Hvad spiller man til i badminton single?

I en kamp spiller med man bedst af 5 sæt til 11 point i hvert sæt. Man får point hver gang, man vinder en duel. Hvis pointstillingen bliver 10-10, så vindes sættet af den side, der først får en 2-pointsføring. Hvis pointstilling bliver 12-12, så vindes sættet af den side, der scorer det 13.

Hvor langt er et sæt i badminton?

Der spilles normalt bedst af tre sæt til 21 point. Efter stillingen 20-20 vinder den, der først opnår en føring på to point (fx 22-20). En undtagelse er stillingen 29-29; her vinder den spiller, der vinder den næste duel.


Er badminton et boldspil?

Badminton er et indendørs boldspil, der spilles én mod én (herre- eller damesingle) eller to mod to (to par i herredouble, damedouble eller mixed double). Spillerne skal med ketsjere få en fjerbold over et net på banens midte og ramme modstanderens banehalvdel.


Hvor kommer ping pong fra?

Bordtennis var et selskabsspil i England i 1920’erne, før det blev en idræt, men spillet har sin oprindelse i Indien i 1880’erne som tidsfordriv for udstationerede engelske officerer.Hvilke muskler bruger man når man spiller volleyball?

Volleyball er godt for skulder-, ryg-, bryst- og lårmuskulaturen. Selv om der ikke er direkte kontakt med modstanderne, opstår der skader. Blandt elite- spillere er det knæene, det oftest går ud over hos motionisterne er det forstuvede fingre. På motionsplan er volleyball først og fremmest et meget socialt spil.


Hvor kan man gå til volleyball i Danmark?

I DGI Volleyball holder vi bolden i luften året rundt. Om vinteren indendørs og om sommeren på stranden, hvor der er gang i den på beachvolleybanerne. DGI Volleyball har et væld af muligheder for dig, der kan lide det højintensive og kontante holdspil med baggerslag, smash, blokader og masser af fight.


Hvor kan man gå til volleyball i København?

Enghave Volleyball Klub

 • Enghave VK er en volleyballklub på Vesterbro i København. Med træningstider i haller i Sydhavnen, Valby og på Vesterbro er klubben centralt beliggende og bredt favnende.
 • Vi har eksisteret siden 1964. …
 • Enghave er en klub for alle.

Hvad betyder en advarsel i badminton?

Hvis en spiller igen begår en fejl under en kamp, vil spilleren så modtage det røde kort. I badminton betyder det, at modstanderen får tildelt et point.Er der nogle danske spillere i NBA?

Her stod det således klart, at Danmark for første gang i historien havde haft en spiller på banen i verdens bedste basketball-liga, NBA. Gabriel ‘Iffe’ Lundberg fik de sidste minutter på banen for Phoenix Suns. Og netop det faktum, at han endelig kom på banen, er stort.


Hvem er Danmarks bedste basketballspiller?

Danmarks bedste basketballspiller, Gabriel ‘Iffe’ Lundberg, skifter til Phoenix Suns, der er et af USA’s bedste basketballhold. Det erfarer TV 2 SPORT. Han bliver således første dansker på holdkortet hos et NBA-hold.


Hvad er det bedste basketball hold?

#1: Chicago Bulls, 1995-96 Med Michael Jordan i spidsen tager Chicago Bulls-holdet, som vandt mesterskabet i 1996, titlen som det bedste NBA-hold nogensinde på Peter Wangs liste. De satte flere rekorder undervejs og vandt blandt andet deres første 37 hjemmekampe.


Hvem er den bedste basketballspiller i verden?

Kareem Abdul-Jabbar Den mest scorende spiller nogensinde i NBA’s historie er noteret for 38,387 point fordelt udover 20 år i NBA (det samme som Kobe Bryant). Kareem vandt seks mesterskaber, seks MVP og blev to gange kåret til Finals MVP. Han har vundet det hele og har samtidig tilført spillet det ikoniske ”sky-hook”.


Hvem er den højeste basketball spiller?

I basketball handler det om høje spillere, men ingen kommer på siden af den 23-årige kineser, Sun Ming Ming, der i denne uge har skrevet kontrakt med Maryland Nighthawks. Kineseren måler 2,36 meter.


Hvor mange gule kort giver rødt?

Det sker, hvis den udviste spiller modtager sit andet gule kort, mens han stadig er ved at udstå tidsstraffen fra det første gule kort. I det tilfælde tæller de to gule kort som et klassisk rødt, og spillerens hold skal altså klare sig med 10 mand resten af kampen.


Hvor mange point giver et gult kort?

Hvad angår karantænepoint, giver vi point for røde og gule kort, og du kan spille på, hvor mange point der tildeles i en kamp. Et gult kort giver 10 point, og et rødt kort giver 25 point. Hvis en spiller får to gule kort og dermed får et rødt kort, får spilleren i alt 35 karantænepoint.


Hvor gammel skal man være for at spille senior fodbold?

Herre Senior er alene for herrer og spillere skal være fyldt 16 år på spilledagen. Kvinde Senior er alene for kvinder og spillere skal være fyldt 15 år på spilledagen. Der er ingen øvre aldersgrænse.


Hvornår får man gult kort i fodbold?

En spiller får et gult kort, hvis han: klagede til dommeren. ignorerede de foreskrevne afstande for indkast, hjørner og frispark. går ind i banen uden dommerens tilladelse. forlader bevidst banen uden dommerens tilladelse.


Hvad skal der til for at Danmark går videre?

Aktuelt har Danmark raget tre gule kort til sig, Finland fire. Danmark er altså foran på det punkt. Vinder Danmark med to mål eller scorer mindst to gange og for eksempel vinder 2-1, 3-2 og så videre, bliver Danmark også nummer to på baggrund af flere scorede mål i de indbyrdes kampe mod Finland og Rusland.


Hvor mange gule kort før rødt håndbold?

Hvis en spiller får 3 udvisninger i løbet af en kamp, skal han efter de almindelige håndboldregler have rødt kort. Når en spiller får rødt kort, må han ikke spille mere og skal forlade hallen.


Hvor køber man bordtennisbat?

Hos SPORT 24 finder du altid et godt udvalg af bordtennisbat i god kvalitet. Så uanset om du er nybegynder, let øvet eller meget øvet, er der altid modeller, der passer præcis til dit niveau og dine behov.


Hvor kan jeg gå til bordtennis?

De 25 største bordtennisklubber målt på antal licensspillere:

 • Amager BTK – 143 spillerlicenser.
 • Sisu/MBK – 120 spillerlicenser.
 • Hillerød GI – 118 spillerlicenser.
 • Hvidovre Bordtennis – 98 spillerlicenser.
 • Københavns BTK – 94 spillerlicenser.
 • Roskilde BTK, BTK 61 – 81 spillerlicenser.

Hvor køber man bordtennisbord?

 • Stiga Mini Bordtennisbord – Home. 1.599 kr. …
 • Bordtennisbord indendørs. BYD! …
 • Bordtennisbord. 800 kr. …
 • BordtennisKøb hos Fitnessgruppen.dk. 3.250 kr. …
 • Bordtennis. 1.800 kr. …
 • Bordtennisbat Inzone Columbia ALL+ 700 kr. …
 • Udtrækkeligt bordtennisnet. 50 kr. …
 • Bordtennisbat. 200 kr.

Hvordan skal man save i bordtennis?

Sådan server du i bordtennis.

 1. Bolden skal ligge på serverens åbne håndflade.
 2. Bolden skal kastes tæt på lodret op i luften. …
 3. Bolden skal i opkastet, være bag baglinien af ens egen bordhalvdel og må heller ikke være under ens bord.

Hvor meget plads skal man bruge til et bordtennisbord?

Rummets størrelse. Til turneringer anbefales det, at rummet har følgende mål: 12 meter (længde) og 7 meter (bredde). Til hjemmebrug anbefales det, at du placerer bordtennisbordet i et rum med følgende mål: 7 meter (længde) og 4 meter (bredde).


FAQ: Hvad spiller man til i badminton single?

Hvad betyder Ping Pong?

Pingpong er en form for bordtennis, der stammer fra Japan. Forskellen fra klassisk bordtennis er typen af bat og bold. I ping pong spilles der med bats uden skumgummi imellem træ og yderbeklædning. Dette giver mindre skru i boldene i ping pong i forhold til bordtennis.

Hvad betyder sort kort i badminton?

Dommerne kan gribe en med advarsel, gult kort, rødt kort og i sidste end sort kort. Rødt kort giver modstanderen serven og et ekstra point, mens sort kort betyder en bortvisning fra kampen og turneringen.

Hvornår dømmes der fejl i badminton?

Det er en ”fejl”: 13.1 hvis en serv ikke er korrekt udført (§ 9.1), 13.2 hvis bolden i serven: 13.2.1 rammer nettet og bliver fastholdt på toppen af dette 13.2.2 passerer over nettet og bliver hængende fast i dette, eller Page 11 11 13.2.3 rammes af modtagerens makker, 13.3 hvis bolden, i spil: 13.3.1 lander uden for …