Hvor kommer Bakken Bears fra?

Bakken Bears er en dansk basketballklub, som er hjemmehørende i Aarhus. Bakken Bears er danmarks mest vindende basketballklub nogensinde med 17 danmarksmesterskaber og 12 pokaltitler. Den aarhusianske klub har desuden i de seneste sæsoner haft ret god succes på den europæiske scene.

Hvem er den bedst betalte basketballspiller?

Her er den nuværende liste over bedst betalte NBA spillere nogensinde:

 • Kevin Garnett, $334 millioner.
 • Kobe Bryant, $323 millioner.
 • LeBron James, $306 millioner.
 • Shaquille O’Neal, $286 millioner.
 • Chris Paul, $258 millioner.
 • Dirk Nowitzki, $251 millioner.
 • Carmelo Anthony, $248 millioner.
 • Tim Duncan, $242 millioner.

Hvad er for høj serv i badminton?

– Det vil være en fast servehøjde, så alle spillere må serve i en bestemt højde. Det bliver nok i højden 110 til 120 centimeter. Og så kan det godt være, at det bliver lovligt at have ketsjerhovedet over vandret.


Hvordan laver man et baggerslag?

Bolden rammes mellem håndroden og albuen. Tommelfingrene peger mod gulvet så man får en stor plan ”plade”. Bolden spilles primært med armene, men lige før bolden rammer armene strækkes benene og skuldrene fikseres (trækkes op). Bolden spilles med strakte arme ”plade”.Hvad sker der hvis man får rødt kort i badminton?

Dommerne kan gribe en med advarsel, gult kort, rødt kort og i sidste end sort kort. Rødt kort giver modstanderen serven og et ekstra point, mens sort kort betyder en bortvisning fra kampen og turneringen.


Hvad betyder gult kort i badminton?

Gult kort i badminton 1) Kaster ketcher bevidst ned i gulvet på egen banehalvdel. 2) Bevidst slår ketcher i nettet. 3) Hvis en spiller kritiserer dommeren som dum, blind og andre nedsættende bemærkninger. 4) Træder på bolden eller bevidst ændrer boldens hastighed ved at knække fjer eller trykke bolden.


Hvornår skifter serven i bordtennis?

En kamp afvikles typisk over fem eller syv sæt, og i hvert sæt spilles der til 11. Man trækker lod om bolden, og man har 2 server hver, af gangen; hvis det står 10-10, spiller man til der er en der fører med 2 point. Når der er en der har vundet et sæt, bytter man side.


Kan man leve af volleyball?

I udlandet er der bedre muligheder for at skabe sig en professionel karriere og leve af at spille volleyball end i Danmark. Særligt den italienske liga er en stor drøm – og som Jonas siger: – Der er flere danskere, der har spillet der, så det er slet ikke umuligt.Hvor mange fejl serve har man i bordtennis?

2.15.1.2. Hvis tidsgrænsen nås, når bolden ikke er i spil, skal spillet genoptages ved serv, udført af modtageren i det foregående rally. 2.15.2. Derefter server hver spiller 1 point skiftevis indtil sættets afslutning, og hvis modtager eller modtagende par foretager 13 korrekte returneringer, taber serveren 1 point.


Hvor højt er nettet i bordtennis?

2.2.1 Netudstyret består af nettet, ophængning og netstolper inklusive fastgørelsesudstyr til bordet. på 15,25 cm. Hver stolpes yderside skal være 15,25 cm uden for sidelinien. 2.2.3 Nettets øverste kant skal i hele sin længde være 15,25 cm over spillefladen.


Hvornår må man coache i badminton?

Regler ved deltagelse i badmintonstævner! Coaching: Reglerne for coaching er ændret, således det nu er tilladt at coache under kampene (dog ikke mens bolden er i spil) i U17 og U19 – også udover de faste ophold og ved sætskifte. Det er fortsat IKKE tilladt at coache under kampene i U9, U11, U13 og U15!


Hvorfor spiller man til 21 i badminton?

I 2006 kom et nyt pointsystem (meget lig det, der tidligere blev brugt i bordtennis): Der spilles først til 21 points, og både den servende og modtagende part kan score point ved hver vundet bold. Opstår der pointlighed ved 20, spilles der indtil at den ene part fører med to points, dog højst til 30.


Hvad er et fingerslag?

Fingerslag. En hævning kan defineres, som en bold spillet til en angriber, således at der kan angribes. Normalt er hævningen holdets andet slag. Det slag, der følger efter en servemodtagning eller en forsvarsopsamling.


Hvor meget koster det at gå til volleyball?

Det koster mellem 1.450-2.700 kr. at være medlem af KSV for en hel sæson. Prisen afhænger af hvilket hold du spiller på, samt om du er studerende – vi giver naturligvis studierabat. De fleste hold træner 2 gange om ugen, og enkelte 1 gang om ugen.


Hvor blev volleyball opfundet?

Spillet blev opfundet i Chicago af den amerikanske KFUM-idrætsleder William Morgan i 1896 og blev allerede med soldaterne under 1. verdenskrig spredt til alle egne af kloden. Der spilles volleyball over alt.


Hvad koster en billet til Bakken Bears?

1.195,- for voksne og 895,- for børn/stuerende/veteraner/pensionister. Kaffekruset kan afhentes i billetsalget til Bakken Bears hjemmekampe. Priser: Voksne: 1.195 kr.


Hvor mange danskere har været i NBA?

Gabriel ‘Iffe’ Lundberg er reelt den første dansker i NBA. Lars Erik Hansen, der i 1978 debuterede for Seattle SuperSonics, blev født i København, men familien flyttede til Canada som 2-årig. Han er canadisk statsborger og har spillet landskampe for Canada, og betragtes derfor ikke som den første dansker i NBA.


Hvordan spiller man volleyball?

Regler almindeligt volleyball: Hvert hold har seks spillere på banen. Det hold som først vinder tre sæt vinder kampen. Et sæt vindes ved, at et af holdene vinder 25 point og samtidig har et forspring på to point til modstanderholdet (i 5. sæt kræves der 15 point).


Hvad spiller man til i badminton double?

den spiller, der vinder en duel, får point og beholder serveretten, indtil modparten vinder en duel og dermed point og serveret. I double serves ved lige pointtal fra højre servefelt, ved ulige fra venstre; denne serverækkefølge fastholdes igennem et sæt. Vinderen af et sæt indleder næste sæt med at serve.


Hvad sker der hvis man får et gult kort?

Et gult kort giver 10 minutters udvisning. Der må ikke indsættes en anden spiller. En spiller, som i en kamp tildeles advarsel nr. 2 eller direkte rødt kort, kan ikke genindtræde i kampen.


Hvor mange gule kort?

Det næste trin på strafskalaen i håndbold er udvisning, og en spiller, der allerede har fået ét gult kort, får automatisk ved efterfølgende lignende forseelser en udvisning. Endvidere gælder det, at et hold samlet set højst kan få tre gule kort.


Hvordan tæller man i bordtennis?

Den første, der opnår 11 point, vinder sættet. Hvis det dog skulle ske at begge spillere opnår 10 point i et sæt, spilles der videre, til en af spillerne har to point mere end den anden. En bordtennis-kamp består som nævnt af sæt, og til EM spilles der bedst af syv sæt.


Hvor kan man spille bordtennis i København?

Hafnia-Hallen har tre bordtennisborde i forhallen. Bordtennis er gratis at benytte, hvis de ikke er bookede. Du kan låne/leje bat og bolde i receptionen, hvis ikke selv har noget. Hvis du ønsker at være sikker på at have et bord, når du kommer, kan du booke et bord.


FAQ: Hvor kommer Bakken Bears fra?

Hvad er målene på et bordtennisbord?

Vi har bordtennisborde og tilbehør der passer til alle typer spil. Hovedparten af vores borde passer konkurrencemålene (274 x 152,5 cm) og kan derfor anvendes til kamp. Vi har også mindre borde til juniorer og små børn.

Hvad er et bordtennisbord lavet af?

Ved indendørs bordtennisborde er den altid fremstillet i træfiber, men kan være behandlet på flere forskellige måder. Spilleegenskaberne sidder dog hovedsageligt i pladens tykkelse, og man kan generelt sige, at jo tykkere pladen er, desto bedre er bordet.

Hvor meget koster et bordtennisbord?

 • Mini bordtennisbord, 150 x 66 x 68 cm. 1.199,00DKK. …
 • Midi Søgaard bordtennisbord, 206 x 115 x 76 cm. 1.599,00DKK. …
 • 15 mm Søgaard Sportive bordtennisbord. 1.999,00DKK. …
 • Tilbud. …
 • 19 mm Hobby Line bordtennisbord fra Sponeta. …
 • 19 mm Sport Line bordtennisbord fra Sponeta. …
 • Nyhed. …
 • 22 mm Timo Boll SPACE SAVER Butterfly bordtennisbord (ITTF)