Hvad vil børn være når de bliver stor?

Med denne skønne bog af Marte Lindstad Næss, kan du stille dit barn store og små spørgsmål gennem et år. Året efter gentages spørgsmålene og man begynder at få et sjovt indblik i barnets udvikling og drømme. Måske de holder fast i drømmen om at blive dyrlæge eller måske skifter drømmene karakter med alderen.

Hvad er forskellen på et Android TV og et smart-tv?

Mens Android TV har en indbygget og dybt integreret Chromecast-funktion, der generelt fungerer problemfrit med Android-smartphones, har smarte tv‘er hvad man omtaler som skærmspejling, der skal parres, og det er lidt mere omstændigt at benytte sig af for den uerfarne forbruger.


Kan man bruge Chromecast med iPhone?

Selve opsætningen og brugen af en Chromecast fungerer via en smartphone eller en tablet, og man kan bruge både iOS og Android enheder til det. Man henter app’en Google Home og konfigurerer Chromecast‘en ved hjælpe af denne. Det tager ikke mere end 5 minutter og fungerer ganske smertefrit.


Hvad skal jeg starte til?

Så hvis du befinder dig i en situation, hvor du går med tanker om at begynde at gå til en sport, men endnu ikke ved hvad du skal vælge, så er du landet det rette sted….3. Sport i landets mindre byer

 • Fodbold.
 • Badminton.
 • Gymnastik.
 • Golf.
 • Svømning.
 • Håndbold.
 • Volleyball.
 • Dans.


Hvad er forskel på HBO Nordic og HBO Max?

HBO Nordic bestod af indhold fra HBO-kanalen samt udvalgt indhold fra Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC og Starz. Nordic var udelukkende en nordisk tjeneste, hvorimod HBO Max er en globalt udvidende tjeneste med ambitioner om at blive en global konkurrent til Netflix og Disney Plus.


Hvorfor kan jeg ikke se HBO Max på Macbook?

Safari på Mac Hvis du bruger Safari 11 eller nyere på din Mac, kan du prøve disse trin: Åbn Safari-browseren og gå til HBOMax.com. Vælg Indstillinger for dette websted i menuen Safari. Hold musen ved siden af Automatisk afspilning, og vælg Tillad alle automatiske afspilninger.


Hvorfor kan jeg ikke se HBO på min computer?

Sørg for, at du har den nyeste version af HBO Max-appen: Android: Åbn Play Store på din Android-enhed, og søg efter HBO Max. Hvis en app-opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Opdater.


Hvornår træder de nye Håndboldregler i kraft?

– De bliver testet i alle verdensdele – i Korea, i Qatar, i Holland og i forskellige ungdomsligaer rundt omkring. Vores tidslinje er, at testene slutter den 1. april, så det kan nå at blive indført i spillereglerne til sæsonen 2021/2022, siger Jørn Møller.Kan ikke finde HBO Max app på LG tv?

HBO Max app på LG Smart TV Start appbutikken, og søg efter “HBO Max” på din -. Vælg “Download” for at installere appen. Når den er installeret, skal du logge ind ved hjælp af dine HBO Max legitimationsoplysninger. Du kan nu streame HBO MaxLG Smart TV.


Hvad er Netflix mest sete serie?

den britiske dramaserie Bridgerton, som er den mest sete serie. Netflix-brugerne har nemlig brugt intet mindre end 625 millioner timer på at se første sæson af serien, der handler om den magtfulde Bridgerton-familie i 1800-tallets England.


Hvad skal vi se på HBO?

De bedste dramaserier på HBO

 • 1/9. I May Destroy You (2020) …
 • 2/9. Genera+ion (2021) …
 • 3/9. Chernobyl (2019) …
 • 4/9. True Detective (2014-2019) …
 • 5/9. Big Little Lies (2017-2019) …
 • 6/9. The Undoing (2020) …
 • 7/9. The Handmaid’s Tale (2017-) …
 • 8/9. Euphoria (2019-)

Hvilken film er den mest sete 2021?

Ternet Ninja slår til igen ‘Ternet Ninja 2’ er årets mest sete danske film med 930.000 solgte billetter, hvilket er på niveau med billetsalget for etteren. Sidst en dansk film solgte flere billetter, var tilbage i 1985, hvor ‘Op på fars hat’ landede på 950.000 biografgængere.


Hvad er et Montageklip?

I denne digitale tidsalder er der ikke meget saks i klippeprocessen, men navnet stammer fra den gang, man optog film på celluloid-film. Her klippede og klistrede man fysisk filmstrimlerne sammen i den rækkefølge, man gerne ville fortælle sin film i – efter man forsigtigt havde fremkaldt filmen, selvfølgelig.


Kan man leje film på HBO Max?

Dune kan desuden ses på HBO Max. Filmen er inkluderet i abonnementet til bare 39,50 kr/md. for nye kunder. Med samme abonnement kan man tilgå alt det andet indhold på HBO Max.


Hvad koster det at få Netflix?

Netflix‘ dyreste abonnement – Netflix Premium – går fra at koste 129 kroner om måneden til 149 kroner. Altså en prisstigning på 20 kroner om måneden. Med Netflix Premium er det muligt at streame fra Netflix på fire skærme. Derudover byder abonnementet blandt andet på kvalitet i Ultra HD.


Hvad koster et smart tv?

24.999 kr. Til butik 24.999 kr. Vær helt fremme i skoene med Samsung 65″ Q950TS. Dette fjernsyn er skabt til fremtidens TV med opskalering helt op til 8K, så du får det bedste og mest klare billede.


Hvordan logger jeg folk ud af min Viaplay?

Hvis du har set Viaplay hos en ven og glemt at logge ud, kan du ændre dit kodeord på vores hjemmeside. Når du har gjort dette vil du blive logget ud af samtlige enheder indenfor 24 timer.


Hvordan ser man live tv på dr app?

Se serier, film og dokumentarer når det passer dig – derhjemme eller på farten. Du kan også se din yndlingskanal live. I appen kan du også se Live TV og finde TV-programmet under fanen TV-Guide.


Kan man caste fra DRTV?

Herefter vil Chromecastsymbolet automatisk dukke op på DR TV, når din mobil/tablet er på samme netværk, som tv‘et. Pt tilbyder Google denne funktionalitet på mobiler med Apple og Android styresystemer samt i webbrowseren Google Chrome på desktop/pc uanset fabrikat.


Kan man streame DRTV i udlandet?

Nu kan du se alle programmer på DRTV, når du er på rejse eller kortere ophold i EU og EØS-lande. Betingelsen er dog, at du har fast bopæl i Danmark, hvilket skal bekræftes med NemID eller MitID.


Kan ikke afspille dr radio?

Grunden kan være, at du har installeret en addblocker i din browser. Har du det, skal du slå den fra på siden dr.dk, så burde du kunne afspille programmet.


Kan ikke se dr.dk på Samsung Smart TV?

Du kan hente DRTV-appen til dit Samsung tv i Samsungs app-store. Hvis der ikke er en app, der hedder DRTV, skal du først sikre dig, at dit tv er helt opdateret. Hjælper det ikke, skal du kontakte Samsung support og høre dem om dit tv understøtter HbbTV funktionen.


Hvad ejer Claus Meyer?

Claus Meyer er i dag ejer af hotellet, der har den lokale erhvervsmand Ebbe Frahm som aktionær. Gør comeback som tv-kok på DR1 i det nordiske mad- og rejseprogram Mad i Norden – Smag på Danmark – med Meyer.


Hvem ejer Meyers Madhus?

Løgismose Meyers er en dansk fødevarevirksomhed baseret i København. Den producerer og sælger en lang række fødevareprodukter under navnene Løgismose og Meyers. Den ejer kæden Meyers Bageri, Meyers Diner og Meyers Madhus.


FAQ: Hvad vil børn være når de bliver stor?

Hvor meget er Claus Meyer værd?

Claus Meyer, som altså nu er røget ned på andenpladsen, strøg til tops, efter at han i 2015 solgte sit imperium til kapitalfonden bag Løgismose Meyers. Han fik i omegnen af 280 millioner kroner for at sælge koncernen, og det sikrede ham en bogført formue på 260,523 millioner kroner.

Hvem bor på Christianshavn?

Beboersammensætningen på Christiania

 • 18 pct. af christianitterne er under 18 år.
 • 5 pct. af christianitterne er i alderen 19-24.
 • 74 pct. af christianitterne er mellem 25 og 65 år.
 • Blandt disse er hele 68%mellem 40-65 år.
 • 3 pct. af christianitterne er ældre end 65 år.

Hvorfor var Kirsten Walther ikke med i Matador?

Kirsten Walther søgte noget andet Balling var ikke vant til, at der blev sagt nej til ham og Nordisk Film. Heller ikke Paul Hüttels kone, Birte Neumann, blev spurgt, selv om hun havde været med i “Huset på Christianshavn”, også selv om Hüttel spillede den tyske digter Herbert Schmidt i serien.