Er hjemmesiden sikker at handle på?

Gå efter e-mærket Når du handler på en e-mærket hjemmeside, kan du være sikker på, at webshoppen lever op til dansk lov og kontrolleres af e-mærkets jurister. E-mærket kan også hjælpe dig, hvis du oplever problemer med dit køb. Det er også en rigtig god idé at installere e-mærkets plug-in til Chrome – Sikker shopping.

Kan man fjerne dårlige anmeldelser på Trustpilot?

Uanset hvad grunden er, har du altid mulighed for at redigere eller slette dine anmeldelser på Trustpilot. Da anmeldelserne på Trustpilot er brugergenererede, er en anmeldelse ejet af den person, der har skrevet den, og det er derfor op til vedkommende, om den skal slettes eller redigeres.


Hvor finder jeg DRTV app?

Hvordan får jeg DRTV via HbbTV? Start med at se om DRTVapp‘en ligger i dit tv’s appstore og installer den. Hvis der ikke ligger en app, og dit tv er helt opdateret, så kontakt tv-producentens support og hør om de understøtter HbbTV på din tv-model.


Kan ikke se The North Water på DRTV?

I øjeblikket er der desværre en misvisende meddelelse, som dukker op på skærmen, når man prøver at se et DRM krypteret program på TV, via HbbTV/DRTV og Waoo. Det drejer sig bla. om serien ‘The North Water‘.



Hvor kan jeg se mine anmeldelser?

Forløbet efter du har anmeldt en forbrydelse Du modtager en kvittering for anmeldelsen i din e-Boks og på borger.dk. Hvis du er fritaget for digital post, får du kvitteringen med almindeligt brev. På kvitteringen kan du se politiets journalnummer på sagen.


Er alle virksomheder på Trustpilot?

Alle anmeldelser om en virksomhed vises på virksomhedens profilside på Trustpilot. Her kan forbrugerne læse og skrive anmeldelser og finde andre relevante oplysninger om virksomheden, bl. a. den samlede TrustScore og stjernebedømmelse.


Hvad betyder inviteret på Trustpilot?

Hvis en anmeldelse er markeret som “Inviteret“, betyder det, at virksomheden har inviteret brugeren til at skrive den ved at dele et link, der fører direkte til deres anmeldelsesformular. Virksomheden kan enten sende invitationen via én af vores manuelle invitationsmetoder eller deres egne systemer.


Hvordan opdaterer jeg Google Chrome?

Chromeopdateringer, når de er tilgængelige

  1. Åbn appen Play Butik. på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enhed.
  4. Find Chrome. under “Tilgængelige opdateringer“.
  5. Tryk på Opdater ud for Chrome.


Hvordan optager man fra DR DK?

Optag live-tv fra DR« Dem optager man på cirka samme måde. Klk dig frem til den ønskede kanal og sæt så start- og sluttidspunkt fro optagelsen. Ligesom på en gammeldags video- eller harddiskoptager. Så længe at du ikke lukker TV4ever eller computeren vil programmet blive optaget.


Kan ikke finde DR app på Samsung tv?

DR forklarer, at fejlen relaterer sig til HbbTV og kryptering, altså kopibeskyttelse af indhold. HbbTV er det system, som ligger bag ‘den røde knap’ på fjernbetjeningen samt DRTV apps til Smart TV fra LG, Panasonic og Samsung. – “DRTV-platformen til HbbTV er udviklet, så vi understøtter så mange TV som muligt.


Hvad koster TV 2 PLAY uden reklamer?

Det vil sige, at du kan afspille vores livekanaler og dermed se udsendelserne direkte når de vises i TV, men får samtidig adgang til vores arkiv, hvor du kan se TV 2s tidligere sendte udsendelser, snigpremiere, film og unikke PLAY programmer. Pris: med reklamer kr. 169,- pr/md. // uden reklamer kr. 199,- pr/md.


Hvad kan jeg få af tv og internet?

Disse selskaber tilbyder både TV og Internet

  • Yousee – tjek pakkerne her (åbner i nyt vindue)
  • Stofa – tjek pakkerne her (åbner i nyt vindue)
  • Telenor – tjek pakkerne her (åbner i nyt vindue)
  • Boxer – tjek pakkerne her (åbner i nyt vindue)

Hvad for en antenne til Boxer?

En antenne til Boxer TV adskiller sig ikke fra en antenne til modtagelse af digitalt TV fra DR. Det er samme antennetype der skal anvendes, nemlig en UHF antenne.


Hvem er SommerSummarum monster?

Når SommerSummarum igen er på banen fra 29. juni, er det med to spritnye værter:Mikkel og Sofie. De skal iselskab med Monsteret sparke morgenen i gang for børn i alle aldreigennem sommerferien, og der er garanti for alskens sjov ogunderholdning, gæster og mærkelige konkurrencer.


Er der SommerSummarum i 2021?

Cirkuspladsen. I 2021 udvikler vi helt nye, sjove aktiviteter, så vi kan have det sjovt, samtidig med at vi holder afstand. Du kan glæde dig til blandt andet cirkusyoga, silent disco, drømmefangerværksted og en masse andre sjove og finurlige overraskelser.


Hvad kommer der i tv i dag?

  • 23:25 – 00:20. Gift ved første blik USA V (3:19) 00:20 – 01:05. …
  • 00:05 – 00:35. Niels Bohrs hemmelighed: Det sidste spor (5:5) 00:35 – 01:35. …
  • 23:05 – 01:15. Ramasjang sover. 01:50 – 04:00. …
  • 08:00 – 08:15. TV AVISEN. 08:15 – 08:30. …
  • 23:45 – 00:20. Linda P og stjerneskuddene. 00:20 – 00:55. …
  • 00:00 – 00:30. Lippert. 00:30 – 01:30.

Hvorfor kan jeg ikke se Chromecast?

Hvis du stadig ikke kan caste fra din computer, er der muligvis et problem med din computer eller Chrome-browser….Fejlfindingstrin

  • Tag strømkablet ud af Chromecast-enheden, vent et par sekunder, og sæt det derefter i igen.
  • Vent et par minutter.
  • Tjek, om din enhed nu vises på listen over enheder, du kan caste til.

Hvad er et netværks-id?

Hvad er mit netværksid? Inden du kan komme i gang med at se dine tv-kanaler fra os, skal du have dem indlæst på dit tv ved hjælp af et netværksid. Hvilket netværksid du skal bruge afhænger af, hvilken tv-pakke du har fra YouSee.


Kan man købe taletidskort på tanken?

Du kan købe taletidskort som startpakke i de fleste kiosker og tankstationer, men også i forskellige butikker. Udvalget er dog begrænset, og i mange tilfælde kan det bedre betale sig at købe et SIM-kort på nettet.


Hvad er bedst Spotify eller YouSee Musik?

Det ser dog umiddelbart ud til, at lydkvaliteten på YouSee Musik er bedre end Spotify, men ikke kan måle sig med TIDALs lydkvalitet, som jo er bedre end Spotifys. Hvis nogen – især fra Yousee Musik-selskabet selv – ved bedre, så hører vi det gerne.


Hvad koster et års Spotify Premium?

Gratis – 0 kroner med periodevis reklamer og begrænset funktionalitet. Premium – 99 kroner om måneden (49 kroner for studerende på videregående uddannelser) Family (op til seks personer) – 149 kroner om måneden.


Hvad er den bedste musik tjeneste?

Top 7 musiktjenester

  1. Spotify. Spotify er en af de mest kendte og populære musiktjenester på markedet. …
  2. Apple Music. Apple Music blev lanceret tilbage i 2014 og er Apples svar på en online musiktjeneste. …
  3. TIDAL. Mange musiktjenester minder om hinanden, men så er der TIDAL. …
  4. Google Play Music. …
  5. Napster. …
  6. Deezer. …
  7. Groove Music.

FAQ: Er hjemmesiden sikker at handle på?

Hvad koster det at have Apple Music?

Apple Music fås i iTunes og også til iOS- og Android-enheder.

  • Studerende 3 49 kr./måned. Prøv det gratis.
  • Enkeltperson. 99 kr./måned. Prøv det gratis*
  • Familie 4 149 kr./måned. Prøv det gratis.

Hvad koster de forskellige musiktjenester?

Hifi – 99 kroner om måneden (49 kroner for studerende på videregående uddannelser) HiFi Plus – 199 kroner om måneden, hvor alle sange er i cd-kvalitet (99 kroner for studerende på videregående uddannelser) Family Premium (op til seks personer) – 149 kroner om måneden.

Hvilke film og serier er der på HBO Max?

Du finder top100 her, og alle filmene kan ses på HBO Max. HUSK: At HBO Max indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl….Top 100 filmHBO Max.

Nr Film titel IMDB score
1 One Night Stand: Flight of The Conchords 9.1
2 Schindlers List 8.9
3 Louis C.K.: Shameless 8.7