Hvem var chefer på TV 2 i 2000?

Jacob Nybroe var ansat som redaktionschef og nyhedschef på TV2 fra 2000 til 2015. Nybroe valgte ligesom stort set alle tidligere TV2chefer ikke at deltage i dokumentaren, hvor kun Jes Dorph Petersen blev nævnt ved navn.

Hvad får TV 2 i statsstøtte?

De regionale TV 2-virksomheder har til og med 2018 været offentligt finansieret af indtægter fra medielicensen. I perioden 2019-2021, hvor medielicensen er under afvikling, finansieres de af både licensmidler og finanslovsmidler, mens den offentlige finansiering fra 2022 forudsættes at ske udelukkende over finansloven.


Hvilke kanaler kan man se via licens?

Licensen skal jo betales, og når den er betalt, er der mulighed for en række spændende “gratis kanaler”, der alle er digitale og kan ses på dr.dk/tv. Der er tale om kanalerne DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramamsjang og DR Ultra.


Hvem er chef på TV 2?

TV 2 Danmark

TV 2 Danmark A/S
Grundlagt 1. oktober 1988
Hovedsæde Odense, Danmark
Virksom i Danmark
Nøglepersoner Anne Engdal Stig Christensen (adm. direktør) Flemming Rasmussen (viceadm. direktør) Carsten Topholt (finansdirektør) Lotte Lindegaard (indholdsdirektør) Jimmy Maymann (bestyrelsesformand)


Hvem ejer Viasat kanalerne?

Viasat er et tv-distributionsselskab, der er ejet af mediekoncern Nordic Entertainment Group (NENT Group), der er noteret på den svenske børs Nasdaq OMX Stockholm.


Hvad kommer der på TV3 i aften?

  • 21:00 Below Deck Mediterranean 5.
  • 22:00 Vanderpump Rules 3.
  • 23:00 Real Housewives of Dallas 4.
  • 00:00 Luksusfælden.
  • 01:00 Luksusfælden.
  • 02:00 Familien fra Bryggen 19.
  • 03:00 Koch’en på toppen.
  • 04:00 Vanderpump Rules 3.

Hvad koster et fjernsyn?

Liste over de mest strømslugende TV

Model Årlig omkostning i kroner
Sony ZG95 85” LCD 2019 903 kr.
Panasonic Z1 46” Plasma 2010 895 kr.
Panasonic CZ950 65” OLED 2015 883 kr.
Samsung Q900R 75” LCD 2018 823 kr.

Hvem var chef for TV 2?

Journalist Poul Madsen er især kendt for at have været chefredaktør på Ekstra Bladet i mange år. Men inden han kom til Ekstra Bladet i 2001, var han først reporter og siden en del af ledelse på TV2.



Hvad er tv en forkortelse for?

tv eller TV substantiv, intetkøn (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -‘et, -‘er, -‘erne [ˈteˀˌveˀ] • i sammensætning: [ˈteˀve-] forkortelse for television 1 elektronisk massemedie der bringer udsendelser med bevægelige billeder og lyd forholdsvis mere almindeligt i talesprog: fjernsyn 1.


Hvornår kom farver?

Newton antog i 1704 at spektret er sammensat af syv spektralfarver, som i dag defineres i forhold til lysets bølgelængde: rød 723-647 nm, orange 647-585 nm, gul 585-575 nm, grøn 575-491 nm, blå 491-455 nm, indigo 455-424 nm, violet 424-397 nm.


Hvornår fik man fjernbetjening til tv?

En anden vigtig del af det moderne fjernsyn er fjernbetjeningen. Den første trådløse af slagsen blev opfundet af den amerikanske ingeniør Eugene Polley (1915-2012) i 1955.


Hvad er en Android TV boks?

Ideen bag en Android TV Box er, at vi laver et fjernsyn, der ikke er et Smart TV, bliver et Smart TV, som har Android TV som styresystem. Takket være dette er det muligt at få adgang til apps, der er kompatible med dette styresystem, som vi vil kunne downloade direkte fra Google Play Butik.


Kan man bruge iPhone til Android TV?

Hvis du bruger Chromecast-understøttede apps som Google-apps, Netflix osv., Kan du nemt caste din iPhone-skærm til Android TV. Du behøver ikke at gøre dit Android TV AirPlay-kompatibelt, da disse apps leveres med den indbyggede Chromecast-funktion.


Hvad er bedst Samsung eller LG TV?

LG WebOS er den bedste Smart TV-platform Det er intuitivt at anvende, responderer hurtigt og effektivt og giver mulighed for at anvende forskellige digitale assistenter. WebOS gør det nemt at streame fra de mest populære apps, og du har adgang til både Google Assistant og Amazon Alexa.


Kan det betale sig at reparere fladskærm?

Fejl på fladskærms-TV optræder i alle afskygninger, fra totalt funktionssvigt til midlertidige lydudfald og låste menupunkter. Også fjernbetjeningen kan være helt eller delvis defekt. Hvis der er tale om et apparat som har de funktioner man har brug for, kan det sagtens være tilfældet, at en reparation kan betale sig.


Hvad skal man kigge efter ved nyt TV?

Når du vælger TV, er der i bund og grund kun en lille håndfuld ting, der tæller for alvor:

  • Størrelse og design.
  • Godt billede.
  • God lyd.
  • Alle nødvendige funktioner og tilslutninger.
  • Adgang til alle ønskede TV-kanaler.

Er Android TV godt?

De fleste af boksene kan afspille i 4K opløsning og derfor understøtter mange af dem også HDR i form af HDR10 og Dolby Vision, som giver ekstra god billedkvalitet med kompatibelt indhold i form af HDR10 eller Dolby Vision film, video og serier.


Hvilket smart tv er bedst i test?

  • Testvinder: Sony 49XD7005 Ultra HD 4K. i samarbejde med PriceRunner. …
  • Samsung 49KU6405 Ultra HD Smart TV. i samarbejde med PriceRunner. …
  • Sony KDL-40WD653 LED SMART TV. …
  • Philips 55PUS7101 4K UHD SMART LED TV – ULTRA TYND. …
  • LG 55UJ651V UHD 4K SMART TV. …
  • LG 60UJ651V UHD 4K SMART TV. …
  • Philips 43PFT5301 SMART LED TV.

Hvilket smart tv skal jeg vælge?

Om du skal vælge LED, Mini-LED, OLED eller noget helt andet, er i høj grad et spørgsmål om dit behov og dit budget – og selvfølgelig din personlige smag. Hvis du anvender TV‘et i et rum med meget lysindfald udefra eller direkte sol, så er LED eller QLED nok at foretrække på grund af den høje lysstyrke.


Hvor stammer ordet fjernsyn fra?

Fjernsyn (tv eller TV, der står for television) er et apparat til brug for modtagelse og fremvisning af bevægelige billeder. Ordet er sammensat af det græske ord tele (der betyder fjern) og det latinske ord vision (der betyder syn).


Kan man bruge telefon som fjernbetjening?

I takt med at fladskærme har fået internet- og netværksfunktionalitet, er der også blevet åbnet op for at smarpthones såsom Apple iPhone (eller iPod Touch) og Google Android kan agere fjernbetjening. På den måde kan telefonen skifte kanal, justere lysstyrke og fungere som et tastatur, når der skal søges på YouTube.


Kan ikke få fjernbetjening til at virke?

Nulstilling af fjernbetjeningen dårlig batterikontakt eller statisk elektricitet, kan problemet løses ved at nulstille fjernbetjeningen. Tag batterierne ud af fjernbetjeningen. Tryk på tænd-/slukknappen på fjernbetjeningen i 3 sekunder. Sæt nye batterier i fjernbetjeningen.


Hvordan parre man fjernbetjening?

Sådan synkroniserer du din fjernbetjening automatisk Peg på fjernsynet med fjernbetjeningen. Tryk på TV-knappen, til fjernsynet slukker. Dette kan vare flere minutter – i dette tidsrum blinker TV-lampen på fjernbetjeningen. Bekræft programmeringen ved at trykke på ok-knappen.


FAQ: Hvem var chefer på TV 2 i 2000?

Hvordan bruger jeg samme fjernbetjening til TV og TV boks?

Sådan synkroniserer du din fjernbetjening automatisk Tryk på TV-knappen, til fjernsynet slukker. Dette kan vare flere minutter – i dette tidsrum blinker TV-lampen på fjernbetjeningen. Bekræft programmeringen ved at trykke på ok-knappen. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for dit tv igen.

Hvordan får man en universal fjernbetjening til at virke?

For at gøre fjernbetjeningen klar til at indtaste koden trykker vi ned på både volumenplus og kanalplus. Lyset i fjernbetjeningen går ud og tændes igen. Vi kan nu indtaste den firecifrede kode, vi fandt bag i manualen. Fjernbetjeningen blinker tre gange, hvilket betyder at koden er accepteret.

Hvem ser nyheder?

Hvor det kun er hver femte af de 15-24-årige, der dagligt får nyheder via tv, gælder det næsten alle i den del af befolkningen, der er over 65 år. – Blandt unge er sociale medier den suverænt største nyhedskilde, og 52 procent af de unge får dagligt deres nyheder på for eksempel Facebook.