Hvad er en smart tv?

De to enheder og deres indhold leveres af henholdsvis Google og Apple, og det afspejles i de løsninger, man kan bruge til at styre dem med (enheder med Android og/eller iOS). Et SmartTV vil derimod typisk være helt uafhængigt af dem begge.

Er Nordens IPTV lovligt?

Det er teknisk set muligt at skabe sin egen TV-pakke, men det er ulovligt at gøre dette, hvis du ikke har en officiel licens fra de forskellige kanaler og tjenester. Du er i stedet nødt til at købe abonnementer hos godkendte udbydere, som alle har styr på deres licenser fra diverse kanaler.


Hvad er nyt på Netflix?

Oversigt over de nyeste film og serier på Netflix

  • 05 Love, Death & Robots. (Sæson 3) …
  • 05 Jackass 4.5. …
  • 05 The 100. …
  • 05 My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman. …
  • 05 Wrong Side of the Tracks. …
  • 05 F*ck Love Too. …
  • 05 A Perfect Pairing. …
  • 05 The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up.

Hvor mange danskere har vundet VM i badminton?

Seneste danske medalje ved VM vandt aarhusianeren selv i 2019, hvor det blev til sølv. Viktor Axelsen er den seneste danske verdensmester med sin titel i 2017. Kim Astrup/Anders Skaarup var oppe imod de 16.



Hvad hedder personerne i Krokodillebanden?

Krokodillebanden

DANSKE STEMMER · KARAKTER · ORIGINAL STEMME
Kristian Skovgaard Andersen · Johannes · Nick Romeo Reimann (Hannes)
Cecilie Stenspil · Johannes’ Mor Kristina · Nora Tschirner (Mutter Hannes)
Sebastian Alstrup · Jorgo · Javidan Imani
Oliver Berg · Kaj · Fabian Halbig (Kai)

Hvad hedder dem der er med i Krokodillebanden?

Et undervisningsmateriale til spillefilmen ‘Krokodillebanden‘, der handler om drengen, Kai, som sidder i kørestol, og hvis største ønske er at blive optaget i banden ‘Krokodillerne’. Da Kai, som den eneste, er vidne til et indbrud, bliver han pludselig af stor interesse for banden.


Hvad er temaet i en kortfilm?

Hvilket tema behandler kortfilmen? Der kan sagtens være flere temaer. Har filmen scener, hvor der bevidst peges på, eller lånes, indhold fra andre kendte film, tekster eller billeder.


Hvad har Viktor Axelsen vundet i år?

Viktor Lundager Axelsen (født 4. januar 1994 i Odense) er en dansk badmintonspiller, som har vundet VM-guld (2017), EM-guld (2016 og 2018), OL-bronze (2016) og OL-guld (2020) i herresingle.



Hvad er vigtigt ved en kortfilm?

Genkendelige træk for kortfilm En kortfilm sammenlignes i stil ofte med et digt. Kort og klart. Filmen omhandler en enkelt hændelse, som fx kan være en øjeblikssituation, stemninger i et landskab eller den mere dokumentariske form, som fx ved at følge tilblivelsen af et bestemt redskab, eller et håndværk.


Hvad er en tredje dims?

Den 3. dims kalder vi de genstande, der optræder mellem filmens karakterer, og som har betydning for filmens handling – fx et mystisk brev, en punkteret cykel eller en tabt taske. Disse genstande udstyres med en særlig betydning, og du vil hurtigt fokusere din opmærksomhed på disse genstande.


Hvordan kan man se Netflix gratis?

Netflix tilbyder ikke gratis prøveperioder, men du kan altid ændre dit abonnement eller afmelde dig online når som helst, hvis du ikke mener, at Netflix er noget for dig. Der findes ingen kontrakter, ingen afmeldingsgebyrer og ingen binding. Du kan tilmelde dig og få fordel af alt det, som Netflix kan tilbyde.


Hvor mange kan se på Netflix?

Du kan oprette profiler for medlemmer af din husstand og give dem adgang til deres egen personligt tilpassede Netflix-oplevelse. Din konto kan have op til fem individuelle profiler, og du kan angive en aldersgrænse for hver af dem.


Hvorfor kan jeg ikke se dr1 på mit tv?

Vil du se DRTV via en browser, skal du gå ind på www.dr.dk/tv. Hvis du har problemer med at få DRTV til at virke, kan det skyldes, at den browser, du bruger, ikke understøttes eller ikke er opdateret.


Hvorfor kan jeg ikke caste fra DRTV?

Selvom DR ikke som udgangspunkt understøtter Chromecast, er det stadig muligt at streame live fra DR.dk og direkte til dit fjernsyn, ved brugen af en Google Chromecast.


Hvordan logger man ind på DRTV?

Vær opmærksom på, at dit NemID stadig virker selvom du har oprettet dit MitID – de fungerer sideløbende i en overgangsperiode. Du kan både verificere din konto inden du rejser eller når du allerede er på rejse. Hvis du er i Danmark, logger du ind på din DRTV-konto og bekræfter, at du har dansk bopæl.


Hvad kan jeg se gratis?

De bedste gratis streamingtjenester

  • Gratis film og serier på DR TV. …
  • Gratis adgang til TV3, MTV, Comedy Central og Discovery Network. …
  • Lån film hos Filmstriben. …
  • Sport og film hos Viaplay. …
  • Fri reality på Hayu. …
  • Masser af film og serier på C More.

Hvad er den billigste tv-pakke?

Samlino.dk kårer den “Billigste og Bedste TVpakke 2021” og det burde være MORETV med deres 65 kroner eller Boxer Flex med deres 109 kroner om måneden. Begge pakker har dog ikke nogle af de populære kanaler, og Boxers pakke har et oprettelsesgebyr på 199 kroner.


Hvorfor kan jeg ikke se live tv på DR?

Når DR indgår en kontrakt med en ekstern producent om at vise deres indhold på DRTV, så indgår vi samtidig en aftale om, at blokere for visse VPN-udbydere. Hvis du ikke kan se livetv gennem din VPN-forbindelse, er det fordi din VPN-udbyder er blokeret.


Hvordan får jeg DRTV på mit Samsung Smart TV?

Du kan hente DRTV-appen til dit Samsung tv i Samsungs app-store. Hvis der ikke er en app, der hedder DRTV, skal du først sikre dig, at dit tv er helt opdateret. Hjælper det ikke, skal du kontakte Samsung support og høre dem om dit tv understøtter HbbTV funktionen.


Hvad får DR om året?

DR fik i 2018 3,7 mia. kr. om året, men med den nye medieaftale for 2019-2023 skal støtten beskæres med 20 % over den fireårige periode. Således var deres støtte i 2019 faldet til knap 3,6 mia.


Hvor mange penge bliver der brugt på DR?

Siden Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i februar 2007, har danskerne bidraget med mere end 1,3 milliard kroner. Penge, der har hjulpet mere end syv millioner mennesker til en bedre tilværelse og en fremtid. I 2021 samlede danskerne 120 millioner kroner ind.


Hvad laver Viktor Axelsen?

I dag, otte år efter ungdomsverdensmesterskabet, er Viktor blevet en etableret herre i verdenstoppen og et anerkendt navn i Danmark, hvilket blev understreget, da han i 2018 blev hædret for sit VM-guld med to store sportspriser.


Hvornår blev badminton OL disciplin?

Badminton havde sin debut til sommer-OL 1992 og har været en del af programmet siden. 63 forskellige nationer har deltaget til OL i badminton konkurrencer. Det styres af Badminton World Federation.


Hvor mange gange har Viktor Axelsen vundet OL?

Viktor Axelsen slår Chen Long i OL-finalen for herresingle i badminton i to sæt. Error: statusCode: 499. Hvad: I to sæt (21-15, 21-12) vinder Viktor Axelsen guld mod kinesiske Chen Long ved den olympiske finale i Tokyo. Med Viktor Axelsens guldmedalje er Danmark nu oppe på fem medaljer ved de olympiske lege i Tokyo.


FAQ: Hvad er en smart tv?

Hvor lang er en løbebane?

Atletik har været en del af OL-programmet siden. Atletik i moderne tid bliver oftest arrangeret på et atletikstadion med en 400 meter lang løbebane. Disciplinerne kast og spring udføres i banens inderkreds.

Hvor stammer stangspring fra?

I mange sumpede områder, fx i Friesland i Holland og ved Vesterhavet, hang der i hundredvis af år lange stænger på husene, som man tog med og brugte, når man skulle springe over et vandløb eller lignende. Det sparede tit folk for en stor omvej.

Hvor stammer navnet maraton fra?

Marathon er navnet på en by ved ø-kysten af Attike i Grækenland. Fænomenet Marathonløb kommer fra legenden om den græske soldat, Pheidippides, som blev sendt fra byen Marathon til Athen for at annoncere at perserne mirakuløst var blevet slået i kampene ved Marathon.