Hvad sker der i morgen i Jylland?

 • Bunkermuseum Hanstholm. Aalborg Forsvars Museum. Svanen og Livøoverfarten. Thingbæk Kalkminer. Sea War Museum.
 • Jyllandsakvariet. Spøttrup Borg. Verdenskortet. Hjerl Hede. Mønsted Kalkgruber. …
 • Energimuseet. Søndervig Sandskulptur. Silkeborg Ørnereservat. AQUA. Labyrinthia.
 • Jyllands Park Zoo. WOW PARK. Give Egnens Museum. Økolariet.

Hvorfor kan man ikke se de gamle sæsoner af Paradise Hotel?

Det oplyser Nordic Entertainment Group på realityprogrammets Instagramprofil. – Nordic Entertainment Group har besluttet at sætte den igangværende sæson af ‘Paradise Hotel‘ på pause, efter at ny information med anklager om overgreb i dag er kommet frem, skriver de i et opslag.


Hvorfor kan jeg ikke opdatere apps?

Søg efter systemopdateringer til Android Åbn appen Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet. Systemopdatering. Din opdateringsstatus vises. Følg vejledningen på skærmen for at downloade eller installere opdateringer.


Hvornår skal man ikke bruge mundbind i offentlig transport?

Der er ikke krav om mundbind eller visir i den kollektive trafik, turistbus, taxa og færge mv. Der er heller ikke krav om mundbind eller visir på stationer, stoppesteder og færgeterminaler.Hvorfor hakker DR?

Hvis du ikke allerede bruger et datakabel mellem dit TV og dit modem, så kan det hjælpe at du gør det. Ved at benytte et kabel af en god kvalitet, opnår du et mere stabilt signal end ved wifi. Wifi kan blive forstyrret af andre trådløse enheder i nærheden, f.


Hvorfor hakker mit tv2 Play?

Hvis du har en fin downloadhastighed og stadig oplever problemer med billedkvaliteten, så kan det skyldes det gigahertz niveau, som du er koblet på via dit netværk. Ofte har et WIFI-netværk en 2,4 gigahertz kanal og en 5 gigahertz kanal.


Hvordan stopper man Chromecast?

din router. Genstart Chromecast ved at tage strømmen fra den i ca. 60 sekunder, inden du tilslutter den igen. Kontroller indstillingerne i Google Home app’en.


Hvornår skal man ikke have mundbind på i offentlig transport?

Kravet om mundbind eller visir gælder alle passagerer over 12 år. Nogle voksne vil af helbredsmæssige årsager kunne være undtaget fra kravet om mundbind eller visir. Kravet omfatter passagerer i busser tog, metro, letbaner, samt flextrafik, flextur og indenrigsfly.Hvad stiger Viaplay?

Derfor vil prisen på dit valgte abonnement Viaplay Sport stige fra 309 kroner til 419 kroner om måneden. Ændringen træder i kraft fra din første betaling efter den 31. marts 2021,« skriver Viaplay i en e-mail til sine kunder og sender »mange hilsener« med.


Hvorfor er Viaplay steget i pris?

Prisen stiger til 449 kroner om måneden, hvilket svarer til en prisstigning på over 32 procent for at se blandt andet Superligafodbold, Champions League og Premier League. Begrundelsen for prisstigningen er ifølge Nordic Entertainment Group (NENT), at Viaplay ”kommer til at udbyde mere indhold end nogensinde”.


Hvilke apps skal man ikke bruge?

Prøv at gå til ”Indstillinger”, vælg ”Generelt”, klik på ”Applikationer og notifikationer”, vælg ”Apptilladelser”. Her kan du vælge hvilke apps, der må få adgang til din position, din kalender og så videre. Appens tilladelser kan du på nogle telefoner også finde i Google Play.


Hvor kan jeg finde koden til dit trådløse netværk?

Vælg navnet på dit Wi-Fi-netværk i Netværks- og delingscenter ud for Forbindelser. Vælg Trådløse egenskaber under statussen for Wi-Fi. I Egenskaber for trådløst netværk skal du vælge fanen Sikkerhed og derefter markere afkrydsningsfeltet Vis tegn. Adgangskoden Wi-Fi netværket vises i feltet Netværkssikkerhedsnøgle.


Hvor finder jeg koden til min Chromecast?

Du kan se den firecifrede pinkode to steder:

 1. Opret forbindelse fra din telefon til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast.
 2. Åbn Google Home-appen .
 3. Hold enhedens felt nede.
 4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger Genkendelse og deling. Delefunktion.
 5. Du finder pinkoden under “Til”.

Kan man opdatere en Chromecast?

Følg denne vejledning for at sikre, at opdateringen lykkes:

 1. Sørg for, at dit fjernsyn er tændt.
 2. Sørg for, at din Chromecast er korrekt tilsluttet fjernsynets HDMI-indgang.
 3. Sørg for, at din Chromecast er korrekt tilsluttet strømforsyningen, og at strømforsyningen er tilsluttet stikkontakten.

Er Google Chrome opdateret?

Hvis du bruger Chrome 76 eller nyere, kan du også søge efter opdateringer i din Chrome-browser. på din Android-enhed. Opdater Chrome. Genstart Chrome, når du bliver bedt om det.


Hvordan nulstiller jeg en Chromecast?

Chromecast-enheden

 1. Mens Chromecast er tilsluttet fjernsynet, skal du holde knappen på Chromecast-enheden inde i mindst 25 sekunder, eller indtil LED-lyset begynder at blinke rødt.
 2. Når LED-lyset blinker hvidt, og fjernsynsskærmen bliver sort, skal du slippe knappen. Enheden genstarter derefter.

Kan Chromecast få strøm fra TV?

Chromecast virker med alle fjernsyn som har et HDMI stik indbygget. Strømmen til Chromecast‘en kan enten komme fra et indbygget USB stik i fjernsynet eller ved at bruge en ekstern strømkilde, såsom en alm. stikkontakt, nyere TV understøtter også at Cromecasten kan få strøm fra HDMI stikket kun.


Hvordan streamer man til Samsung tv?

Har du en Samsung-mobil, er appen formentlig allerede installeret fra start, men den kan også nemt downloades fra Google Play eller AppStore. Da appen automatisk genkender dit TV ved hjælp af Bluetooth, er det nemt at tilslutte mobilen til TV‘et, og du kan oven i købet installere dit TV fra den.


Hvordan finder man kanaler på DAB-radio?

Hvordan finder du ud af, om du kan modtage DAB+? Du genindstiller din radio ved at trykke på autotune/scan eller lignende i fem-syv sekunder. Radioen skal herefter gå i gang med at scanne sendenettet for informationer og genindstiller så sig selv med de nye informationer.


Hvad sker der med FM båndet?

Senest i 2021 skal FM-signalet slukkes, bebuder regeringen i sit udspil til nyt medieforlig. Digital radio via DAB+ og netradio skal stå for danskernes samlede radioforbrug senest fra 2021, bebuder regeringen i sit udspil til et medieforlig. Dermed skal FMbåndet slukkes.


Kan ikke høre radio på DR?

Du kan stadig høre radio Bliver FM eller DAB-radioen tavs, anbefales det i stedet at lytte til radio via www.dr.dk/radio eller at downloade DRs radio app DR LYD. Har man ikke mulighed for at lytte til digital radio, så kan man forsøge at modtage fra FM-senderne i Nakskov, Skamlebæk, Gladsaxe eller Sønder Højrup på Fyn.


Hvor meget tjener man på en sang på Spotify?

Der findes ikke et officielt og endegyldigt svar på, hvor meget Spotify betaler kunstnerne. De fleste kilder peger dog på, at kunstnerne cirka får et beløb, der ligger på omkring 3,2 øre pr. afspilning. Man skal altså have rigtig mange afspilninger for at tjene en anstændig hyre.


Hvor meget betaler Koda?

Eksempler på koncertudbetaling

Eksempel på entréindtægt Arrangørens betaling til Koda udbetaling fra Koda 2015
0 – 10.000 kr. 450-525 kr 990 kr.*
20.000 kr. 1.050 kr. 1.100 kr.
50.000 kr. 2.625 kr. 2.750 kr.
100.000 kr. 5.250 kr. 5.500 kr.

FAQ: Hvad sker der i morgen i Jylland?

Hvorfor er der sport på P4?

– ‘Liga’ bliver en klar gevinst for P4, fordi der er få ting, der som sport, kan bringe os sammen i et fællesskab på tværs af køn, alder, uddannelse og geografi. Det så vi senest i 2021 under både EM og OL, hvor vi havde tårnhøje lyttertal.

Hvordan kommer man med på Dansktoppen?

Det gør du på nummeret 1212. Husk, at teksten i din sms-besked skal starte med “dktop”, derefter skal du lave et mellemrum og til sidst skrive nummeret på den sang, du vil stemme på.

Hvad er p3 bobler?

Hver uge kan du nemlig stemme på din favorit blandt de fem danske kunstnere på listen og to nye boblere. Sådan kan du sikre, at sangen får en plads på næste uges liste. Det gør du på sms.