Kan man se alle Superliga kampe på Discovery Plus?

Discovery har rettigheder til at vise mange af 3F Superligaens kampe, enten via discovery plus‘ hjemmeside eller livestream via en af deres tv-kanaler. Du kan se kampe og liveprogrammer om 3F Superligaen på kanalerne 6’eren, Canal 9 og Eurosport 2.

Kan man se Superliga på Discovery?

Således skal du altså have Canal 9 og 6’eren, for at se Superliga kampene der vises på Discovery Networks kanalerne. Kampene på de to kanaler kan naturligvis også streames med sportspakken hos discovery+ annonce-link.


Kan man købe adgang til enkelte kampe på Viaplay?

Gennem Pay-Per-View (PPV) tilbyder vi eksklusive sportsevents som et tillæg det ordinære udbud. Dette betyder, at du ikke behøver abonnement på Viaplay, kun at du betaler for det specifikke event. Alle vores Pay-Per-View-events bliver prissat individuelt. Besøg viaplay.dk/ppv for aktuelle og kommende PPV-events.


Hvornår skal håndboldherrerne spille igen 2022?

Europamesterskabet i håndbold for mænd 2022 var den 15. udgave af EM i håndbold for mænd arrangeret af European Handball Federation. Slutrunden med deltagelse af 24 hold blev spillet i Ungarn og Slovakiet….EM i håndbold 2022 (mænd)

EM i håndbold 2022
Arrangement
Mesterskab nr. 15
Dato(er) 13. – 30. januar 2022
Værtsland(e) Ungarn Slovakiet


Hvad kan man se på Dplay gratis?

Dplay er faktisk gratis, hvis du kan nøjes med et bestemt udvalg af programmer. Vil du have fri adgang til alle deres programmer, live tv-kanaler og sportskanaler, så koster det naturligvis mere. Der er tale om et månedligt abonnement, hvor prisen er meget lig den, vi kender fra andre streamingtjenester.


Hvornår er der VM i herrefodbold?

VM i fodbold 2022 bliver den 22. udgave af VM i fodbold. Turneringen organiseres af FIFA, der 2. december 2010 udpegede Qatar som arrangør af slutrunden.


Hvordan kan jeg se Landskamp på Kanal 5?

Det er forskelligt, hvor meget de forskellige udbydere tilbyder af streaming. Eksempelvis tilbyder Dplay streaming af programmerne fra både Kanal4, Kanal5 og 6’eren.


Hvornår skal Aalborg håndbold spille i dag?

tor 5. aug 21 kl. 18:30 TESTKAMP, Hobro Idrætscenter Aalborg Håndbold mod Lugi (21-19)
lør 25. sep 21 kl. 15:00 HTH Herreligaen Skanderborg Aarhus Håndbold mod Aalborg Håndbold (13-19)
ons 29. sep 21 kl. 18:45 EHF Champions League HC Vardar 1961 mod Aalborg Håndbold (16-16)


Hvornår afholdes VM 2022 fodbold?

VM i Fodbold 2022: Kampprogram

Tidspunkt Kamp Stadion
18:00 Frankrig – Danmark Stadium 974
21:00 Argentina – Mexico Lusail Stadium
Søndag 27. november
12:00 Japan – CONCACAF-OFC Vinder Ahmad Bin Ali Stadium

Er Danmark med til VM?

Siden da har Danmark været med til yderligere fire VM-slutrunder (VM 1998 – Frankrig, VM 2002 – Japan/Sydkorea, VM 2010 – Sydafrika samt VM 2018 – Rusland).


Hvor skal VM afholdes i 2022?

I 2022 afholdes der VM i Qatar for herrelandshold i fodbold. Værtskabet blev besluttet i 2010 af FIFA’s daværende Eksekutivkomite, og siden har der været debat i både danske og internationale medier.


Hvornår kan man købe billetter til VM 2022?

VM i Qatar bliver sparket i gang den 21. november 2022. I dag kan man tage det første skridt til at købe billetter, hvis man har i sinde at tage ned i varmen og se fodbold – og ikke mindst støtte det danske landshold. FIFA åbner i dag op for ansøgning til at få adgang til at kunne købe billetter.


Hvordan endte kampen i går?

Kampen endte 2-1 til os – overskuddet var 427,44 kr, der blev DBUs kapitalfundament (svarer til op mod 100.000 kr. i vore dages penge) indsat i Sparekassen !


Hvor mange serve har man i badminton?

Serve– og modtagerfelt i single Spillerne skal serve fra og modtage serven i højre felt, når serveren har nul eller et lige antal point i det pågældende sæt. Spillerne skal serve fra og modtage serven i venstre felt, når serveren har et ulige antal point i det pågældende sæt.


Hvornår skal Danmark spille håndbold?

Det danske herrelandshold går efter guldet til EM i håndbold 2022. I tv-guiden nedenfor kan du se, hvornår TV 2 sender direkte kampe og studieudsendelser. TV 2 sender eksklusivt fra slutrunden, og alle kampe i EM i herrehåndbold kan ses direkte på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.


Hvor mange sæt i badminton?

I en kamp spilles bedst af tre sæt. Spillerne skal skifte side efter hvert sæt. Kommer kampen ud i et tredje sæt, skifter spillerne side, når den første spiller har opnået 11 point.


Hvorfor hedder det en fjerbold?

En fjerbold bruges til spillet badminton. I starten var bunden lavet af kork omviklet med tynd læder, hvortil der sirligt var fæstnet ca. 16 forbehandlede gåse- eller ande- fjer. Disse fjer blev holdt på plads af en strimmel avis og papirklister.


Hvor mange går til badminton i verden?

Men måler man på antal deltagere, der går til sporten, så skulle badminton eftersigende være verdens andenstørste sportsgren med omkring 220 millioner aktive spillere – kun overgået af fodbold.


Kan man leve af at spille badminton?

Grib ketsjeren, hvis du vil leve længere. Det er beskeden fra et internationalt forskerhold, hvis nye resultater viser, at sportsgrenene badminton, tennis og squash forlænger dit liv mest i forhold til blandt andet cykling, løb og fodbold.


Hvordan ser jeg TV2 live?

På TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY kan du købe adgang til TV 2s indhold – live og on demand samt med og uden reklamer. Med TV 2 PLAY kan man se TV 2s indhold på tværs af alle de mest brugte platforme. Læs mere på tv2play.dk.


Kan man se TV 2 uden abonnement?

TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY kan du købe adgang til TV 2s indhold – live og on demand samt med og uden reklamer. Med TV 2 PLAY kan man se TV 2s indhold på tværs af alle de mest brugte platforme. Læs mere på tv2play.dk.


Hvad indeholder TV 2 PLAY basispakke?

Når du opretter dig som bruger og får adgang til den gratis periode, får du ikke adgang til live-kanalerne. Du får derimod adgang til ”Basispakken”, hvori du kan se alle on demand-programmer, herunder også snigpremierer og de såkaldte Play-kanaler.


Hvor finder man tv2 DK?

På TV 2s streamingtjeneste TV 2 PLAY kan du købe adgang til TV 2s indhold – live og on demand samt med og uden reklamer. Med TV 2 PLAY kan man se TV 2s indhold på tværs af alle de mest brugte platforme. Læs mere på tv2play.dk.


Hvor ligger TV 2?

TV 2 Danmark A/S er en dansk public service tv-station. Hovedkanalen TV 2 har med en seerandel på omkring 25 % siden 1991 været Danmarks mest sete tv-kanal. Virksomheden har hovedsæde på Kvægtorvet på Rugårdsvej i Odense og har derudover en lokation på Teglholm Allé 16 i København.


Hvorfor kan jeg ikke se TV 2?

Genstarter din enhed eller router. Luk appen ned, åbn den og prøv igen. Se om der er en opdatering appen på din enhed. Det gør du i App Store eller Google Play store.


Hvordan ser man TV2 Nord?

Du kan altid – og helt gratis – se TV2 Nord Salto på din PC, din mobil eller din tablet. Alt du skal gøre er at gå ind på webadressen tv2nord.dk/live og trykke på play-ikonet i LIVE-boksen. Du kan downloade vores mobil-app til din Apple iPhone eller Android-smartphone og se Salto LIVE.


FAQ: Kan man se alle Superliga kampe på Discovery Plus?

Hvad er der på TV 2 i aften?

  • 21:00 Nyhederne, Sporten og Vejret.
  • 21:30 Go’ morgen Danmark.
  • 03:00 12 Nyhederne, Sporten og Vejret.
  • 03:30 Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.
  • 04:20 Ole elsker Danmark.
  • 04:55 Ole elsker Danmark.
  • 05:30 Sæt pris på dit hjem.
  • 06:00 Sæt pris på dit hjem.

Hvor kan man se All England finale?

Se de største badmintonkampe live på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY Se de største mesterskaber, turneringer, sæsonfinaler og finaler live – heriblandt VM, All England og Denmark Open.

Hvor kan man se landskamp på storskærm?

For alle arrangementer på storskærm gælder det, at det endnu uklart, hvad den politiske aftale indgået natten til fredag om yderliger genåbning kommer til at få af betydning for antallet af gæster. Du kan selvfølgelig også bare blive hjemme foran skærmen. Det er DR, TV3 og Viaplay, der viser kampene.