetooth?

AirPlay fungerer i princippet på samme måde som Bluetooth, men altså med mulighed for også at overføre video og billeder. I modsætning til Blutooth, som jo anvender sin egen trådløse teknologi, fungerer AirPlay via Wi-Fi.

Hvordan stopper man AirPlay på iPhone?

Ellers vises den automatiske AirPlay-indstilling ikke.

 1. Start appen Indstillinger på din iPhone eller iPad. Tryk derefter på Generelt. …
 2. Tryk derefter på AirPlay & Handoff.
 3. Tryk derefter på Automatisk AirPlay til tv’er. Artiklen fortsætter under annoncen.
 4. På det næste skærmbillede har du tre muligheder: