Hvad kan man se på Ramasjang?

 • 21:10 Sarah og And.
 • 21:20 Luk op Luk i – krudt i røven.
 • 21:40 Beccas venner.
 • 21:50 Hey Duggee.
 • 22:00 Op og hop.
 • 22:10 Simon.
 • 22:15 Gurli Gris VII.
 • 22:20 Bluey.

Hvorfor bliver jeg smidt af Viaplay?

Genstarter din enhed eller router. Luk appen ned, åbn den og prøv igen. Se om der er en opdatering appen på din enhed. Det gør du i App Store eller Google Play store.


Hvordan downloader man ViGGO?

Download “REMA 1000 med Vigo” appen i App Store eller Google Play og følg flowet for oprettelse af en profil. Når du har oprettet dig og er inde i appen, gå da ind under fanen ”Ledige opgaver” og tilmeld dig som indkøber i lige netop dit lokalområde. Du kan se mere her: Hvordan opretter jeg mig som indkøber?


Hvem vandt Sverige eller Spanien?

Finalen kom til at stå mellem de forsvarende mestre fra Spanien og VM-sølvvinderne fra 2021, Sverige, der vandt efter en tæt kamp med 27-26. Verdensmestrene fra 2021, Danmark, vandt bronzekampen 35-32 over OL-guldvinderne fra Frankrig.Hvordan henter man en app til iPhone?

Sådan henter du apps

 1. På din iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn appen App Store.
 2. Gennemse fanerne I dag, Spil, Apps eller Arcade for at finde apps, du kan lide. Eller tryk på fanen Søg for at søge efter noget bestemt. …
 3. Tryk eller klik på prisen eller på knappen Hent.

Hvad koster det at have en app på Google Play?

Til Android er det gratis at registrere dig som udvikler, men til gengæld koster det 145 kroner (25 dollar) at få din app publiceret på Google Play. Det store spørgsmål. Skal din app være til Android eller Apples iOS?


Kan ikke finde Google Play på Philips Smart TV?

Tryk på knappen “Home” på fjernsynets fjernbetjening for at åbne startmenuen. Vælg Indstillinger / [Generelle indstillinger] (General Settings) > [Android-indstillinger] (Android Settings) > Apps. Markér appen som fejlmeddelelsen berører, og tryk på “OK”. Vælg Aktiver eller Installer, og tryk på “OK” igen.


Hvornår vågner Ramasjang?

Når den lille viser står på seks, og den store viser står på 12, vågner Ramasjang – DR’s nye børnekanal. Et helt nyt børneunivers med egen nationalsang, flag og indbyggere, der følger børnenes døgnrytme, fra de står op klokken seks om morgenen, og helt til de bliver lagt i seng om aftenen, blev den 1.Hvordan får jeg apps på mit Philips Smart TV?

Tryk på  HOME på fjernbetjeningen for at hente den nye Android-startskærm. Herfra kan du beslutte, hvad du vil se, ved at gennemse underholdningsmuligheder fra app og direkte TV. Startskærmen har kanaler, så du kan se det fantastiske indhold fra dine foretrukne apps.


Hvem ejer Allente?

Virksomheden er ejet 50/50 af Telenor Group og Viaplay Group. (tidligere Nent Group) Vores mål er enkelt: at samle mennesker igennem kvalitetsunderholdning. Adresse: Allente, Strandlodsvej 30, 1., 2300 København.


Kan ikke caste Allente?

Sådan gør du Tjek at din mobilen/tablet du bruger er koblet på samme WiFi-netværk som din Chromecast. Nu kan du streame indholdet i Allente-appen og caste over til TV’et. Log ind på Allente-appen og find den TV-kanal, film eller serie du vil se – alt kan castes. Tryk på Chromecast-symbolet på din mobil eller tablet.


Hvordan får jeg YouSee app på Samsung TV?

 1. Opdatér dine tv-kanaler.
 2. Opsæt din tv-boks.
 3. Læg kanalerne i din rækkefølge.
 4. Find netværks-id til at indlæse tv-kanaler.
 5. Installér YouSee Kort og kortlæser.
 6. Se de rigtige kabler, forstærkere og stikdåser.
 7. Ultra HD (4K) på tv og tv-boks.
 8. Se tv med Chromecast eller AirPlay.

Hvordan optager man på et Samsung Smart TV?

den røde optage-knap på fjernbetjeningen og pause-knappen på fjernbetjeningen. Du kan også tidsindstille fremtidige optagelser ved at gå ind i din EPG (elektroniske programguide) via fjernbetjeningen ”Guide” eller ”EPG”-knap.


Hvordan bruger jeg Smart TV?

Et smart tv er et fjernsyn, der er koblet på nettet og giver et meget bredere udvalg af funktioner end det, der kendes fra et almindeligt tv uden internet. Et smart tv har eget styresystem, hvor du selv kan installere apps. Det kender du nok fra smartphone eller tablet.


Kan man se Kanal 5 på Discovery?

Hvad er discovery+? discovery+ er en streamingtjeneste som giver dig det bedste indhold fra nogle af Danmarks, og verdens, største TVkanaler. Her kan du se de bedste programmer fra Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery, TLC, ID og Animal Planet.


Kan man downloade på Discovery Plus?

Skal du har underholdningen med på farten kan det være utroligt praktisk at kunne downloade det indhold man gerne vil se på en af sine mobile eller bærbare enheder. Der er efterhånden mange streamingtjenester der tilbyder denne egenskab, men dette er desværre ikke en mulighed ved Discovery+ appen.


Hvordan får man en app tilbage på hjemmeskærmen?

Hold fingeren nede på appen, og træk den. Du kan se billeder af hver startskærm….

 1. Hold fingeren nede på appen, og løft derefter fingeren. …
 2. Tryk på genvejen, og hold fingeren nede.
 3. Skub genvejen hen til den ønskede placering.

Hvordan finder jeg skjulte apps?

Sådan finder du skjulte sporingsapps på Android-enheder.

 1. Naviger til menuen ‘Indstillinger’.
 2. Vælg derefter Generelt > Privatliv > Lokalitetstjenester fra rullemenuen.
 3. Derefter skal du kigge efter de apps, der har “Altid”-kontakten slået til.

Hvordan får jeg en app tilbage på min hjemmeskærm iPhone?

Sådan gendanner du en indbygget app, du har fjernet

 1. På din iOS-enhed skal du gå til App Store.
 2. Søg efter appen. Sørg for at skrive appens navn korrekt. Find det rigtige navn på indbyggede apps.
 3. Tryk på for at gendanne appen.
 4. Vent på, at appen gendannes, og åbn den derefter via hjemmeskærmen.

Hvorfor indlæses apps ikke på ny iPhone?

Hvis du ikke kan hente eller opdatere apps, er det måske fordi, du ikke har den nyeste version af iOS. Start derfor med at lave en softwareopdatering, så du har den nyeste version af iOS. Sådan laver du en softwareopdatering til iOS: Før du opdaterer, er det en god ide at lave en backup i iCloud .


Hvorfor kan jeg ikke se mine apps på hjemmeskærm?

Hold fingeren nede på appen, og løft derefter fingeren. Hvis appen har genveje, får du vist en liste. Tryk på genvejen, og hold fingeren nede….Føj til startskærme

 1. Åbn Alle apps. Se, hvordan du åbner apps.
 2. Hold fingeren nede på appen, og træk den. …
 3. Skub appen hen til den ønskede placering.

Hvad betyder Opdater apps i baggrunden?

Når der er tilgængelige opdateringer, opdateres appen automatisk. Hvis du vil deaktivere automatiske opdateringer, skal du deaktivere Aktivér autoopdatering. Tip! Visse apps kræver nye tilladelser, når de opdateres.


Hvad betyder Ryd browserdata?

Browserhistorik: Når du rydder din browserhistorik, slettes følgende: Webadresser, som du har besøgt, fjernes fra siden Historik. Genveje til disse sider fjernes fra siden Ny fane. Forslag i adresselinjen for disse websites vises ikke længere.


FAQ: Hvad kan man se på Ramasjang?

Hvad betyder cacher?

Cache er en betegnelse for et digitalt lagersystem, som gemmer baggrundsdata automatisk fra webløsninger: hjemmesider og webshops. Dette gøres for, at den enkelte side kan loades hurtigere i fremtiden.

Hvordan rydder man cache på Samsung?

Gå ind i Indstillinger > Tryk på Apps > Find den app, du vil rydde cache fra, i listen > I Appoplysninger kan du vælge Lagerplads / lagring > På skærmbilledet, der derefter kommer frem, kan du vælge Ryd Cache. Tryk på den og væk er cachen for netop den app.

Hvordan virker stop smitten appen?

Smittestopappen har siden juni 2020 været et digitalt supplement til kontaktopsporingen. Formålet med appen var at give besked om smitterisiko til personer, der havde været i nærheden af en smittet person f. eks. i offentlig transport eller i nattelivet.